2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlısı diyorum oluruna bırakıyorum kuzu şimdi birde o testi takarsam bu 3 ayım bitmez

Selam kızlar. Doğumdan sonra eve gelirken ne giyeceğiz eşofman mı?Çok eksik var yaAl al bitmeyecek gibi
Ben tayt üzerine sweat giyerim diye düşünüyorum en rahatı o gibi. Bir de biz kasımda doğum yapcaz lohusa geceliğine nasıl almamız lazım acaba hepsi kısa kollu üşür müyüz bilemedim

Ya kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedi rahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?

Karından bakılıyor kuzum .
Su gelmesi gibi belirtisi

Ben tayt üzerine sweat giyerim diye düşünüyorum en rahatı o gibi. Bir de biz kasımda doğum yapcaz lohusa geceliğine nasıl almamız lazım acaba hepsi kısa kollu üşür müyüz bilemedim
Hastaneler çok sıcak kesinlikle kısa kollu alınmalı. İlk doğumum ocaktaydı kısa kollu gecelik ve sabahlık götürdüm. Sabahlığı hiç giymediğim zaten hormonlar, stres, emzirme denemeleri kısa kollu bile fazla geldi. Tüm fotolarda pancar gibiyim sıcaktan

Nasıl yani 2li testede detaylıda karından baktı kendi doktorumda baktı hatta surası giye gösterdi ultrasonda nasıl bakılmıyormuş ki

Perinatolog benimkini ikidir vajinal ölçüyor karından vajinal kadar doğru sonuç vermez dedi. Kısalıktan ziyade hunileşme var mı o çok önemli dedi ona da karına bastırıp baktı
Riskli gebeliklerde vajinal olabilir.
İlk gebelik ve sorun yoksa karindanda bakılıyor. Normalde sağlık bakanlığına göre 20.haftada bakılması gerekiyor .Her doktor bakmıyor sorun olmadıkça buna çok takmıştım iyi araştırdım

2 tane hamile pantolonum var ama işte çekilecek gibi değil saatlerce kendimi strece sarılmış gibi hissediyorum
Senin pantalonlar hangi model karın kısmı kumaş gibi olanlardan mı? Ben lcw den aldım ( bugün ne reklam yaptım ama para isticem ) karın panelli diye geçiyor çok rahat paçaları da bol, farklıysa sendekinden bi de buna bak derim. Ama elbise kesinlikle çok rahat. Yine alacağım güzel güzel şıkır şıkır giyinelim

Teşekkür ederim fikriniz için en iyisi bol su için pazartesiyi beklemek. İlacı aile hekimi verdi pazartesi kadın doğum doktoruma gideceğim
Bugün ulaşma imkanın varsa ulaş bence, erteleme derim. İdrarda protein kaçağı önemli çünkü. Tansiyon baş ağrısı gibi şeyleri de takip et geçiştirme çok önemli

Hayırlısı diyorum oluruna bırakıyorum kuzu şimdi birde o testi takarsam bu 3 ayım bitmez
Aman canım bişey diyen olmadıysa boşver. Benim ailede kalp krizi öyküsü bolca mevcut. O yüzden yaptırdı doktorum. Pıhtı atma riskim varmış Allah korusun o yüzden verdi. Bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım her gün yaparız iğne

evet karın panelli lcw aldım ve aşırı iyi bir fiyata almıştım internet sitesinden ama çok benlik değilmiş kışın giyerim artık kazak üstüne falan :d

Bir kısa bir uzun olması daha iyi tatlım ben Mayıs'ta öyle götürmüştüm şimdi de aynı şekilde yaparım muhtemelen
Selam kızlar. Doğumdan sonra eve gelirken ne giyeceğiz eşofman mı?Çok eksik var yaAl al bitmeyecek gibi
Sweat altta da tayt ya da eşofman rahat olur. Yaz olsa elbise derdim ama kışın üşürüz

Allahım hayırlısını sağlıklı bir şekilde versin kuzum
Önüne geçilmez olacağı varsa

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Keşke gelse. Twitter da gündem yapmak lazım yoksa zor.

çok geçmiş olsun

Tek söyleyebileceğim 9 aylıktan küçük bebeğe bluz, tshirt yani pijama almayın tutarken bebeği göbeğinden sıyrılıyor. Mutlaka alttan çıtçıtlı olsun giyecekleri.

canım cevap yazan oldumu henüz kontrol etmedim ama idrarda protein kaçağı sonrasında ödem olarak geri dönüyor. o yüzden beslenmene ve egzersizlerine çok dikkat et .. benimde b hcg seviyem çok yüksek çıktı bebişle ilgili herşey yolunda çok şükür ama sonrası benim içinde durum aynı dikkat edicez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…