Hayırlısı diyorum oluruna bırakıyorum kuzu şimdi birde o testi takarsam bu 3 ayım bitmezKolay mı canım içimizde bi can var, iç organlarımız nereye gideceğini şaşırmış halde. Bende bel ağrısından ayağa kalkıp adım atamıyordum geçen hafta, çok ozrlanıyordum. Şükğr daha iyiyim bu hafta.
Hangi testte çıktı canım ? Ben genetikte trombofili testi yaptırdım orada çıktı iğneye başladılar hemen
D imer ne oluyor canım ben onu bilmiyorum. İnternette baktım o da kan pıhtılaşması ile ilgili galiba doğru mu
Hiç duymamıştım bu markayı sağol canım bende bakayım
Çikolata ye belki olur, arada yutyor nazları. Gün içinde yorulduysan falan o da etkili oluyor.
İkisi çok farklı canım
Aman ödem yapmasın dikkat et çekirdeği deverim ama ödem korkumdan yiyemiyorum.
Ne testi canım bu ? Farklı bişey galiba
İlacı veren kadın doğum doktoru mu ? Kendi tecrübemi söyleyeyim. Ben bi doktora gittim enfeksiyonun var antibiyotik kullanman lazı mdedi, kendi doktorum hamilelerde o değerler normal hatta daha da artacak, diğer doktorlar yanılıyor bu değerleri görünce dedi. Ama ihaml etme kendi doktorun da kullan derse o zaman ihmal etme.
Sağol canım çatlamayalım derken bebeğe zararlı bişey kullanmayayım diyorum. Not aldım yszdıklarını çok sağol. Lierac da alırım ben aklımda kalmasın o yağı da alırım foşur foşur kremlenek bakalım
Bende iğne yapıyorum. Doktor göbekten dedi ama göbek zorluyor beni hem göremiyorum artık iğneyi sapladığım yeri hem acıyo bacak daha iyi ama o da mosmor oldu
Sağol canım ss aldım
Benim doktorum gebelikten sonra yönlendirdi ve tıp fakültesi genetik bölümünde yaptılar. Öncesi olması lazımdı diyen olmadı hiç, genlere bakılıyor sonuçta ama bahsettiğin farklı bi test olabilir. Heterozigot falan fıstık şeylerine baktılar bende. Belki değerleri ölçtükleri farklı testler varsa onlar gebelikte yapılmıyordur.
Çok tatlışşşş o elbiseden bende de varsanıyorum aynısı lcw den almıştım ben çok rahat ve çok tatlı, onu giyince hep iltifat alıyorum
Ben tayt üzerine sweat giyerim diye düşünüyorum en rahatı o gibi. Bir de biz kasımda doğum yapcaz lohusa geceliğine nasıl almamız lazım acaba hepsi kısa kollu üşür müyüz bilemedimSelam kızlar. Doğumdan sonra eve gelirken ne giyeceğiz eşofman mı?Çok eksik var yaAl al bitmeyecek gibi
Karından bakılıyor kuzum .Ya kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedirahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?
Hastaneler çok sıcak kesinlikle kısa kollu alınmalı. İlk doğumum ocaktaydı kısa kollu gecelik ve sabahlık götürdüm. Sabahlığı hiç giymediğim zaten hormonlar, stres, emzirme denemeleri kısa kollu bile fazla geldi. Tüm fotolarda pancar gibiyim sıcaktanBen tayt üzerine sweat giyerim diye düşünüyorum en rahatı o gibi. Bir de biz kasımda doğum yapcaz lohusa geceliğine nasıl almamız lazım acaba hepsi kısa kollu üşür müyüz bilemedim
Perinatolog benimkini ikidir vajinal ölçüyor karından vajinal kadar doğru sonuç vermez dedi. Kısalıktan ziyade hunileşme var mı o çok önemli dedi ona da karına bastırıp baktıKarından bakılıyor kuzum .
Su gelmesi gibi belirtisi
Nasıl yani 2li testede detaylıda karından baktı kendi doktorumda baktı hatta surası giye gösterdi ultrasonda nasıl bakılmıyormuş kiYa kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedi rahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?
Riskli gebeliklerde vajinal olabilir.Perinatolog benimkini ikidir vajinal ölçüyor karından vajinal kadar doğru sonuç vermez dedi. Kısalıktan ziyade hunileşme var mı o çok önemli dedi ona da karına bastırıp baktı
Senin pantalonlar hangi model karın kısmı kumaş gibi olanlardan mı? Ben lcw den aldım ( bugün ne reklam yaptım ama para isticem2 tane hamile pantolonum var ama işte çekilecek gibi değil saatlerce kendimi strece sarılmış gibi hissediyorum
Bugün ulaşma imkanın varsa ulaş bence, erteleme derim. İdrarda protein kaçağı önemli çünkü. Tansiyon baş ağrısı gibi şeyleri de takip et geçiştirme çok önemliTeşekkür ederim fikriniz için en iyisi bol su için pazartesiyi beklemek. İlacı aile hekimi verdi pazartesi kadın doğum doktoruma gideceğim
Aman canım bişey diyen olmadıysa boşver. Benim ailede kalp krizi öyküsü bolca mevcut. O yüzden yaptırdı doktorum. Pıhtı atma riskim varmış Allah korusun o yüzden verdi. Bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım her gün yaparız iğneHayırlısı diyorum oluruna bırakıyorum kuzu şimdi birde o testi takarsam bu 3 ayım bitmez
evet karın panelli lcw aldım ve aşırı iyi bir fiyata almıştım internet sitesindenSenin pantalonlar hangi model karın kısmı kumaş gibi olanlardan mı? Ben lcw den aldım ( bugün ne reklam yaptım ama para isticem) karın panelli diye geçiyor çok rahat paçaları da bol, farklıysa sendekinden bi de buna bak derim. Ama elbise kesinlikle çok rahat. Yine alacağım güzel güzel şıkır şıkır giyinelim
Bugün ulaşma imkanın varsa ulaş bence, erteleme derim. İdrarda protein kaçağı önemli çünkü. Tansiyon baş ağrısı gibi şeyleri de takip et geçiştirme çok önemli
Aman canım bişey diyen olmadıysa boşver. Benim ailede kalp krizi öyküsü bolca mevcut. O yüzden yaptırdı doktorum. Pıhtı atma riskim varmış Allah korusun o yüzden verdi. Bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım her gün yaparız iğne
Bir kısa bir uzun olması daha iyi tatlım ben Mayıs'ta öyle götürmüştüm şimdi de aynı şekilde yaparım muhtemelenBen tayt üzerine sweat giyerim diye düşünüyorum en rahatı o gibi. Bir de biz kasımda doğum yapcaz lohusa geceliğine nasıl almamız lazım acaba hepsi kısa kollu üşür müyüz bilemedim
Sweat altta da tayt ya da eşofman rahat olur. Yaz olsa elbise derdim ama kışın üşürüzSelam kızlar. Doğumdan sonra eve gelirken ne giyeceğiz eşofman mı?Çok eksik var yaAl al bitmeyecek gibi
Allahım hayırlısını sağlıklı bir şekilde versin kuzumSenin pantalonlar hangi model karın kısmı kumaş gibi olanlardan mı? Ben lcw den aldım ( bugün ne reklam yaptım ama para isticem) karın panelli diye geçiyor çok rahat paçaları da bol, farklıysa sendekinden bi de buna bak derim. Ama elbise kesinlikle çok rahat. Yine alacağım güzel güzel şıkır şıkır giyinelim
Bugün ulaşma imkanın varsa ulaş bence, erteleme derim. İdrarda protein kaçağı önemli çünkü. Tansiyon baş ağrısı gibi şeyleri de takip et geçiştirme çok önemli
Aman canım bişey diyen olmadıysa boşver. Benim ailede kalp krizi öyküsü bolca mevcut. O yüzden yaptırdı doktorum. Pıhtı atma riskim varmış Allah korusun o yüzden verdi. Bebeğimiz sağlıklı olsun da napalım her gün yaparız iğne
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziDediğim gibi benim testim öyle değildi bende 6 tane değer vardı 3 ü heterezigot yazıyor bu da pıhtılaşma demekmiş hemen iğneye başladılar , doktorun gerekli görse yazardı bence demek ki çok sorun olacak gibi değil .. Allah yardımcımız olsun iğne de çok zor benim karnım kollarım artık morardı yapacak yer bulamıyorum ağrıyor her yerim annelik zor ekstra şeyler Daha da zorluyorTekrar geçmiş olsun ..
Keşke gelse. Twitter da gündem yapmak lazım yoksa zor.Kızlar ya covid rakamları yükselmiş ya hamilelere covid izni yine gelir mi sizce ? 24. Hafta ile 32. Hafta arası idari izin vardı 2 ay kadar önce iptal oldu o izinler. Covid den korkuyorum ya her taraf aksıran tıksıran insan dolu. Aşı da bulaşıcılığı önlemiyor sadece hafif geçiriyorsun diyorlar. E ben hamileyim ilaç zaten kullanamam, ya ağır olursa diye endişelerim var. Kan sulandırıcı kullanıyorum zaten, doktorum kan sulandırıcı vermeden önce özel kan testi yaotırdı, genlere baktı öyle riskli grupta olduğum için kan sulandırıcı vermişti. covid olursan ağır geçirme ihtimalin var demişti sonuçlara baktığında
çok geçmiş olsunÇok sağ ol kuzum bana olanlar oldu aman dikkat edin sizler de, ben çalışmadığım halde nerden kaptım bilmiyorum gerçekten dediğin gibi insanların birbirine saygısı yok maske takmıyorsun bari oksurup hapsururken dikkat et insanlara yaklaşma mesafeni koru markette hastanede hep ensemizde pis pis insanlar , test vermeye gittiğimde maskesiz covid testine gelen vardı düşün artik ve sağlık çalışanları da uyarmıyor artik bu insanları onlar bile takmıyor bi çoğu hayret ediyorum
Tek söyleyebileceğim 9 aylıktan küçük bebeğe bluz, tshirt yani pijama almayın tutarken bebeği göbeğinden sıyrılıyor. Mutlaka alttan çıtçıtlı olsun giyecekleri.O ayak konusunda kamuoyunda bi anlaşmazlık var bencekimisi diyor ki ayaklarını rahatsız ediyor kimisi de sıcak tutuyor diyor. Hatta tulum sevmeyen bebişler bile varmış. Ayyy bizim minnakların beğenecekleri hangileri acaba bi bilebilsek işimiz daha kolay olacak bol bol çorap almalıyız onu biliyorum. Çıtçıtlı body olunca bacakları üşümez mi o zaman bide pijama giydirmek lazım değil mi ? Pijama 10 tane falan lazım, onu da alayım bari Ayy kat kat lahana gibi giydireceğiz kuzularımızı bu ay bunları mı halletsem acaba çok önemli, alayım dursun kenarda cicilerimiz.
Keşke olsa desteklerim vallaKeşke gelse. Twitter da gündem yapmak lazım yoksa zor.
Haklısın kesin çıtçıtlı olması lazım ki hem onlar hem biz rahat olalım.Tek söyleyebileceğim 9 aylıktan küçük bebeğe bluz, tshirt yani pijama almayın tutarken bebeği göbeğinden sıyrılıyor. Mutlaka alttan çıtçıtlı olsun giyecekleri.
canım cevap yazan oldumu henüz kontrol etmedim ama idrarda protein kaçağı sonrasında ödem olarak geri dönüyor. o yüzden beslenmene ve egzersizlerine çok dikkat et .. benimde b hcg seviyem çok yüksek çıktı bebişle ilgili herşey yolunda çok şükür ama sonrası benim içinde durum aynı dikkat edicez:)Merhabalar, aranızda idrarda protein yüksekliği çıkan oldu mu? Doktor saşe verdi ama kullanmakta tereddüt ettim enfeksiyon için uygulandığını biliyorum. Protein yüksekliği için de faydası olur mu? Lütfen cevaplar mısınız
Tamam çok sağolunBugün ulaşma imkanın varsa ulaş bence, erteleme derim. İdrarda protein kaçağı önemli çünkü. Tansiyon baş ağrısı gibi şeyleri de takip et geçiştirme çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?