Teşekkür ederim fikriniz için, verilen ilacı henüz kullanmadım aile hekimi vermişti. Kadın doğum doktoruma sormadan kullanmak istemedim ama çok endişeleniyorum forumda iyi şeyler okumadım. Dünden beri bol bol su tüketmeye çalışıyorum. İnşallah sizin gibi benimde herşeyim yolundadır. Bu arada protein kaçağı sürekli devam etmez değil mi düşebilircanım cevap yazan oldumu henüz kontrol etmedim ama idrarda protein kaçağı sonrasında ödem olarak geri dönüyor. o yüzden beslenmene ve egzersizlerine çok dikkat et .. benimde b hcg seviyem çok yüksek çıktı bebişle ilgili herşey yolunda çok şükür ama sonrası benim içinde durum aynı dikkat edicez:)
Ekim sonu ve Kasim suresince olur bu baslik altindaki dogumlar. Soguk sehirlerde mecbur sicak tutacak esofman gibi seyler, ancak sicak sehirlerdeki arkadaslar direk rahat elbiseler giyip cikabilir. Istanbul'da da havanin ne olacagi belli olmuyor sansa bakin!Selam kızlar. Doğumdan sonra eve gelirken ne giyeceğiz eşofman mı?Çok eksik var yaAl al bitmeyecek gibi
Benim rahim agzi uzunlugum hem takibimi yapan hocada, hem de prenatologumda vajinal yapildi. Ikisi de Capa Prof'u. Belki okullarinin ekolu olabilir bilemiyorum.Ya kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedirahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?
işin açığı preklapmsiye yatkınlık olabilir bende çok okudum forumları kendimi kaybettim hatta orda diyebilirim.. ama endişenin sonu yok en azından önceden farkettik önlem aldık diyebiliriz ben evde bütün diyeti değiştirdim tuz komple çıktı diyetten turşu vs zaten yok aldığım peynire de zeytine dikkat ediyorum tuzsuz olanları alıyorum. o şekilde dikkat ediyorum sende dikkatli olursan hergün yumurta yersen kaybettiğin proteini yerine koyarsın en azından iyi olur:)Teşekkür ederim fikriniz için, verilen ilacı henüz kullanmadım aile hekimi vermişti. Kadın doğum doktoruma sormadan kullanmak istemedim ama çok endişeleniyorum forumda iyi şeyler okumadım. Dünden beri bol bol su tüketmeye çalışıyorum. İnşallah sizin gibi benimde herşeyim yolundadır. Bu arada protein kaçağı sürekli devam etmez değil mi düşebilir
Yaa çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayıişin açığı preklapmsiye yatkınlık olabilir bende çok okudum forumları kendimi kaybettim hatta orda diyebilirim.. ama endişenin sonu yok en azından önceden farkettik önlem aldık diyebiliriz ben evde bütün diyeti değiştirdim tuz komple çıktı diyetten turşu vs zaten yok aldığım peynire de zeytine dikkat ediyorum tuzsuz olanları alıyorum. o şekilde dikkat ediyorum sende dikkatli olursan hergün yumurta yersen kaybettiğin proteini yerine koyarsın en azından iyi olur:)
Allah seni ne güldüm ☺E göstermiyor sıpa yüzünü mecbur bi yüz görümlüğü lazım
estafurullah . benim b hcg seviyem 2li ve 4lü taramada yüksek çıktığı için doktorum ödeme ve gebelik tansiyonuna yatkın olabileceğimi söyledi hergün tansiyon ölçüyorum takip için. şimdilik bu şekilde ilerliyoruzYaa çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayıkaçıncı haftada farketmiştiniz
kızlar gerek var mı lohusa geceliğine ya şimdiki pijamlaarıımz niye olmuyor kiBir kısa bir uzun olması daha iyi tatlım ben Mayıs'ta öyle götürmüştüm şimdi de aynı şekilde yaparım muhtemelen
Sweat altta da tayt ya da eşofman rahat olur. Yaz olsa elbise derdim ama kışın üşürüz
ben almicam valla dunyanin parasi. sabahligim var zaten , olurda sezaryan olursam diye bir gecelik alicam yeter . pijama dolu evkızlar gerek var mı lohusa geceliğine ya şimdiki pijamlaarıımz niye olmuyor ki
Canım 50 mg lık ilk şeker testi ise ki öyledir. Aç karnına gideceksin ve içtikten sonra 1 saat sonra kan alınacak.Günaydın kızlar ❣ bi sorum var Şeker yüklemede aç olarak mı gidiliyor? Haftaya randevum var sabaha aldım. Kaç kere kan alınıyor? Yaptıranlar süreci yazabilirse çok sevinirim
Nadiren altta baskı şeklinde hissediliyormuş ama belirti vermez genelde.Ya kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedirahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?
Evet çok az kaldıMaşallah bir kiloya ne kalmış şurada annesi
MaşallahBen geçen Cumartesi gittiğimde 627 gramdı
Evde varsa onlar da olur tabiikızlar gerek var mı lohusa geceliğine ya şimdiki pijamlaarıımz niye olmuyor ki
Ya benim ayrıntılı da öyle bir şey göstermedi ama son bir kaç gündür sürekli rahime ve vajinaya vurduğunu hissediyorum yani çok altta oğlum da böyle olduğunu hiç hatırlamıyorum o daha yukarılara vururdu. Bir de aşırı rahatsız ediyor vurduğu zaman acı bile olabiliyor bazen acaba rahim ağzı uzunluğu yüzünden mi böyle. Pazartesi kontrolüm var soracağım ama kaç gündür de acaba neden diye düşünüp duruyorumNadiren altta baskı şeklinde hissediliyormuş ama belirti vermez genelde.
Bugün 2. Doz tetenoz aşımıda vurundum,öğleden sonrada randevuya gideceğim İnşallah bir problem çıkmaz dualarınızda benide eksik etmeyinn
Ya benim ayrıntılı da öyle bir şey göstermedi ama son bir kaç gündür sürekli rahime ve vajinaya vurduğunu hissediyorum yani çok altta oğlum da böyle olduğunu hiç hatırlamıyorum o daha yukarılara vururdu. Bir de aşırı rahatsız ediyor vurduğu zaman acı bile olabiliyor bazen acaba rahim ağzı uzunluğu yüzünden mi böyle. Pazartesi kontrolüm var soracağım ama kaç gündür de acaba neden diye düşünüp duruyorum
Benimki ben hareket halindeyken göbek deliğimin aşağısında ama ne zaman uzansam ya da otursam ciddi anlamda aşağılarda hissediyorum dönüp tekme atıp duruyor ben de anlamadım nedendir diye.Ben de aynı şeye takıldımhareketleri bazen çok aşağıda hissediyorum. Geceleri yukarı çıkıyor, göbeğimin çevresinde dans ediyor resmen, ama gün içinde daha aşağılarda. Acaba gün içinde masa başında oturduğumdan yer mi bulamayıp aşağı iniyor Benim de salı günü kontrolüm. Ben de o zaman sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?