Uzun kollu çıtçıtlı body ler kasım bebekleri için ideal bence bol bol aldım ben e bebekte 6 al 5 öde kampanyası da var ona bakabilirsinya gülmeyin ama bebek kıyafetlerine bakınca kafam karışıyor. Zıbın, tulum, çıtçıtlı bıdy derken kafam bi milyon oldu. Bebeğimize ne almamalıyızı da takip ediyorum. Sanıyorum bebeğin doğduğu aya göre herkes farklı bişey söylüyor. Uzun kollu tulumlardan 15 tane falan alayım diyorum. Uzun kollu çıtçıtlı atlette alayım değil mi bi 10 tane falan? Yeter galiba
En doğru sonucu vajinal yolla baktıklarında alıyorlarmış, karından muayenede de ölçebiliyorlar fakat az miktarda sapma olabiliyorYa kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedirahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?
Ben de bi göbek güncellemesi atayımGöbek güncellemesi bugünolduk
Canım benim bebişim aşağıda vajinaya vuruyor hatta. Ama benim rahim ağzı şöyle farkedildi ayakta durunca kasıklarım ağrıyordu doktor aşağıda diye bir ölçeyim dedi. Bebek baskı yaptıkça rahim ağzı kısalırmış.Ya benim ayrıntılı da öyle bir şey göstermedi ama son bir kaç gündür sürekli rahime ve vajinaya vurduğunu hissediyorum yani çok altta oğlum da böyle olduğunu hiç hatırlamıyorum o daha yukarılara vururdu. Bir de aşırı rahatsız ediyor vurduğu zaman acı bile olabiliyor bazen acaba rahim ağzı uzunluğu yüzünden mi böyle. Pazartesi kontrolüm var soracağım ama kaç gündür de acaba neden diye düşünüp duruyorum
Canım benim hekimim de istemeyen olabiliyor ısrar etmiyorum ama senin suyun biraz üst sınırda ondan senin kararına bırakmıyorum dedi. Doktoruna güveniyorsan için rahat olsunBu arada benim doktor şeker yüklemesine ihtiyaç duymuyorum şimdilik dedi. Kendisine de güveniyorum ama inşallah bir sorun yaşamam ilerde ya
Benimki istemiyor açlık tokluk ölçtür yeterli dediBu arada benim doktor şeker yüklemesine ihtiyaç duymuyorum şimdilik dedi. Kendisine de güveniyorum ama inşallah bir sorun yaşamam ilerde ya
Pazartesi ikili taramam olucak kadın doğum doktoruma da gideceğim protein yüksekliğini ile ilgili de o zaman görüşeceğimestafurullah . benim b hcg seviyem 2li ve 4lü taramada yüksek çıktığı için doktorum ödeme ve gebelik tansiyonuna yatkın olabileceğimi söyledi hergün tansiyon ölçüyorum takip için. şimdilik bu şekilde ilerliyoruz
Benim de aynı öyle ciddi ciddi vajinaya vuruyor anlam veremiyordum ben de ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım için. Kasıklarıma da bazen birden sancı saplanıyor ama arada oluyor bir dakika içinde geçiyor genelde. Pazartesi kontrolüm var zaten gidince baktıracağım ama acillik bir durum yok değil mi ya da doktora gidene kadar dikkat etmem gereken bir durum falan var mı?Canım benim bebişim aşağıda vajinaya vuruyor hatta. Ama benim rahim ağzı şöyle farkedildi ayakta durunca kasıklarım ağrıyordu doktor aşağıda diye bir ölçeyim dedi. Bebek baskı yaptıkça rahim ağzı kısalırmış.
Canım sancı değil o bende de oluyor ayakta kalınca adet sancısına benzer ağırlarım oluyordu. Hatta bazen oturamıyordum ağrıdan gözlerim doluyordu. Yoktur inşallah sorun sıkma canını. Çok fazla eğilip kalkma çömelme pozisyonun çok olmasın. Ağır kaldırma uzanma. Doktorum bana bunların haricinde işlerini yap ama genel olarak ayakların havada istirahat önerdi. Allah korusun seni de bebeğini de.Benim de aynı öyle ciddi ciddi vajinaya vuruyor anlam veremiyordum ben de ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım için. Kasıklarıma da bazen birden sancı saplanıyor ama arada oluyor bir dakika içinde geçiyor genelde. Pazartesi kontrolüm var zaten gidince baktıracağım ama acillik bir durum yok değil mi ya da doktora gidene kadar dikkat etmem gereken bir durum falan var mı?
Umarım yoktur. Daha önce doğum yaptığım için böyledir belki de bilmiyorum. Önerilerin için teşekkür ederim. Amin canım hepimizinkini. Sana da geçmiş olsunCanım sancı değil o bende de oluyor ayakta kalınca adet sancısına benzer ağırlarım oluyordu. Hatta bazen oturamıyordum ağrıdan gözlerim doluyordu. Yoktur inşallah sorun sıkma canını. Çok fazla eğilip kalkma çömelme pozisyonun çok olmasın. Ağır kaldırma uzanma. Doktorum bana bunların haricinde işlerini yap ama genel olarak ayakların havada istirahat önerdi. Allah korusun seni de bebeğini de.
Benimki de açlık tokluga baktı. Yeterli dedi. Önceki gebeligimde de yaptırmadı. Şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı. Umarım bunda da çıkmazBenimki istemiyor açlık tokluk ölçtür yeterli dedi
Teşekkür ederim canım. 16 da farkettik biz 25 mm idi çok şükür şuan 35 oldu. İnşallah erkenden gelmek istemez minik fırfırellamUmarım yoktur. Daha önce doğum yaptığım için böyledir belki de bilmiyorum. Önerilerin için teşekkür ederim. Amin canım hepimizinkini. Sana da geçmiş olsun
Gecmis olsun. Asilari tam ev kedisi olunca sıkıntı olmuyor diye biliyorumKızlar selam,
Bu ara pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler benim başıma geliyor. Dün beni annemin kedisi tırmaladı hem de tam karnımdan çok hafif kanadı tşörtümün üzerinden tırmaladı ama kanayınca tedirgin oldum. Birşey olur mu bilgisi olan var mı?
Kedinin aşıları tam doktorumdan dönüş bekliyorum ama dayanamadım sizlere de sorayım.
İnşallah gününü bekler canım sağlıkla zamanında kucağına alırsınTeşekkür ederim canım. 16 da farkettik biz 25 mm idi çok şükür şuan 35 oldu. İnşallah erkenden gelmek istemez minik fırfırellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?