2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın hanımlar sağlık ocağına gittim . Kanda pıhtılaşma çıktı doktor ilaç yazdı iğne yazdırmak istiyorum dedim . Değere baktı ilaç yeterli her zaman iğne daha iyi gelir diye birşey yok iğne düşükte yapmaya sebep olabilir değer çok yüksek değil dedi. Az da olsa içim rahatladı. İlaç bitene kadar kullanıp tekrar kan vereceğim . Sağlık ocakları bakmiyormus pıhtılaşma var mı diye bu arada

Uzun kollu çıtçıtlı body ler kasım bebekleri için ideal bence bol bol aldım ben e bebekte 6 al 5 öde kampanyası da var ona bakabilirsin

En doğru sonucu vajinal yolla baktıklarında alıyorlarmış, karından muayenede de ölçebiliyorlar fakat az miktarda sapma olabiliyor

Canım benim bebişim aşağıda vajinaya vuruyor hatta. Ama benim rahim ağzı şöyle farkedildi ayakta durunca kasıklarım ağrıyordu doktor aşağıda diye bir ölçeyim dedi. Bebek baskı yaptıkça rahim ağzı kısalırmış.

Kızlar bu rahim ağzı meselesi ciddi bir iş. İlk gebelikte çok bakmıyorlar ve hatta önemsemiyorlar ama bu mesele bir belirti göstermeden kısalıp açılıp doğum gerçekleşiyormuş. Kontrolünüzde lütfen karından da olsa ölçmelerini isteyin. Ciddi bir mesele Allah korusun. Benim doktorum kasıklarımda ağrı var ayakta durunca çok ağrım oluyor ve bebek biraz aşağıda dedim diye farketti. Lütfen bu durumu önemseyin. Rabbim acılarını göstermesin. Benim ilk dikişim yok ama doktor 32yi görürsek sonra rahatız dedi.

Bu arada benim doktor şeker yüklemesine ihtiyaç duymuyorum şimdilik dedi. Kendisine de güveniyorum ama inşallah bir sorun yaşamam ilerde ya
Canım benim hekimim de istemeyen olabiliyor ısrar etmiyorum ama senin suyun biraz üst sınırda ondan senin kararına bırakmıyorum dedi. Doktoruna güveniyorsan için rahat olsun

Pazartesi ikili taramam olucak kadın doğum doktoruma da gideceğim protein yüksekliğini ile ilgili de o zaman görüşeceğim

Benim de aynı öyle ciddi ciddi vajinaya vuruyor anlam veremiyordum ben de ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım için. Kasıklarıma da bazen birden sancı saplanıyor ama arada oluyor bir dakika içinde geçiyor genelde. Pazartesi kontrolüm var zaten gidince baktıracağım ama acillik bir durum yok değil mi ya da doktora gidene kadar dikkat etmem gereken bir durum falan var mı?

Canım sancı değil o bende de oluyor ayakta kalınca adet sancısına benzer ağırlarım oluyordu. Hatta bazen oturamıyordum ağrıdan gözlerim doluyordu. Yoktur inşallah sorun sıkma canını. Çok fazla eğilip kalkma çömelme pozisyonun çok olmasın. Ağır kaldırma uzanma. Doktorum bana bunların haricinde işlerini yap ama genel olarak ayakların havada istirahat önerdi. Allah korusun seni de bebeğini de.

Umarım yoktur. Daha önce doğum yaptığım için böyledir belki de bilmiyorum. Önerilerin için teşekkür ederim. Amin canım hepimizinkini. Sana da geçmiş olsun

Umarım yoktur. Daha önce doğum yaptığım için böyledir belki de bilmiyorum. Önerilerin için teşekkür ederim. Amin canım hepimizinkini. Sana da geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. 16 da farkettik biz 25 mm idi çok şükür şuan 35 oldu. İnşallah erkenden gelmek istemez minik fırfırellam

Kızlar selam,
Bu ara pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler benim başıma geliyor. Dün beni annemin kedisi tırmaladı hem de tam karnımdan çok hafif kanadı tşörtümün üzerinden tırmaladı ama kanayınca tedirgin oldum. Birşey olur mu bilgisi olan var mı?
Kedinin aşıları tam doktorumdan dönüş bekliyorum ama dayanamadım sizlere de sorayım.

Gecmis olsun. Asilari tam ev kedisi olunca sıkıntı olmuyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…