- 23 Eylül 2015
- 335
- 440
- 103
- 32
Bana da vajinal bakıldı son kontrolümde karından net göremiyorum demişti, diğer kontrollerimde karından bakılmıştı. sümüksü akıntı vajinaya baskı hissi idara sıkışma hissi olabilir diye biliyorum ama hiç belirti de vermeyebilir demişti doktorumYa kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedirahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?
Tamm canım çok sağolCanım 50 mg lık ilk şeker testi ise ki öyledir. Aç karnına gideceksin ve içtikten sonra 1 saat sonra kan alınacak.
Ailede şeker varmiBu arada benim doktor şeker yüklemesine ihtiyaç duymuyorum şimdilik dedi. Kendisine de güveniyorum ama inşallah bir sorun yaşamam ilerde ya
Sende aşılarını oldunmu kuzuKızlar selam,
Bu ara pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler benim başıma geliyor. Dün beni annemin kedisi tırmaladı hem de tam karnımdan çok hafif kanadı tşörtümün üzerinden tırmaladı ama kanayınca tedirgin oldum. Birşey olur mu bilgisi olan var mı?
Kedinin aşıları tam doktorumdan dönüş bekliyorum ama dayanamadım sizlere de sorayım.
aslında ekstra dikkat edersek bir şey olmaz zaten uyarı veriyor vücut bir şekildeBenimki de açlık tokluga baktı. Yeterli dedi. Önceki gebeligimde de yaptırmadı. Şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı. Umarım bunda da çıkmaz
Bi doz tetanoz oldum 2. Doz haftayaSende aşılarını oldunmu kuzu
Hiç bişey olmaz çok darbe yedim :)Kızlar selam,
Bu ara pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler benim başıma geliyor. Dün beni annemin kedisi tırmaladı hem de tam karnımdan çok hafif kanadı tşörtümün üzerinden tırmaladı ama kanayınca tedirgin oldum. Birşey olur mu bilgisi olan var mı?
Kedinin aşıları tam doktorumdan dönüş bekliyorum ama dayanamadım sizlere de sorayım.
Bi doz tetanoz oldum 2. Doz haftaya
anneannemde var. Onu da söyledim doktora da gerek görmedi bilemedimAilede şeker varmi
Doktorum da döndü şimdi hiç bişey olmaz dedi. Dün gece uyuyamadım vallakedilerin aşıları tam diyip olumlu düşünüyoruz
Benim ikinci gebelik. İlkinde iki doz olmuştum. Bunda bir doz yeterli dediler bana. İkinci gebelik mi senin?Bi doz tetanoz oldum 2. Doz haftaya
Canim benim umarım iyi geciyordur randevunBugün 2. Doz tetenoz aşımıda vurundum,öğleden sonrada randevuya gideceğim İnşallah bir problem çıkmaz dualarınızda benide eksik etmeyinn
TeşekkürlerHiç bişey olmaz çok darbe yedim :)
Aa modeli mi farklı ki? Benim aldığım tam yazlık incecik kumaş. İmkanı yok kışın giyemem. Wfil efil bişey ama tabii kişinin kullanımı da önemli. Ben çok beğendim.evet karın panelli lcw aldım ve aşırı iyi bir fiyata almıştım internet sitesindenama çok benlik değilmiş kışın giyerim artık kazak üstüne falan :d
Sağol canım bakayım ben ona, iyi oldu. Tulum body ne varsa toplayayım artıkUzun kollu çıtçıtlı body ler kasım bebekleri için ideal bence bol bol aldım ben e bebekte 6 al 5 öde kampanyası da var ona bakabilirsin
Canım tansiyon benim de düşüyor bu aralar. Doktorum çok normal dedi. Biz düşüklüğüne takilmiyoruz dedi. Tetenoz için benim hemsirem otuz iki haftaya kadar yapıyoruz dedi. Ama ortalama bu haftalarda yapıyorlar. Ben de bu hafta oldum Rahim uzunluğu için de iki gebeliğimde de doktorum hiçbir şey söylemedi. Heralde normal ki demiyor.Benim ilk hamilelikte n kalma guzel geceliklerim var kizlar onlari yine kullanirim insallah. Bende tansiyon dusmesi oluyor normalde de bunyem dusuk tansiyona yatkin.Bu haftalarda normalmis korkulacak bisey degil diyo kagan kocatepe. Sizde de oluyor mu?Bir de rahim boyu uzunlugu kisaligi vs hakknda bisey soyleyen olmadi bana. Belki de ultrasonda bakiliyo ama sorun olmayinca doktor bshsetmemistir bile. Bi de daha tetanoz olmadm gec mi kaldim
Yok canım benim ilk gebelikBenim ikinci gebelik. İlkinde iki doz olmuştum. Bunda bir doz yeterli dediler bana. İkinci gebelik mi senin?
Evet canım öyleymiş çok şükür ama insan yine de tedirgin oluyorGecmis olsun. Asilari tam ev kedisi olunca sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Bende anneannemde var demiştim. Anne baba önemli dedianneannemde var. Onu da söyledim doktora da gerek görmedi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?