2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana da vajinal bakıldı son kontrolümde karından net göremiyorum demişti, diğer kontrollerimde karından bakılmıştı. sümüksü akıntı vajinaya baskı hissi idara sıkışma hissi olabilir diye biliyorum ama hiç belirti de vermeyebilir demişti doktorum

Benim ilk hamilelikte n kalma guzel geceliklerim var kizlar onlari yine kullanirim insallah. Bende tansiyon dusmesi oluyor normalde de bunyem dusuk tansiyona yatkin.Bu haftalarda normalmis korkulacak bisey degil diyo kagan kocatepe. Sizde de oluyor mu?Bir de rahim boyu uzunlugu kisaligi vs hakknda bisey soyleyen olmadi bana. Belki de ultrasonda bakiliyo ama sorun olmayinca doktor bshsetmemistir bile. Bi de daha tetanoz olmadm gec mi kaldim

Sende aşılarını oldunmu kuzu

Hiç bişey olmaz çok darbe yedim :)

evet karın panelli lcw aldım ve aşırı iyi bir fiyata almıştım internet sitesinden ama çok benlik değilmiş kışın giyerim artık kazak üstüne falan :d
Aa modeli mi farklı ki? Benim aldığım tam yazlık incecik kumaş. İmkanı yok kışın giyemem. Wfil efil bişey ama tabii kişinin kullanımı da önemli. Ben çok beğendim.

Uzun kollu çıtçıtlı body ler kasım bebekleri için ideal bence bol bol aldım ben e bebekte 6 al 5 öde kampanyası da var ona bakabilirsin
Sağol canım bakayım ben ona, iyi oldu. Tulum body ne varsa toplayayım artık

Canım tansiyon benim de düşüyor bu aralar. Doktorum çok normal dedi. Biz düşüklüğüne takilmiyoruz dedi. Tetenoz için benim hemsirem otuz iki haftaya kadar yapıyoruz dedi. Ama ortalama bu haftalarda yapıyorlar. Ben de bu hafta oldum Rahim uzunluğu için de iki gebeliğimde de doktorum hiçbir şey söylemedi. Heralde normal ki demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…