- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
5 tüpmü aldılar şeker için.Doktorum da döndü şimdi hiç bişey olmaz dedi. Dün gece uyuyamadım vallazaten sağlık ocağı şeker için verdiğim kanları kaybetmiş 5 tüp bu hafta olumsuzluklarla doluydu içim rahatladı biraz
Güzelim niye ortamı bozacaksin. Bizler anayiz ana dert dinleriz güleriz ağlarızBugün bi bitse site.dua ediyorum artık. Çalıştığım yerin yakınına bi yer açılmış, yeni bi mağaza o müzikler deli edecek beni. Saatlerdir keko müziği dinletti Allah on sığırları. Aslında söyleyene saygım var ama bangır bangır tüm caddeyi inletmek nedir ? 8. Kattayom ve sanki odamda çalınıyor alt kattakiler evlerinde oturanlar ne yapıyor bilmiyorum. Şikayet mi rtsem ne yapsam cam da kapatılmıyor sıcakta
Canımı sıkan şeyler üst üste geliyor. Biraz keyifsizim kızlar kusura bakmayın, ortamı da bozuyorum galiba.
Aşıları tamsa, sokağa gidip gelmiyorsa sıkıntı olmaz bence de. Bazı kişiler kedilerini bırakıyor sabah giden kedi akşama zor geliyor. Eğer öyleyse yani sokak ile 10 dk bile gün içinde teması varsa dikkat edin. Yok evden çıkmıyorsa inanın sizden bizden temiz oluyorlar. Sürekli evde olan hayvan eğer ev de temizse hastalık falan getirmez içiniz rahat olsun. Nereden mikrop bulacak da bulaştıracak o garibanlar. Endişelenmeyin.Kızlar selam,
Bu ara pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler benim başıma geliyor. Dün beni annemin kedisi tırmaladı hem de tam karnımdan çok hafif kanadı tşörtümün üzerinden tırmaladı ama kanayınca tedirgin oldum. Birşey olur mu bilgisi olan var mı?
Kedinin aşıları tam doktorumdan dönüş bekliyorum ama dayanamadım sizlere de sorayım.
Dakikaları sayıyom guzummmmGüzelim niye ortamı bozacaksin. Bizler anayiz ana dert dinleriz güleriz ağlarız
Canını sıkma az kaldı mesai bitimine
merhaba veteriner hekimim.. Kuduz yönünden tükürük size temas etmediği müddetçe bir şey olmaz ancak tetanoz yönünden sakıncalı olabilir. birde yara bölgesi enfeksiyona yatkın olabilir takipte fayda var .. olası enfeksiyon riski için antibiyotik önerebilir doktorunuz:) geçmiş olsunKızlar selam,
Bu ara pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler benim başıma geliyor. Dün beni annemin kedisi tırmaladı hem de tam karnımdan çok hafif kanadı tşörtümün üzerinden tırmaladı ama kanayınca tedirgin oldum. Birşey olur mu bilgisi olan var mı?
Kedinin aşıları tam doktorumdan dönüş bekliyorum ama dayanamadım sizlere de sorayım.
Benim açken 3 tüp aldılar. Sonra tokluk 1 saat tokluk 2 saat birer tüp aldılar sonuçlar kayıp5 tüpmü aldılar şeker için.
Benim tokluk şekeri için 2 tüp aldılar.
Teşekkürler yorumunuz için yarın doktor randevum var detaylı konusurum ama fotosunu çekip atmıştım doktora sanırım antibiyotiklik bi durum yok inşallah sıkınto olmazmer
merhaba veteriner hekimim.. Kuduz yönünden tükürük size temas etmediği müddetçe bir şey olmaz ancak tetanoz yönünden sakıncalı olabilir. birde yara bölgesi enfeksiyona yatkın olabilir takipte fayda var .. olası enfeksiyon riski için antibiyotik önerebilir doktorunuz:) geçmiş olsun
bence de bir terslik olmadığı müddetçe gerek yok :) ama tabi doktorunuzun bakış açısı önemli...geçen hafta (8 temmuz) kene yapışmıştı bana mesela ..mecbur başladık... çok şükür bir sıkıntı olmadı ama 3 gün ağladımTeşekkürler yorumunuz için yarın doktor randevum var detaylı konusurum ama fotosunu çekip atmıştım doktora sanırım antibiyotiklik bi durum yok inşallah sıkınto olmaz
Yok valla hiç dışarı çıkmıyor anca pencereden bakıyor kuzumAşıları tamsa, sokağa gidip gelmiyorsa sıkıntı olmaz bence de. Bazı kişiler kedilerini bırakıyor sabah giden kedi akşama zor geliyor. Eğer öyleyse yani sokak ile 10 dk bile gün içinde teması varsa dikkat edin. Yok evden çıkmıyorsa inanın sizden bizden temiz oluyorlar. Sürekli evde olan hayvan eğer ev de temizse hastalık falan getirmez içiniz rahat olsun. Nereden mikrop bulacak da bulaştıracak o garibanlar. Endişelenmeyin.
İzne ayrılınca hayırlısıyla bol bol dinlenirsin. Bebeğin tatlı eşyalarını tamamlarsın.Dakikaları sayıyom guzummmmayy napim bu aralar en çok sizinleyim ne yaaln söyleyeyim hep takipteyim hep aklımda bebiş. Darma dağın oldum iyice.
O değil de iki gündür farkediyorum ne çok hata yapıyorum yazarken. Birazcık klavye azizliği biraz da ödemden galiba ellerim tombiş mi oldu nedir hep yanlış harflere basıyorum galiba. Bi de acele ediyorum galiba. Neyse siz anlıyorsanız sıkıntı yok
Yaa çok geçmiş olsunbence de bir terslik olmadığı müddetçe gerek yok :) ama tabi doktorunuzun bakış açısı önemli...geçen hafta (8 temmuz) kene yapışmıştı bana mesela ..mecbur başladık... çok şükür bir sıkıntı olmadı ama 3 gün ağladım
Benim sadece tokluk istediBenim açken 3 tüp aldılar. Sonra tokluk 1 saat tokluk 2 saat birer tüp aldılar sonuçlar kayıp
ya kenenin türü önemli çok şükür sıkıntılı tür çıkmadı ama korktuk baya...dikkatli olmak lazımYaa çok geçmiş olsunNeyse ki çözümü varmış sıkıntı olmamış Allah çözümsüz dert vermesin hiç birimize
Geçmiş olsunya kenenin türü önemli çok şükür sıkıntılı tür çıkmadı ama korktuk baya...dikkatli olmak lazım
Valla canım benim anneannem,babannem amcalarım hepsi şeker hastası olduğu için doktorum şu şekilde istedi 8 saat açlıkla kan verceksin dedi. Sonra 75lik glikoz içtim 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan verdim. Yani hiç bişey yemedim tokluk dedikleri içtiğim glikozBenim sadece tokluk istediilk defa doktorumu sevdim .Açlığa gelemem ben açlık sekerimde normalde düşük çıkıyor.
Senin hem açlık hem tokluk bakmışlar sanırım
Sağlık Ocağı doktoru sordu 2 saat sonra bir daha kan verecekmisin diye hayır dedim sadece 1 saatlik tokluk kan şekeri istedi dedim .Umarım Jinekologumun asistanı yanlış yönlendirmemiştir
Toklukta ne yedin peki bana normal kahvaltı üzerine 1 dilim reçeli ekmek ve 1 barsak portakal duyu içip 1 saat sonra kan vereceksin demişti.
o zaman haftaya birdahamı alacaklar kanını
Anladım tatlım şeker yüklemesi yapmışlar sana .Valla canım benim anneannem,babannem amcalarım hepsi şeker hastası olduğu için doktorum şu şekilde istedi 8 saat açlıkla kan verceksin dedi. Sonra 75lik glikoz içtim 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan verdim. Yani hiç bişey yemedim tokluk dedikleri içtiğim glikozEvet şimdi sağlık ocağındaki hemşire diyo bi daha yapacağız ama yarın doktorumla konuşacağım bakalım
Ben de bi göbek güncellemesi atayım
İnşallahAnladım tatlım şeker yüklemesi yapmışlar sana .
Bizim sağlık ocağında şeker yüklemesi yok .
Sen yaptır ihmal etmehayırlısıylada güzel sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?