2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Iyi günler kızlar size bisey sormak istiyorum benim 2 gündur ara ara sancim oluyor biliyorum sizce neden oluyor

Haftaya devlette randevum var birde ona sorayım bakayım ne diyecek değer çok yüksek çıkmamış. En fazla 500 çıkması gerekirken 627 çıkmış. İstesem iğne yazar mı ?
Ben pihtilasma olup olmadığını bilmediğim halde kullanıyorum kuzum önceki talihsiz gebeliklerden dolayı hic bir zararı yok 4 ayrı doktora danıştım zaten gebelikte pihtilasma artıyor dediler, eğer doktorun iğne kullan derse sağlık ocagindan yazdirabiliyorsun birer kutu ödüyor sgk ben uzun bi sure on günde bir gidip yazdırdım şimdi raporla toplu alıyorum, yazdırmadan alirsan çok pahali 500 tl civarı ödemiştim ben ilk aldigimda yazdırmadigim icin
Kuzum çok şükür iyiyim bugün uzun süredir ilk defa sağlıklı hissediyorum inşallah daim olursa super olacak
Göbek güncellemesi bugün olduk

Ben de bi göbek güncellemesi atayım
Sizin bebişleriniz ne güzel büyümüş oyleeee çok güzelsiniz maşallah benim içime içime büyüdü popomda duruyor sanki bebik hamile değil de kilo almış yağlanmış gibiyim yaa daha tek kare fotom bile yok hala

Gün geçtikçe daha iyi olacaksın kuzum. Sonra bir d vitamini kalsiyum baktir düşükse yükselt. Benim kurtaricimin 3 yıl boyunca o değerimin yüksek olmasına bağlıyorum.

Ben şuan hap kullanıyorum inşallah düzelir. İğneye gerek yok dedi diğer ay tekrar kan vereyim diyorum

Olumsuz birşey yokmuş ne güzel hic eksik kalmış gibi hissetme bence

24+2 selamlar bugün doktordan geliyorum şeker testim pazartesiye kaldı oğluşuma gayet iyi dediler.gobegim bugünlerde çıkmaya başladı .3. gebeliğim ama sanki ilk gibi heyecan var ins hepimiz sağ sağlim atlatırız bebislerimizle bu süreci.

Eklentiler

• IMG_20220722_152742.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 93
Yok valla hiç dışarı çıkmıyor anca pencereden bakıyor kuzum çok sağolun insan ister istemez tedirgin oluyor içimi rahatlattınız :)
Bişey çıkmaz bak veteriner arkadaş da yazmış. Bende de var bi tane oynaşıyıruz sürekli çiziyo falan elimi, takılmıyorum hiç. Çünkü sürekli evde, yediği içtiği kötü bişey yok. Öyle fare böcek falan yok. İçim rahat. Tabii sen takip et, ben kedimi sürekli görüyorum biliyorum huyunu suyunu sen bilmiyorsun sonuçta.

Bol bol yatacağım izinde. Ohh miss ama o zamana kadar izin yok muhtemelen. Çalıştığım yerde gezmem zor canım, günlük 2.veya 3 kere yerimden ayrılıyorum onda da genelde tuvalete gidiyorum. Bazen su bile almak zor oluyor. Tam su almaya gidiyorum telefon çalmaya başlıyor aman çalarsan çal be diyorum.

Canım bende haftaya gideceğim de ( aslında hiç istemiyorum ama mecbur) sorayım sana da. Şimdi 8 saat açlıkla gideceğiz hastaneye, bi tane içeceğiz o glikozu, sonra 1 saat sonra kan alacaklar sonra hiç bişey yemeden 2 saat mi bekleyeceğiz? Midem bulanırsa nasıl olacak ki ya

Geçmiş olsun çıkmaz umarım bi daha başka bişey

Olumsuz birşey yokmuş ne güzel hic eksik kalmış gibi hissetme bence
Hiç umudum yoktu kuzum çünkü gebelikte hiç yemedigim pasta çörek börek çikolata ekmek ne aklına gelirse yedim.
Şimdi tetanoz kaldı gözümün bebeği umarım bu sefer incitmez ağrısız sızısız

Gün geçtikçe daha iyi olacaksın kuzum. Sonra bir d vitamini kalsiyum baktir düşükse yükselt. Benim kurtaricimin 3 yıl boyunca o değerimin yüksek olmasına bağlıyorum.
Aklımda kuzum seker yüklenmesinde aradan çıkartacağım onları da değerler düşmüştür kesin zaten demir ilacını bile 10 gündür kullanmıyorum ki mideme dokunacak zaten az yiyorum diye çocuğum ne durumda kim bilir kilo almamış olmasından korkuyorum

Ben şuan hap kullanıyorum inşallah düzelir. İğneye gerek yok dedi diğer ay tekrar kan vereyim diyorum
İğne dipsiz kuyu zaten su an bana bırak dese birakamam ne kadar zor da olsa can da yaksa güven veriyor alışmışım, takipte kal inşallah gerek kalmaz tabi kuzum ecopirin iyi bir sulandırıcı dış gebelik geçirdiğimde kullanmıştım ben de doktor önerisiyle

Daha iyi ya işte sorun çıkmamış İnşallah onu da sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım.

her şey iyiiiiii artık kötüyü çağırmaa

Rabbim size de şifa versin inşallah. Sürekli birşeyler çıkıyor çok tedirgin ediyor bu durumlar beni

benim bu ay büyüdü yoksa alkol göbeği gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…