Evet canım malesef toplamda 2 saat aç kalıyorsun. Hemşire bana işte kusarsan kaçta kustun ne kadar kustun bunlar benim için önemli dedi. Yani kusarsan kus dediBişey çıkmaz bak veteriner arkadaş da yazmış. Bende de var bi tane oynaşıyıruz sürekli çiziyo falan elimi, takılmıyorum hiç. Çünkü sürekli evde, yediği içtiği kötü bişey yok. Öyle fare böcek falan yok. İçim rahat. Tabii sen takip et, ben kedimi sürekli görüyorum biliyorum huyunu suyunu sen bilmiyorsun sonuçta.
Bol bol yatacağım izinde. Ohh miss ama o zamana kadar izin yok muhtemelen. Çalıştığım yerde gezmem zor canım, günlük 2.veya 3 kere yerimden ayrılıyorum onda da genelde tuvalete gidiyorum. Bazen su bile almak zor oluyor. Tam su almaya gidiyorum telefon çalmaya başlıyor aman çalarsan çal be diyorum.
Canım bende haftaya gideceğim de ( aslında hiç istemiyorum ama mecbur) sorayım sana da. Şimdi 8 saat açlıkla gideceğiz hastaneye, bi tane içeceğiz o glikozu, sonra 1 saat sonra kan alacaklar sonra hiç bişey yemeden 2 saat mi bekleyeceğiz? Midem bulanırsa nasıl olacak ki ya
Benimki yatınca göbek deliğimin oralarda çok hareketliBenimki ben hareket halindeyken göbek deliğimin aşağısında ama ne zaman uzansam ya da otursam ciddi anlamda aşağılarda hissediyorum dönüp tekme atıp duruyor ben de anlamadım nedendir diye.
Almıştır kilo sen kendine iyi bakiyorsun annesi oda senden güç alıyorAklımda kuzum seker yüklenmesinde aradan çıkartacağım onları da değerler düşmüştür kesin zaten demir ilacını bile 10 gündür kullanmıyorum ki mideme dokunacak zaten az yiyorum diye çocuğum ne durumda kim bilir kilo almamış olmasından korkuyorum
Yok ben umutsuz vakayim. Ya sonuçlar tam çıkmadı yada sağlık ocağındaki doktor yanlış baktı Jinekolog bu tokluk kan şekeri değil diye cevap yazdıher şey iyiiiiii artık kötüyü çağırmaa
Kuzum bizim bu talihsizlikler hayırlısıyla ne zaman bitecek acaba çıldıracagimHastaneye gittim fakat aldığım cevap burda detaylı ultrason yapılmıyor oldu bide perinatolojiye bölümüydü,normal bi şekilde baktı,haftalığım geçeceğğ işinde artok bebeğin kalbine bakılması için çocuk kardiyolojine yönlendirdi oda randevulu bakılıyormuş onada giremedim
Yok mormum yok sinir kat sayım çok yüksek çıldırmama ramak kaldı.Daha iyi ya işte sorun çıkmamışİnşallah onu da sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım.
Gerçekten inanamıyorum ya nedir bu çektiğin senin.Koskoca araştırma Hastanesi'nde nasıl ayrintili olmaz anlayamıyorum.Hastaneye gittim fakat aldığım cevap burda detaylı ultrason yapılmıyor oldu bide perinatolojiye bölümüydü,normal bi şekilde baktı,haftalığım geçeceğğ işinde artok bebeğin kalbine bakılması için çocuk kardiyolojine yönlendirdi oda randevulu bakılıyormuş onada giremedim
Malesef artık giremiyeceğimde hayırlısı böyleymiş demek ki ben elimden geleni yaptım artık çok yoruldumGerçekten inanamıyorum ya nedir bu çektiğin senin.Koskoca araştırma Hastanesi'nde nasıl ayrintili olmaz anlayamıyorum.
Allah allah yaa neymiş pekiYok ben umutsuz vakayim. Ya sonuçlar tam çıkmadı yada sağlık ocağındaki doktor yanlış baktı Jinekolog bu tokluk kan şekeri değil diye cevap yazdı
Sanırım doğumdan sonra canımKuzum bizim bu talihsizlikler hayırlısıyla ne zaman bitecek acaba çıldıracagim
İçinde kalacağına yaptırsan mi ki?Yok mormum yok sinir kat sayım çok yüksek çıldırmama ramak kaldı.
Yani ben de bir tek sık idrara çıkma var ama tek belirti olarak bu olmayabilirBana da vajinal bakıldı son kontrolümde karından net göremiyorum demişti, diğer kontrollerimde karından bakılmıştı. sümüksü akıntı vajinaya baskı hissi idara sıkışma hissi olabilir diye biliyorum ama hiç belirti de vermeyebilir demişti doktorum
Daha bir iki ay olmadı burda hastanede karşılaştığım nst için gelen bi gebe detayliyi tepecikte yaptırdım dedi şok oldum su an çok üzüldüm o kadar emeğine rağmen halledememene yasadigin stres hic kolay değil ultrasonda doğru düzgün baktılar mi bari rahim ağzı falan diyordunHastaneye gittim fakat aldığım cevap burda detaylı ultrason yapılmıyor oldu bide perinatolojiye bölümüydü,normal bi şekilde baktı,haftalığım geçeceğğ işinde artok bebeğin kalbine bakılması için çocuk kardiyolojine yönlendirdi oda randevulu bakılıyormuş onada giremedim
Rahim ağzı hakkında bilgi vermedi eşini söyledim sordum ona baktı muhtemelen daha aşağıdaydı şuan biraz çıkmış gibi duruyor ileriki haftalarda dahada çıkar dedi,fazlasıyla stres yaşadım bide onun için 1 saatten fazla yol gittim çok yoruldum artık sanırım elimden geleni yaptımDaha bir iki ay olmadı burda hastanede karşılaştığım nst için gelen bi gebe detayliyi tepecikte yaptırdım dedi şok oldum su an çok üzüldüm o kadar emeğine rağmen halledememene yasadigin stres hic kolay değil ultrasonda doğru düzgün baktılar mi bari rahim ağzı falan diyordun
Benim kedim beni sürekli ısırır kollarım façalı gibidirDoktorum da döndü şimdi hiç bişey olmaz dedi. Dün gece uyuyamadım vallazaten sağlık ocağı şeker için verdiğim kanları kaybetmiş 5 tüp bu hafta olumsuzluklarla doluydu içim rahatladı biraz
2 tüp kanım boşa gittiİçinde kalacağına yaptırsan mi ki?
Daha cevap yazmadılar kuzu ya yanlış bakıldı yada bu değer düşük çıktı tokluk diye açlık sekerinede bakılmış olabilirAllah allah yaa neymiş peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?