2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar astronot tulum almak istiyorum kaç aylık almalıyım?

Evet canım malesef toplamda 2 saat aç kalıyorsun. Hemşire bana işte kusarsan kaçta kustun ne kadar kustun bunlar benim için önemli dedi. Yani kusarsan kus dedi

Benimki ben hareket halindeyken göbek deliğimin aşağısında ama ne zaman uzansam ya da otursam ciddi anlamda aşağılarda hissediyorum dönüp tekme atıp duruyor ben de anlamadım nedendir diye.
Benimki yatınca göbek deliğimin oralarda çok hareketli oturunca sanki daha aşağılarda

Hastaneye gittim fakat aldığım cevap burda detaylı ultrason yapılmıyor oldu bide perinatolojiye bölümüydü,normal bi şekilde baktı,haftalığım geçeceğğ işinde artok bebeğin kalbine bakılması için çocuk kardiyolojine yönlendirdi oda randevulu bakılıyormuş onada giremedim

Almıştır kilo sen kendine iyi bakiyorsun annesi oda senden güç alıyor

Kuzum bizim bu talihsizlikler hayırlısıyla ne zaman bitecek acaba çıldıracagim

Gerçekten inanamıyorum ya nedir bu çektiğin senin.Koskoca araştırma Hastanesi'nde nasıl ayrintili olmaz anlayamıyorum.

Gerçekten inanamıyorum ya nedir bu çektiğin senin.Koskoca araştırma Hastanesi'nde nasıl ayrintili olmaz anlayamıyorum.
Malesef artık giremiyeceğimde hayırlısı böyleymiş demek ki ben elimden geleni yaptım artık çok yoruldum

Yani ben de bir tek sık idrara çıkma var ama tek belirti olarak bu olmayabilir kendi doktoruma gidince bir soracağım ama rutin olarak kontrol edilmemesi garip geldi

Daha bir iki ay olmadı burda hastanede karşılaştığım nst için gelen bi gebe detayliyi tepecikte yaptırdım dedi şok oldum su an çok üzüldüm o kadar emeğine rağmen halledememene yasadigin stres hic kolay değil ultrasonda doğru düzgün baktılar mi bari rahim ağzı falan diyordun

Rahim ağzı hakkında bilgi vermedi eşini söyledim sordum ona baktı muhtemelen daha aşağıdaydı şuan biraz çıkmış gibi duruyor ileriki haftalarda dahada çıkar dedi,fazlasıyla stres yaşadım bide onun için 1 saatten fazla yol gittim çok yoruldum artık sanırım elimden geleni yaptım

Doktorum da döndü şimdi hiç bişey olmaz dedi. Dün gece uyuyamadım valla zaten sağlık ocağı şeker için verdiğim kanları kaybetmiş 5 tüp bu hafta olumsuzluklarla doluydu içim rahatladı biraz
Benim kedim beni sürekli ısırır kollarım façalı gibidir her gün ayrı bir yerimi kanatıyor ısırıp aşıları varsa ve ev kedisiyse hiç bir şeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…