- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Yaptın tabi kuzum Allah emeklerini bebisinin sagligiyla mukafatlandirsin yolundadır her şey hic tasalanma artik rahat bırak zihnini de güzel şeylere odaklanRahim ağzı hakkında bilgi vermedi eşini söyledim sordum ona baktı muhtemelen daha aşağıdaydı şuan biraz çıkmış gibi duruyor ileriki haftalarda dahada çıkar dedi,fazlasıyla stres yaşadım bide onun için 1 saatten fazla yol gittim çok yoruldum artık sanırım elimden geleni yaptım
Ben ilk hamileliğimde şekerli suyu içtikten 10 dksonra kustum artık olmaz dediler yarın tekrar gel dediler .gidince açlık kan şekerine bakılacak ilk sonra içecek içilecek 1 saat sonra ve 2. Saat sonra kan alınacak okadar.sonra yemek yiyebilirsin.Bişey çıkmaz bak veteriner arkadaş da yazmış. Bende de var bi tane oynaşıyıruz sürekli çiziyo falan elimi, takılmıyorum hiç. Çünkü sürekli evde, yediği içtiği kötü bişey yok. Öyle fare böcek falan yok. İçim rahat. Tabii sen takip et, ben kedimi sürekli görüyorum biliyorum huyunu suyunu sen bilmiyorsun sonuçta.
Bol bol yatacağım izinde. Ohh miss ama o zamana kadar izin yok muhtemelen. Çalıştığım yerde gezmem zor canım, günlük 2.veya 3 kere yerimden ayrılıyorum onda da genelde tuvalete gidiyorum. Bazen su bile almak zor oluyor. Tam su almaya gidiyorum telefon çalmaya başlıyor aman çalarsan çal be diyorum.
Canım bende haftaya gideceğim de ( aslında hiç istemiyorum ama mecbur) sorayım sana da. Şimdi 8 saat açlıkla gideceğiz hastaneye, bi tane içeceğiz o glikozu, sonra 1 saat sonra kan alacaklar sonra hiç bişey yemeden 2 saat mi bekleyeceğiz? Midem bulanırsa nasıl olacak ki ya
MaşallahhKızlar bir göbek güncellemesi de benden gelsin
Merhaba, evde iki kedim var ve cogu arkadasim ve aile uyelerimde evlerde kedi var. Asilari tam ve ev kedisi ise endiselenecek hicbirsey yok. Hatta sunu soyleyebilirimki benim toksoplazma bagisikligim bile yok, yani 20 kusur yildir kedi bakip toksoplazmayla hic karsilasmamisim.Kızlar selam,
Bu ara pişmiş tavuğun başına gelmeyen şeyler benim başıma geliyor. Dün beni annemin kedisi tırmaladı hem de tam karnımdan çok hafif kanadı tşörtümün üzerinden tırmaladı ama kanayınca tedirgin oldum. Birşey olur mu bilgisi olan var mı?
Kedinin aşıları tam doktorumdan dönüş bekliyorum ama dayanamadım sizlere de sorayım.
Şu aksilikler bir bitsin lütfen artikkk2 tüp kanım boşa gitti
Düşük çıkmış.Şu aksilikler bir bitsin lütfen artikkk
Merhaba, evde iki kedim var ve cogu arkadasim ve aile uyelerimde evlerde kedi var. Asilari tam ve ev kedisi ise endiselenecek hicbirsey yok. Hatta sunu soyleyebilirimki benim toksoplazma bagisikligim bile yok, yani 20 kusur yildir kedi bakip toksoplazmayla hic karsilasmamisim.
Hastaneye gittim fakat aldığım cevap burda detaylı ultrason yapılmıyor oldu bide perinatolojiye bölümüydü,normal bi şekilde baktı,haftalığım geçeceğğ işinde artok bebeğin kalbine bakılması için çocuk kardiyolojine yönlendirdi oda randevulu bakılıyormuş onada giremedim
Bende çıktı diye çok üzülmüştüm benimde yok içimi rahatlatan tek haber bu oldu şuan karşı komşunun kedisi köpeği var diye gitmiyorumMerhaba, evde iki kedim var ve cogu arkadasim ve aile uyelerimde evlerde kedi var. Asilari tam ve ev kedisi ise endiselenecek hicbirsey yok. Hatta sunu soyleyebilirimki benim toksoplazma bagisikligim bile yok, yani 20 kusur yildir kedi bakip toksoplazmayla hic karsilasmamisim.
Allah korusun canım düşünme böyleDüşük çıkmış.
Doktor:bu normal tamam yazmış.
Onun için normal benim için baygınlık sık sık az az beslenmeye bakim 3 ay sonrada evde kendim doğurdum diye konu açılırsa o benim
Covid oncesi bile herseyi mendille tutan, ellerini surekli yikamaktan kuruyup kavrulan, yolda birisi hapsursa kaldirim degistiren biri olarak sunlari soyleyebilirim: hayvanlarin temizligine insanlardan daha cok guvenebilirsiniz. Tuvaletten cikip ellerini yikamayi bilmiyor cogu insan. ATMler vs mikrop yuvasi. Kiyafet alirken, denemelerde uyuz bile kapabilirsiniz. O yuzden hayvanlardan yana endiseniz biraz daha az olabilir. Enazindan uzak durmayi basarabilirsiniz, ama temizlik aliskanliklari zayif insanlar heryerde.Bende çıktı diye çok üzülmüştüm benimde yok içimi rahatlatan tek haber bu oldu şuan karşı komşunun kedisi köpeği var diye gitmiyorumhemde köpek beni görünce üstüme çıkıyor dışarıda paticiklerindeki mikrobu aklıma geldikçe o senden daha temiz tesellisi yapıyorum patilerini eve gelince onlara özel ıslak mendille siliyorlar sokakta nasıl tedbir alacağız acaba
Bunu biliyorum kuzum sadece parka gidiyorlar ya orada sonucta dışkıya basabilir hani dışkıdanda bulsabiliyor onu demek istiyorum heryerimiz mikrop yoksaCovid oncesi bile herseyi mendille tutan, ellerini surekli yikamaktan kuruyup kavrulan, yolda birisi hapsursa kaldirim degistiren biri olarak sunlari soyleyebilirim: hayvanlarin temizligine insanlardan daha cok guvenebilirsiniz. Tuvaletten cikip ellerini yikamayi bilmiyor cogu insan. ATMler vs mikrop yuvasi. Kiyafet alirken, denemelerde uyuz bile kapabilirsiniz. O yuzden hayvanlardan yana endiseniz biraz daha az olabilir. Enazindan uzak durmayi basarabilirsiniz, ama temizlik aliskanliklari zayif insanlar heryerde.
Senin yaptırdığın o testide düşünüyorum ama bir sürü kan pıhtılaşması testi varmış.Allah korusun canım düşünme böyle
23 haftalığım canım bu hafta yapılması gerekiyordu randevu bulabilirsem ileriki haftalarda tekrar dnemeye çalışıcam ama şuan belli bi müddet hastanelerden uzak durmak istiyorum aşırı derece yoruldum strese girdimPapatyamelo ilerleyen haftalarda da yapılabiliyor diyor. Gerekçesi bazen gerekli görülmesi, bazen de hastanın bazı nedenlerle geciktirmesi demiş.
Benim kiz kardesimin de kedisi vardi ve 2 cocugu oldu. Yan dalli bir hekimdir. O soylemisti bana '' Sen hic alerjik koylu cocugu yada Afrikali gordunmu diye''. Birkac doktordan daha dinledim, kopeklerle yetisen cocuklarin alerjik olma riskleri dusuk, kedilerle yetisen cocuklarin biraz daha dusukmus. Yani birsey olmaz cocugunuza Allah'in izniyle. Hayvanlarla buyuyen cocuklarin floralari daha zengin ve saglikli oluyor. Evde agir kimyasallarla agir hijyen, ozellikle cocuk odasinin camasir suyu ile temizlenmesi, kirli sehir havasi en temel alerji sebeplerindenmis.Bende de bi tane var; ömür ömürAşırı seviyorum. Şimdilerde korku sarmaya başladı, evladın alerjisi olur mu diye, umarım olmaz. Çok isterim bir arada olmalarını. Başka bir alternatif ne düşünebiliyorum, ne de aklımdan geçirmek istiyorum.
Solumaniz yada agziniza girmesi lazim. Hic endiseniz olmasin.Bunu biliyorum kuzum sadece parka gidiyorlar ya orada sonucta dışkıya basabilir hani dışkıdanda bulsabiliyor onu demek istiyorum heryerimiz mikrop yoksa
Canım yerine bakan doktor vardır, benim ebe yapmıştı hatta iğneyi kaçış yok yanibizim doktorda izne ayrılmış tetanoz kalır benim
Oooo benim de kaçışım yok deseneEvet canım malesef toplamda 2 saat aç kalıyorsun. Hemşire bana işte kusarsan kaçta kustun ne kadar kustun bunlar benim için önemli dedi. Yani kusarsan kus dedi
Ayyy fikri bile kötüBen ilk hamileliğimde şekerli suyu içtikten 10 dksonra kustum artık olmaz dediler yarın tekrar gel dediler .gidince açlık kan şekerine bakılacak ilk sonra içecek içilecek 1 saat sonra ve 2. Saat sonra kan alınacak okadar.sonra yemek yiyebilirsin.
Psikoterapistlerimizi paylaşırız artık ben yeni kendime gelmiştim gitmek şart olduSolumaniz yada agziniza girmesi lazim. Hic endiseniz olmasin.
Bu arada park demisken, benim bir arkadasin bebegine el ayak hastaligi (hijyen eksikliginden olan-son zamanlardaki kontrolsuz gocle birden Turkiye'de de cikan bir hastalik) bulasmisti. Kizcagiz da bebekle beraber harap oldu. Parktan getirmis olabileceklerinden suphelenmislerdi. Bizim ufakliklar dogsun, parka gitme zamanlari gelsin benim hayatim super senlenecek. Kesin esimle cok gerilecegiz, ben paranoyadan gerim gerim gerilecegim.
Zaten bugün onun yerine başka doktor baktı ya tetanoz oldunmu diye sordu 2.yi olacağım dedimCanım yerine bakan doktor vardır, benim ebe yapmıştı hatta iğneyi kaçış yok yani
Oooo benim de kaçışım yok desene
Ayyy fikri bile kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?