Çok üzüldüm canım mağdur olmana. İnşallah ileriki haftalarda randevu bulabilirsin ama dediğin gibi şimdi dinlenin ikiniz de23 haftalığım canım bu hafta yapılması gerekiyordu randevu bulabilirsem ileriki haftalarda tekrar dnemeye çalışıcam ama şuan belli bi müddet hastanelerden uzak durmak istiyorum aşırı derece yoruldum strese girdim
Aynen öyle canım bide bugün tetenoz aşısının 2. Dozunu vurundum,iyice halim kalmadıÇok üzüldüm canım mağdur olmana. İnşallah ileriki haftalarda randevu bulabilirsin ama dediğin gibi şimdi dinlenin ikiniz de
Benim kiz kardesimin de kedisi vardi ve 2 cocugu oldu. Yan dalli bir hekimdir. O soylemisti bana '' Sen hic alerjik koylu cocugu yada Afrikali gordunmu diye''. Birkac doktordan daha dinledim, kopeklerle yetisen cocuklarin alerjik olma riskleri dusuk, kedilerle yetisen cocuklarin biraz daha dusukmus. Yani birsey olmaz cocugunuza Allah'in izniyle. Hayvanlarla buyuyen cocuklarin floralari daha zengin ve saglikli oluyor. Evde agir kimyasallarla agir hijyen, ozellikle cocuk odasinin camasir suyu ile temizlenmesi, kirli sehir havasi en temel alerji sebeplerindenmis.
Bebekleri alerjilere karsi koruma anne karninda basliyormus ve bu konuda Avustralyali bir Tip fakultesi hocasi doktorun kitabi var. Tavsiye ederim. Saglikli Bebegin ilk 1000 Gunu.
Bugün sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi özel bir laboratuvarda yaptır aklına takılıyorsa canım benceSenin yaptırdığın o testide düşünüyorum ama bir sürü kan pıhtılaşması testi varmış.
Söyle bir karar aldım canım oluruna birakacagimBugün sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi özel bir laboratuvarda yaptır aklına takılıyorsa canım bence
Benim dosyada rahim uzunluğu yazıyor, ona da bakmışlar, karından bakılıyor olmalı.Ya kızlar mesela aklıma geldi şimdi detaylıya gittiğim doktora rahim ağzı uzunluğunu sordum karından bakılır mı diye. Yok dedi vajinal yolla bakılması lazım hem gerek de yok bakmaya dedi. Sonra işte belirtin mi var dedi yok dedim iyi o zaman bakılmasına gerek yok dedirahim ağzı kısalığı belirti verir mi ki?
Eğer ailede alerjisi olan birisi yoksa olma ihtimali çok düşük. Zaten hayvanla iç içe olan çocuklarda bağışıklık daha yüksek oluyor tabii aşılı olması önemli. Benim annem, teyzem ve ben de alerji var ve oğlum da alerjik muhtemel sebebi genetik dedi doktorumuzEdineyim bu kitabı. Teşekkürler. O benim evladım, ciğerim, kalbim. Çok umutluyum sayesinde bebek güzel büyüyecek diye. Ama alerji düşüncesini saldılar aklıma, doğar doğmaz alerjik olursa diye. Söylediklerin çok mantıklı. Hepsine katılıyorum.
Bence de böylesi daha sağlıklı olur . Dert üstüne dert çıkıyor üstüne düştükçe. 3 ay kaldı su gibi akıp geçsin inşallahSöyle bir karar aldım canım oluruna birakacagimolmayan birşey birde çıkarırım o kadar şanslıyımdir o konuda yokken harekete gecirmim huzurlu bir 3 ay diliyorum kendime doktora daha 3 hafta var 3 hafta bol bol yürüyecegim yeni yeni kuruntular eklemeyecegim
Amin inşAllah hayırlısıyla balım. Yürüyüş strese bire bir yoruluyorsun ya mis gibi uyuyorsun sabaha dinamik oluyorsunBence de böylesi daha sağlıklı olur . Dert üstüne dert çıkıyor üstüne düştükçe. 3 ay kaldı su gibi akıp geçsin inşallah
Akşamları yarım saat yürüyüş bile çok iyi gelir aslında ama eşim 2 işte çalışıyor tek çıkmak istemem tenha birazAmin inşAllah hayırlısıyla balım. Yürüyüş strese bire bir yoruluyorsun ya mis gibi uyuyorsun sabaha dinamik oluyorsun
youtube dan leslie var evde yuruyor . Onunla evde yuruAkşamları yarım saat yürüyüş bile çok iyi gelir aslında ama eşim 2 işte çalışıyor tek çıkmak istemem tenha biraz
Bu muhteşem bilgi için teşekkür ederim hemen bakıyorumyoutube dan leslie var evde yuruyor . Onunla evde yuruBen yillar once kilo verirken kendisinden cok faydalanmistim. Leslie walk diye aratirsan bulursun cok fazla videosu var
Evde yürü kuzum ritmikAkşamları yarım saat yürüyüş bile çok iyi gelir aslında ama eşim 2 işte çalışıyor tek çıkmak istemem tenha biraz
Bence bu kitabi okuyun, D&R'dan 30 kusur liraya almistim. Bebek bakimi, alerjiler, emzirme, beslenme vs konularinda doktor hatta iyi doktor degilse kimseyi dinlememek lazim.Edineyim bu kitabı. Teşekkürler. O benim evladım, ciğerim, kalbim. Çok umutluyum sayesinde bebek güzel büyüyecek diye. Ama alerji düşüncesini saldılar aklıma, doğar doğmaz alerjik olursa diye. Söylediklerin çok mantıklı. Hepsine katılıyorum.
Benimki öyle yetismeyecek çünkü tek bizim yok apartman full kedi köpekBence bu kitabi okuyun, D&R'dan 30 kusur liraya almistim. Bebek bakimi, alerjiler, emzirme, beslenme vs konularinda doktor hatta iyi doktor degilse kimseyi dinlememek lazim.
Koyluler surekli hayvanla ic iceler, cocuklar da oyle. Cocugum alerji olur, hayvanlari bagi bahceyi satayim da sehire apartmana yerleseyim diyeni yok :) Inan bizim cocuklar, apartmanlarda bunyeleri zayif yetisecekler, o cocuklardan daha cok hastalanacaklar. Kirli hava alerjilerini tetikleyecek. Suan esimle Istanbul'da bahceli bir ev bulsakmi derdindeyiz. Cok zor tabiiki.
Ne guzel:) Bir de cocuklari gunluk cimlerde toprakta yurutup oynatabilecegimiz ortamimiz olsa (sehir parklari haric) cok iyi olurdu.Benimki öyle yetismeyecek çünkü tek bizim yok apartman full kedi köpek
Su kadin bi bana yaramiyo yaa cerez gibi geliyoyoutube dan leslie var evde yuruyor . Onunla evde yuruBen yillar once kilo verirken kendisinden cok faydalanmistim. Leslie walk diye aratirsan bulursun cok fazla videosu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?