2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok üzüldüm canım mağdur olmana. İnşallah ileriki haftalarda randevu bulabilirsin ama dediğin gibi şimdi dinlenin ikiniz de

Çok üzüldüm canım mağdur olmana. İnşallah ileriki haftalarda randevu bulabilirsin ama dediğin gibi şimdi dinlenin ikiniz de
Aynen öyle canım bide bugün tetenoz aşısının 2. Dozunu vurundum,iyice halim kalmadı üst üste geldi herşey

Edineyim bu kitabı. Teşekkürler. O benim evladım, ciğerim, kalbim. Çok umutluyum sayesinde bebek güzel büyüyecek diye. Ama alerji düşüncesini saldılar aklıma, doğar doğmaz alerjik olursa diye. Söylediklerin çok mantıklı. Hepsine katılıyorum.

Senin yaptırdığın o testide düşünüyorum ama bir sürü kan pıhtılaşması testi varmış.
Bugün sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi özel bir laboratuvarda yaptır aklına takılıyorsa canım bence

Bugün sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi özel bir laboratuvarda yaptır aklına takılıyorsa canım bence
Söyle bir karar aldım canım oluruna birakacagim olmayan birşey birde çıkarırım o kadar şanslıyımdir o konuda yokken harekete gecirmim huzurlu bir 3 ay diliyorum kendime doktora daha 3 hafta var 3 hafta bol bol yürüyecegim yeni yeni kuruntular eklemeyecegim

Tetanoz ben daha yaptirmadm bu hafta randevumsa soracagjm doktora. Bir de yemek yedikten sonra bi sure bulantm oluyo sonra geciyor normal mi diye sorucam

Benim dosyada rahim uzunluğu yazıyor, ona da bakmışlar, karından bakılıyor olmalı.

Eğer ailede alerjisi olan birisi yoksa olma ihtimali çok düşük. Zaten hayvanla iç içe olan çocuklarda bağışıklık daha yüksek oluyor tabii aşılı olması önemli. Benim annem, teyzem ve ben de alerji var ve oğlum da alerjik muhtemel sebebi genetik dedi doktorumuz

Bence de böylesi daha sağlıklı olur . Dert üstüne dert çıkıyor üstüne düştükçe. 3 ay kaldı su gibi akıp geçsin inşallah

Amin inşAllah hayırlısıyla balım. Yürüyüş strese bire bir yoruluyorsun ya mis gibi uyuyorsun sabaha dinamik oluyorsun
Akşamları yarım saat yürüyüş bile çok iyi gelir aslında ama eşim 2 işte çalışıyor tek çıkmak istemem tenha biraz

Akşamları yarım saat yürüyüş bile çok iyi gelir aslında ama eşim 2 işte çalışıyor tek çıkmak istemem tenha biraz
youtube dan leslie var evde yuruyor . Onunla evde yuru Ben yillar once kilo verirken kendisinden cok faydalanmistim. Leslie walk diye aratirsan bulursun cok fazla videosu var

Bence bu kitabi okuyun, D&R'dan 30 kusur liraya almistim. Bebek bakimi, alerjiler, emzirme, beslenme vs konularinda doktor hatta iyi doktor degilse kimseyi dinlememek lazim.

Koyluler surekli hayvanla ic iceler, cocuklar da oyle. Cocugum alerji olur, hayvanlari bagi bahceyi satayim da sehire apartmana yerleseyim diyeni yok :) Inan bizim cocuklar, apartmanlarda bunyeleri zayif yetisecekler, o cocuklardan daha cok hastalanacaklar. Kirli hava alerjilerini tetikleyecek. Suan esimle Istanbul'da bahceli bir ev bulsakmi derdindeyiz. Cok zor tabiiki.

Benimki öyle yetismeyecek çünkü tek bizim yok apartman full kedi köpek

Size ne iyi geliyorsa yüksek ses modunda dinleyin.
İlahi ,Rock,Rap,Klasik Müzik

Eklentiler

• Screenshot_20220722-200256_Instagram.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20220722-200252_Instagram.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20220722-200248_Instagram.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 53
Benimki öyle yetismeyecek çünkü tek bizim yok apartman full kedi köpek
Ne guzel:) Bir de cocuklari gunluk cimlerde toprakta yurutup oynatabilecegimiz ortamimiz olsa (sehir parklari haric) cok iyi olurdu.
Su kirli hava icin ne yapariz bilemiyorum. Eve bir tane hava temizleyen makinelerden aldi esim. Filtresini temizleme zamani karsilastigimiz goruntuyu anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…