2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
En basiti klima toz toz toz .Evi birgun temizleme ertesi gün toz bulutu İnşAllah alerjik olmazlar bizde halı fazla yok çocuk odasinada düşünmüyorum beyaz sabun kokulu organik yer sil buldum onu alıp deneyecegim şimdiden kokusu hafifmi diye

Benim evde ne kadar hali varsa kaldirdim. Yine de toz surekli. Yatak odamdada hali yok, ki zaten cocuk 1 sene bana yakin ayni odada yatacak. Youtubeda takip ettigim doktor hali kullanmayin mikrop yuvasi cocuk icin diyor.
Sabun bazli temizleyiciler en iyisi, kotu bakterileri oldurup iyi bakterileri koruyor. Ben de Carrefour'da Green Clean diye bir marka var, onu aliyorum. Camasir ve bulasik makinesi icin urunlerini kullaniyordum zaten. Memnunum. Bitki bazli agir kimyasallarin olmadigi camasir sulari da var. Doguma kadar denemeler yapmak lazim :) Saka maka 12-13 hafta zamanimiz kaldi :)

Bilemiyorum canım umarım değildir. Sadece ayakları aşağıdadır.

Canım yerine bakan doktor vardır, benim ebe yapmıştı hatta iğneyi kaçış yok yani

Oooo benim de kaçışım yok desene

Ayyy fikri bile kötü
Size bir fikir benim glikozumu eşim almıştı pet şişe gibi bir şişedeydi hemşire dediki en çirkinini almışsınız kutu kola gibi olanların içimi daha kolaymış bilginiz olsun :)

Kıızlaaarr detaylı ultrasonum çok güzel geçti. Bir tane çikolata yedim biraz erken gittim yarım saat kadar oturup dinlendim. Doktor çok hareketli yakalayamıyorum bile dedi. Çok şükür her şey normal. Kalpte ufak bir parlama gördü ama bu geçer söylemek zorunda olduğum içim söylüyorum dedi kızım o kadar güzel pozlar verdi ki

Benimde sürekli aşagılarda bebek ama rahim uzunluğum 45 çıktı en son muayenede ondan önce 40 ondan öncede 38 di

Kızlar çok sinir oldum kızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen

Kızlar çok sinir oldum kızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
sinir olma bebegim , kocasina asik her tanidigimin cocugu tipki kocasinin burnandan dusmuscesine benziyor

Bende cocugumun burnu babasina benzemesin ve turuncu olsun istiyorum, benim genlerimde var ama esim tarafi ep esmer. muhtemelen cocugumda tipkisinin aynisi olucak

hatt bir tanesinin dogumuna girdim , bebek ilk 6 ay ayni kayinvalidesine benziyordu. sok olmustukk

Kizlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Antibiyotik kullandım ama yine geçmedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…