En basiti klima toz toz toz .Evi birgun temizleme ertesi gün toz bulutuNe guzel:) Bir de cocuklari gunluk cimlerde toprakta yurutup oynatabilecegimiz ortamimiz olsa (sehir parklari haric) cok iyi olurdu.
Su kirli hava icin ne yapariz bilemiyorum. Eve bir tane hava temizleyen makinelerden aldi esim. Filtresini temizleme zamani karsilastigimiz goruntuyu anlatamam.
Öyle yaptım 10 dk olur olmaz yoruldum yattımEvde yürü kuzum ritmik
2 katta merdiven çıkıyorum
Benim evde ne kadar hali varsa kaldirdim. Yine de toz surekli. Yatak odamdada hali yok, ki zaten cocuk 1 sene bana yakin ayni odada yatacak. Youtubeda takip ettigim doktor hali kullanmayin mikrop yuvasi cocuk icin diyor.En basiti klima toz toz toz .Evi birgun temizleme ertesi gün toz bulutuİnşAllah alerjik olmazlar bizde halı fazla yok çocuk odasinada düşünmüyorum beyaz sabun kokulu organik yer sil buldum onu alıp deneyecegim şimdiden kokusu hafifmi diye
Bilemiyorum canım umarım değildir. Sadece ayakları aşağıdadır.Ya benim ayrıntılı da öyle bir şey göstermedi ama son bir kaç gündür sürekli rahime ve vajinaya vurduğunu hissediyorum yani çok altta oğlum da böyle olduğunu hiç hatırlamıyorum o daha yukarılara vururdu. Bir de aşırı rahatsız ediyor vurduğu zaman acı bile olabiliyor bazen acaba rahim ağzı uzunluğu yüzünden mi böyle. Pazartesi kontrolüm var soracağım ama kaç gündür de acaba neden diye düşünüp duruyorum
Evet canım öyleymiş çok şükürBenim kedim beni sürekli ısırır kollarım façalı gibidirher gün ayrı bir yerimi kanatıyor ısırıp aşıları varsa ve ev kedisiyse hiç bir şeycik olmaz
Size bir fikir benim glikozumu eşim almıştı pet şişe gibi bir şişedeydi hemşire dediki en çirkinini almışsınız kutu kola gibi olanların içimi daha kolaymış bilginiz olsun :)Canım yerine bakan doktor vardır, benim ebe yapmıştı hatta iğneyi kaçış yok yani
Oooo benim de kaçışım yok desene
Ayyy fikri bile kötü
ben ayagima yarim kiloluk agirlik baglayip yapiyordum. alistiktan sonra hafif kaliyordu cunku.Su kadin bi bana yaramiyo yaa cerez gibi geliyo
bazi yerlerde tempoyu cok arttiriyor, sen normal tempoda devam etÖyle yaptım 10 dk olur olmaz yoruldum yattım
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. İnşallah sağolunSonra takip edilmedi diyor bol su içtim tansiyonumu dengede tuttum o kadar diyor , umarım sizin dr geçici birşeydir
Evet ama güzel bir kanalben ayagima yarim kiloluk agirlik baglayip yapiyordum. alistiktan sonra hafif kaliyordu cunku.
bazi yerlerde tempoyu cok arttiriyor, sen normal tempoda devam et
İnşallah öyledir canımBilemiyorum canım umarım değildir. Sadece ayakları aşağıdadır.
Benimde sürekli aşagılarda bebek ama rahim uzunluğum 45 çıktı en son muayenede ondan önce 40 ondan öncede 38 diCanım benim bebişim aşağıda vajinaya vuruyor hatta. Ama benim rahim ağzı şöyle farkedildi ayakta durunca kasıklarım ağrıyordu doktor aşağıda diye bir ölçeyim dedi. Bebek baskı yaptıkça rahim ağzı kısalırmış.
Evet aşağıda olmadı tek sorun değil o kasların güçlü olması lazım. Benim zayıf taşıyamıyorBenimde sürekli aşagılarda bebek ama rahim uzunluğum 45 çıktı en son muayenede ondan önce 40 ondan öncede 38 di
sinir olma bebegim , kocasina asik her tanidigimin cocugu tipki kocasinin burnandan dusmuscesine benziyorKızlar çok sinir oldumkızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
hatt bir tanesinin dogumuna girdim , bebek ilk 6 ay ayni kayinvalidesine benziyordu. sok olmustukkKızlar çok sinir oldumkızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?