2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar çok sinir oldum kızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
Eş ailesi genelde öyledir benim oğlum da aynı ben ama eşimin adına hitaben küçük... İşte kulağı, kafası aynı babası falan diyorlar benzeyen yerlerini söyleyerek ben de evet kulağı, kafası aynı babası diyorum geçiyorum çünkü tek benzeyen yerleri oraları

Kızlar çok sinir oldum kızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
Ay yine insafliymis da babasına benzetmiş
benim kayinvalidem kesin bana benzeyecek deyip duruyor ki bebişin yüzünü göremedik daha elleriyle kapatıyor
eminim gece gündüz dua ediyordur

Kizlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Antibiyotik kullandım ama yine geçmedi sanırım
Ben canım
Birkaç ay önce 2 hafta üst üste monurual kullandım(o zamanlar suyu zor içiyordum)
Suyu 3 lt ye çıkardım düzeldi

Bayramdan önce yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama bende hiçbir belirti yok rutin tahlilde
Şaşırdım çünkü günde 3-3.5 litre arası su içiyorum (serklajım var biraz ondan belki)
10 gün sabah akşam cefaks kullandım
Son durum düzeldi

Siz herhangibir ilaç kullandınız mı?

Kizlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Antibiyotik kullandım ama yine geçmedi sanırım
18. Haftada geçirmiştim. Çok hafif pembe kanama gelmişti hastaneye gidip öyle fark edilmişti. Bi tane suya karışan ilaç ve 5 gün antibiyotik kullanmıştım. Günde 3 litreye yakın su içtim. Karpuz salatalık falan çok tüketmiştim.
.

Merhaba canım anneler. Yazmak dertleşmek belki başından geçen duyanlarınız vardır. Yaklaşık 2 haftadır ödemim başladı 24+4deyim. Randevum var normaldir diye sıkıntı vermedim. Bugün dr kontrolümde söyledim idrar ver bakalım dedi. Ve protein kaçağı çıktı. Tahlilden önce tansiyon bakıldı 14/10 bir ara 16/10 oldu. Bu zamana kadar zaten ecopirin kullandım ve hiç tansiyon problemim olmadı. Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum. Korkuyorum içim hiç rahat değil. Bu zamana kadar hiç problemim vs yoktu. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.

Çok geçmiş olsun. Doktorun gerekli önlemleri almıştır zaten sen de dediklerine uy canım.

Yok kuzum eşime benzesin zaten isterim. Ama net resimde ben bariz özelliklerim vardır çene yapım gibi. Yok yaa ne benzemesi filan deyince canım sıkıldı ne olur yani bana benzeese

Benim tamamen eşime benziyormuş benden hiç bi şey yokmuş.

benim kayinvalidem kesin bana benzeyecek deyip duruyor ki bebişin yüzünü göremedik daha elleriyle kapatıyor
Bi görümcem olsa aynı o der durur. Ben geçen sedim zaten ya bana ya eşime benzesin diye dua ediyorum. Teyze dayı amca istemiyorum bizim çocuğumuz sonuçta diye. Biraz bozuldu ama sonuçta bu yani. Aman biricik oğlu

Canım benim ilk oğlum aynı babası. Gören benzeyenini gördük de bu kadarını görmedik diyor. Hatta ilk doğduğunda kayinvalideme benzettiler Neyse ki sonradan değişti. Bunda da biz biraz abime benzettik eşim diyor ki yok bize benziyor. Allah gözünüzü doyursun dedim. Boşver sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin. İlla ki iki taraf da yapıyor bunu. Amcam oğlumda bana benzetecek yer aramış olmalı ki kulakları sana benziyor demişti Başka bir yer bulamadı herhalde garibim

Bu arada kızlar bizim de bugün ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti şükürler olsun. Çok korkuyordum bundan. Neyse ki atlattık. Her şey normal dedi doktor. Oğlumun yüzünü o kadar net gördük ki çok heyecanlandım. Resmen ağzını oynatışını gördük. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim korusun yavrularımızı.

Bi görümcem olsa aynı o der durur. Ben geçen sedim zaten ya bana ya eşime benzesin diye dua ediyorum. Teyze dayı amca istemiyorum bizim çocuğumuz sonuçta diye. Biraz bozuldu ama sonuçta bu yani. Aman biricik oğlu
Ya gene seninki babasına benzetiyor. Benim oğlumu herkes babasına benzetirken kayınvalidem yok aynı amcası derdi. Ben de onu boğmak isterdim Lohusalık işte

Benim tamamen eşime benziyormuş benden hiç bi şey yokmuş.
Ayy boşver sen canım onu konuşsun dursun görünen köy kılavuz istemez. Çok bir şey derse bu çocuk tek kişiden mi ki tek kişiye benzesin gibi bir şey de susar belki o zaman

Oglum esimin kopyasi bunu hic dert etmiyorum ama kızım da kaynanama benzemesin yani yaa en fazla eşim olabilir o kdr

Kızlar merhaba 24.haftadayım ama bu hafta özellikle alt karın bölgemde hep bşr ağrı var belimde de zaman zaman ağrı oluyor terleyip soğutup üşütüyorum diye düşündüm belki enfeksiyon vs test verdim sadece bakteri çıktı şehir dışındayım doktoruma mesaj attım önemli değil dedi ama benim gibi karın bölgesinde ağrısı olan var mı acaba ? Normal mi

Ya gene seninki babasına benzetiyor. Benim oğlumu herkes babasına benzetirken kayınvalidem yok aynı amcası derdi. Ben de onu boğmak isterdim Lohusalık işte
Aaa o duası vardı bende ben istemiyorum babası veya ben olsun dedim sustu. Niye benzesin canım bu kayınvalideler neden böyle anlamıyorum.
Ayy boşver sen canım onu konuşsun dursun görünen köy kılavuz istemez. Çok bir şey derse bu çocuk tek kişiden mi ki tek kişiye benzesin gibi bir şey de susar belki o zaman
Ay evet ama üzüldüm yani ben neyim burda taşıyıcı anne mi. Ona göre oğlu da aynı kendisi. Kendine benzetiyor tabi torununu

Aynen bende de olmaya basladi canim.Idrarda kanda enfeksiyon cikmadi.Ama vajinal mantar var sadece. Insallah normaldir.

Geçmiş olsun canım. Bende iki gündür aynı şikayetleri yaşıyorum doktorum normal olduğunu söyledi. Hatta dün çok şiddetli sancı şeklinde bir kaç kez kasık ağrım oldu bugün yok şükür. Bel ve alt karın ağrısı devamlı var ama buda bebeklerin büyümelerinden kaynaklı doğal bir durum. Normal yani sıkma canını hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…