- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Ay tabiki anne babaya benzesin ya ben de istemem neden başkasına benzesin çocuk Allah im duysun sesimizi yani ne var anası güzel babası güzel bebiş de güzel olacak maşallah deyiverseler mesele kalmayacak kaç yaşında insanlar bi de çocuk gibi hamile insanla dalaşıyorlarBi görümcem olsa aynı o der durur. Ben geçen sedim zaten ya bana ya eşime benzesin diye dua ediyorum. Teyze dayı amca istemiyorum bizim çocuğumuz sonuçta diye. Biraz bozuldu ama sonuçta bu yani. Aman biricik oğlu
Ya sorma korkulu rüyam desem düşünsene evde küçük bir kayınvalide psikolojisi bozulur insanınOglum esimin kopyasi bunu hic dert etmiyorum ama kızım da kaynanama benzemesin yani yaaen fazla eşim olabilir o kdr
Bende dün akşam mahalleyi turladim hadi eve dedim gündüz sağlık ocağına yürüdüm yeterli diyorum 1500 adım zorla olmuşÖyle yaptım 10 dk olur olmaz yoruldum yattım
Yok ilk üç ay davranmadilarsa şimdi gebeligin bal ayindada davranmazlarO yuzden hamileler de her ruh haline burunecegi icin etraftakiler biraz hassas davrsnmali hamile bir kadina.
Kuzu o bitki bazlı çamaşır suyu kullanıyorsan banada atabilirmisin. Birde robot süpürge günlük temizlik için birebir .Genel temizlik içinde dysonla dip bucak yaptikmi haftada bir tamamdir zaten bebekle hergun silinecek.Green clean bir ara kullandım şimdi bunu buldumBenim evde ne kadar hali varsa kaldirdim. Yine de toz surekli. Yatak odamdada hali yok, ki zaten cocuk 1 sene bana yakin ayni odada yatacak. Youtubeda takip ettigim doktor hali kullanmayin mikrop yuvasi cocuk icin diyor.
Sabun bazli temizleyiciler en iyisi, kotu bakterileri oldurup iyi bakterileri koruyor. Ben de Carrefour'da Green Clean diye bir marka var, onu aliyorum. Camasir ve bulasik makinesi icin urunlerini kullaniyordum zaten. Memnunum. Bitki bazli agir kimyasallarin olmadigi camasir sulari da var. Doguma kadar denemeler yapmak lazim :) Saka maka 12-13 hafta zamanimiz kaldi :)
Bende aynı sen demesinler diye onlardan önce aynı eşim diyorumKızlar çok sinir oldumkızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
MaşAllahBu arada kızlar bizim de bugün ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti şükürler olsun. Çok korkuyordum bundan. Neyse ki atlattık. Her şey normal dedi doktor. Oğlumun yüzünü o kadar net gördük ki çok heyecanlandım. Resmen ağzını oynatışını gördük. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim korusun yavrularımızı.
Benim tatlış kayınvalidem de bu kız çok tatlı çok kibar bence sana benziyor diyor. Annem de bana benzetti ki bebekliğimi en net bilen insan o sonuçtaAy yine insafliymis da babasına benzetmiş
benim kayinvalidem kesin bana benzeyecek deyip duruyor ki bebişin yüzünü göremedik daha elleriyle kapatıyor
eminim gece gündüz dua ediyordur
Benim oğlumun da burnu aynı erkek kardeşime benziyor eşimde dayısına benzeyecek diyor kayinvalidem ooo o çok döner doğana kadar babasına benzer diyor kabullenmiyorlar canim kime benzerse benzesin sağlıkla dünyaya gelsinde diyorumKızlar çok sinir oldumkızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
Çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın insallahMerhaba canım anneler. Yazmak dertleşmek belki başından geçen duyanlarınız vardır. Yaklaşık 2 haftadır ödemim başladı 24+4deyim. Randevum var normaldir diye sıkıntı vermedim. Bugün dr kontrolümde söyledim idrar ver bakalım dedi. Ve protein kaçağı çıktı. Tahlilden önce tansiyon bakıldı 14/10 bir ara 16/10 oldu. Bu zamana kadar zaten ecopirin kullandım ve hiç tansiyon problemim olmadı. Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum. Korkuyorum içim hiç rahat değil. Bu zamana kadar hiç problemim vs yoktu. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Gecmis olsun canım. Doktorun ne diyor peki?Merhaba canım anneler. Yazmak dertleşmek belki başından geçen duyanlarınız vardır. Yaklaşık 2 haftadır ödemim başladı 24+4deyim. Randevum var normaldir diye sıkıntı vermedim. Bugün dr kontrolümde söyledim idrar ver bakalım dedi. Ve protein kaçağı çıktı. Tahlilden önce tansiyon bakıldı 14/10 bir ara 16/10 oldu. Bu zamana kadar zaten ecopirin kullandım ve hiç tansiyon problemim olmadı. Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum. Korkuyorum içim hiç rahat değil. Bu zamana kadar hiç problemim vs yoktu. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Aynısı başıma geldiKızlar çok sinir oldumkızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
Yüksek çıkması daha kötü diye biliyorum canım ama sen yine dahiliye doktoruna bir görün tabiKızlar TSH hormonum 0.09 çıkmış herhngi bir tehlike arz ediyormu sağlık ocağı acil bı dahiliye doktoruna gitsin ilaç yazarlar demiş korkuttu beni başına gelen varmı merak ettim randevuda alamıyorum dahiliye için
O kadar sevindim ki gözünüz aydınHerkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Hafta içi alabiliyorsan al kuzu tsh değeri gebelikte önemli. Korkma hapla normal seviyeye gelir .Gebelikte çıkabiliyor inebiliyor.Kızlar TSH hormonum 0.09 çıkmış herhngi bir tehlike arz ediyormu sağlık ocağı acil bı dahiliye doktoruna gitsin ilaç yazarlar demiş korkuttu beni başına gelen varmı merak ettim randevuda alamıyorum dahiliye için
Daha güzel günler gelecek bebeklerinle hayırlısıyla inşAllahHerkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?