2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bi görümcem olsa aynı o der durur. Ben geçen sedim zaten ya bana ya eşime benzesin diye dua ediyorum. Teyze dayı amca istemiyorum bizim çocuğumuz sonuçta diye. Biraz bozuldu ama sonuçta bu yani. Aman biricik oğlu
Ay tabiki anne babaya benzesin ya ben de istemem neden başkasına benzesin çocuk Allah im duysun sesimizi yani ne var anası güzel babası güzel bebiş de güzel olacak maşallah deyiverseler mesele kalmayacak kaç yaşında insanlar bi de çocuk gibi hamile insanla dalaşıyorlar
Oglum esimin kopyasi bunu hic dert etmiyorum ama kızım da kaynanama benzemesin yani yaa en fazla eşim olabilir o kdr
Ya sorma korkulu rüyam desem düşünsene evde küçük bir kayınvalide psikolojisi bozulur insanın

Kuzu o bitki bazlı çamaşır suyu kullanıyorsan banada atabilirmisin. Birde robot süpürge günlük temizlik için birebir .Genel temizlik içinde dysonla dip bucak yaptikmi haftada bir tamamdir zaten bebekle hergun silinecek.Green clean bir ara kullandım şimdi bunu buldum

Bebek için ayrı sabun bazlida var birde normal sabunlu hem bu seti hemde normal sabunluyu alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220722-125018_Trendyol.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20220723-062854_Instagram.webp
    30 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20220723-062844_Instagram.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar çok sinir oldum kızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
Bende aynı sen demesinler diye onlardan önce aynı eşim diyorum (burnu çok tatlı aynı ben )

MaşAllah

Ay yine insafliymis da babasına benzetmiş
benim kayinvalidem kesin bana benzeyecek deyip duruyor ki bebişin yüzünü göremedik daha elleriyle kapatıyor
eminim gece gündüz dua ediyordur
Benim tatlış kayınvalidem de bu kız çok tatlı çok kibar bence sana benziyor diyor. Annem de bana benzetti ki bebekliğimi en net bilen insan o sonuçta bakalım kime benzeyecek çok heyecanlı

Günaydınnnn kızlar sleepy ecologic ıslak mendil alacak olan varsa sleepy zam yapmış bir tek epttavmden güncellememişler haberiniz olsun ben 24 lü ıslak mendil aldım şimdi kargalar kahvaltısını yapmadan

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-23-07-43-02-011_com.android.chrome.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2022-07-23-07-44-07-603_trendyol.com.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Bende soyle kitaplar aldim simdilik, abimler Turkiye de gelirmen getircekler Sincap kitabin yayinlari cok guzel duruyor umarim guzel cikar

Eklentiler

• 63899166-6589-4750-837A-48B6ACFF7118.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 8699405F-92FB-4D7B-B9C4-27B7AE67B263.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 52
  • E4A52DD0-8FA5-4EB1-98E9-053ACE1DF8EA.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 2316D99C-E8A3-4649-BD89-FA8EF9425F14.webp
    22 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar çok sinir oldum kızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
Benim oğlumun da burnu aynı erkek kardeşime benziyor eşimde dayısına benzeyecek diyor kayinvalidem ooo o çok döner doğana kadar babasına benzer diyor kabullenmiyorlar canim kime benzerse benzesin sağlıkla dünyaya gelsinde diyorum

Çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın insallah

Kızlar TSH hormonum 0.09 çıkmış herhngi bir tehlike arz ediyormu sağlık ocağı acil bı dahiliye doktoruna gitsin ilaç yazarlar demiş korkuttu beni başına gelen varmı merak ettim randevuda alamıyorum dahiliye için

Gecmis olsun canım. Doktorun ne diyor peki?

Aynısı başıma geldi benim kızım da ultrason fotoğrafında aynı ben ve herkes de bana benzetti. Kaynanam da dün aramış oğluna aynı sana benziyor diyor acaba oğlunda öyle güzel bir burun var mı ağız çene burun aynı benim bebekliğim ama kaynana kişisi illa kaynanalık yapacak

Yüksek çıkması daha kötü diye biliyorum canım ama sen yine dahiliye doktoruna bir görün tabi

Herkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadı Fetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallahumarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz

O kadar sevindim ki gözünüz aydın Bundan sonra sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirirsin umarım

Hafta içi alabiliyorsan al kuzu tsh değeri gebelikte önemli. Korkma hapla normal seviyeye gelir .Gebelikte çıkabiliyor inebiliyor.

Daha güzel günler gelecek bebeklerinle hayırlısıyla inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…