Dolu sinüsler nasıl boşaltılır?Kızlar günaydın, dün vantilatörün önünde farkında olmadan biraz fazla kalmışım ve anında sinüslerim doldu, başım ağrımaya başladı. Şu an kafamın içi resmen sümük dolu gibi hissediyorumbaşımı sağdan sola oynatırken bile ağrıyor, ilaç almak da istemiyorum evde yapabileceğim doğal şeyler var mıdır?
Kütüphanesi için telekmi yoksa şu gazetelik gibi montesseri tarzi duvarda olan modeldenmi tercih ettin mobilyasini tatlımGünaydinnnnnnHepsiburada da en sevilen kitaplar 2.si yüzde elli indiirm çok güzel çocuk kitapları var bebegine benim gibi kütüphane yapan anaciklar değerlendirebilir
Kuzumm senin Jinekologta tsh değerlerin normalmi çıkmıştı.N nesli8994
Troidlerin çalışmıyor canim.Buyuk ihtimalle hasimato teşhisi konulacak ve ömür boyu kullanman için hap verilecek.Bu iilaci hamileyken de kullanabilirsin.Oncelikle sakin ol sinir,stres,kabızlık yapar onun dışında kısa vadede Allah'ın izniyle çocuğuna bişey olmaz içini ferah tut.Diger yandan benim tsh duzenlememi kadın dogumcu yapmisti daha sonra ben dahiliyeye gitmistim sanırım durumunu detaylı görmek istediği için dahiliyeye yonlendirdi.dahiliye doktoruna gittiginde muhtemelen radyolojik muaynelerin doğumdan sonraya ertelenir diye düşünüyorum.Sen Genel Cerrahiden de randevu bak durumunu anlat ilgileneceklerdir.Onlarin da baktığı bir alan çünkü..Umarım kısa sürede cozumlersin durumunu.Bu süreç içinde kabızlık yaşamamaya çalış
Ay deniyim bunu canımDolu sinüsler nasıl boşaltılır?
dilimizi damağımıza yapıştırıp baskı uygulayarak kafamızı yanlara doğru hareket ettiriyoruz. daha sonra başparmağımızla iki kaşımızın arasına tam burnumuzun üzerine gelecek şekilde sıkıca bastırıyoruz. 20-30 saniye böyle basılı tutuyoruz. sinüslerin (veya sümüklerin) boşaldığını hissedeceksiniz.
En ilaçsız bunu buldum kuzu dene bir
Diğerleri karbonat su papatya çayı felan diyor
Gecmis olsun canım. Doktorun ne diyor peki?
Valla canım hiç boşuna canını sıkma o senin canını sıkıyorsa sen de susma bırak onun canı sıkılsın ama politik ol tabiiAaa o duası vardı bende ben istemiyorum babası veya ben olsun dedim sustu. Niye benzesin canım bu kayınvalideler neden böyle anlamıyorum.
Ay evet ama üzüldüm yani ben neyim burda taşıyıcı anne mi. Ona göre oğlu da aynı kendisi. Kendine benzetiyor tabi torununu
Gazetelik gibi ama yerde olanlar var canim onlardan alacagim indirim bekliyorum 100 TL sen 500 TL ye fırladı salak şey.Oyuncak dolabı alacağım birazcık büyük olacak onun alt gözüne de koyarım diye düşünüyorum.Ben minik minik kitaplar da aldım bir sürü ulaşabileceği yerde olsun kitaplari.Yatagi da monteseri alındi.Onun felsefesi çocuğa göre yaşam alanı oluşturmak aslında. Ben de o felsefeden sasmiyorum şimdilik.Umarim çocuğum da terörist gibi olmaz da sasirtmaz beniKütüphanesi için telekmi yoksa şu gazetelik gibi montesseri tarzi duvarda olan modeldenmi tercih ettin mobilyasini tatlım
Hayır canım.Benim ilk troidlerin yavaş calistigini farketmisti kadın dogumcum.Sonra bir hap yazdı 50 mg.Daha sonra ben hamile kalmaya karar verdiğimde dahiliye doktoruna gittim ultrason vs çekti.Kadin dogumcumun verdiği ilacın mg ini değiştirmedi.Aynen bu şekilde devam dedi.Hamile kaldigimda 2. ay bakıldı ilaca devam dendi yine.Dogumdan sonra yine gidecegim.Kuzumm senin Jinekologta tsh değerlerin normalmi çıkmıştı.
canim nasil bir odem peki ? bir de proteinin kac cikti ki bu kadar endiselendiler ?Merhaba canım anneler. Yazmak dertleşmek belki başından geçen duyanlarınız vardır. Yaklaşık 2 haftadır ödemim başladı 24+4deyim. Randevum var normaldir diye sıkıntı vermedim. Bugün dr kontrolümde söyledim idrar ver bakalım dedi. Ve protein kaçağı çıktı. Tahlilden önce tansiyon bakıldı 14/10 bir ara 16/10 oldu. Bu zamana kadar zaten ecopirin kullandım ve hiç tansiyon problemim olmadı. Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum. Korkuyorum içim hiç rahat değil. Bu zamana kadar hiç problemim vs yoktu. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
ayy cok sevindimHerkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Bende masif renk monteseri düşünüyorum marangoza yaptıracağım o kadar düzenli olsun istiyorumki planlama yapmam lazım resim kağıdıda asıyorlar ya çok hoşuma gidiyorGazetelik gibi ama yerde olanlar var canim onlardan alacagim indirim bekliyorum 100 TL sen 500 TL ye fırladı salak şey.Oyuncak dolabı alacağım birazcık büyük olacak onun alt gözüne de koyarım diye düşünüyorum.Ben minik minik kitaplar da aldım bir sürü ulaşabileceği yerde olsun kitaplari.Yatagi da monteseri alındi.Onun felsefesi çocuğa göre yaşam alanı oluşturmak aslında. Ben de o felsefeden sasmiyorum şimdilik.Umarim çocuğum da terörist gibi olmaz da sasirtmaz beni
Olabilir canim benim annemde ve anlamda olduğu için her sene kontrol ettirirdim ne Zaman hamile kalmaya karar verdim o zaman kendisi buyurdu geldi
Çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimizeayy cok sevindimsaglikla gelsin ikizler
Çok teşekkür ederimO kadar sevindim ki gözünüz aydınBundan sonra sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirirsin umarım
Amiiin, inşallah biz de öyle umut ediyoruzDaha güzel günler gelecek bebeklerinle hayırlısıyla inşAllah
Anladım kuzum gebelikten sonra normale iner hayırlısıyla bende geniş bir tarama yaptıracağımHayır canım.Benim ilk troidlerin yavaş calistigini farketmisti kadın dogumcum.Sonra bir hap yazdı 50 mg.Daha sonra ben hamile kalmaya karar verdiğimde dahiliye doktoruna gittim ultrason vs çekti.Kadin dogumcumun verdiği ilacın mg ini değiştirmedi.Aynen bu şekilde devam dedi.Hamile kaldigimda 2. ay bakıldı ilaca devam dendi yine.Dogumdan sonra yine gidecegim.
Kayınvalide gibi kayınvalide ileride ben de seninki gibi iyilerden olurum inşallahBenim tatlış kayınvalidem de bu kız çok tatlı çok kibar bence sana benziyor diyor. Annem de bana benzetti ki bebekliğimi en net bilen insan o sonuçtabakalım kime benzeyecek çok heyecanlı
Doğalı ne biliyormusun süt ve süt ürünleri yok gluten yok.Olabilir canim benim annemde ve anlamda olduğu için her sene kontrol ettirirdim ne Zaman hamile kalmaya karar verdim o zaman kendisi buyurdu geldidoğum sonra doğal yöntemlerle çözmeye çalışacağım omur boyu hapta çok garip geliyor bana
Bu güne puanimmm 1000000000Herkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?