2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar günaydın, dün vantilatörün önünde farkında olmadan biraz fazla kalmışım ve anında sinüslerim doldu, başım ağrımaya başladı. Şu an kafamın içi resmen sümük dolu gibi hissediyorumbaşımı sağdan sola oynatırken bile ağrıyor, ilaç almak da istemiyorum evde yapabileceğim doğal şeyler var mıdır?

Dolu sinüsler nasıl boşaltılır?

dilimizi damağımıza yapıştırıp baskı uygulayarak kafamızı yanlara doğru hareket ettiriyoruz. daha sonra başparmağımızla iki kaşımızın arasına tam burnumuzun üzerine gelecek şekilde sıkıca bastırıyoruz. 20-30 saniye böyle basılı tutuyoruz. sinüslerin (veya sümüklerin) boşaldığını hissedeceksiniz.

En ilaçsız bunu buldum kuzu dene bir
Diğerleri karbonat su papatya çayı felan diyor

Günaydinnnnnn Hepsiburada da en sevilen kitaplar 2.si yüzde elli indiirm çok güzel çocuk kitapları var bebegine benim gibi kütüphane yapan anaciklar değerlendirebilir
Kütüphanesi için telekmi yoksa şu gazetelik gibi montesseri tarzi duvarda olan modeldenmi tercih ettin mobilyasini tatlım

N nesli8994
Troidlerin çalışmıyor canim.Buyuk ihtimalle hasimato teşhisi konulacak ve ömür boyu kullanman için hap verilecek.Bu iilaci hamileyken de kullanabilirsin.Oncelikle sakin ol sinir,stres,kabızlık yapar onun dışında kısa vadede Allah'ın izniyle çocuğuna bişey olmaz içini ferah tut.Diger yandan benim tsh duzenlememi kadın dogumcu yapmisti daha sonra ben dahiliyeye gitmistim sanırım durumunu detaylı görmek istediği için dahiliyeye yonlendirdi.dahiliye doktoruna gittiginde muhtemelen radyolojik muaynelerin doğumdan sonraya ertelenir diye düşünüyorum.Sen Genel Cerrahiden de randevu bak durumunu anlat ilgileneceklerdir.Onlarin da baktığı bir alan çünkü..Umarım kısa sürede cozumlersin durumunu.Bu süreç içinde kabızlık yaşamamaya çalış

Kuzumm senin Jinekologta tsh değerlerin normalmi çıkmıştı.

Ay deniyim bunu canım

Gecmis olsun canım. Doktorun ne diyor peki?

Hastaneye yatıp ilk tansiyon takibi sonrası bebek içinde durduracakları kadar durdurmak. Yakın gözetim altına almak ama bilmiyorum çok korkuyorum. Zaten stresten tansiyonum inmiyor bi kısır döngüdeyim gibi. Rabbim yardımcımız olsun

Valla canım hiç boşuna canını sıkma o senin canını sıkıyorsa sen de susma bırak onun canı sıkılsın ama politik ol tabii

S Sntr
Benimde hashimotom var ama uyuyor kuzu
Sağlık ocağında normal çıkınca hap gerek duymadılar.
Jinekologta yönlendirmedi

Kütüphanesi için telekmi yoksa şu gazetelik gibi montesseri tarzi duvarda olan modeldenmi tercih ettin mobilyasini tatlım
Gazetelik gibi ama yerde olanlar var canim onlardan alacagim indirim bekliyorum 100 TL sen 500 TL ye fırladı salak şey.Oyuncak dolabı alacağım birazcık büyük olacak onun alt gözüne de koyarım diye düşünüyorum.Ben minik minik kitaplar da aldım bir sürü ulaşabileceği yerde olsun kitaplari.Yatagi da monteseri alındi.Onun felsefesi çocuğa göre yaşam alanı oluşturmak aslında. Ben de o felsefeden sasmiyorum şimdilik.Umarim çocuğum da terörist gibi olmaz da sasirtmaz beni

Kuzumm senin Jinekologta tsh değerlerin normalmi çıkmıştı.
Hayır canım.Benim ilk troidlerin yavaş calistigini farketmisti kadın dogumcum.Sonra bir hap yazdı 50 mg.Daha sonra ben hamile kalmaya karar verdiğimde dahiliye doktoruna gittim ultrason vs çekti.Kadin dogumcumun verdiği ilacın mg ini değiştirmedi.Aynen bu şekilde devam dedi.Hamile kaldigimda 2. ay bakıldı ilaca devam dendi yine.Dogumdan sonra yine gidecegim.

canim nasil bir odem peki ? bir de proteinin kac cikti ki bu kadar endiselendiler ?

cok gecmis olsun
ayy cok sevindim saglikla gelsin ikizler

Bende masif renk monteseri düşünüyorum marangoza yaptıracağım o kadar düzenli olsun istiyorumki planlama yapmam lazım resim kağıdıda asıyorlar ya çok hoşuma gidiyor

Eklentiler

• Screenshot_20220723-091226_Instagram.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220723-091202_Instagram.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20220723-091152_Instagram.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20220723-091110_Instagram.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20220723-091017_Instagram.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 54
S Sntr
Benimde hashimotom var ama uyuyor kuzu
Sağlık ocağında normal çıkınca hap gerek duymadılar.
Jinekologta yönlendirmedi
Olabilir canim benim annemde ve anlamda olduğu için her sene kontrol ettirirdim ne Zaman hamile kalmaya karar verdim o zaman kendisi buyurdu geldi doğum sonra doğal yöntemlerle çözmeye çalışacağım omur boyu hapta çok garip geliyor bana

ayy cok sevindim saglikla gelsin ikizler
Çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize
O kadar sevindim ki gözünüz aydın Bundan sonra sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirirsin umarım
Çok teşekkür ederim Umarım güzel günlerle geçer bundan sonrası
Daha güzel günler gelecek bebeklerinle hayırlısıyla inşAllah
Amiiin, inşallah biz de öyle umut ediyoruz

Anladım kuzum gebelikten sonra normale iner hayırlısıyla bende geniş bir tarama yaptıracağım

Doğalı ne biliyormusun süt ve süt ürünleri yok gluten yok.

Instagramdan sağlıklı yaşıyoruz bir bak istersen çok güzel bilgiler var .

Birde çinko selenyum d vitami kalsiyum bizim için çok önemli tiroid hastalarında

Brezilya cevizi çok faydalı makademya cevizide

Bu güne puanimmm 1000000000
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın.Sen çok güçlü bir annesin
Bundan sonra çok güzel haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…