2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim nasil bir odem peki ? bir de proteinin kac cikti ki bu kadar endiselendiler ?

cok gecmis olsun

ayy cok sevindim saglikla gelsin ikizler

Ayaklarım şişiyordu ama erken başladı diye düşünüyordum. Bazen tek tarafım daha çol şişiyordu. Ellerimde o kadar olmuyordu. Ecopirin kullanıyorum normalde 12.haftadan beri dün ben ödemim var diyince 14/10 gibi bi tansiyon ki ilk defa bu kadar çıktı. Protein +2 çıktı ki 1 ay önce ki idrarımda hiç bir şey yoktu.

Bakarım canim evet dedgin gibi çok önemli vitamin ve mineralleri nedense vücudumuzda tutamıyoruz ya..

anladim canim.
Benim hamilelik oncesi yuksek tansiyonum vardi. hamile kalmadan aylar oncesinden ilaclarimi hamilelige gore degsitirdiler.
hatta uzman doktorum 24. haftayi atlatsan yeter diyordu sonrasinda birsey olsa bile bebegin yasar demisti. onlarda bana eger beklenmedik birsey olursa hastaneye yatman gerekicek demisti. En sagliklisi hastanede gozetim altinda olmak.

Bende takipteyim 2-3 doktor tarafindan , odemim yok , proteinimede evde idrar cubuklarim var bakiyorum duzenli.
Tabi ben gunde 6-7 tane tansiyon hapi iciyorum 13/9 civarinda tutabilmek icin.

Bakarım canim evet dedgin gibi çok önemli vitamin ve mineralleri nedense vücudumuzda tutamıyoruz ya..
Bunun 3 ü hergün alinmasi gerek balım birine 3 ay ara verip tekrardan başlaniyordu kür gibi gebe olunca fazla üstüne düşmedim. Gebelik sonrası aşağıdan yukarı yukarıdan aşağı içten dışa dıştan içe bakım şart oldu.Yoksa bebeklerin peşinde kim koşturacak

Sanada geçmiş olsun kuzum

Çok şükür canım çok sevindim artik tadını çıkar hamileliginin Allah sağlık versin her zaman

Binlerce şükür ay kalbim kelebek oldu pırrpırrr resmen bunlar iki kardeş annesini, babasını, doktorları baya oynattılar parmaklarında daha şimdiden doktorun tekrar aradığında yine güzel haber verecek inşallah, sende artık hamileliğin keyfini çıkar, alışverişlerini yap minnaklarının

Bu güne puanimmm 1000000000
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Rabbim bu korkuyu kimseye yaşatmasın.Sen çok güçlü bir annesin
Bundan sonra çok güzel haberlerle gel canım
Canım benim çok teşekkür ederimGerçekten Allah hiç kimseye yaşatmasın Herkesin miniklerine sağlıkla doğmayı nasip etsin Çok ağladım, çok dua ettim, bin şükür
Çok şükür canım çok sevindim artik tadını çıkar hamileliginin Allah sağlık versin her zaman
Artık tam gaz alışveriş işine başlasam iyi olacak Amiin, en önemli şey sağlık. Çok teşekkürler Ahhh kübram bunlar koca profu kordosentezde kan ter içinde bıraktılar adamın halini görseydin işlem bitince İnşallah canım bundan sonrasında hep güzel haberler gelsin. Bütün indirimleri atın buraya hızlı şekilde tamamlamam lazım her şeyi, ben benim minnaklara hiç güvenmiyorum bişey biter başka bişey gelir. İnşallah çok erken gelmeye kalkmazlar da yeni bi kaosa girmeyiz

Kızlar yaa üçüz annemiz vardı, ona noldu haberi olan var mı? Umarım üçüzlerle ilgili bir sıkıntı olmamıştır. Ben bu süreçte düzenli giremedim ama girince de hiç göremedim merak ettim

Yaaa yerim onları şükür ki böyle gülerek anlatacaksın ilerde bebislerine artik kötü şeyler düşünme iyiyi çağır her zaman inşallah zamanında sağlıkla gelsinler, Allah evlatlarimizin acisini göstermesin

Ahahahaha Donatttttt çocuk anneye DNAsini bırakıyormus inşallah gençlik kısmından da bonkör davranır askimsu
Bu arada ben çocukken çok fazla gülerek uyanırdım kendi kahkahama.Zaman geçtikçe masumiyetimi yitirdikce artık olmuyordu böyle şeyler tıpkı gectigimiz geceye kadar Öyle çok mutlu oldum ki anlatamamm Duymussundur doğum yaptıktan sonra ne kader güzelleştin cildine birşey mi yaptirdin auran değişti falan derler hatta bu hep o DNA ile alakalı bence İnşallah cocuklarin takı parasıyla kaporta duzeltmeyiz de doğal ve beleş yönden güzel şeyler olur

Evet hep olumlama bundan sonrası Amiin, amiiinnn
eras0201 kuzum
B Beklenmedikcevap arkadaşımız sanırım üyeliğini pasifleştirmiş
Umarım kötü birşey yoktur .
Dinlenmeye çekilmiştir
Aaaaa umarım sadece dinlenme amaçlıdır

Çoook sevindim hadi gözünüz aydın, kalan zamanda tadını çıkarırsın bol bol

Kuzum hadi o bırakacak tamam hani bizim biraz genetik bozuk ya onu istesede düzeltemez Çatlamış vücudun üstüne tekrar Çatlamış vücut selülitler bizi spor ve paralı kişisel bakım paklar .Bilinçli yaptırmak lazım ama kaportayi duzeltim derken daha beter olmakta var onun için arastiriyorum o iş bende ama ucuz birşey bekleme dolar euro gibi artıyor baktın bende işe yaradi o zaman yaptirirsin ben feda ediyorum kendimi

Ah güzelim benim gözünüz aydın o kadar çok sevindimki anlatamam. Güne bu güzel haberle başlamak hepimize iyi gelecek
Kan akışı ile ilgilide Allah’ın izniyle temiz sonuçlar alacaksın inşallah Kalbini ferah tut.

Totolarını ısırdıklarım otursunlar oturdukları yerde işte, ekmek elden su gölden yaşıyorlar. Dün amazonda yine alışveriş yaptım bir dünya Chicco next2me içine yatak aldım tanesi 200küsüre, aktivite halısı aldım falan. 2 günü daha var her akşam bir üstünden geçin oranın az stoklu ama çok indirimli oluyor her şey

İnsllah catlamam ya dün ilk kez karnım kasindi korktum açıkçası hemen yağ sürdüm şuan misafirlikteyim lierac yanımda yok kendimi çıplak hissediyorum yağ şişesini bitirdim sayılır.Valla ben çok yaglandigimi hissediyorum ama sırt ve basenden göbek o kadar çok çıkmayacak gibi görünüyor

Günaydınnnn kızlar sleepy ecologic ıslak mendil alacak olan varsa sleepy zam yapmış bir tek epttavmden güncellememişler haberiniz olsun ben 24 lü ıslak mendil aldım şimdi kargalar kahvaltısını yapmadan
2. si 1₺ kampanyalarını takip etmek lazım. Ben de bu seriden almak istiyorum. Zaten evde su ve pamuk dışında bişey kullanmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…