2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum daha o kısmı araştırmadım
Ben bir tane beyaz sabunlu buldum işte daha denemedim inşAllah mis gibi beyaz sabun kokuyordur. Herşey denedim o mis kokuyu bulamadım herkes sevmeyebilir ama ben mest oluyorum o kokuya tertemiz oluyor sanki

Tabikide kuzum bak evdeysen hep bio oil natural olan yağ bioderma krem alabilirsin bunlar seni nemli tutar bio oil çok yağlı ama cildin kupkuruysa çeker. Lierac jel anında çekiyor o karın için ideal
Ben hep evdeyim kuzum. Öğretmen olmanın artı yanlarından biri

Ben hep evdeyim kuzum. Öğretmen olmanın artı yanlarından biri
O zaman kuzum bio oil le bioderma duş yağı +kremini al karın icinde ayrı olsun dersen lierac jelide al onuda geceleri karnina sürersin

Bu kadar bakıma hayırlısı diyorum

Bu der susarim:)
Saçaklı halıyada takılmadan çıkıyor.
Bunuda bir söyle araştırsın.
Yaaa bende de roborock var sehpamin ayaklarından zıplıyor çok iyi süpürmede de silmede de çok memnunum kendisinden. 4 bine almıştım geçen sene ah her şey uçuyor. Daha da pahalanmadan alabilen alsın derim.

Yaaa bende de roborock var sehpamin ayaklarından zıplıyor çok iyi süpürmede de silmede de çok memnunum kendisinden. 4 bine almıştım geçen sene ah her şey uçuyor. Daha da pahalanmadan alabilen alsın derim.
Yedeklemekte lazımmış ne olur ne olmaz .
Günlük temizliğe birebir

O zaman kuzum bio oil le bioderma duş yağı +kremini al karın icinde ayrı olsun dersen lierac jelide al onuda geceleri karnina sürersin

Bu kadar bakıma hayırlısı diyorum
Karnım için tatlı badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Onlar yeter dedi doktorum ama çatladım. Artık bebek bi doğsun 10 bin bakıma gireriz

Gecikmeniz olursa test yapın, o kadar beklemek istemiyorsanız bi kan tahlilinden baktırın. Ve rahat olun, 2 ay çok yeni bir süre, kimisi ilk denemesinde hamile kalır, kimisi bekler aylar yıllarca, umarım siz beklemezsiniz, pozitif sonucu en kısa sürede alırsınız
H a p p y ‘ye katılıyorum, doktora da gidin tabi, bilmek iyidir, ama çok bilinçli olmak da iyi değil bazen çok farkındalık da gebelik beklentisinde ters tepebiliyor, ekstra stres yaratabiliyor bünyede. Strese girmeyin.

Bu arada kızamıkçık aşısı için konuşuyorum, bağışıklığınız (kan testiyle bakılıyor) yoksa yaptırın, yaptırırsanız da gebelik planınıza 3 ay ara verin.

Şeker yüklemesi sonuçlarınız kaç çıktı kızlar. Ben dün yaptırdım. 75 gr lık verdiler, açken 78 sonrakiler 163 ve 138 çıktı. Galiba yüksek çıktı benim

Karnım için tatlı badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Onlar yeter dedi doktorum ama çatladım. Artık bebek bi doğsun 10 bin bakıma gireriz
Bende catlayacağım günü çok merak ediyorum Yağsız bakımsız 30.haftaya kadar gelirsem bu benim için derim için büyük başarı ergenken sürdümde ne oldu çatladım

Şeker yüklemesi sonuçlarınız kaç çıktı kızlar. Ben dün yaptırdım. 75 gr lık verdiler, açken 78 sonrakiler 163 ve 138 çıktı. Galiba yüksek çıktı benim
Benim tokluk şekerim 65 çıktı referans aralığı olarak düşük bu normal tamam dedi doktor bayilsam umrunda değil yere düşme bebeğe birşey olmasın tamam der anneyi düşünen yok

Tatlım ya 3 ay iyiki dedin onu atlamisim çok önemli

Robot süpürgelerin en sevdiğim kısmı ofisteyken evi süpürüp silebiliyorum. Sırf bebiş olunca ona daha çok vakit ayırayim hareketlenince evin zemini hep temiz olsun diye aldım.
Bende gittim saf gibi slow juicer aldim hurom marka .
Robot süpürgem hediye .
En mantıklısini yapmışsın.
En azindan vaktimiz kalıyor yerlerde sürünmüyoruz ben birde yeri eğilerek silerdim dip köşe menüsküs oldumhala kenarliklari siliyorum akillanmadim

Eklentiler

• Screenshot_20220722-125044_Trendyol.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20220722-125018_Trendyol.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 73
Çok şükür canım bunu da atlatirlar inşallah en büyük korkumuz gitmiş çok sevindim baby turco canm kızımda kullandım çok iyi bir bez

Kızlar bebişin eşyaları artınca gardrop alma zorunluluğum doldu eşyaları küçük olur sifonyere sığar dedim ama hediyeler geldikçe her yere bir şey sıkıştırmaya başladım. Sifonyerim bu yanına da fotoğraftaki dolabı almak istiyorum kulplarini da ahşap yapacağım nasıl olur sizce?

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-23-15-37-45-739_trendyol.com.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20220723_153719.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 79
Aaa baya uygunmuş hangi marka ben molfix pure and soft aldım 1 numara 160li iki paket de izotonik sulu ıslak mendili var 211 tlydi
Ay canım ya 1 numara alma o kadar değiştirme ihtimalin varsa değiş hatta bebislere 1 hafta bile olmuyor inanki 1 numara hep iki alın mümkün oldukça

Kızlar çok sinir oldum kızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
Hiç sinir olma kuzum ben kimseye göstermiyorum bile milletle ugraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…