Ben bir tane beyaz sabunlu buldum işte daha denemedim inşAllah mis gibi beyaz sabun kokuyordur. Herşey denedim o mis kokuyu bulamadım herkes sevmeyebilir ama ben mest oluyorum o kokuya tertemiz oluyor sankiKuzum daha o kısmı araştırmadım
Bebeğin vücut sütü bile var vay be bunu ilk gördümVar var ben kampanyalı Hepsiburadadan almıştım ama rossmanda da var diye biliyorum
Ben hep evdeyim kuzum. Öğretmen olmanın artı yanlarından biriTabikide kuzum bak evdeysen hep bio oil natural olan yağ bioderma krem alabilirsin bunlar seni nemli tutar bio oil çok yağlı ama cildin kupkuruysa çeker. Lierac jel anında çekiyor o karın için ideal
O zaman kuzum bio oil le bioderma duş yağı +kremini al karın icinde ayrı olsun dersen lierac jelide al onuda geceleri karnina sürersinBen hep evdeyim kuzum. Öğretmen olmanın artı yanlarından biri
Yaaa bende de roborock var sehpamin ayaklarından zıplıyor çok iyiBu der susarim:)
Saçaklı halıyada takılmadan çıkıyor.
Bunuda bir söyle araştırsın.
Yedeklemekte lazımmışYaaa bende de roborock var sehpamin ayaklarından zıplıyor çok iyisüpürmede de silmede de çok memnunum kendisinden. 4 bine almıştım geçen sene ah her şey uçuyor. Daha da pahalanmadan alabilen alsın derim.
Karnım için tatlı badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Onlar yeter dedi doktorum ama çatladım. Artık bebek bi doğsun 10 bin bakıma girerizO zaman kuzum bio oil le bioderma duş yağı +kremini al karın icinde ayrı olsun dersen lierac jelide al onuda geceleri karnina sürersin
Bu kadar bakıma hayırlısı diyorum
Merhaba lütfen bana yardımcı olun . 2 aydır çocuk deniyoruz . 5 gün önce kasiklarim sanki adet olacakmışım gibi sancılandi gün boyu devam etti . Bu arada geçen ay 2sinde oldum bu ay 30unda olmam gerek 28 günde olurum genelde . Ertesi sabah sanci devam etti biraz akintim oldu beyaz . Tuvalete çıkarken kasiklarimda baskı hissediyorum . O akşam esimle yine birlikte olduk ağrı biraz hafifledi sadece sol kasikta var şimdi şiddeti aynı değil daha az. Sırtımda batma var bel ağrısı var ve göğüs uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sizliyor. Bir usuyorum bir terliyorum .Sizce hamile olabilir miyim
Bende catlayacağım günü çok merak ediyorumKarnım için tatlı badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Onlar yeter dedi doktorum ama çatladım. Artık bebek bi doğsun 10 bin bakıma gireriz
Benim tokluk şekerim 65 çıktı referans aralığı olarak düşük bu normal tamam dedi doktor bayilsam umrunda değil yere düşme bebeğe birşey olmasın tamam derŞeker yüklemesi sonuçlarınız kaç çıktı kızlar. Ben dün yaptırdım. 75 gr lık verdiler, açken 78 sonrakiler 163 ve 138 çıktı. Galiba yüksek çıktı benim
Kokusuz olsa sanki daha iyi gibi ama bilemedim canımBen bir tane beyaz sabunlu buldum işte daha denemedim inşAllah mis gibi beyaz sabun kokuyordur. Herşey denedim o mis kokuyu bulamadım herkes sevmeyebilir ama ben mest oluyorum o kokuya tertemiz oluyor sanki
Robot süpürgelerin en sevdiğim kısmı ofisteyken evi süpürüp silebiliyorum. Sırf bebiş olunca ona daha çok vakit ayırayim hareketlenince evin zemini hep temiz olsun diye aldım.Yedeklemekte lazımmışne olur ne olmaz .
Günlük temizliğe birebir
Tatlım ya 3 ay iyiki dedin onu atlamisim çok önemliGecikmeniz olursa test yapın, o kadar beklemek istemiyorsanız bi kan tahlilinden baktırın. Ve rahat olun, 2 ay çok yeni bir süre, kimisi ilk denemesinde hamile kalır, kimisi bekler aylar yıllarca, umarım siz beklemezsiniz, pozitif sonucu en kısa sürede alırsınız
H a p p y ‘ye katılıyorum, doktora da gidin tabi, bilmek iyidir, ama çok bilinçli olmak da iyi değil bazen çok farkındalık da gebelik beklentisinde ters tepebiliyor, ekstra stres yaratabiliyor bünyede. Strese girmeyin.
Bu arada kızamıkçık aşısı için konuşuyorum, bağışıklığınız (kan testiyle bakılıyor) yoksa yaptırın, yaptırırsanız da gebelik planınıza 3 ay ara verin.
Bende gittim saf gibi slow juicer aldim hurom marka .Robot süpürgelerin en sevdiğim kısmı ofisteyken evi süpürüp silebiliyorum. Sırf bebiş olunca ona daha çok vakit ayırayim hareketlenince evin zemini hep temiz olsun diye aldım.
Bunlar kuzumKokusuz olsa sanki daha iyi gibi ama bilemedim canımhangisi o dediğin
Çok şükür canım bunu da atlatirlar inşallah en büyük korkumuz gitmişHangi marka? Ben de dün aldım 1 numaradan bi de 2 alıcam tamamdır. Canım sanırım sorduğun ikiz annesi benim az önce gördüm, şükür bebeklerimin ikisinde de down sendromu bulgusu çıkmadıSadece erkekten kızıma kan akışı var onu araştırıyorlar bakalım
Ay canım ya 1 numara alma o kadar değiştirme ihtimalin varsa değiş hatta bebislere 1 hafta bile olmuyor inanki 1 numara hep iki alın mümkün oldukçaAaa baya uygunmuş hangi marka ben molfix pure and soft aldım 1 numara 160li iki paket de izotonik sulu ıslak mendili var 211 tlydi
Hiç sinir olma kuzum ben kimseye göstermiyorum bileKızlar çok sinir oldumkızım ultrason fotoğrafında kime göstersek aynı sen diyor eşim bile kabul etti kayınvalidem ayy olur mu bu aynı benim oğlum dedi sinirim bozuldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?