Çok hoş şık ve sade güle güle kullansın şimdiden bebişKızlar bebişin eşyaları artınca gardrop alma zorunluluğum doldu eşyaları küçük olur sifonyere sığar dedim ama hediyeler geldikçe her yere bir şey sıkıştırmaya başladım. Sifonyerim bu yanına da fotoğraftaki dolabı almak istiyorum kulplarini da ahşap yapacağım nasıl olur sizce?
Ben bir de lojmanda kalıyorum burda eski taş döşemeler varmış üzerine laminant yapmışlar supurgeliklerin üzerinde toz kaliyo o yüzden ayriyeten her köşeyi eğilerek silmem gerekiyor onun dışında deermanin hazneli mopunu aldım bir de 4 tane yedek bezle tüm evi siliyorum ama o kenarlar canımı sıkıyor malesef.Bende gittim saf gibi slow juicer aldim hurom marka .
Robot süpürgem hediye .
En mantıklısini yapmışsın.
En azindan vaktimiz kalıyor yerlerde sürünmüyoruz ben birde yeri eğilerek silerdim dip köşe menüsküs oldumhala kenarliklari siliyorum akillanmadim
Bende 75 gr lık yaptirdim. Aç 90 sonra 160 ve 110 cıktı. Doktor diyetlik bir durumun yok ama ikinci biraz yuksek ciktigi icin cikolata tatlı tüketme meyve pirinç patates az tüket dediŞeker yüklemesi sonuçlarınız kaç çıktı kızlar. Ben dün yaptırdım. 75 gr lık verdiler, açken 78 sonrakiler 163 ve 138 çıktı. Galiba yüksek çıktı benim
Oklavaya bez geçirip üstünden geçin belinize diziniz ağrımaz birde tek hamlede çıkar azıcık bastirarakBen bir de lojmanda kalıyorum burda eski taş döşemeler varmış üzerine laminant yapmışlar supurgeliklerin üzerinde toz kaliyo o yüzden ayriyeten her köşeyi eğilerek silmem gerekiyor onun dışında deermanin hazneli mopunu aldım bir de 4 tane yedek bezle tüm evi siliyorum ama o kenarlar canımı sıkıyor malesef.
Oyyyy çok hoş olur canım yaaKızlar bebişin eşyaları artınca gardrop alma zorunluluğum doldu eşyaları küçük olur sifonyere sığar dedim ama hediyeler geldikçe her yere bir şey sıkıştırmaya başladım. Sifonyerim bu yanına da fotoğraftaki dolabı almak istiyorum kulplarini da ahşap yapacağım nasıl olur sizce?
Kocam kişisi durmuyor kiHiç sinir olma kuzum ben kimseye göstermiyorum bilemilletle ugraşamam
Aynısı sanırım benimde basıma geldiAllahım biliyor ya anası gibi kızıda şirret olur babaya yazık dedi ilk defa eş kişisini haklı buluyorumama oğlanda anneye düşkün oluyor daha beter bence
Çok hoş şık ve sade güle güle kullansın şimdiden bebiş
Güzel vakitler geçirsin odasındaOyyyy çok hoş olur canım yaa
Kızlar bebişin eşyaları artınca gardrop alma zorunluluğum doldu eşyaları küçük olur sifonyere sığar dedim ama hediyeler geldikçe her yere bir şey sıkıştırmaya başladım. Sifonyerim bu yanına da fotoğraftaki dolabı almak istiyorum kulplarini da ahşap yapacağım nasıl olur sizce?
Benim bebek sola yatınca hareketleniyor uyuyamıyorumAynısı sanırım benimde basıma geldibundan bir tane fazla ikinciye gerek yok oldu
Al bence tatlım.
Robot süpürge bence inanılmaz kolaylık ben normal süpürge kullanmıyorum şu an girmediği köşeleri şarjlı el süpürgesi ile alıyorum
Biraksin yaaa yer mi bu numaralari bizim bebelerBen alacaktimda es kişisi evde incir kurusu ve incir reçeli var dedi içinden kurt çıkar dedi yalaaaanköydeki incirin olmasını bekliyor bebek incir incir doğacak
Demeseydim keşke sende ben gibi kuru incir ye lop olandan al aynısı hem daha şekerli bunu bulabilirsin diye övdüm bu kadarBiraksin yaaa yer mi bu numaralari bizim bebeleristanbuldan giderken vardi simdi bug7n sordum yok bi yerde haftaya anca gelir diyo manav
Insallah nazardir ne diyim. Tartida gozlerime inanamadim doktorda 3 4 kiloluk odemim yoksa bitmisim ben. Seker takibini onerdi direktNazara geldin herkese tatile gidiyoruz dedinmi
Gebelere daha çok değiyor.
Ben resim paylaşım mutlu oldugumda anında yada akşamına mutlaka birşey olur
Şu parmaktan evde alinanmi tatlım. Gittinmi doktora .Telefondanmi dedi .Insallah nazardir ne diyim. Tartida gozlerime inanamadim doktorda 3 4 kiloluk odemim yoksa bitmisim ben. Seker takibini onerdi direkt
Yok cnm ya kuru hic yemedim belki de gebelik boyu. Ben tazeyi beklerimDemeseydim keşke sende ben gibi kuru incir ye lop olandan al aynısı hem daha şekerli bunu bulabilirsin diye övdüm bu kadar
Yok yok ayrintiliya girdim ya bugun orda tartti dr. Dehset rakamlar gordum resmenŞu parmaktan evde alinanmi tatlım. Gittinmi doktora .Telefondanmi dedi .
Incirin fiyati almis basini gitmis bugun haberlerde okudumBen alacaktimda es kişisi evde incir kurusu ve incir reçeli var dedi içinden kurt çıkar dedi yalaaaanköydeki incirin olmasını bekliyor bebek incir incir doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?