- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Bebislerin iyi olmasina sevindim,Allah hepimizi saglikla kavustursun yavrularimizaYaa yemin ediyorum kahkaha attımYaa bir oğlan anasıyım, ikizlerden biri de erkek allahım bu durumlara bu hırslara düşürme çok gülüyorum kayınvalidelere
Çok şükürÇektiğim acılar, üzüntüler kalsın tek geriye, sağlıkla gelsinler de hepsi unutulacak inşallah. Çok teşekkürler canım
Hayırlısıyla çıkmaz inşAllah kuzumYok yok ayrintiliya girdim ya bugun orda tartti dr. Dehset rakamlar gordum resmenkendi druna git yuklemeni erken de yapabilir cikacak gibi dedi
Cidden yok onun için 3 tane alıp nefsimizi körelteceğiz incir ağacı dikmeyeceğiz evlereIncirin fiyati almis basini gitmis bugun haberlerde okudumgerci uyguna hic ama hic bisey yok.
Kan damarı ekranda mavi kırmızı gösteriyor oradanmi bakıyor kuzuAyrintili muayeneye girdim bugun. Şükür bi sorun cikmadi bebede. Bnm bebege giden damarlardan birinde kan akisi yavas hala. Aspirine devam dedi. Bizim velet 40dakka durtulmesine ragmen dondurmedi yuzunu totosunu dayadi uyududr yoldan gelmis yorulmus kuzum belli ugrasmayin benle diyo kesin diye dalga geciyo
Amin canim .Allah yar ve yardımcımız olsun. Bende şimdi dr gidiyorum bakalım yatış olucak mı ne yapılcak diye. Elden hiç bir şey gelmemesi çok üzücü..
Cikacagi yuzde yuz. Bizim ailede genetik zatenHayırlısıyla çıkmaz inşAllah kuzum
Evet kalp atisi dinlettikleri gibi damarlarimdaki akisa da bakiyo gittigimdeKan damarı ekranda mavi kırmızı gösteriyor oradanmi bakıyor kuzu
Benim anneannede var ondada birşey olmaz dedi .Ben yinede dikkat ediyorum yükleme yapmayincada var olup olmadığını tokluk sekeriyle baktı düşük çıktı bende 3 ana 3 ara öğün yapıyorum bakalım bir dahaki aya yükselecekmi ama kendimi zinde hissediyorum daha ilk günüm ac geziyormusum meğerseCikacagi yuzde yuz. Bizim ailede genetik zaten
cok tesekkurler. paylastim :)Bu der susarim:)
Saçaklı halıyada takılmadan çıkıyor.
Bunuda bir söyle araştırsın.
Benim detaylı 10-15 dk sürdüğü için pek verimli değildi Benim açımdanEvet kalp atisi dinlettikleri gibi damarlarimdaki akisa da bakiyo gittigimde
evet ilk 3 ayda bile zarari yok ama tabii kararinda icilirse. benim de sinuzit sorunum var o nedenle cay yapip, buharini icime cekerek iciyordum. gecmis olsunAy sevindim belki azcık iyi gelir dedim
Alabiliyorsan fritozlu pisiricidende al Yağsız pisiren oda zamandan tasarruf bide sağlıklı onu doğum hediyesi kendime düşünüyorumcok tesekkurler. paylastim :)
sagolsun, annecigim gelip kalacak 1.5-2 sene bizimle. saglikli ama geleneksel yemekler yapar. fritozlu pisirici onu bozarAlabiliyorsan fritozlu pisiricidende al Yağsız pisiren oda zamandan tasarruf bide sağlıklı onu doğum hediyesi kendime düşünüyorum
sagolsun, annecigim gelip kalacak 1.5-2 sene bizimle. saglikli ama geleneksel yemekler yapar. fritozlu pisirici onu bozar
Var ama uzakta İzmirdeym ben görümcem İstanbul'da senede bir hafta grsrusebiliyiruzBende tek gelin ceylan gözlüm şuan yokyaylasina gidecek
Görümcen varmi
İki kardeslr zatenBirde sen fazla dolanma teyzoşumu yorma görümceler ilgilensin
Benim ceylan gözlüm son 2 ayda bizde kalır sanırım hazır yoğurt yemekten bıktım tek onun elinden lezzetli poncik poncik mayalıyor
Bizde hem anne hem baba hem anane. Allahtan simdilik sadece gebelikte cikiyo ama drlar ilerde diyabet hastasisin gozuyle bakiyolr bize.Benim anneannede var ondada birşey olmaz dedi .Ben yinede dikkat ediyorum yükleme yapmayincada var olup olmadığını tokluk sekeriyle baktı düşük çıktı bende 3 ana 3 ara öğün yapıyorum bakalım bir dahaki aya yükselecekmi ama kendimi zinde hissediyorum daha ilk günüm ac geziyormusum meğerse
Ilk bebede benim de oyle sürmüştü ama bu seferki baya bi inceledi anlatti bebegi sevdi flnBenim detaylı 10-15 dk sürdüğü için pek verimli değildi Benim açımdan
1 le 2 nin arasında çok fark yokmuş molfixte canim oyleydi yorumlar, detaylida ortalama 3000 3500 gr doğar bebek dedi doktor kan akışından o anki kilo boy oranından anlaşılabiliyormuş tahmini, 2 numara almak istemedim o yüzden büyük olunca da kakasinin sırtına çıkma olayları çok oluyormuş zaten 160 adet bez enn fazla 20 gun dayanır diye düşünüyorum, artik küçük gelirse de şansına ihtiyacı olana veririm hayrına almasam içim rahat etmeyecekti fiyatların artması tedirgin ediyor beni ama stok yapmicam iyi geleceğini bilsem 2 numara da alacaktım ama bilemedim almak ne kadar mantıklı olurAy canım ya 1 numara alma o kadar değiştirme ihtimalin varsa değiş hatta bebislere 1 hafta bile olmuyor inanki 1 numara hep iki alın mümkün oldukça
Ben de monurol kullandım toz olandan fayda etmedi. Sonra aksef antibiyotik kullandım şimdi yeniden test yaptircam geçti mi diye. Doktorum idrar kültüru işte detaylı görmek için. Ben de her gün 2,5lt su içiyorum ama anlamıyorum geçmiyor.Ben canım
Birkaç ay önce 2 hafta üst üste monurual kullandım(o zamanlar suyu zor içiyordum)
Suyu 3 lt ye çıkardım düzeldi
Bayramdan önce yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ama bende hiçbir belirti yok rutin tahlilde
Şaşırdım çünkü günde 3-3.5 litre arası su içiyorum (serklajım var biraz ondan belki)
10 gün sabah akşam cefaks kullandım
Son durum düzeldi
Siz herhangibir ilaç kullandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?