2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebislerin iyi olmasina sevindim,Allah hepimizi saglikla kavustursun yavrularimiza

Kan damarı ekranda mavi kırmızı gösteriyor oradanmi bakıyor kuzu

Cikacagi yuzde yuz. Bizim ailede genetik zaten
Benim anneannede var ondada birşey olmaz dedi .Ben yinede dikkat ediyorum yükleme yapmayincada var olup olmadığını tokluk sekeriyle baktı düşük çıktı bende 3 ana 3 ara öğün yapıyorum bakalım bir dahaki aya yükselecekmi ama kendimi zinde hissediyorum daha ilk günüm ac geziyormusum meğerse

Birde sen fazla dolanma teyzoşumu yorma görümceler ilgilensin

Benim ceylan gözlüm son 2 ayda bizde kalır sanırım hazır yoğurt yemekten bıktım tek onun elinden lezzetli poncik poncik mayalıyor
İki kardeslr zaten kaynanamda annemle birlikte bana baka çak,

Bizde hem anne hem baba hem anane. Allahtan simdilik sadece gebelikte cikiyo ama drlar ilerde diyabet hastasisin gozuyle bakiyolr bize.
O.diyetler asiri doyuruyo aslinda. Ilk gebelikte yapmistim hem kilo veriyodum hem de tok hissettigim halde zoraki yiyodum seker oynamasin diye ama ugrastirici geliyo iste o kdr ogun

Ay canım ya 1 numara alma o kadar değiştirme ihtimalin varsa değiş hatta bebislere 1 hafta bile olmuyor inanki 1 numara hep iki alın mümkün oldukça
1 le 2 nin arasında çok fark yokmuş molfixte canim oyleydi yorumlar, detaylida ortalama 3000 3500 gr doğar bebek dedi doktor kan akışından o anki kilo boy oranından anlaşılabiliyormuş tahmini, 2 numara almak istemedim o yüzden büyük olunca da kakasinin sırtına çıkma olayları çok oluyormuş zaten 160 adet bez enn fazla 20 gun dayanır diye düşünüyorum, artik küçük gelirse de şansına ihtiyacı olana veririm hayrına almasam içim rahat etmeyecekti fiyatların artması tedirgin ediyor beni ama stok yapmicam iyi geleceğini bilsem 2 numara da alacaktım ama bilemedim almak ne kadar mantıklı olur

Ben de monurol kullandım toz olandan fayda etmedi. Sonra aksef antibiyotik kullandım şimdi yeniden test yaptircam geçti mi diye. Doktorum idrar kültüru işte detaylı görmek için. Ben de her gün 2,5lt su içiyorum ama anlamıyorum geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…