- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
İkisi de çok güzelmiş benim de yatak odamdan fazla sifonyerim var onu bebek odasına tasicam ama yetmezse dolap almam gerekecek ürünlerin linklerini atabilir misin canim favoriye ekleyeyim her an kararlar değişiyor bizim deKızlar bebişin eşyaları artınca gardrop alma zorunluluğum doldu eşyaları küçük olur sifonyere sığar dedim ama hediyeler geldikçe her yere bir şey sıkıştırmaya başladım. Sifonyerim bu yanına da fotoğraftaki dolabı almak istiyorum kulplarini da ahşap yapacağım nasıl olur sizce?
Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsinHerkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Amin canim .
Ne dedi doktorun ?
Mumkunse canimiz biseyler cekmesinCidden yok onun için 3 tane alıp nefsimizi körelteceğiz incir ağacı dikmeyeceğiz evlere
Benimki dönüyor mu anlamıyorum birde aynı anda iki tekme hissetiğim de oluyor iki ayakla mı vuruyor acabaBenim bebek sola yatınca hareketleniyor uyuyamıyorum
Muhtemelen bana da öyle diyecek canım. Değerlerimiz yakın çünküBende 75 gr lık yaptirdim. Aç 90 sonra 160 ve 110 cıktı. Doktor diyetlik bir durumun yok ama ikinci biraz yuksek ciktigi icin cikolata tatlı tüketme meyve pirinç patates az tüket dedi
Bunlar benim suikast timi
Insallah 27. haftayi cok rahat gecersin canimYatış verildi tansiyon takibi yapılıyor 14/10 ile giriş yaptım şu an 15/9 bakalım yaşayıp görücez. Bebeği içerde tutmak amaç hakkımızda herseyin hayırlısı
Yarına ne yapsam diye düşünüyorum işteBizde hem anne hem baba hem anane. Allahtan simdilik sadece gebelikte cikiyo ama drlar ilerde diyabet hastasisin gozuyle bakiyolr bize.
O.diyetler asiri doyuruyo aslinda. Ilk gebelikte yapmistim hem kilo veriyodum hem de tok hissettigim halde zoraki yiyodum seker oynamasin diye ama ugrastirici geliyo iste o kdr ogun
Benimki sörf yapıyor dalga gibi hissediyorumBenimki dönüyor mu anlamıyorum birde aynı anda iki tekme hissetiğim de oluyor iki ayakla mı vuruyor acaba
Benim tavuk mangal cekiyor hergün hormon basıyorum bebeğe kaslı birşey çıkacak yada tüylüMumkunse canimiz biseyler cekmesin
BenimkiIlk bebede benim de oyle sürmüştü ama bu seferki baya bi inceledi anlatti bebegi sevdi fln
Geçmiş olsun canım Allah kötü günler göstermesin artıkHerkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Benimkide hep normaldi dengesiz beslenince oldu onceden 2 ogun besleniyordum aralıklı beslenme şekli ilk üç ay birşey olmadida şimdi kilo almaya başlıyor sömürüyor ya şeker düşüklüğü ondan olurmuş. Seninkide yükseltiyor işte. Umarım bunlar bize sonradan kalmazBizde hem anne hem baba hem anane. Allahtan simdilik sadece gebelikte cikiyo ama drlar ilerde diyabet hastasisin gozuyle bakiyolr bize.
O.diyetler asiri doyuruyo aslinda. Ilk gebelikte yapmistim hem kilo veriyodum hem de tok hissettigim halde zoraki yiyodum seker oynamasin diye ama ugrastirici geliyo iste o kdr ogun
Benim oda yokİki kardeslr zatenkaynanamda annemle birlikte bana baka çak,
Roborock pek asil poz vermişBunlar benim suikast timirobotu saliyorum eve el süpürgesiyle koltukların tozunu alıyorum bingonun sirkeli temizleyicisiyle tozları alıyorum deermayla yerleri siliyorum aşırı pratik oluyor
Ben de aynıyım canım ilk doğumumda hastanede bile kimse yoktu pandemi yüzünden. Şimdi de annem bir hafta anca gelir çalışıyor çünkü de kayınvalidem mümkünse kırkımız çıkmadan gelmesin deneyimli eltilerim sakın diyor ben de tamam dedimBenim oda yok
Ama annemde gelip kalmaz çalışıyor.
Kayinvalidemde annesine bakıyor.
Yalnızım a dostlarım yalnızım yalnız
Senin eltiler iyiymişBen de aynıyım canım ilk doğumumda hastanede bile kimse yoktu pandemi yüzünden. Şimdi de annem bir hafta anca gelir çalışıyor çünkü de kayınvalidem mümkünse kırkımız çıkmadan gelmesin deneyimli eltilerim sakın diyor ben de tamam dedim
Ayyy dogunca haber ver , olabilirBenim tavuk mangal cekiyor hergün hormon basıyorum bebeğe kaslı birşey çıkacak yada tüylü
Ilk bebisse sıknti yok ama 2. Bebisse hem cocuk hem bebek zor olur lohusaliktaBenim oda yok
Ama annemde gelip kalmaz çalışıyor.
Kayinvalidemde annesine bakıyor.
Yalnızım a dostlarım yalnızım yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?