2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ilk bebisse sıknti yok ama 2. Bebisse hem cocuk hem bebek zor olur lohusalikta
İlk bebek kuzum yüzüme kaç defa çiş yapar bana yine biraz zor haydi eş kişisi isteyken çamaşır bulaşık yemek ütü yardımcı abla 3 ay şart sanırım çünkü adapte oluyorsun aşıları felan var giden gelen olur dinlemez kimse hastalık felan

İkisi de çok güzelmiş benim de yatak odamdan fazla sifonyerim var onu bebek odasına tasicam ama yetmezse dolap almam gerekecek ürünlerin linklerini atabilir misin canim favoriye ekleyeyim her an kararlar değişiyor bizim de
Dolap Sifonyer HEMNES 3 çekmeceli şifonyer, beyaz vernik aklında bulunsun kulplar da Konur Store 6 Adet Doğal Ham Ahşap Gürgen (KAYIN AĞACI) 30mm Mobilya Yuvarlak Top Kulp Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Benimki dönüyor mu anlamıyorum birde aynı anda iki tekme hissetiğim de oluyor iki ayakla mı vuruyor acaba
İki ayak da olabilir iki kol da olabilir. Ya da bi ayak bi kol çalışıyordur ben bazwn öyle olduğunu düşünüyorum

Bunlar benim suikast timi robotu saliyorum eve el süpürgesiyle koltukların tozunu alıyorum bingonun sirkeli temizleyicisiyle tozları alıyorum deermayla yerleri siliyorum aşırı pratik oluyor
Bingonun yanındaki fırçalı şey ne canım

Benim oda yok
Ama annemde gelip kalmaz çalışıyor.
Kayinvalidemde annesine bakıyor.
Yalnızım a dostlarım yalnızım yalnız
Bende farklı sayılmam. Geleceklwr ama herkesin düzeni var, 1 ay biri kalsa 1 ay,diğeri kalsa yeter.

Kızlar hareketleriniz kısıtlandı mı ben artık oturup kalkerken bile zorlanıyorum ya
Bende öyleyim canım çzellikle sabahları kalkarken çok zorlanıyorum. Ya da yatakta.dönerken yavaş yavaş dönüyorum

Xiaominin şarjlı el süpürgesi canım çok iş görüyor koltuk üzeri ya da araç içini temizlerken falan bayağı elim ayağım oldu çekiş gücü de iyi tavsiye ederim

Ağrımı oluyor kalkarken ben önce düz yatıp sonra soldan kendimi ativeriyorum birgün kapaklanacagim onun için pilates matiyla 3 yastık kattım kalkacağım yere

Kızlar hareketleriniz kısıtlandı mı ben artık oturup kalkerken bile zorlanıyorum ya
Hareketlerimde bir kısıtlama olmuyor ama çok uzun yürüyüşlerde artık belirli bir mesafeden sonra ulaşımımı yuvarlanarak sağlamak geliyor içimden böyle top gibi döne döne gitmek istiyorum gideceğim yere

Bende bazen inan kalkamıyorum bile ya

Senin eltiler iyiymiş
3 ay kalsa biri iyi olurdu .İlk inşAllah su gibi geçer lohusa sendromu felan olmaz bence multivitamin devam etmeliyiz dimi omega eksikliğide depresyon yapıyormuş
Öylelerdir şükür. Evet zaten doktor veriyor ama ek olarak eczaneden de alabilirsin ocean mummy falan. Ben almayı düşünüyorum doktoruma da söyleyerek iki küçük çocukla bir başıma vitaminsiz şekilde başa çıkamam

Ya ne güzel yataktan kalkerken veya yerden bi şey alırken zorlanmıyor musun maşallah maşallah
Uzun yürüyüş derken benim mesela artık en uzun yürüyüşüm 30 dk sonra kesiliyor bacaklarım

Elenatal kullanıyorum kuzum muhtemelen emzirme olanını verir sütte yapsın bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…