Annesiyle lazere giderAyyy dogunca haber ver , olabilir
İlk bebek kuzum yüzüme kaç defa çiş yaparIlk bebisse sıknti yok ama 2. Bebisse hem cocuk hem bebek zor olur lohusalikta
Dolapİkisi de çok güzelmiş benim de yatak odamdan fazla sifonyerim var onu bebek odasına tasicam ama yetmezse dolap almam gerekecek ürünlerin linklerini atabilir misin canim favoriye ekleyeyim her an kararlar değişiyor bizim de
Teşekkürler kuzucumDolapSifonyer HEMNES 3 çekmeceli şifonyer, beyaz vernik aklında bulunsun kulplar da Konur Store 6 Adet Doğal Ham Ahşap Gürgen (KAYIN AĞACI) 30mm Mobilya Yuvarlak Top Kulp Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLRabi Diva Counry 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop 180 cm Fiyatı - Trendyol
Rabi Diva Country 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla ilk hafta çocuğa alışır alismaz herkes yallah evine ama ilk hafta tirsmiyor değilimBenim oda yok
Ama annemde gelip kalmaz çalışıyor.
Kayinvalidemde annesine bakıyor.
Yalnızım a dostlarım yalnızım yalnız
İki ayak da olabilir iki kol da olabilir. Ya da bi ayak bi kol çalışıyordur ben bazwn öyle olduğunu düşünüyorumBenimki dönüyor mu anlamıyorum birde aynı anda iki tekme hissetiğim de oluyor iki ayakla mı vuruyor acaba
Bingonun yanındaki fırçalı şey ne canımBunlar benim suikast timirobotu saliyorum eve el süpürgesiyle koltukların tozunu alıyorum bingonun sirkeli temizleyicisiyle tozları alıyorum deermayla yerleri siliyorum aşırı pratik oluyor
Bende farklı sayılmam. Geleceklwr ama herkesin düzeni var, 1 ay biri kalsa 1 ay,diğeri kalsa yeter.Benim oda yok
Ama annemde gelip kalmaz çalışıyor.
Kayinvalidemde annesine bakıyor.
Yalnızım a dostlarım yalnızım yalnız
Bende öyleyim canım çzellikle sabahları kalkarken çok zorlanıyorum. Ya da yatakta.dönerken yavaş yavaş dönüyorumKızlar hareketleriniz kısıtlandı mı ben artık oturup kalkerken bile zorlanıyorum ya
Bugün ilk defa çok çabuk yorulduğumu hissettim bende koca gobeklilik loading...Kızlar hareketleriniz kısıtlandı mı ben artık oturup kalkerken bile zorlanıyorum ya
Xiaominin şarjlı el süpürgesi canım çok iş görüyor koltuk üzeri ya da araç içini temizlerken falan bayağı elim ayağım oldu çekiş gücü de iyi tavsiye ederimİki ayak da olabilir iki kol da olabilir. Ya da bi ayak bi kol çalışıyordur ben bazwn öyle olduğunu düşünüyorum
Bingonun yanındaki fırçalı şey ne canım
Bende farklı sayılmam. Geleceklwr ama herkesin düzeni var, 1 ay biri kalsa 1 ay,diğeri kalsa yeter.
Bende öyleyim canım çzellikle sabahları kalkarken çok zorlanıyorum. Ya da yatakta.dönerken yavaş yavaş dönüyorum
Ben 3 ay tırsıyorumValla ilk hafta çocuğa alışır alismaz herkes yallah evine ama ilk hafta tirsmiyor değilim
Ağrımı oluyor kalkarken ben önce düz yatıp sonra soldan kendimi ativeriyorumİki ayak da olabilir iki kol da olabilir. Ya da bi ayak bi kol çalışıyordur ben bazwn öyle olduğunu düşünüyorum
Bende farklı sayılmam. Geleceklwr ama herkesin düzeni var, 1 ay biri kalsa 1 ay,diğeri kalsa yeter.
Bende öyleyim canım çzellikle sabahları kalkarken çok zorlanıyorum. Ya da yatakta.dönerken yavaş yavaş dönüyorum
Hareketlerimde bir kısıtlama olmuyor ama çok uzun yürüyüşlerde artık belirli bir mesafeden sonra ulaşımımı yuvarlanarak sağlamak geliyor içimdenKızlar hareketleriniz kısıtlandı mı ben artık oturup kalkerken bile zorlanıyorum ya
Benim 21. haftadan sonra karnim baya hizli buyuyor. Son 2 haftadir benimde hareketlerim kisitlandi. zaten egilince fln bir yerde toplanip sertlesiyor yavrum sankiKızlar hareketleriniz kısıtlandı mı ben artık oturup kalkerken bile zorlanıyorum ya
Bende bazen inan kalkamıyorum bile yaİki ayak da olabilir iki kol da olabilir. Ya da bi ayak bi kol çalışıyordur ben bazwn öyle olduğunu düşünüyorum
Büyümedi büyümedi bi anda hop göbek çıktıBugün ilk defa çok çabuk yorulduğumu hissettim bende koca gobeklilik loading...
Öylelerdir şükür. Evet zaten doktor veriyor ama ek olarak eczaneden de alabilirsin ocean mummy falan. Ben almayı düşünüyorum doktoruma da söyleyerek iki küçük çocukla bir başıma vitaminsiz şekilde başa çıkamamSenin eltiler iyiymiş
3 ay kalsa biri iyi olurdu .İlk inşAllah su gibi geçer lohusa sendromu felan olmazbence multivitamin devam etmeliyiz dimi omega eksikliğide depresyon yapıyormuş
Ya ne güzel yataktan kalkerken veya yerden bi şey alırken zorlanmıyor musun maşallah maşallahHareketlerimde bir kısıtlama olmuyor ama çok uzun yürüyüşlerde artık belirli bir mesafeden sonra ulaşımımı yuvarlanarak sağlamak geliyor içimdenböyle top gibi döne döne gitmek istiyorum gideceğim yere
Bende oturduğum zaman sanki top gibi kasıkta kalıyor sürekli yatar veya uzanır pozisyondayımBenim 21. haftadan sonra karnim baya hizli buyuyor. Son 2 haftadir benimde hareketlerim kisitlandi. zaten egilince fln bir yerde toplanip sertlesiyor yavrum sanki
Elenatal kullanıyorum kuzum muhtemelen emzirme olanını verir sütte yapsın bol bolÖylelerdir şükür. Evet zaten doktor veriyor ama ek olarak eczaneden de alabilirsin ocean mummy falan. Ben almayı düşünüyorum doktoruma da söyleyerek iki küçük çocukla bir başıma vitaminsiz şekilde başa çıkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?