Doktora sorunca normal diyor ama insan yine de tedirgin oluyor bir de sürekli yolculuk falan durumları oldu tatil modu hem korku hem hayat devam ediyor değişik durumlarAynen bende de olmaya basladi canim.Idrarda kanda enfeksiyon cikmadi.Ama vajinal mantar var sadece. Insallah normaldir.
Ben bir ay sonra yataktan kalkamam herhaldeYa ne güzel yataktan kalkerken veya yerden bi şey alırken zorlanmıyor musun maşallah maşallah
Uzun yürüyüş derken benim mesela artık en uzun yürüyüşüm 30 dksonra kesiliyor bacaklarım
Canım nasılsın? Başladın mı alışverişe artıkDoktora sorunca normal diyor ama insan yine de tedirgin oluyor bir de sürekli yolculuk falan durumları oldu tatil modu hem korku hem hayat devam ediyor değişik durumlar
Sağol canım baş ağrısından herhalde garip bişey gibi geldi gözümeXiaominin şarjlı el süpürgesi canım çok iş görüyor koltuk üzeri ya da araç içini temizlerken falan bayağı elim ayağım oldu çekiş gücü de iyi tavsiye ederim
Canım benim bel biraz.problemli dönerken bile bazen kilitleniyorum. Yakınımdaysa eşim yardım ediyor bazen, o kadar tutuluyorum.Ağrımı oluyor kalkarken ben önce düz yatıp sonra soldan kendimi ativeriyorumbirgün kapaklanacagim onun için pilates matiyla 3 yastık kattım kalkacağım yere
Az kaldı yarıyı geçtik. Asıl iş son aylarda. Ben bu bel ağrısı nedeniyle sonlara doğru işe de gidemeyecdğim gibi ama hayırlısı. Ağustosu bi bitireydik iyiydiBende bazen inan kalkamıyorum bile ya
Evet canım doktorum genelde normal diyip geçiyor ama ben acaba plasenta aşağıdaydı hala öyle mi acaba diye düşünüyorum ua da ne bileyim yolculuk yaptım ondan mı diyorum kafada kurma olaylarıGeçmiş olsun canım. Bende iki gündür aynı şikayetleri yaşıyorum doktorum normal olduğunu söyledi. Hatta dün çok şiddetli sancı şeklinde bir kaç kez kasık ağrım oldu bugün yok şükür.Bel ve alt karın ağrısı devamlı var ama buda bebeklerin büyümelerinden kaynaklı doğal bir durum. Normal yani sıkma canını hiç.
Hayır canım daha eve dönüş yapmadık biz eve gidince başlayacağım ama nerden ve nasıl bir fikrim yok birwz eşimle e bebek dolaştık hiçbir şeyi beğenemiyoruzCanım nasılsın? Başladın mı alışverişe artık
Ben jet hızıyla başladım 2 gündürHayır canım daha eve dönüş yapmadık biz eve gidince başlayacağım ama nerden ve nasıl bir fikrim yok birwz eşimle e bebek dolaştık hiçbir şeyi beğenemiyoruzsen nasılsın canım nasıl gidiyor Bebişler nasıl
Aman çok şükürBen bir ay sonra yataktan kalkamam herhaldeşimdilik iyiyim çok şükür
Canım çok çok geçmiş olsun, dualarımız seninle. Sağlıkla kavuş inşAllah bebeğine. Stres yapmamaya çalış, nefesini düzenli al ver. Normalde tansiyon sorunun var mıydı? Ödem bende de oluyor doktorum tansiyonun yükselirse hemenngel dedi, sık sık ölçüyoruz gün içinde. Allah kimseye vermesin. Umarım tez vakitte düzelir herşey. Bizi habersiz bırakma olur muMerhaba canım anneler. Yazmak dertleşmek belki başından geçen duyanlarınız vardır. Yaklaşık 2 haftadır ödemim başladı 24+4deyim. Randevum var normaldir diye sıkıntı vermedim. Bugün dr kontrolümde söyledim idrar ver bakalım dedi. Ve protein kaçağı çıktı. Tahlilden önce tansiyon bakıldı 14/10 bir ara 16/10 oldu. Bu zamana kadar zaten ecopirin kullandım ve hiç tansiyon problemim olmadı. Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum. Korkuyorum içim hiç rahat değil. Bu zamana kadar hiç problemim vs yoktu. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Ay çok şükür ya zaten benim içime hiçbir kötü şey doğmamıştı bebeklerinle ilgiliBen jet hızıyla başladım 2 gündürAl al bitmez de. Ben iyiyim çok şükür sen kaçırmışsındır sabah yazdıklarımı çok şükür bebeklerimin ikisinde de down sendromu riski ne amniyosentezde ne kordosentezde çıkmadı. Aylar sonra 2 gündür keyfimiz yerinde
Evet kesinlikle şu sıcakları bi atlatsak havalar serinleyince saha rahat oluruzSağol canım baş ağrısından herhalde garip bişey gibi geldi gözümeşarjlı wl süpürgeleri iiyi oluyor
Canım benim bel biraz.problemli dönerken bile bazen kilitleniyorum. Yakınımdaysa eşim yardım ediyor bazen, o kadar tutuluyorum.
Az kaldı yarıyı geçtik. Asıl iş son aylarda. Ben bu bel ağrısı nedeniyle sonlara doğru işe de gidemeyecdğim gibi ama hayırlısı. Ağustosu bi bitireydik iyiydi
Bunu bende kaçırmışımBen jet hızıyla başladım 2 gündürAl al bitmez de. Ben iyiyim çok şükür sen kaçırmışsındır sabah yazdıklarımı çok şükür bebeklerimin ikisinde de down sendromu riski ne amniyosentezde ne kordosentezde çıkmadı. Aylar sonra 2 gündür keyfimiz yerinde
Bende oturduğum zaman sanki top gibi kasıkta kalıyor sürekli yatar veya uzanır pozisyondayım
Çorap giyerken ayağımı yana atıp giyiyorum ama hamileliğin başından beri ayaklarımı v şeklinde açarak eğilmeye alıştımYa ne güzel yataktan kalkerken veya yerden bi şey alırken zorlanmıyor musun maşallah maşallah
Uzun yürüyüş derken benim mesela artık en uzun yürüyüşüm 30 dksonra kesiliyor bacaklarım
Göbek online dışında iyi çok şükürbsra61 nasıl gidiyor senin canım ne zamandır bakamıyorum buralara, sen başladın mı alışverişe
Yaa işte sadece erkekten kıza kan transfüzyonu çıktı kan akışı var. Fetal dna da o nedenle risk çıktı muhtemelen. Bu durum nasıl sonuçlar doğurur derecesi nedir genetik bizi 2 hafta sonra çağırcakmışAy çok şükür ya zaten benim içime hiçbir kötü şey doğmamıştı bebeklerinle ilgiliikisi de sapasağlam geliyorlar maşallah sen tecrübelisin ama gerçekten bi beşikten başlayalım diyorum içinde kayboluyorum sonra araba diyoruz derken hastane çıkışı ve isim hepsi çorba siz isim düşündünüz mü ? Kız olursa Pera istiyordun sanırım di mi
Ne güzelÇorap giyerken ayağımı yana atıp giyiyorum ama hamileliğin başından beri ayaklarımı v şeklinde açarak eğilmeye alıştımzorlanmiyorum o yüzden hatta iyi bile geliyor leğen kemikleri açılıyor
Ağustos ayından sonra ufak ufak izin rapor falan alacağım canım, o yüzden ağustos geçsin diye bekliyorum işe gitmek zor geliyor yavaş yavaş.Evet kesinlikle şu sıcakları bi atlatsak havalar serinleyince saha rahat oluruz
Haklisin yine de en azindan 1 ay kadar yanindw biri olmasi lazim.İlk bebek kuzum yüzüme kaç defa çiş yaparbana yine biraz zor haydi eş kişisi isteyken çamaşır bulaşık yemek ütü yardımcı abla 3 ay şart sanırım çünkü adapte oluyorsun aşıları felan var giden gelen olur dinlemez kimse hastalık felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?