2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ağustos ayından sonra ufak ufak izin rapor falan alacağım canım, o yüzden ağustos geçsin diye bekliyorum işe gitmek zor geliyor yavaş yavaş. zaten Eylül sonuydu galiba doğum iznimiz başlayacak.
Allah kolaylık versin canım zor hamileyken çalışmak
Eşim diyor iyi ki ayrıldın yoksa her kendini hem beni bitirmiştin

ben birde son bir haftadir araba kullanirkende rahatsiz oluyorum. koltugumu nasil ayarlamam lazm bilmiyorum da , bir arastircam
Ben hamileliğimin ilk aylarından itibaren dik ayarladım koltuğu normalde de asla öyle kullanamam hafif yatar vaziyette olacak ama sırtım ağrımasın diye tam sırt ayarı yaptım belime de küçük yastık tarzı bir şey koydum çok rahatım

Doktora sorunca normal diyor ama insan yine de tedirgin oluyor bir de sürekli yolculuk falan durumları oldu tatil modu hem korku hem hayat devam ediyor değişik durumlar
Aynen insan korkuyor, benim azicik kasigim belim agrisa moralim bozuluyo cok mu evhamliyim nedir valla ilk hamileligimde boyle evhamli degildm ama nasildi hic hatrlamiyorum .Zamaninda saglikla dogsun yavrularimiz ya.

Maşallah bu ne hız ya ben mi çok yavaşım acaba gerçi ben ödevlerimi ve tüm sorumluluklarımı son güne bırakan bir insan olarak çok normal beşik ve araba olarak ne tercih ettin bu arada ben de annemdeudim dehşet karnım büyüdü çünkü asla dikkat etmediğim gibi kanım falan düşük diye iyice abarttılar sürekli yedirme içirme modu eve geçince biraz toparlamam lazım ne oldu kaç kilo aldım merak ediyorum

Aynen insan korkuyor, benim azicik kasigim belim agrisa moralim bozuluyo cok mu evhamliyim nedir valla ilk hamileligimde boyle evhamli degildm ama nasildi hic hatrlamiyorum .Zamaninda saglikla dogsun yavrularimiz ya.
Ben de evhamlıuım ne yazık ki Zamanında sağlıkla gelsin minikler bizi yormadan üzmeden

Erkek gerçekten çok zor ve benim eşimle hiç fikrim uymuyor hani ben koyayım da demiyorum muhtemelen tek çocuk düşünüyoruz onun da istediği olsun istiyorum ama işte o upuzun iki isim seviyor ben tek net Türkçe isimler tercih ediyorum kafalar karışık hastane çıkışını isimli yaptırırım bi tanesini diyorum ama isim yok ortada sizin listeleriniz varsa paylaşmak isteyenlerden destek alabilirim

Serbest T4 6.28 yazıyor

Bir anda desem beşik zaten en baştan beri istediğim iki model vardı biri sarte nin büyüyen biri de Meltem smartın kral modeli
Herkes şey dedi her bebek beşikte yatmaz gazla para verip sonra kaldırma durumunda kalma o yüzden sarte den vazgeçtim sonra daha farklı bir şeyler geldi aklıma kral beşikte karar kıldık ablam hemen aldı
Araba ve pusette benim bi büyük ablam yegeniminkini saklıyordu puseti ve oto koltuğunu sıfır hiç kullanmadı bile dedim onu getir bana bşr daha almayayım onuda öyle hallettim chicco nun bi modeli ama hangi modeli inan bilmiyorum travel sistem
Kıyafet te 1 günde hallettim
İstanbul’daki ablamın kızı 3-6 6-9 aylık alışverişimizi yapmış pazartesi günü iki koli malzeme geldi açarım ki kıyafetler ee bana kaldı yenidoğan ve 0-3 perşembe hastane dönüşü de onu hallettim ama yenidoğan almadım pek hoşuma giden bulamadım humabebe ye falan bakacam
Biberon ve emzik ve phılıps avent istiyordum arkadaşım setini almış yolladı oda öyle halloldu
Göğüs pompası da mochi tercih ettim
Alt açma örtüsü göğüs pedi burun aspiratörü onlarda kargoda gelir pazartesi
Aldıklarım bunlar işte geriye de kalanları yine bi günde hallederim cıkıp dolaşamıyprum havalar çok bunaltıyor

benimde koltugun kendisinde destek kismi var bel icin onun ayarini arttirdim dun. Minder gorevi goruyor
Bende de oyle oluyo sanki hafif kasıyo karim ve alt bolgelerimi.Senin nedir rahatsiz oldugun belin mi ?
yok canm , alt gobek kismi rahatsiz ediyor, skisiyor gbi

Ay ne güzel maşallah ya böyle kolay karar veren insanlara hayranım bibs emziğe de çok iyi diyorlar emin olamadım phılıps mi yoksa bibs mi dediğin beşiklere bakayım hiç duymamıştım İÜ yoyko 2’si bir arada anne yanı ve park olana bayağı aklım yatmıştı bakalım onlara da

Bibs de alacağım sırf görseli için çok hoşuma gidiyorlar arkadaşımda kullanıyor oğluna aventi daha rahat almış ama bibs de biraz zorlanmış
Ben park beşik istemedim neden bilemiyorum ama yeğenim zamanından sevemedim onları hiç ahşap olsun dedim hep

Kızlar ne güzel şeyler almışsınız Ben bi bebek arabası ve puseti çıkardım aradan çok şükür. Kendimden fırsat kalmadı bebişe.

Araç için şöyle bi şey aldım, müthiş rahat ettim. Emniyet kemeri karnımı sıkıyordu. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• 4959788A-6E37-496C-9504-C36E4E34CFF7.webp
    24 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…