Kesinlikle ahşap çok daha şık duruyor park olanlar kullanım açısından çok iyi bizim bir tane beşiğimiz var klasik beyaz ahşap onu odasına koyacağım bi tane de kullanımı rahat olan anne yanı yoyko olabilir yatak odasında kullanmak için düşünüyorum bir yandan onu da şöyle ham ahşap tatlı bir şey alasım geliyor sırf görseli içinBibs de alacağım sırf görseli içinçok hoşuma gidiyorlar arkadaşımda kullanıyor oğluna aventi daha rahat almış ama bibs de biraz zorlanmış
Ben park beşik istemedim neden bilemiyorum ama yeğenim zamanından sevemedim onları hiç ahşap olsun dedim hep
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelirsinYatış verildi tansiyon takibi yapılıyor 14/10 ile giriş yaptım şu an 15/9 bakalım yaşayıp görücez. Bebeği içerde tutmak amaç hakkımızda herseyin hayırlısı
Vayy takdir ettim ne kadar destekleyici bir çevren varmış sana iş bırakmamışlarBir anda desembeşik zaten en baştan beri istediğim iki model vardı biri sarte nin büyüyen biri de Meltem smartın kral modeli
Herkes şey dedi her bebek beşikte yatmaz gazla para verip sonra kaldırma durumunda kalma o yüzden sarte den vazgeçtim sonra daha farklı bir şeyler geldi aklıma kral beşikte karar kıldık ablam hemen aldı
Araba ve pusette benim bi büyük ablam yegeniminkini saklıyordu puseti ve oto koltuğunu sıfır hiç kullanmadı bile dedim onu getir bana bşr daha almayayım onuda öyle hallettim chicco nun bi modeli ama hangi modeli inan bilmiyorum travel sistem
Kıyafet te 1 günde hallettim
İstanbul’daki ablamın kızı 3-6 6-9 aylık alışverişimizi yapmış pazartesi günü iki koli malzeme geldi açarım ki kıyafetleree bana kaldı yenidoğan ve 0-3 perşembe hastane dönüşü de onu hallettim ama yenidoğan almadım pek hoşuma giden bulamadım humabebe ye falan bakacam
Biberon ve emzik ve phılıps avent istiyordum arkadaşım setini almış yolladı oda öyle halloldu
Göğüs pompası da mochi tercih ettim
Alt açma örtüsü göğüs pedi burun aspiratörü onlarda kargoda gelir pazartesi
Aldıklarım bunlar işte geriye de kalanları yine bi günde hallederim cıkıp dolaşamıyprum havalar çok bunaltıyor
Valla kalabalık istemiyorum sonrasında bereye kaldıracam birine versen alır mı kullanır mıKesinlikle ahşap çok daha şık duruyor park olanlar kullanım açısından çok iyi bizim bir tane beşiğimiz var klasik beyaz ahşap onu odasına koyacağım bi tane de kullanımı rahat olan anne yanı yoyko olabilir yatak odasında kullanmak için düşünüyorum bir yandan onu da şöyle ham ahşap tatlı bir şey alasım geliyor sırf görseli içinbibs en rahat tutulan falan demiştiler ama bilemedim ikisini de denemek lazım o halde
Bende elenatal 2 kullanıyorum memnunum bulantı vs hic birşey olmadiAy ben de elenatal kullanan birini arıyordum kuzum memnun musun elenatal 2 alasım var benim de ocean mummy çok dokunuyor mideme
Teşekkür ederimVayy takdir ettim ne kadar destekleyici bir çevren varmış sana iş bırakmamışlar
Ben iki aydır uğraşıyorum eksikleri tamamlayacağım diye herşey de bir gün de alınmıyor. Bu arada beşiklerimiz aynıymış ben de Meltem in ahşap modelini aldım
Çok zor hamileyken çalışmak gerçekten evde otur tadını çıkartAllah kolaylık versin canım zor hamileyken çalışmak
Eşim diyor iyi ki ayrıldın yoksa her kendini hem beni bitirmiştin
Ben de yaa. Bi de kahvaltiyi 12den once yapmazdik erken de kalksak alistti vucut simdi hem acikiyorum hem de kilo aliyorum.Benimkide hep normaldi dengesiz beslenince oldu onceden 2 ogun besleniyordum aralıklı beslenme şekli ilk üç ay birşey olmadida şimdi kilo almaya başlıyor sömürüyor ya şeker düşüklüğü ondan olurmuş. Seninkide yükseltiyor işte. Umarım bunlar bize sonradan kalmaz
Ayy evet bıktım çalışmaktan o kadar hareketli bir iş hayatım var ki neyi takip edeceğimi şaşırıyorum artık. Sırtımda baret iş ayakkabisi elimde bilgisayar çantası o firma benim şu firma senin koşturup duruyorum. Üzerine patronum hislerime güveniyor olsa gerek yerime alacağımız personeli benim seçmemi istiyor bir de adaylarla mülakat yapıyorumAğustos ayından sonra ufak ufak izin rapor falan alacağım canım, o yüzden ağustos geçsin diye bekliyorum işe gitmek zor geliyor yavaş yavaş.zaten Eylül sonuydu galiba doğum iznimiz başlayacak.
Canım tümüyle mi işten ayrılacaksın dönmeyecek misin ? Ayrıl gitsin o zaman ya da analık izni ile kısmi izni de bi araştır istersen. Ama ihtiyacın yoksa sen bilirsin ayrıl gitsin. Bende yıllık izşnle falan birleştireceğim. 20 günden fazla iznim var tam denk gelecek olmadı bi 5 gün falan ayarlamaya çalışacağım başka doktordan. Ben ziyarete gitmiyorum işyerinden ayrılmıyorum ama hep oturmak zorunda olmak da zararlı. Bide çalıştığım yer havalndırma sorunu nedeniyle hamam gibi, gelen kaçıyor. Eylül gibi bende ayrılırım nasip olursa.Ayy evet bıktım çalışmaktan o kadar hareketli bir iş hayatım var ki neyi takip edeceğimi şaşırıyorum artık. Sırtımda baret iş ayakkabisi elimde bilgisayar çantası o firma benim şu firma senin koşturup duruyorum. Üzerine patronum hislerime güveniyor olsa gerek yerime alacağımız personeli benim seçmemi istiyor bir de adaylarla mülakat yapıyorumdoğum izninin önüne yıllık izni yapıştırıp Eylül başı gibi ayrılacağım ben de
Hem içerkende midem bulanmiyor tatlım çikolata gibi kokusu rengide .Umarım Buda dokunmaz bana dokunmuyor .Çözümü şöyle buldum kahvaltı yaptıktan ya 1 saat yada 2 saat sonra içiyorum hani mide 1 saat sonra yine tok 2 saat sonra aç karna oluyor 2 sinide denedim dokunmadi sende böyle dene .Bundan öncesi de i mom omega kullanmıstım ondada böyle yapınca bir sorun olmadı.Ay ben de elenatal kullanan birini arıyordum kuzum memnun musun elenatal 2 alasım var benim de ocean mummy çok dokunuyor mideme
Benim oğlan beni büyütecekİç güdüsel olarak analık yukleniyordur inşallah
Ödemin gittimiBen de yaa. Bi de kahvaltiyi 12den once yapmazdik erken de kalksak alistti vucut simdi hem acikiyorum hem de kilo aliyorum.
Benim dogumdan sonra ne tiroit ne seker kalmadi. Gebelikte cikani sonrasi.icin onemsemiyorum. Insallah senin de oyle olur
Canım ben deneyim kazanmak adına danışmanlık sektöründen başladım çocuk olunca tamamiyle ayrilmayi bir süre çocuğa vakit ayırmayı düşünüyorum sonra kurumsal sabit bir firmaya girmeye çalışacağım en azından nerde olduğum belli olsun acil bir durum olduğunda gelebileyim. Ama planımda ilk iki yıl çocuğumu kendim büyütmek var.Canım tümüyle mi işten ayrılacaksın dönmeyecek misin ? Ayrıl gitsin o zaman ya da analık izni ile kısmi izni de bi araştır istersen. Ama ihtiyacın yoksa sen bilirsin ayrıl gitsin. Bende yıllık izşnle falan birleştireceğim. 20 günden fazla iznim var tam denk gelecek olmadı bi 5 gün falan ayarlamaya çalışacağım başka doktordan. Ben ziyarete gitmiyorum işyerinden ayrılmıyorum ama hep oturmak zorunda olmak da zararlı. Bide çalıştığım yer havalndırma sorunu nedeniyle hamam gibi, gelen kaçıyor. Eylül gibi bende ayrılırım nasip olursa.
Emin misiniz o kadar yüksek olmaması lazım.tsh düşünce t4 yükseliyor ama sizin çok yüksek bi yanlışlık vardır bence. Verdikleri ilaç üçüncü trimesterda kullanılmıyor sadece ikinci trimesterde ilaç veriyorlar sanırım bence dahiliyeye ya da endokrine kesin gidin.Serbest T4 6.28 yazıyor
Valla zaten testi sağlık ocağı yaptı sonuçları doğru çıkmıyor diyorlar pekte güvenemedim açıkçası randevu bulamıyorum bulup gideceğim hemen inşallahEmin misiniz o kadar yüksek olmaması lazım.tsh düşünce t4 yükseliyor ama sizin çok yüksek bi yanlışlık vardır bence. Verdikleri ilaç üçüncü trimesterda kullanılmıyor sadece ikinci trimesterde ilaç veriyorlar sanırım bence dahiliyeye ya da endokrine kesin gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?