Astralbaby sayfasına bir göz atın bende orda bı 3lu takım beğendim yaptıracağım inşallahGünaydın herkeseHastane çıkışı için ne aldınız? İsimli takımlardan da birer tane istiyordum ama istediğim tarzda sade bişey bulamadım hepsi kanatlı, kocaman desenli şeyler 10’lu setleri de istemiyorum içinde gereksiz çok şey var yenidoğanda 2 parça olan takımları değil tek parça tulumları tercih ediyorum. Bir de bej, beyaz, krem gibi daha yumuşak renkler olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum
Hahaha senin oğlan sana çekerse babacık yandıBenim oğlan beni büyütecekdoğuştan sorumluluk duygusu var hissediyorum her pozlar ultrason resminde eli çenesinde benle ilgili müthiş düşünceleri var
Maşallah çok sevindim. O nasıl olmuş yaHerkese günaydınnnHarika haberlerle geldim.aminiyosentez sonucum geldi temiz çok şükür.Dün de detaylı ultrason yapıldı.herşey normal.395 gram olmusuz.bu arada %70 kızken %100 erkek olduk İyi niyetlerını gönderen herkese teşekkür ederiz.sevgiler
Ya ben de aynı kafadayimGünaydın herkeseHastane çıkışı için ne aldınız? İsimli takımlardan da birer tane istiyordum ama istediğim tarzda sade bişey bulamadım hepsi kanatlı, kocaman desenli şeyler 10’lu setleri de istemiyorum içinde gereksiz çok şey var yenidoğanda 2 parça olan takımları değil tek parça tulumları tercih ediyorum. Bir de bej, beyaz, krem gibi daha yumuşak renkler olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum
Çok sevindim canım. Saglikla kavuşursun inşallah bebeğineHerkese günaydınnnHarika haberlerle geldim.aminiyosentez sonucum geldi temiz çok şükür.Dün de detaylı ultrason yapıldı.herşey normal.395 gram olmusuz.bu arada %70 kızken %100 erkek olduk İyi niyetlerını gönderen herkese teşekkür ederiz.sevgiler
Ben buna yine siveno ya da incia diyeceğim.Kızlar deterjan olarak ne aldınız? Genelde sanırım green clean önerilmiş sankiAllahım resmen hazırlık sürecine hızlandırılmış şekilde başladım Hee bir de bebek bakım ürünleri şampuan vs önerileriniz neler? Hep mustela seti düşünüyordum ama burda sık sık içeriği temiz değil diye okuyunca bi arada kaldım
Kuzum imom tam bulantilarimin olduğu zamana denk geldi benim bi antipati oluştu doktorum o zaman ocean al dedi o da midemi yakıyor çok fena elenatal 2yi sizin doktorlar önerdiyse ben de ondan alayim dedim hamilelik öncesi kullanmıştım dokunmamıştı inşallah dokunmaz yine dediğin gibi içeyim sağ ol kuşumHem içerkende midem bulanmiyor tatlım çikolata gibi kokusu rengide .Umarım Buda dokunmaz bana dokunmuyor .Çözümü şöyle buldum kahvaltı yaptıktan ya 1 saat yada 2 saat sonra içiyorum hani mide 1 saat sonra yine tok 2 saat sonra aç karna oluyor 2 sinide denedim dokunmadi sende böyle dene .Bundan öncesi de i mom omega kullanmıstım ondada böyle yapınca bir sorun olmadı.
İmkanın varsa en güzeli kendin büyütmek. Bende 2 yıl izin istiyorum. O zamana kadar çocuk 2,5 yaşına gelir. Ne kadar vakit geçirirsek o kadar kardır. İşe dönünce de kreş falan o zaman düşünürüm.Canım ben deneyim kazanmak adına danışmanlık sektöründen başladım çocuk olunca tamamiyle ayrilmayi bir süre çocuğa vakit ayırmayı düşünüyorum sonra kurumsal sabit bir firmaya girmeye çalışacağım en azından nerde olduğum belli olsun acil bir durum olduğunda gelebileyim. Ama planımda ilk iki yıl çocuğumu kendim büyütmek var.
Aynı fikirdeyim iki taraf da uzakta emanet edebileceğim kimse yok. Hamile kalınca maaşımın eksikliği hissetmeyecegimiz şekilde yatırım yaptık altyapıyı hazırladık. İnşallah bebisle güzel vakitler geçiririz sıkıntı yaşamadan.İmkanın varsa en güzeli kendin büyütmek. Bende 2 yıl izin istiyorum. O zamana kadar çocuk 2,5 yaşına gelir. Ne kadar vakit geçirirsek o kadar kardır. İşe dönünce de kreş falan o zaman düşünürüm.
Var canım bu marka ama tüm modelleri doğal değil bunun da.Bunlar Türkiyede varmi Almanya gibi gibi kendimi yabancı hissettim
Ben de size sorarken bi yandan o sayfayı buldum girdim beğendiğim bikaç şey oldu sanırım ordan yaptırıcamYa ben de aynı kafadayimçok haklısın bir site buldum istediğin gibi paket içerikleri var ve çok tatlı tasarımları var Ana Sayfa - Astral Baby tavsiye ederim ben hatıra olsun diye 12 li set alicam ama
Ben de tam da o sayfaya bakıyordumAstralbaby sayfasına bir göz atın bende orda bı 3lu takım beğendim yaptıracağım inşallah
Bugün yorgun yoğun birgünHahaha senin oğlan sana çekerse babacık yandı
Bebekte hala kararsızım kişisel bakım ürünlerindeVar canım bu marka ama tüm modelleri doğal değil bunun da.
Ben de 12 li hastane çıkışı alicam bir de carsafina taktımBen de size sorarken bi yandan o sayfayı buldum girdim beğendiğim bikaç şey oldu sanırım ordan yaptırıcamBattaniyesi de olsun istiyorum ama az parça istiyorum. Erkek ismimiz de belli olsun sipariş vericem
Ben de tam da o sayfaya bakıyordum
Canım çok çok geçmiş olsun, dualarımız seninle. Sağlıkla kavuş inşAllah bebeğine. Stres yapmamaya çalış, nefesini düzenli al ver. Normalde tansiyon sorunun var mıydı? Ödem bende de oluyor doktorum tansiyonun yükselirse hemenngel dedi, sık sık ölçüyoruz gün içinde. Allah kimseye vermesin. Umarım tez vakitte düzelir herşey. Bizi habersiz bırakma olur mu
Teşekkür ederim dün iki kez yaptım çok iyi geldi bugün daha iyiydimevet ilk 3 ayda bile zarari yok ama tabii kararinda icilirse. benim de sinuzit sorunum var o nedenle cay yapip, buharini icime cekerek iciyordum. gecmis olsun
İnşallah sıkıntısız şekilde alacaksınız kucağınıza bebeğiniziGeçmiş olsun dileklerine dönemediklerime teşekkür ederim. Normalde yoktu hayta düşük seyrediyordu. Ölçülence yaşadığım şoku anlatamam. Hiç yüksek beklemezken öncesi için ecopirin başlamıştık. Tek taraflı ödemede dikkat edin bende tek tarafım daha kötüydü. 16/10lara çıktı şükür 14/9 larda seyrediyor şuan. Sık sık takipteyim hepiniz Allaha emanet olun dualarınızda bana ve bebeğime dua ederseniz çok sevinirim
Ben de ufaklardan alıcam ikizler zaten ortlama 2 kg nin üstünde olsa harika olur ama daha küçük de olabilirler o yüzden bize şart bikaç takımBen 5'li hastane seti almayı düşünüyorum. Bir tane de 3'lü aldım lcwden. erkek yazıyordu ama ben kızıma aldım. İndirim kodu falan vardı 125'e geldi.
Gebeliğin ilerleyişine göre bir tane de permatüre set alabilirim ilk tecrübemden. 5 yıl önce bulmak imkansız gibiydi şimdi ona özel bez bile var. kıyafet seçeneği de var bolca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?