2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Astralbaby sayfasına bir göz atın bende orda bı 3lu takım beğendim yaptıracağım inşallah

Maşallah çok sevindim. O nasıl olmuş ya bizimde 3 doktor baktı üçü de kız dedi ama hiç biri yüzde yüz diyemedi. biz de de size benzer bir durum olursa çok gülerim da inşallah olmaz baya baya kız bebek fikrine alıştım ben artık ismi bile belli

Ya ben de aynı kafadayim çok haklısın bir site buldum istediğin gibi paket içerikleri var ve çok tatlı tasarımları var Ana Sayfa - Astral Baby tavsiye ederim ben hatıra olsun diye 12 li set alicam ama

Çok sevindim canım. Saglikla kavuşursun inşallah bebeğine

Ben buna yine siveno ya da incia diyeceğim.

Kuzum imom tam bulantilarimin olduğu zamana denk geldi benim bi antipati oluştu doktorum o zaman ocean al dedi o da midemi yakıyor çok fena elenatal 2yi sizin doktorlar önerdiyse ben de ondan alayim dedim hamilelik öncesi kullanmıştım dokunmamıştı inşallah dokunmaz yine dediğin gibi içeyim sağ ol kuşum

İmkanın varsa en güzeli kendin büyütmek. Bende 2 yıl izin istiyorum. O zamana kadar çocuk 2,5 yaşına gelir. Ne kadar vakit geçirirsek o kadar kardır. İşe dönünce de kreş falan o zaman düşünürüm.

Aynı fikirdeyim iki taraf da uzakta emanet edebileceğim kimse yok. Hamile kalınca maaşımın eksikliği hissetmeyecegimiz şekilde yatırım yaptık altyapıyı hazırladık. İnşallah bebisle güzel vakitler geçiririz sıkıntı yaşamadan.

Ya ben de aynı kafadayim çok haklısın bir site buldum istediğin gibi paket içerikleri var ve çok tatlı tasarımları var Ana Sayfa - Astral Baby tavsiye ederim ben hatıra olsun diye 12 li set alicam ama
Ben de size sorarken bi yandan o sayfayı buldum girdim beğendiğim bikaç şey oldu sanırım ordan yaptırıcam Battaniyesi de olsun istiyorum ama az parça istiyorum. Erkek ismimiz de belli olsun sipariş vericem
Astralbaby sayfasına bir göz atın bende orda bı 3lu takım beğendim yaptıracağım inşallah
Ben de tam da o sayfaya bakıyordum

Ben de 12 li hastane çıkışı alicam bir de carsafina taktım 12 linin içinde yastık kılıfı var ekstra çarşaf alırsam tamamlarım diye düşünüyorum

Geçmiş olsun dileklerine dönemediklerime teşekkür ederim. Normalde yoktu hayta düşük seyrediyordu. Ölçülence yaşadığım şoku anlatamam. Hiç yüksek beklemezken öncesi için ecopirin başlamıştık. Tek taraflı ödemede dikkat edin bende tek tarafım daha kötüydü. 16/10lara çıktı şükür 14/9 larda seyrediyor şuan. Sık sık takipteyim hepiniz Allaha emanet olun dualarınızda bana ve bebeğime dua ederseniz çok sevinirim

İnşallah sıkıntısız şekilde alacaksınız kucağınıza bebeğinizi Ben de ufaklardan alıcam ikizler zaten ortlama 2 kg nin üstünde olsa harika olur ama daha küçük de olabilirler o yüzden bize şart bikaç takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…