- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Hepimiz aynıyızEvet canım doktorum genelde normal diyip geçiyor ama ben acaba plasenta aşağıdaydı hala öyle mi acaba diye düşünüyorum ua da ne bileyim yolculuk yaptım ondan mı diyorum kafada kurma olayları
Yaa ben ilk gebeliğimi sıfır endişe ile geçirdim şimdi aşırı pimpiriğim herşeyden korkuyorum. Sanırım yaşadıklarımın da etkisi varHepimiz aynıyızartık ufak tefek ağrı sancılar normal büyüme hızları arttı alanları daralıyor organlar epey yer değiştirdi falan falan Allahım şu son üç ayımızıda sağlıkla hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin
Azaldi bugun sukurÖdemin gittimi
En güzeliAynı fikirdeyim iki taraf da uzakta emanet edebileceğim kimse yok. Hamile kalınca maaşımın eksikliği hissetmeyecegimiz şekilde yatırım yaptık altyapıyı hazırladık. İnşallah bebisle güzel vakitler geçiririz sıkıntı yaşamadan.
Allah tez vakitte şifa versin, sana da bebeğine de şifa nasip etsinGeçmiş olsun dileklerine dönemediklerime teşekkür ederim. Normalde yoktu hayta düşük seyrediyordu. Ölçülence yaşadığım şoku anlatamam. Hiç yüksek beklemezken öncesi için ecopirin başlamıştık. Tek taraflı ödemede dikkat edin bende tek tarafım daha kötüydü. 16/10lara çıktı şükür 14/9 larda seyrediyor şuan. Sık sık takipteyim hepiniz Allaha emanet olun dualarınızda bana ve bebeğime dua ederseniz çok sevinirim
Arka arkaya yazmışız benzer şeyler :) benim de dün kontrolüm vardı bu hafta tetanoz ikinci dozu olacağım bir sonraki hafta da doktorum biontech ol vaka sayısı cok arttı cok riskli ortalık dedi. 1 hafta koydu yani tetanozla arasınaSelamlar,
Bugun kontrolum vardi. Hersey yolunda cok sukur. Hocama Biontech ve dozu ile ilgili sordum. Her an olabilirsin, evet cok artmaya basladi dedi. Son dozu ben gecen Aralik ayinda olmustum. Tetanoz vs gibi asilarla biz genel olarak araya 15 gun koyariz dedi. Bakalim, Ekim ortasindan itibaren bagisikligimin en iyi seviyelere gelecegi donem ne ise o ara asiyi olayim diyorum.
Ben Subat ayinda covid olmustum (aralik 2021'de 3. doz olmustum) ama cok cok hafif, tam Agustos basi 6. ayim doluyor. Agustos ortasi gibi ne olur ne olmaz diye dozumu olayim diyorum. Bizim dogumlara kadar antikorlarimiz yukselip en iyi eviyeye gelirmis. Bebekler 3. ayini doldurana kadar da korurmus. Esimi de Eylul ortasi gibi gonderecegim asiya, 2 hafta once Covid oldu malesef (cok hafif atlatti ama bana bulasmasin diye yasadiklarimiz iskenceydi)Arka arkaya yazmışız benzer şeyler :) benim de dün kontrolüm vardı bu hafta tetanoz ikinci dozu olacağım bir sonraki hafta da doktorum biontech ol vaka sayısı cok arttı cok riskli ortalık dedi. 1 hafta koydu yani tetanozla arası
Benim de esim gecen hafta covid oldu ama baya ağır atlattı ateşi 39,5 lara yükseldi ben de o hafta amnemde kaldım bulaşmasın diye biz de çok zorlandık. Ama etrafımdakiler aşı olma doğumdan sonra ol gibi yorumlar yapıyo geriliyorum biraz ister istemez olumsuz bi etkisi olur mu bebişlerimize diyeBen Subat ayinda covid olmustum (aralik 2021'de 3. doz olmustum) ama cok cok hafif, tam Agustos basi 6. ayim doluyor. Agustos ortasi gibi ne olur ne olmaz diye dozumu olayim diyorum. Bizim dogumlara kadar antikorlarimiz yukselip en iyi eviyeye gelirmis. Bebekler 3. ayini doldurana kadar da korurmus. Esimi de Eylul ortasi gibi gonderecegim asiya, 2 hafta once Covid oldu malesef (cok hafif atlatti ama bana bulasmasin diye yasadiklarimiz iskenceydi)
Bende bunu sormak için girmistim siz sormuşsunuz. Bende mahvoldum yürürken bile zorlanıyorum. Gece sağa sola dönerken ağrıyor üç gündür ağrı içindeyim. Doktora randevumada daha var. Sorunca benide bilgilendirir misiniz? Eğer normal degilse bende bir göreneyim hemen doktoraKızlar merhaba aranızda benim gibi çatı ağrısı çeken varmı dünden beri aşağı kemiklerim çok acıyor ağrıyor kızımda 7. aydan sonra başladı bana normal gelmiyor yarın randevum var perinatoloji de sorcam bakalım umarım normaldir ya...
Ben kararsızım Jinekolog ol derse olacağımKızlar, aranızda hamileyken covid aşısı olan var mı? Dün doktorum aşı olmamı vaka sayılarının çok arttığını söyledi hiç riske atmayalım dedi. Ben 2 doz biontech olmuştum ama tabi 7 ay geçti üzerinden. Siz ne düşünüyorsunuz aşı oldunuz mu ya da olacak mısınız?
Ben daha önce 4 doz olduğum için şimdilik bekleyelim önümüzdeki ay mutlaka ol dedi doktorum. Bekletme sebebi de hem doz sayım yüksek diye hem de tetanozun 2.dozunu olacağım arada zaman olsun diyeymiş. Bende bir şey olur mu diye tırsıyorum etrafımdan da doğumdan sonra ol diyenler çok ama doktoru dinleyeceğim sanırım.Kızlar, aranızda hamileyken covid aşısı olan var mı? Dün doktorum aşı olmamı vaka sayılarının çok arttığını söyledi hiç riske atmayalım dedi. Ben 2 doz biontech olmuştum ama tabi 7 ay geçti üzerinden. Siz ne düşünüyorsunuz aşı oldunuz mu ya da olacak mısınız?
Ben 2 doz olmuştum kuzuBen daha önce 4 doz olduğum için şimdilik bekleyelim önümüzdeki ay mutlaka ol dedi doktorum. Bekletme sebebi de hem doz sayım yüksek diye hem de tetanozun 2.dozunu olacağım arada zaman olsun diyeymiş. Bende bir şey olur mu diye tırsıyorum etrafımdan da doğumdan sonra ol diyenler çok ama doktoru dinleyeceğim sanırım.
evet ya şişlik falan da yapıyor malisef. Tetanozu da doğumdan sonrada devam et hepsini ol dedi. Aşı sever çıktı benim doktorBen 2 doz olmuştum kuzune güzel tetanoz aşısı bitiyor diyordum ah buda onun gibi yakıyor beterin beteri vardır derler birde bir gün ruh gibi oluyoruz
3 aylik hamilelikten sonra sorun yok. Cevrenizdekilerin bilgi seviyesi nedir bilmiyorum. Ancak ben doktora guvenmeyi tercih ederim. Benim doktorum Capa Profu. Enfeksiyon Hastaliklari hocasina da sordum. Asi olacagim. Asi olduktan hemen sonra bagisiklik olusmuyor zaman gerekiyor antikorlarin belli seviyeye gelmesi icin. Bebegi de koruyor.Benim de esim gecen hafta covid oldu ama baya ağır atlattı ateşi 39,5 lara yükseldi ben de o hafta amnemde kaldım bulaşmasın diye biz de çok zorlandık. Ama etrafımdakiler aşı olma doğumdan sonra ol gibi yorumlar yapıyo geriliyorum biraz ister istemez olumsuz bi etkisi olur mu bebişlerimize diye
Bana ol dedi doktoruma güvenip olacağım sanırımBen kararsızım Jinekolog ol derse olacağım
Doğru diyorsunuz her ikisinden de korkuyorum tabi ki3 aylik hamilelikten sonra sorun yok. Cevrenizdekilerin bilgi seviyesi nedir bilmiyorum. Ancak ben doktora guvenmeyi tercih ederim. Benim doktorum Capa Profu. Enfeksiyon Hastaliklari hocasina da sordum. Asi olacagim. Asi olduktan hemen sonra bagisiklik olusmuyor zaman gerekiyor antikorlarin belli seviyeye gelmesi icin. Bebegi de koruyor.
Dogum yapip hastanede Covid kapma olasiliginizi da dusunun. Yada cevrenizden birinin size bulastirmasini ve hamile iken o atesli durumu yasamanizi. Ben bizzat dogum yaptiktan sonra yogun bakima kaldirilan birini taniyorum, bu arada hastanelerde yer bulana kadar da cok zorlandilar, bebeginden 10 gun uzak kaldi. O duruma dusmek istemem.
Benim 2 doz vardı ama vaka sayıları artınca doktorum ol riske hiç atmayalım dedi. Ben de tetanoz 2. dozdan bir süre sonra vurulacağım doktoruma güveniyorum sonuçta bizdeki bilgiler kulaktan dolma hepBen daha önce 4 doz olduğum için şimdilik bekleyelim önümüzdeki ay mutlaka ol dedi doktorum. Bekletme sebebi de hem doz sayım yüksek diye hem de tetanozun 2.dozunu olacağım arada zaman olsun diyeymiş. Bende bir şey olur mu diye tırsıyorum etrafımdan da doğumdan sonra ol diyenler çok ama doktoru dinleyeceğim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?