2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay kızlar yatak döşek yatıyorum. Geçen hafta ayrıntili ultrason için İstanbul'a gelince ablamlardan kaptım hastalığı. Onlar test oldular negatif çıktılar. Ama korkuyorum. Covit olabilir mi acaba diye? Test de yapmadım. Burnum yok resmen. Agzimla idare ediyorum Ateşim falan yok ama umarım bebeğe bir zararı olmaz.

Aynı durumdayım adım atınca canım çok yanıyor yarın nedir ne değildir mutlaka yazarım canım sanada Allah kolaylık versin şimdiden

Benim eşim Trabzonspordan 10lu hastane çıkışı aldı. Bir trabzonluyla yaşamak çok zor umarım odayı bordo maviye boyamaz

Çok geçmiş olsun canım hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallah

Bende ordan yaptiracagim çok güzeller hepsi

Gecmis olsum canim evet sislik odem onemli hamilelikte insallah cabuj gecer. Benimd e aksine tansiyonum cok dusuk buyuk 8.5 kucuk 5ti dusunebiliyor musun.Bu aralar dusuyo malesef.Normalmis ama uykum var gibi oluyorum basim dalgalaniyo.Tuzlu ayran icip yattim oyle toparlandim

Şöyle kendimizce garantiye alsak olurmu kuzum şimdi misler gibi tetanozumuzu bu ay olsak ağustos sonuda covid aşısı olsak olmazmi benim endişem ikisinin arasında az zaman olması tabi doktorlarimiz daha iyi bilir kendimce kafamı rahatlatmak için

evet ya şişlik falan da yapıyor malisef. Tetanozu da doğumdan sonrada devam et hepsini ol dedi. Aşı sever çıktı benim doktor
Bende olacagim o premium seviyeye ulaşacağım 5 doz şimdi 2. Oldukya doğumdan 6 ay sonra 3. Sonra 1 sene sonra 4. Ondan sonra 1 sene sonra daha 5. ömrümüz yetene kadar tamammis ondan sonra diğer gebelik olursa aşıdan kurtulmuş oluruz kızamıkçıkta doğumdan 2 sene sonra vurulacagim bebek süt emzirme dönemi bitince o zamanda umarım başka hastalık çıkmaz

Günaydınnnnn covid sonrası ilk kez dışarı çıkıyorum 15 gün sonra
Randevusuz hastaneye gidiyorum yürek yemiş gibi bakalım sıra verecekler mi kizcemi görebilecek miyim o da heyecanlı içerde tepiniyor

Günaydınnnnn covid sonrası ilk kez dışarı çıkıyorum 15 gün sonra
Randevusuz hastaneye gidiyorum yürek yemiş gibi bakalım sıra verecekler mi kizcemi görebilecek miyim o da heyecanlı içerde tepiniyor
Oh oh maşAllah
Olsun annelik demek cesaret demek
Hareketliyse heycanlanma kuzum seninle o

Aşılarını olmuşmuydun hepsini

Oh oh maşAllah
Olsun annelik demek cesaret demek
Hareketliyse heycanlanma kuzum seninle o

Aşılarını olmuşmuydun hepsini
İki doz olmuştum kuzum 3leyemeden hamile kalmıştım, tam 3. Olayım derken covid oldum onu da soracagim doktora covid olanlara 6 ay yapmıyorlardı diye biliyorum ama yapılması gerekiyorsa yaptiracagim
İnşallah bebisin gelisimi kilosu suyu falan her şeyi normaldir o yüzden meraktayım hastalıktan dolayı aksama olduysa diye tüm endişem yoksa maşallah hareketli hatırlatıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…