- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Aynı durumdayım adım atınca canım çok yanıyor yarın nedir ne değildir mutlaka yazarım canım sanada Allah kolaylık versin şimdidenBende bunu sormak için girmistim siz sormuşsunuz. Bende mahvoldum yürürken bile zorlanıyorum. Gece sağa sola dönerken ağrıyor üç gündür ağrı içindeyim. Doktora randevumada daha var. Sorunca benide bilgilendirir misiniz? Eğer normal degilse bende bir göreneyim hemen doktora
Benim eşim Trabzonspordan 10lu hastane çıkışı aldı.Günaydın herkeseHastane çıkışı için ne aldınız? İsimli takımlardan da birer tane istiyordum ama istediğim tarzda sade bişey bulamadım hepsi kanatlı, kocaman desenli şeyler 10’lu setleri de istemiyorum içinde gereksiz çok şey var yenidoğanda 2 parça olan takımları değil tek parça tulumları tercih ediyorum. Bir de bej, beyaz, krem gibi daha yumuşak renkler olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum
Çok geçmiş olsun canım hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallahHerkese günaydınnnHarika haberlerle geldim.aminiyosentez sonucum geldi temiz çok şükür.Dün de detaylı ultrason yapıldı.herşey normal.395 gram olmusuz.bu arada %70 kızken %100 erkek olduk İyi niyetlerını gönderen herkese teşekkür ederiz.sevgiler
Amin canım sanadaAynı durumdayım adım atınca canım çok yanıyor yarın nedir ne değildir mutlaka yazarım canım sanada Allah kolaylık versin şimdiden
Bende ordan yaptiracagim çok güzeller hepsiBen de size sorarken bi yandan o sayfayı buldum girdim beğendiğim bikaç şey oldu sanırım ordan yaptırıcamBattaniyesi de olsun istiyorum ama az parça istiyorum. Erkek ismimiz de belli olsun sipariş vericem
Ben de tam da o sayfaya bakıyordum
Gecmis olsum canim evet sislik odem onemli hamilelikte insallah cabuj gecer. Benimd e aksine tansiyonum cok dusuk buyuk 8.5 kucuk 5ti dusunebiliyor musun.Bu aralar dusuyo malesef.Normalmis ama uykum var gibi oluyorum basim dalgalaniyo.Tuzlu ayran icip yattim oyle toparlandimGeçmiş olsun dileklerine dönemediklerime teşekkür ederim. Normalde yoktu hayta düşük seyrediyordu. Ölçülence yaşadığım şoku anlatamam. Hiç yüksek beklemezken öncesi için ecopirin başlamıştık. Tek taraflı ödemede dikkat edin bende tek tarafım daha kötüydü. 16/10lara çıktı şükür 14/9 larda seyrediyor şuan. Sık sık takipteyim hepiniz Allaha emanet olun dualarınızda bana ve bebeğime dua ederseniz çok sevinirim
Şöyle kendimizce garantiye alsak olurmu kuzum3 aylik hamilelikten sonra sorun yok. Cevrenizdekilerin bilgi seviyesi nedir bilmiyorum. Ancak ben doktora guvenmeyi tercih ederim. Benim doktorum Capa Profu. Enfeksiyon Hastaliklari hocasina da sordum. Asi olacagim. Asi olduktan hemen sonra bagisiklik olusmuyor zaman gerekiyor antikorlarin belli seviyeye gelmesi icin. Bebegi de koruyor.
Dogum yapip hastanede Covid kapma olasiliginizi da dusunun. Yada cevrenizden birinin size bulastirmasini ve hamile iken o atesli durumu yasamanizi. Ben bizzat dogum yaptiktan sonra yogun bakima kaldirilan birini taniyorum, bu arada hastanelerde yer bulana kadar da cok zorlandilar, bebeginden 10 gun uzak kaldi. O duruma dusmek istemem.
Bende olacagim o premium seviyeye ulaşacağım 5 doz şimdi 2. Oldukya doğumdan 6 ay sonra 3. Sonra 1 sene sonra 4. Ondan sonra 1 sene sonra daha 5.evet ya şişlik falan da yapıyor malisef. Tetanozu da doğumdan sonrada devam et hepsini ol dedi. Aşı sever çıktı benim doktor
Günaydın güzellikGünaydın kızlar inşallah güzel bir hafta olur
Kedide hediyemiydiSon iki gunde magazalardan indirim ile aldiklarim
Oh oh maşAllahGünaydınnnnn covid sonrası ilk kez dışarı çıkıyorum 15 gün sonra
Randevusuz hastaneye gidiyorum yürek yemiş gibibakalım sıra verecekler mi kizcemi görebilecek miyim o da heyecanlı içerde tepiniyor
İki doz olmuştum kuzum 3leyemeden hamile kalmıştım, tam 3. Olayım derken covid oldum onu da soracagim doktora covid olanlara 6 ay yapmıyorlardı diye biliyorum ama yapılması gerekiyorsa yaptiracagimOh oh maşAllah
Olsun annelik demek cesaret demek
Hareketliyse heycanlanma kuzum seninle o
Aşılarını olmuşmuydun hepsini
güle güle kullansın bebişte , kedişteSon iki gunde magazalardan indirim ile aldiklarim
Kızlar sling alacak mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?