ben almayı düşünüyorum ins reklam çıkıyor önüme hep büyük ihtimalle onu alırımKızlar sling alacak mısınız
Malesef herkes kadin dogumcu, herkes pediyatrist, herkes enfeksiyon hastaliklari uzmani. Herkes Saglik Bakanligindan daha iyi biliyor. Covid'in bu turu cok hasta etmiyor yaz nezlesi gibi geciyor diyorlardi, alin bakin esiniz 39.5 dereceleri yasamis, cok ciddi bir ates. Cok cok gecmis olsun. Bunu hamile yasasa direk yatirirlar hastaneye.Doğru diyorsunuz her ikisinden de korkuyorum tabi kiAma doktoruma güvenip olacağım dediğim gibi eşim oldu geçen hafta ateşi 39,5 lara kadar yükseldi çok riskli ama insan birileri olma dedikçe tereddüte düşüyor malesef
Bana da doktorum araya 15 gun koyulur dedi. Dusununce sizin onerdiginizle neredeyse ayni sure. Agustos sonundan doguma kadar da (erken dogum riskini de kapsar sekilde) ciddi antikor yukselir, bebegin de bagisikligi olur demisti doktor olan kardesim. Sadece deli gibi korunmamiz lazim. Eve misafir almamaya calismak, acik havada gorusmek, maske-mesafe-dezenfektan... Offffff ne devre denk geldik yaaaahuuuŞöyle kendimizce garantiye alsak olurmu kuzumşimdi misler gibi tetanozumuzu bu ay olsak ağustos sonuda covid aşısı olsak olmazmi benim endişem ikisinin arasında az zaman olması tabi doktorlarimiz daha iyi bilir kendimce kafamı rahatlatmak için
ben bomba gidiyim cumaya kadar böyle devam etmek dileğiyleGunaydinlar
Bugun nasilsiniz ?
Bende bilmiyorum sevi marka falan var ama hangisi daha iyi bilemiyorum. Bide kullanışlı mı kullanabilir miyim gibi tereddütlerim var. Kış bebeği olacak, evde olacağız bebeği koymak zor mu olur gibi tereddütlerim varBen çok istiyorum ama marka model bilgim yok.
Bana da gönderir misin linki canım e bebeğe falan baktım da hangisi iyi bilemedim. Halkalı olanları güvenli değil gibi ama bilemedimben almayı düşünüyorum ins reklam çıkıyor önüme hep büyük ihtimalle onu alırım
burası yorumlar genel anlamada iyi ama bakalımBana da gönderir misin linki canım e bebeğe falan baktım da hangisi iyi bilemedim. Halkalı olanları güvenli değil gibi ama bilemedim
Bana Osteocare verdi doktorumHanımlar kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz. Peynir yemediğim için kalsiyum yazmasını istedim doktorumdan gerek yok dedi ama içim rahat değil.
Peki kalsiyumununa baktirdinmi değer aralığı nasıl.Hanımlar kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz. Peynir yemediğim için kalsiyum yazmasını istedim doktorumdan gerek yok dedi ama içim rahat değil.
Benim bebek melankolik arabesk müzikte tepki veriyor .Günaydın anneler ve bebişleri. 2 gündür çok haraketliyiz biz hatta dün müzik dinlettim çok güzel tepki veriyorr ya
Hala alışverişteyim gögüs ucu kremi ne aldınjz kızlar? Gümüş kapak, silikon mutlaka gerekli mi? Bi de bu depend peder 40 ne zamana kadar kullanacağım sonra normsl ped e geçilecek mi?
Tuzlu su ile gargara yapın hatta varsa organik sirke damlatın 1-2 damla. Bir de acaba farkında olmadığınız reflünüz olabilir mi? Reflü diş etlerine çok zarar veriyormus. Aşırı yumusak diş fırçası ve organik macun ile fırcalayın. Gebelik döneminde diş etleri hassaslaşırmıs ama önlem almakta hızlıca fayda varGünaydın arkadaşlar, benim gibi diş eti şişmesi yaşayan varmı aranızda? bir kişi vardı sanırım sorunu noldu çözüldü mü merak ettim. Herhangi bir müdahale edilmiyor diye bildiğim için diş doktorundan da randevu alamıyorum.Ancak benim durum baya ciddileşmeye başladı dişlerimi fırçalarken sanırsnız kırmızı macun kullanıyrum o derece kanıyor artık. Önerisi olan falan varsa çok memnun olurum.
benimde 2 gün şişmiyorsa öteki gün şişiyor tuzlu suyla gargaradan başka hiçbir çözüm bilmiyorumGünaydın arkadaşlar, benim gibi diş eti şişmesi yaşayan varmı aranızda? bir kişi vardı sanırım sorunu noldu çözüldü mü merak ettim. Herhangi bir müdahale edilmiyor diye bildiğim için diş doktorundan da randevu alamıyorum.Ancak benim durum baya ciddileşmeye başladı dişlerimi fırçalarken sanırsnız kırmızı macun kullanıyrum o derece kanıyor artık. Önerisi olan falan varsa çok memnun olurum.
Ağrı ve enfeksiyon varlığında, hamileliğin hangi döneminde olursa olsun tedavi gereklidir. Ancak acil olmayan durumlar için en uygun tedavi aralığı, gebeliğin 4. ve 6. aylar arasındaki dönemidir.Günaydın arkadaşlar, benim gibi diş eti şişmesi yaşayan varmı aranızda? bir kişi vardı sanırım sorunu noldu çözüldü mü merak ettim. Herhangi bir müdahale edilmiyor diye bildiğim için diş doktorundan da randevu alamıyorum.Ancak benim durum baya ciddileşmeye başladı dişlerimi fırçalarken sanırsnız kırmızı macun kullanıyrum o derece kanıyor artık. Önerisi olan falan varsa çok memnun olurum.
benim vardi canim , ictigim tansiyon ilacindaki bir madde yapiyordu. o ilaci biraktim , indi dis etlerim ama benm hep sorunluydu o yuzden knama oluyor hala .Günaydın arkadaşlar, benim gibi diş eti şişmesi yaşayan varmı aranızda? bir kişi vardı sanırım sorunu noldu çözüldü mü merak ettim. Herhangi bir müdahale edilmiyor diye bildiğim için diş doktorundan da randevu alamıyorum.Ancak benim durum baya ciddileşmeye başladı dişlerimi fırçalarken sanırsnız kırmızı macun kullanıyrum o derece kanıyor artık. Önerisi olan falan varsa çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?