Bana arkadaşımdan hediye geldi markası neko. Geçen bebişimin oyuncağı ile deneme yaptım kolay bağlayabildim. İlk dönem rahat kullanılır gibi zaten kışa denk geleceği için bunaltmaz bizi de :)Kızlar sling alacak mısınız
Gunaydinlar, gogus ucu icin Lansinoh gogus ucu balmi aldim. Gumus kapak ve silikon icin cok iyi seyler duydum. Depend konusunda ise bu soruyu ben de merak ediyor. kac beden alacagimizi nasil bilecegiz diye kafamda deli sorular var. Son aylarda birden cok kilo alirsak acaba daha buyuk beden almak gerekir mi diye dusunuyorum.Günaydın anneler ve bebişleri. 2 gündür çok haraketliyiz biz hatta dün müzik dinlettim çok güzel tepki veriyorr ya
Hala alışverişteyim gögüs ucu kremi ne aldınjz kızlar? Gümüş kapak, silikon mutlaka gerekli mi? Bi de bu depend peder 40 ne zamana kadar kullanacağım sonra normsl ped e geçilecek mi?
cok cok gecmis olsun.selam kızlar uzun süre oldu buralara gelemedim. covid geçirdim bayram sonrası
Nasılsınız peki doktora gittinizmiselam kızlar uzun süre oldu buralara gelemedim. covid geçirdim bayram sonrası
çok şükür inanılmaz hafif atlattım. ateşim max 37,5 oldu. bi kaç saat sürdü o da. onun haricinde grip gibi burnum aktı sadece. aşırı endişelendim tabi bebeğimden ama doktorumda çok rahatlattı sağolsun.Nasılsınız peki doktora gittinizmi
Doktorum 4.dozu önermedi henüz kılavuzda yer almıyormuş. ama 3.doz olsaydı yaptıracaktı ben de yaptırırdım.Kızlar, aranızda hamileyken covid aşısı olan var mı? Dün doktorum aşı olmamı vaka sayılarının çok arttığını söyledi hiç riske atmayalım dedi. Ben 2 doz biontech olmuştum ama tabi 7 ay geçti üzerinden. Siz ne düşünüyorsunuz aşı oldunuz mu ya da olacak mısınız?
Yavrucum tabiki sıra alamadım vermediler covid tedbiri dedi sıra verme isini yapan MASKESİZ sekreter. Delirmemek elde değil gerçekten e nabizdan sıra bulmak mümkün değil hatırlatma var asla bildirim gelmiyor. Biz bunların insafına kalmisiz ya bitmişiz, gözümün önünde elindeki kağıt kullanılmaktan eskimiş suriyelilere sıra verdiler kaç kişiye onlara niye sıra veriyorsunuz diyorum cevap yok sanırsın mülteci biziz Allah ellerine düşürmesin gerçekten hadi ben özele gidebiliyorum parasını verip ama gidemeyen ne yapacak saçma sapan bir düzen tansiyonum sekerim hep oynadı
Günaydın canım kendi tecrübelerim dahilinde cevaplayayım. Gümüş kapak ya da silikon koruyucu (ben bunu kullanmıştın) baktın göğüslerde hassasiyet başladı hemen siparişini verirsin gelir 2 günde çok da önceden almana gerek yok. Ama krem kullanman iyi olabilir ben daha önce lansinoh kullandım hem pek işe yaramadı hem de lanolinin zararlı olduğunu öğrendim bebek için. Bu sefer incia marka krem aldım yorumlar iyiydi. Bence bir paket depend yeterli olur bazen hastaneden de veriyorlar. Zaten sonrasında kalın normal pede geçersin.Günaydın anneler ve bebişleri. 2 gündür çok haraketliyiz biz hatta dün müzik dinlettim çok güzel tepki veriyorr ya
Hala alışverişteyim gögüs ucu kremi ne aldınjz kızlar? Gümüş kapak, silikon mutlaka gerekli mi? Bi de bu depend peder 40 ne zamana kadar kullanacağım sonra normsl ped e geçilecek mi?
Ben mustela ve lansinoh alıcam. Mustelanın etkisi de bayağı iyimiş acıdan emziremeyen bir arkadaşım bununla rahatladı. gümüş kapak aldım doğum yakın alışmak için kullanmaya başlayacağım. Silikon kalkan da göğüs ucu küçük olanlar için çok kullanışlı oluyormuş. Dün depend aldım ebebekten direkt large aldım ama 9 tane var paket içeriğinde yetmezse yeniden alırım diyorum.Günaydın anneler ve bebişleri. 2 gündür çok haraketliyiz biz hatta dün müzik dinlettim çok güzel tepki veriyorr ya
Merhaba ara ara yaşıyorum bastırmadan yumuşak fırça ile fırçalamak, arasında yemek kaçtıysa hemen diş ipiyle çıkarmak ve çok şişip acıdığı zaman karanfil ezip koymak iyi geliyor.Günaydın arkadaşlar, benim gibi diş eti şişmesi yaşayan varmı aranızda? bir kişi vardı sanırım sorunu noldu çözüldü mü merak ettim. Herhangi bir müdahale edilmiyor diye bildiğim için diş doktorundan da randevu alamıyorum.Ancak benim durum baya ciddileşmeye başladı dişlerimi fırçalarken sanırsnız kırmızı macun kullanıyrum o derece kanıyor artık. Önerisi olan falan varsa çok memnun olurum.
lansinoh göğüs ucu kremi aldım , mycey silikon göğüs koruyucu aldım depend henüz almadım doğuma yakın alacağım kiloma göre gümüş kapak almayı düşüyorum ama koruyucu hem de kapağa gerek yok diye biliyorumGünaydın anneler ve bebişleri. 2 gündür çok haraketliyiz biz hatta dün müzik dinlettim çok güzel tepki veriyorr ya
Benim öyleydi canım sert fırça ile diplerini iyice fırçalayınca geçti. Fırçaladıktan sonra 2 3 dakika sızlıyor ama tek çözümü bu oldu. Ilık tuzlu su ile gargara da iyi geliyor. Ve diş ipi kullanımı. Geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar, benim gibi diş eti şişmesi yaşayan varmı aranızda? bir kişi vardı sanırım sorunu noldu çözüldü mü merak ettim. Herhangi bir müdahale edilmiyor diye bildiğim için diş doktorundan da randevu alamıyorum.Ancak benim durum baya ciddileşmeye başladı dişlerimi fırçalarken sanırsnız kırmızı macun kullanıyrum o derece kanıyor artık. Önerisi olan falan varsa çok memnun olurum.
göğüs koruyucu emzirirken kullanılıyor gümüş kapak da emzirmediğin aralarda iyileştirme amaçlı kullanılıyor canım. Ben yara korkusundan ne var ne yok hepsini alıcam :)lansinoh göğüs ucu kremi aldım , mycey silikon göğüs koruyucu aldım depend henüz almadım doğuma yakın alacağım kiloma göre gümüş kapak almayı düşüyorum ama koruyucu hem de kapağa gerek yok diye biliyorum
öyleyse bende aliyim normalde hassas zaten o zamanı düşünemiyorum bilegöğüs koruyucu emzirirken kullanılıyor gümüş kapak da emzirmediğin aralarda iyileştirme amaçlı kullanılıyor canım. Ben yara korkusundan ne var ne yok hepsini alıcam :)
Ben göğüs ucu kremi dışındaki şeyleri şimdi almayı düşünmüyorum. Gümüş kapak ve göğüs kalkanı gibi. İlk gebeliğimde 1 hafta yaralarım oldu ama öyle ileri düzey değildi şükür hiçbir şeye gerek kalmadı. Kızkardeşimde ise daha önce hayatım boyunca kimsede görmediğim şekilde yara, kanamalar vs oldu. Ona hiçbir şey kâr etmedi. Mastit oldu kaç kez hastanelere taşındı, kremler fayda etmedi 1-2 ay çekti o sıkıntıyı. Yani demem o ki internetten aldığımız her şey max 2 günde geliyor. İhtiyaç olursa öyle alırım yoksa evi doldurmak istemiyorumGünaydın anneler ve bebişleri. 2 gündür çok haraketliyiz biz hatta dün müzik dinlettim çok güzel tepki veriyorr ya
Hala alışverişteyim gögüs ucu kremi ne aldınjz kızlar? Gümüş kapak, silikon mutlaka gerekli mi? Bi de bu depend peder 40 ne zamana kadar kullanacağım sonra normal ped e geçilecek mi?
Inanin insafina kaldiginiz oradaki memur ve doktorlar degil. Oraya bir gun icerisinde basi agrisa gelen Suriyeliye bakacaksin diye baski yapan, bakmaya yetisemezse idari ceza yazanlarin insafina kalindi. Zerre fark ve para odemedikleri icin herseylerini yaptiriyorlar ve bizim doktorlar ve hemsirelerin artik kafalari yanmis durumda. Bir de siraya falan geceden yigiliyorlar. Ogle yemegine vakti olmayip, bir dilim ekmegin uzerine limon sikip bari vitamin olsun diye yiyen gebe doktor biliyorum. Insan dayanmaz, dogal olarak istifalari basip ozele geciyorlar. Hasta basina dusen doktor sayisi da boylece dusuyor devlet hastanelerinde.Yavrucum tabiki sıra alamadım vermediler covid tedbiri dedi sıra verme isini yapan MASKESİZ sekreter. Delirmemek elde değil gerçekten e nabizdan sıra bulmak mümkün değil hatırlatma var asla bildirim gelmiyor. Biz bunların insafına kalmisiz ya bitmişiz, gözümün önünde elindeki kağıt kullanılmaktan eskimiş suriyelilere sıra verdiler kaç kişiye onlara niye sıra veriyorsunuz diyorum cevap yok sanırsın mülteci biziz Allah ellerine düşürmesin gerçekten hadi ben özele gidebiliyorum parasını verip ama gidemeyen ne yapacak saçma sapan bir düzen tansiyonum sekerim hep oynadı
Biraz erken başlamış tatlım sen de neden acaba?kızlar şişkinlik yaşayan var mı benim ayaklarım ayak bileklerim bacaklarım ellerim ve yüzüm acayip şişti düşünün ki 37,5 numara ayaklarım 39 numara terlikler olmuyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?