2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben yaşadım bir kaç gün önce alt çenem komple ağrıyordu zonklama şeklinde. Ben karbonat sürdüm sürekli. İyi geldi şu an acısı geçti.

Ben de incia marka alıcam göğüs ucu kremini. Lanolin zararlı olduğu için lansinohu almayacağım

Malesef dediğiniz gibi herkes bi hikayesini anlatıyor Eşimde aynısını dedi bu sana bulaşsaydı nolurdu bilmiyorum dedi. Allah korusun herkes şuan hafif atlatıldığını düşünüyor ama dediğiniz gibi eşiminki çok ağır geçti.

Niye görme hakkımız varken para verelim dimi hem acil bir durum tamam atlatmış olabilirsin ama buda acile gidiyor hastalık sonrası görmek için bebeği hem senide muayene ediyorlar .Haklısında biz mülteci gibiyiz yüzümüze bile bakmıyorlar kontrol ederken ama içlerinde bazı doktorlar var yarım saat süre dışında bile inceliyor ondada sıra randevu bulmak çok zor

Umarım bir daha başınıza gelmez antikorunuz bol olsun tatlım hayırlısıyla bizde bu 3 ayı hasta olmadan atlatırız inşAllah

Benim eşimde kötüyü çağırma der maske takmaz sen tak der gelde çıldırma sonra aşını ol diyorum 3.cuyu benim olmami bekliyor sanırım kendimle ayrı onla ayrı uğraşıyorum:) Umarım etrafta görüp korkarda olur inat inat inat

Benim eşimde öyle 3. Dozu olmamıştı gitti covid oldu :)

Valla kuzum ben özellikle ilk dört ay endişe topuna dönmüştüm. Haftada bir ya acile ya doktora gidiyordum Ne zamanki hareket hissetmeye başladım rahata erdim birazda olsa Seni düşünemiyorum iki katı endişe iki katı merak cidden zor Allah yardımcın olsun Ama şükür ki zor dönemleri atlattık sonuçların da temiz çıktı Rabbimin de izniyle artık son düzlükteyiz sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsin Allahım hepimize

Buyuk gecmis olsun, benim esim de atlatti ama sizinki gibi ateslenmedi. Yine de bana bulasti mi bebek etkilenir mi diye cok stres yasadik. Her ihtimale karsi yinede bir multivitamin destegi verip beslenmesine cok karisiyorum.

kızlar şişkinlik yaşayan var mı benim ayaklarım ayak bileklerim bacaklarım ellerim ve yüzüm acayip şişti düşünün ki 37,5 numara ayaklarım 39 numara terlikler olmuyor artık
Ödem galiba canım bende de var yüzük takamıyorum bayadır terliklerin tokalarını gevşettim son aylarda ne olurum bilmem yaz hamileliği zormuş

Ödem galiba canım bende de var yüzük takamıyorum bayadır terliklerin tokalarını gevşettim son aylarda ne olurum bilmem yaz hamileliği zormuş
valla sadece yüzük çıkarcak kadar olsa canıma minnet ama 2 numara büyük terlikleri son delikte kullanıyorum yine de sıkıyor ve artık o kadar derisi gerildi ki bileklerimi oynatamıyorum yürüyüşümü bile etkiliyor

Haklisiniz illaki kendilerine söyleneni yapıyorlardır ama türke azarlar gibi konuşup hic bi açıklama yapmaya tenezzül etmeyip gelen suriyeliye de guleryuzunu eksik etmiyorsa kabahati onlarda da arıyorum mecbur su dışarıda sıra veren memurları kastediyorum zaten hani kendilerini doktordan bile ustun görenler var ya hepsi aynı değildir ama bize denk gelenler böyle yani benim yaşadığım yerde öyledir belki yasli teyzeler amcalar bile çocuk gibi azarlaniyor ne yazık ki kendi yurdumuzda ikinci üçüncü sınıf insan muamelesi görmek beni kahrediyor
Kuzum inan ki doktorum dünya iyisi hatta doğum icin bile denk geleceğini bilsem devlette yaparım o kadar memnunum sıra sorunu yasamasam özele hic ihtiyaç duymam ama sıra yok alamayınca doktorun iyi olmasının da bi anlamı kalmıyor ki sira bulurum grev olur, grev olmasa doktor dış hizmete gider, doktor olsa sıra vermezler bitmiyor devletin çilesi

Insasin keni ulkesinde ikinci sinif muamele gormesi cok aci. Malesef oyle tiplerin cogu orada torpilleri sayesinde varlar ve bir bardak su almaya gondermeyecegin tipler oluyor. Sikayet etsen kime edeceksin?

Kızlar emzirme yastığı kesin alınması gerekenlerden mii

bu ara en sevdiğim şey doğum vlogları izlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…