2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Slm kizlar. Bugun tetanoz asimi oldum. Saga yaptirdim agrirsa uykumda zorlanmiyim diye. Kan idrar da aldilar. Simdilik.agrimiyo.bakalim ilerleyen saatlerde ne olacak

Canım tahin tüketebilirsin ek olarak günlük. Calsiyum ve protein içeriği çok yüksek.. ben şeker içerdiği in pekmezle tüketmiyorum.. sadede hoşuma gidiyor:)
Hanımlar kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz. Peynir yemediğim için kalsiyum yazmasını istedim doktorumdan gerek yok dedi ama içim rahat değil.

Kızlar bugün kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür bir hafta önde görünüyor ama sorun değil dedi. Cinsiyetin kesin kız olduğunu da söyledi. Bebeği rahim çevresinde hissetmeme de her doğumda rahim sıkılığını kaybeder normal şu anlık rahim ağzı kapalı ve incelme yok dedi. 9 Ağustosta da şeker yüklemesine çağırdı. 12 den önce bir şey yemeyecceğim sabah da 8.30 dan önce orada olacakmışım hayırlısı ile bu da biterse bir şey kalmıyor geriye. Covid aşısını sormayı unuttum son dakika ama zaten öğleden sonra çıkıyor sonuç dedi o yüzden randevu alıp hastaneye giderim o zaman sorarım. Benim annem de covidmiş şehir dışında endişelenmeyeyim diye söylememiş yatıyormuş iki gündür. Sesinden belliydi kötü olduğu

Bebek için çok sevindim annene çoook geçmiş olsun hemen atlatsın inşallah

Bugün şeker yuklemesine gittim.75 Gr lik içeceği ben aldım 45 TL idi kutu şeklinde çilek aromalı ve gazliydi.gazlı olması hoşuma gitmedi.
1 saat sonra sınır 180 benim 139.5
2 saat sonra sınır 153 benim 98.4
Şükür bununda atlattik sorun yok bitek
28 .hafta kan uyuşmazlığı ignem kaldı.yaptiracak olanlar devletten o haftaya randevu alsınlar ücretsiz yapıyorlar.

Kızlar emzirme yastığı kesin alınması gerekenlerden mii

bu ara en sevdiğim şey doğum vlogları izlemek
Ayy ben de Erson Aksu'nun doğum videolarını izliyorum bebeğin kafasini çıkarıp sohbet ediyo
Bu arada emzirme yastığı yerine hamile yastığımi kullanıcam belime sarıp bir de pilates hocam kol çalıştırıyor sıkı bir şekilde emzirirken o bebekleri nasıl tutacaksınız saatlerce diyor

Slm kizlar. Bugun tetanoz asimi oldum. Saga yaptirdim agrirsa uykumda zorlanmiyim diye. Kan idrar da aldilar. Simdilik.agrimiyo.bakalim ilerleyen saatlerde ne olacak
Geçmiş olsun canım benim hiç ağrım olmadı korkma kişiden kişiye değişir hatta asi vurulan yere kolonya koyun şişliği iner dediler asi yerimi bulamadım

Benim kollar tombul güçsüz en iyisi yastık aliyim amaann normal yastık koyarım olmadı

kan uyuşmazlığına nasıl baktırıyorduk

kan uyuşmazlığına nasıl baktırıyorduk
Annenin negatif babanın pozitif kan grubunda olduğu durumlarda hamilelere her ay kontrollerde kandan bakıyorlar. Bende hem Rh uyuşmazlığı hemde grup uyuşmazlığı var eşimle .pozitif çıkmaması lazım bu testin.
indirekt coombs test adında ne olur ne olmaz 28. Haftada uyuşmazlık iğnesini yapıyorlar bide doğumdan sonra bebek kan grubu pozitifse anneye tekrar yapılıyor bu iğne ki daha sonra ki bebekde sorun olmazsın diye.negatifse bebegin kan grubu olmuyorsun.

Kızlar emzirme yastığı kesin alınması gerekenlerden mii

bu ara en sevdiğim şey doğum vlogları izlemek

Benim bakamadığım şeyler o videolar cesaretinizi takdir ettim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…