2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
teşekkürler bilgi içinnn

Benim bakamadığım şeyler o videolar cesaretinizi takdir ettim kızlar
yaa gerçekten mii beni acayip gaza getiriyor en azından başıma geldiğinde ne yapabilirim diye fikir edinmiş oluoyrum ve bebeği annenin kucağına verdiklerinde onlarla birlikte heyecandan ağlıyorum

Kızlar emzirme yastığı kesin alınması gerekenlerden mii

bu ara en sevdiğim şey doğum vlogları izlemek
Ben ilkinde almamıştım ama pişman oldum bel falan kalmadı. İlk zamanlar uzanarak da emzirilmiyor mağlum şimdi alacağım böyle çok amaçlı bir şey gördüm ve beğendim onu alacağım

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-25-16-39-41-696_trendyol.com.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 63
Canım çok geçmiş olsun ya, bence doktor randevunu beklemeden bir arasan yada acil randevu talep etsen. Gebelikte bu kadar yüksek ödem sıkıntılı olabilir, bol su içmek yada dinlenmek fayda etmiyorsa muhakkak ara. Hemencecik at ödemini inşallah

Bunu hamileligin ilk haftasinda sormuslardi bana.Oyle olmuyo mu ki?

Ilk bebegimde yatarken sut genzine falan kacmasn diye aldigimjz yan yatma yastigi cok kullanisliydi ve cok seevmisti ben yine alicam.Tabi markasini unttm ama buna benziyordu

Eklentiler

• Screenshot_20220725-172732_Trendyol.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 85
Ahahah güle güle kullan canım benim su ayın biri gelemedi gitti ki bende alayım su duş zimbirtisinii
Kuzum birde jelide var oda nemli birakiyormus hemde köpürüyormus temizlik hissi daha hoş olur gibi.

Birde tetanoz aşısı olurken sen çektiği sisede tetanoz yazısını gördünmü

Eklentiler

• Screenshot_20220725-144052_Hepsiburada.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 70
canım öncelikle annene geçmiş olsun. muayenenin güzel geçmesine çok sevindim maşallah. şeker yüklemesi randevumuz aynı gün aynı saatmiş. gece 12'den sonra bir şey yemeyeceğiz değil mi?

yaa gerçekten mii beni acayip gaza getiriyor en azından başıma geldiğinde ne yapabilirim diye fikir edinmiş oluoyrum ve bebeği annenin kucağına verdiklerinde onlarla birlikte heyecandan ağlıyorum

Isınmak için böyle bi şeye ihtiyacım var, ama normali de sezeryanı da beni çok korkutuyor.

Kuzum birde jelide var oda nemli birakiyormus hemde köpürüyormus temizlik hissi daha hoş olur gibi.

Birde tetanoz aşısı olurken sen çektiği sisede tetanoz yazısını gördünmü
Bunu kullanıyorum ben yıllardır, diğer duş jelleri gibi kaşıntı yapmıyor, köpüğü çok bol, ben de yağını merak ediyorum da bundan vazgeçemiyorum.

canım öncelikle annene geçmiş olsun. muayenenin güzel geçmesine çok sevindim maşallah. şeker yüklemesi randevumuz aynı gün aynı saatmiş. gece 12'den sonra bir şey yemeyeceğiz değil mi?
Teşekkür ederim. Evet canım öyle söylediler 12 den sonra bir şey yemeyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…