Sarı yeşil enfeksiyonada iyi gelirmikiBende elma sirkeli su çok işe yaradı ve ilaçsız atlattım şükür
teşekkür ederim.Ben bazı günler cok az hissediyorum. Dikkat ettim genelde ayakları aşağıda olunca(kasıklarıma nadiren vurmasından anlıyorum ) vajinama vuruyor sanırım daha az hissediyorum. Sadece kasıklarıma gün icinde bir kac kere vuruyor oyle olunca. Ama yan yatınca yer degistirmesini fln tekmelerini net sekilde daha cok hissediyorum karnımın yanlarından
Teşekkür ederim tatlım benim ilk Jinekologumda sarı yeşil akıntı için elmalı sirke demişti.Ama böyle detaylı anlatmadı bende açıkçası fitil bile işe yaramıyor Buda yaramaz diyip yapmamıştım ss alim deneyeceğimcanım hiç kasmıyorum öyle. küçük şaşal şişeye doldurdum lavaboya girdiğim zaten pamukla sürüyorum önden arkaya doğru ... bazen yanıma da alıyorum ... tampon şeklinde değil çünkü tek pamuğun tek sefer kullanılması lazım...eğer mantar durumunun yoğun olduğunu hissediyorsam her lavabo ihtiyacımda ... eğer yoğunluk yoksa rahatsızlık hissetmiyorsam haftada 3 4 gün özellikle akşam yatmadan..birde temiz iç çamaşırı çok önemli ben günlük ped kullanmıyorum oda mantara sebep oluyo bende.. o yüzden öğle arasında eve gitme imkanım var ..öğle arasında sabah akşam hatta ihtiyac duydukça çamaşır değiştiriyorum nemli olduğu müddetçe giymiyorum az bişe bile olsa.. böyle çözdüm
25 haftalık.Kaç haftalıksın 2-3 gün tepki vermemesi çok normalmis birde gün içinde hep hareket halinde olmuyorlarlarmis.
valla işe yararsa çok sevinirim ben çok memnun kaldım:)Teşekkür ederim tatlım benim ilk Jinekologumda sarı yeşil akıntı için elmalı sirke demişti.Ama böyle detaylı anlatmadı bende açıkçası fitil bile işe yaramıyor Buda yaramaz diyip yapmamıştım ss alim deneyeceğim
Çok iyi peki evden çalışabiliyor muyuz yarım gün.Yarısını işveren ödüyor diğer kısmı da brüt asgari ücretin yarısı olarak devlet işkur üzerinden ödüyor
Bende senin gibi pinpirikliyim ama korkma tatlım stres daha beter L Liyalim arkadaşımızın dediği gibi bazen kasık kısmına pıt pıt vuruyor hafiften soluna yatınca tepik yumruk ne atıyorsa artık daha çok hissediliyor bazen çok hareketli olduğumuzda o hareket ediyor ama hissetmeyebiliyoruz25 haftalık.
insan elinde olmadan korkuyor sağlık ocağına gittim iyiymiş.
mucize bebek benim tedirginim o yüzden herhalde çok fazla.
İlk üç ay bana hepsi fitil verdi sonra baktı geçmiyor bol su iç dediler bendeki mantar değil sarı yeşil akıntı vücut kendi yapıyor günde 2 3 iç çamaşırı değiştirmeme rağmen hep var belkide gebelik kaynaklı ama ağrım sızım yok idrar tahlilimdede enfeksiyon çıkmıyor smear testimde temiz çıkmıştıvalla işe yararsa çok sevinirim ben çok memnun kaldım:)
Canım benim bir gün içimde fırıldak gibi dönüyor diğer gün çok sakin geçiyor. Başta senin gibi telaşlanıyordum, sonra alıştım. Gün içerisinde az ve derinden de olsa hareketini hissedebiliyorsam sorun etmiyorum artık.teşekkür ederim.
bende sağlık ocağında kalp atışına baktırdım gayet iyi dedi.
Şirketin normalde evden çalışmaya izin veriyorsa yöneticilerinle konuşup çalışabilirsin kuzum. Ama şirketinde home office hakkı yoksa devlet home office çalışma hakkı vermiyor.Çok iyi peki evden çalışabiliyor muyuz yarım gün.
Merhaba görünce yazmak istedim. Nasılsıniz şimdi baya zaman geçmiş ben şu an 27.haftadayim 24.haftada aynı sizin durumları yaşadım. Önce tansiyonum yükseldi sonra protein kaçağı çıktı. Doktor sabahları corasprin verdi onu kullandım tuzlu şeyleri kestim birde eğer enfeksiyon çıktıysa protein kaçağına o sebeb oluyor. Bende idrarda kan ve enfeksiyon çıkmıştı. Bu hafta tahlillerim tekrarlando proteinim 151 e düştü. Tansiyonumda normal seviyelere indi. Gebelerde bezen oluyormuş böyle ıllaha ki gebelik zehirlenmesi olacak değil bende çok korktum. Ama şimdi çok rahatladım. Gerçi şimdi de gebelik sekeri çıktı ama napalım diyorum katlanıyorum. Siz hiç korkmayın bikac haftaya düşer Protein değerleri stresi ve tuzu Bırakın biraz bekleyin
Benim de hareket etmemişti doktorum hergün hissedeceksin diye bir şart yok demişti. Tabi ben internetten bakıp gün için de 15den az hissetmiyorsanız doktorunuza görünün diye bi yazı okuyup soluğu doktorda almıştım. O da bana her gün her saat hissedeceksin diye bir şart yok dedi. Ama gittiğin iyi olmuş en azından için ferahlamıştır.hareket yoktu tatlı bişeyler yedim fayda etmedi.
sağlık ocağından geldim kalp atışları iyiymiş.
Dualarım seninle ve bebeğinle rabbim ikinizi de korusunMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Onu ilgili kişiye sorayım izinde değilseÇok iyi peki evden çalışabiliyor muyuz yarım gün.
inşallah bebişin acele etmez dualarım seninle güzel şeyler olsunMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
İnşallah bebeğin aceleci çıkmaz sende de onda da hiçbir sorun olmadan daha uzun süre kalır. En azından 1 ay daha dursa çok iyi olacak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, dualarımız seninleMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Ya sorma dün biraz aç kaldm çocuğum saatlerdir kıpırdamıyor sinirlerim bozukHerşey şuan stabil
Korona müthiş artmış
Doktor kontrolüm biran önce gelse soracağım aşıyı korka korka yürüyüş yapiyorumgebelik çok güzel stressiz diyenler en güzel günlerin diyenler nerdeeee
Bence hayırlısıyla sağlıklı doğsun en azından göreceğiz hasta olsa direk doktora bir yeri acısa ağlar görüp yaşamak daha stressiz bence
Gebelikte doktor kontrolünu bekle bu aşıyı yaptirimmi yaptirmimmi stresi birde eşim canlı aşı diyor iyice beni geriyor
Sende durumlar nasıl tatil ne zaman başlıyor 1-2 doğa resmi atta içimiz açılsın
Ben denizi uzaktan sevenlerdenim tek manzara severim .Ayağımı bile sokmam nedensiz bir sevmeme durumum varyayla severim tersiz doğa yürüyüş
(Çok terledigim için denizi sevmiyorum birde o kumun ayakta verdiği hissiyat birde güneşte kararmak kızarmak bana göre değil)
İnşallah sağlıkla gelir 30 li haftaları görmek nasip olsun inşallah.Merhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?