2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
teşekkür ederim.
bende sağlık ocağında kalp atışına baktırdım gayet iyi dedi.

Teşekkür ederim tatlım benim ilk Jinekologumda sarı yeşil akıntı için elmalı sirke demişti.Ama böyle detaylı anlatmadı bende açıkçası fitil bile işe yaramıyor Buda yaramaz diyip yapmamıştım ss alim deneyeceğim

25 haftalık.
insan elinde olmadan korkuyor sağlık ocağına gittim iyiymiş.
mucize bebek benim tedirginim o yüzden herhalde çok fazla.
Bende senin gibi pinpirikliyim ama korkma tatlım stres daha beter L Liyalim arkadaşımızın dediği gibi bazen kasık kısmına pıt pıt vuruyor hafiften soluna yatınca tepik yumruk ne atıyorsa artık daha çok hissediliyor bazen çok hareketli olduğumuzda o hareket ediyor ama hissetmeyebiliyoruz

valla işe yararsa çok sevinirim ben çok memnun kaldım:)
İlk üç ay bana hepsi fitil verdi sonra baktı geçmiyor bol su iç dediler bendeki mantar değil sarı yeşil akıntı vücut kendi yapıyor günde 2 3 iç çamaşırı değiştirmeme rağmen hep var belkide gebelik kaynaklı ama ağrım sızım yok idrar tahlilimdede enfeksiyon çıkmıyor smear testimde temiz çıkmıştı

Hayırlı haftalar güzel annelerr,şimdi öneri isteme sırası bende anne bebek çantası önerebilir misiniz ilk hamileliğim olduğu için çok kararsız kaldım nasıl almalıyım neye dikkat etmeliyim en iyi marka hangisi olur hangisi daha kullanışlıdır diye kafam döndü bulandı sipariş edip evine gelen varsa ve kalitesinden falan herşeyinden memnunsanız banada paylaşır mısınız bi fikir olsun bende sipariş edeyim

teşekkür ederim.
bende sağlık ocağında kalp atışına baktırdım gayet iyi dedi.
Canım benim bir gün içimde fırıldak gibi dönüyor diğer gün çok sakin geçiyor. Başta senin gibi telaşlanıyordum, sonra alıştım. Gün içerisinde az ve derinden de olsa hareketini hissedebiliyorsam sorun etmiyorum artık.

Kızlar benim doktorum tek doz tetanoz vurdursan yeter demişti, sağlık ocağındaki hemşire tek dozun hiçbir koruyuculuğu yok 1 ay sonra 2. Dozu mutlaka vurdur diyor. Sizin doktorlarınız ne yorum yapmıştı bunla ilgili?

Çok iyi peki evden çalışabiliyor muyuz yarım gün.
Şirketin normalde evden çalışmaya izin veriyorsa yöneticilerinle konuşup çalışabilirsin kuzum. Ama şirketinde home office hakkı yoksa devlet home office çalışma hakkı vermiyor.

Merhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.

hareket yoktu tatlı bişeyler yedim fayda etmedi.
sağlık ocağından geldim kalp atışları iyiymiş.
Benim de hareket etmemişti doktorum hergün hissedeceksin diye bir şart yok demişti. Tabi ben internetten bakıp gün için de 15den az hissetmiyorsanız doktorunuza görünün diye bi yazı okuyup soluğu doktorda almıştım. O da bana her gün her saat hissedeceksin diye bir şart yok dedi. Ama gittiğin iyi olmuş en azından için ferahlamıştır.

Dualarım seninle ve bebeğinle rabbim ikinizi de korusun Umarım sağlıklı şekilde yolunuza devam edersiniz

inşallah bebişin acele etmez dualarım seninle güzel şeyler olsun

İnşallah bebeğin aceleci çıkmaz sende de onda da hiçbir sorun olmadan daha uzun süre kalır. En azından 1 ay daha dursa çok iyi olacak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, dualarımız seninle

Bir arkadaş daha vardı acil serklaj yapılmıştı nickini bilmiyorum. Onun durumu ne oldu acaba

Ya sorma dün biraz aç kaldm çocuğum saatlerdir kıpırdamıyor sinirlerim bozuk ayriyeten tatil için yola cikacagiz şimdi ben gezmeyi çok seviyorum ya tüm İzmir'i arsinladim hamileliğim boyunca antik kentler falan Şimdi uzun yol nasıl gelecek bilmiyorum.
Deniz sevilmez mi yaaaa sende bir garipsin bu arada normal doğurma şansın varsa mutlaka normal doğur gerekirse günde yirmi bin yürürüm öyle bir şansım olsa

İnşallah sağlıkla gelir 30 li haftaları görmek nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…