- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Darısı bana cok rahatsız oluyorum bendeCanım bende de tıkanma oluyordu, horlama için burun bantları var ya onlardan aldım iyi geldi. Bide odanın nemini arttırdım ve arada gerekince nazalnem kullandım. Bende işe yaradı, artık dahabrahat nefes alıyorum. Eskiden burnum tıkalı kalkardım, su tutardım burnuma ve kurumuş kan olduğunu farkederdim. Şükür geçti.
Hosgeldin canım sezeryan kesin mi yaGünaydınn kızlar ben geldiiimm
Canım benim bildiğim kadarıyla fıtık falan varsa bazen sezeryan öneriliyor ama ağrın olduğu için sezeryana (istemiyorsan taibi) alınacağını sanmam.yok değil ama her gittiğimde kilona dikkat et şuanda normal için bir sorun gözükmüyor diyordu cuma günü randevum var gideceğim bide bu taş beni çok zorlayacak mı çok ağrım olacak mı bilmiyorum olursa mecbur erkenden sezeryan olacağım normali beklemeden
yok ben tahmini konusuyorum aç geziyorum tekrardan aynı acıları yaşamamak için cuma doktorla görüşcem haftaya pazarteside dahiliye randevu aldım taş boyutlarına ve zararına baktırcam acilden üstün körü baktılar enfeksiyon yok sınırda dikakt et dediler sadeceDarısı bana cok rahatsız oluyorum bende
Hosgeldin canım sezeryan kesin mi ya
Enfeksiyon doğuma kadar iyileşirse normal olabilir canım ama geçmezse riske atmak istemeyebilirler haklı olarak. Geçer inşallahyok ben tahmini konusuyorum aç geziyorum tekrardan aynı acıları yaşamamak için cuma doktorla görüşcem haftaya pazarteside dahiliye randevu aldım taş boyutlarına ve zararına baktırcam acilden üstün körü baktılar enfeksiyon yok sınırda dikakt et dediler sadece
Sade rahat güzel.Günaydın kızlar az önce ben de hastane çantası için ilk eşyamın siparişini verdim. Liste uzun hafta 27 başlamak lazım yavaştan artıkkış diye bir tane uzun kollu alayım dedim hastane sonrası evde de kullanırım ben bunu inşallah
Penti Bej Melanj Mama Love Elbise - Fiyatı, Yorumları
Penti Bej Melanj Mama Love Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de süslü dantelli hiç sevmiyorum ve böyle sade de yok sanki tüm hamileler allı pullu dantelli seviyorlar gibi üretiyorlar. Bulunca hemen kaptım fiyat da iyi. Bedenleri yavaştan tükenmeye başlamış ama canım çok geciktirme sonra kalmayabilirSade rahat güzel.
Ss aldım
Süslü giyemem
fıtık varmı henüz baktırmadım ama büyük ihtimalle çıkacakCanım benim bildiğim kadarıyla fıtık falan varsa bazen sezeryan öneriliyor ama ağrın olduğu için sezeryana (istemiyorsan taibi) alınacağını sanmam.
inşallah bakalım korktuğum başıma gelecek gibi ama bebek sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorumEnfeksiyon doğuma kadar iyileşirse normal olabilir canım ama geçmezse riske atmak istemeyebilirler haklı olarak. Geçer inşallah
Sen gönlünü ferah tut. Dediğin gibi önemli olan ikinizin de sağlıklı olması gerisi önemli değilinşallah bakalım korktuğum başıma gelecek gibi ama bebek sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum
Teşekkürler kızlar valla iyi ki varsınızzSen gönlünü ferah tut. Dediğin gibi önemli olan ikinizin de sağlıklı olması gerisi önemli değil
Sen de öyle canımTeşekkürler kızlar valla iyi ki varsınızz
Asko korseli atlet iyiymiş denenebilirS Sntr
Koş kız bu fiyat kaçmaz
Korse inancın varmi bilmiyorum ama şart bence önce o şişlik gitsin sonra sporla sıkılaşir karnimizda
Eki Görüntüle 3105344
merhaba biraz kötü kokuyo ama ben sirkeli su kullanıyorum baya memnunum..Bu arada benim gibi mantar problemi yaşayan arkadaşlara önermek istediğim bir şey var. Doktorun verdiği kremi kullandım işe yaramadı. Sonra tam fitili deneyecektim ki. Nette araştırdım hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş diye. Denedim hakikaten kaşıntıyı alıyor tavsiye ederim.
Zayıflamadan kastın hissetmemek mi yoksa bebek tekme atınca hissedip az etkilenmek miarkadaşlar bebek hareketlerinde zayıflama olan var mı?
bir kaç gündür çok yavaşladı sabahtan beride yok şimdi sağlık ocağına gideceğim kalp atışını dinlemek için.
tatlıda yedim.
Hem bu sezeryan bile olsak çok sıkmaz kuzumAsko korseli atlet iyiymiş denenebilirben sadece beli saran korselere bakınıyordm ama bunu da denerim
Kaç haftalıksın 2-3 gün tepki vermemesi çok normalmis birde gün içinde hep hareket halinde olmuyorlarlarmis.arkadaşlar bebek hareketlerinde zayıflama olan var mı?
bir kaç gündür çok yavaşladı sabahtan beride yok şimdi sağlık ocağına gideceğim kalp atışını dinlemek için.
tatlıda yedim.
Hayırlısıyla içini ferah tut birsey olmaz Doktorlarinin dediğini yap .kızlar günaydın .. ben parazit ilacı kullanmak zorunda kaldım 3 farklı doktora sordum 3 ü de kullan dedi... birinci trimestir de çok sıkıntılı durumlarda kullanılıyormuş.2. ve 3. trimestr de genelde veriyolarmış doktorlar ama canım baya sıkıldı.. umarım bişe olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?