Ben bazı günler cok az hissediyorum. Dikkat ettim genelde ayakları aşağıda olunca(kasıklarıma nadiren vurmasından anlıyorum ) vajinama vuruyor sanırım daha az hissediyorum. Sadece kasıklarıma gün icinde bir kac kere vuruyor oyle olunca. Ama yan yatınca yer degistirmesini fln tekmelerini net sekilde daha cok hissediyorum karnımın yanlarındanarkadaşlar bebek hareketlerinde zayıflama olan var mı?
bir kaç gündür çok yavaşladı sabahtan beride yok şimdi sağlık ocağına gideceğim kalp atışını dinlemek için.
tatlıda yedim.
Tam olarak bahsettiğin kurumda çalışıyorum ama birimim farklı. O nedenle kabaca biliyorumKızlar günaydın işkurun yarım gün çalışma uygulaması hakkında bilginiz var mı?
Yani yarım gün çalışıp tam maaş mı alıyoruz 2 ay boyunca bunu anladım sanırım.Tam olarak bahsettiğin kurumda çalışıyorum ama birimim farklı. O nedenle kabaca biliyorum
Canım o bantlardan al bi dene. Şok markette 16 liraya bulmuştum o da fena değildi ama bright right mı ne bi marka var sanki bi tık o daha iyi geldi. Amazondan aldım geçen 22 liraydı. İyi gelir umarım söylediklerimDarısı bana cok rahatsız oluyorum bende
Hosgeldin canım sezeryan kesin mi ya
Bakicam canimm sezeryan kesin gibi benim yaaaa halen kabullenemedimHem bu sezeryan bile olsak çok sıkmaz kuzumsezeryan yarası iyileşincede takiliyor zaten enfeksiyon felan kapmazsa
teşekkürler inşallahHayırlısıyla içini ferah tut birsey olmaz Doktorlarinin dediğini yap .
Yarısını işveren ödüyor diğer kısmı da brüt asgari ücretin yarısı olarak devlet işkur üzerinden ödüyorYani yarım gün çalışıp tam maaş mı alıyoruz 2 ay boyunca bunu anladım sanırım.
sirkeli suyu denedim ama sanki tahriş etti.merhaba biraz kötü kokuyo ama ben sirkeli su kullanıyorum baya memnunum..
Dün benim bebiş çok sakindi çok nadir kuvvetsiz hareket etti. Bugün normal canım.arkadaşlar bebek hareketlerinde zayıflama olan var mı?
bir kaç gündür çok yavaşladı sabahtan beride yok şimdi sağlık ocağına gideceğim kalp atışını dinlemek için.
tatlıda yedim.
Herşey şuan stabilBakicam canimm sezeryan kesin gibi benim yaaaa halen kabullenemedimsen neler yapiyorsun yok mu haftasonundan bir atraksiyon fjdjdjdj
belki sirkeyi fazla katmış olabilirmisin ben baya sulandırdım . bi litreye 1 çay bardağı gibi elma sirkesi bidesirkeli suyu denedim ama sanki tahriş etti.
Bende bu stresle gidersem tansiyonun yüksek diyip kolay yoldan keser alır gibi duruyor belki şansım normal doğumda açılır bir umutBakicam canimm sezeryan kesin gibi benim yaaaa halen kabullenemedimsen neler yapiyorsun yok mu haftasonundan bir atraksiyon fjdjdjdj
Onu nasıl o özel bölgeye yapıyorsun pamukla tampon şeklindemi yoksa suyamı oturuyorsunbelki sirkeyi fazla katmış olabilirmisin ben baya sulandırdım . bi litreye 1 çay bardağı gibi elma sirkesi bide
olabilir canım. hindistan cevizi fayda etmezse tekrar ona da dönebilirim. ya da temizlik amaçlı kullanırım onu da.belki sirkeyi fazla katmış olabilirmisin ben baya sulandırdım . bi litreye 1 çay bardağı gibi elma sirkesi bide
Kuzu ayrıntılı yazsanıza bizde faydalanimolabilir canım. hindistan cevizi fayda etmezse tekrar ona da dönebilirim. ya da temizlik amaçlı kullanırım onu da.
canım hiç kasmıyorum öyle. küçük şaşal şişeye doldurdum lavaboya girdiğim zaten pamukla sürüyorum önden arkaya doğru ... bazen yanıma da alıyorum ... tampon şeklinde değil çünkü tek pamuğun tek sefer kullanılması lazım...eğer mantar durumunun yoğun olduğunu hissediyorsam her lavabo ihtiyacımda ... eğer yoğunluk yoksa rahatsızlık hissetmiyorsam haftada 3 4 gün özellikle akşam yatmadan..birde temiz iç çamaşırı çok önemli ben günlük ped kullanmıyorum oda mantara sebep oluyo bende.. o yüzden öğle arasında eve gitme imkanım var ..öğle arasında sabah akşam hatta ihtiyac duydukça çamaşır değiştiriyorum nemli olduğu müddetçe giymiyorum az bişe bile olsa.. böyle çözdümOnu nasıl o özel bölgeye yapıyorsun pamukla tampon şeklindemi yoksa suyamı oturuyorsun
Suya oturuyorsan kaç dk duruyorsun
Su ılık mi sıcakmı soğukmu olmalı
Sonra o sirkeli suyu vücuttan arındırıyormuyuz gün boyu duruyormu
Haftada kaç gün yapıyorsun
Son sorum elma sirkesimi
evet elma sirkesiOnu nasıl o özel bölgeye yapıyorsun pamukla tampon şeklindemi yoksa suyamı oturuyorsun
Suya oturuyorsan kaç dk duruyorsun
Su ılık mi sıcakmı soğukmu olmalı
Sonra o sirkeli suyu vücuttan arındırıyormuyuz gün boyu duruyormu
Haftada kaç gün yapıyorsun
Son sorum elma sirkesimi
Bende elma sirkeli su çok işe yaradı ve ilaçsız atlattım şükürolabilir canım. hindistan cevizi fayda etmezse tekrar ona da dönebilirim. ya da temizlik amaçlı kullanırım onu da.
Zayıflamadan kastın hissetmemek mi yoksa bebek tekme atınca hissedip az etkilenmek mihat-r
hareket yoktu tatlı bişeyler yedim fayda etmedi.Zayıflamadan kastın hissetmemek mi yoksa bebek tekme atınca hissedip az etkilenmek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?