2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
arkadaşlar bebek hareketlerinde zayıflama olan var mı?
bir kaç gündür çok yavaşladı sabahtan beride yok şimdi sağlık ocağına gideceğim kalp atışını dinlemek için.
tatlıda yedim.
Ben bazı günler cok az hissediyorum. Dikkat ettim genelde ayakları aşağıda olunca(kasıklarıma nadiren vurmasından anlıyorum ) vajinama vuruyor sanırım daha az hissediyorum. Sadece kasıklarıma gün icinde bir kac kere vuruyor oyle olunca. Ama yan yatınca yer degistirmesini fln tekmelerini net sekilde daha cok hissediyorum karnımın yanlarından

Kızlar günaydın işkurun yarım gün çalışma uygulaması hakkında bilginiz var mı?
Tam olarak bahsettiğin kurumda çalışıyorum ama birimim farklı. O nedenle kabaca biliyorum

Eklentiler

• 4750FDD5-E903-43A9-8615-028A1AEFC51E.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 58
Darısı bana cok rahatsız oluyorum bende

Hosgeldin canım sezeryan kesin mi ya
Canım o bantlardan al bi dene. Şok markette 16 liraya bulmuştum o da fena değildi ama bright right mı ne bi marka var sanki bi tık o daha iyi geldi. Amazondan aldım geçen 22 liraydı. İyi gelir umarım söylediklerim

arkadaşlar bebek hareketlerinde zayıflama olan var mı?
bir kaç gündür çok yavaşladı sabahtan beride yok şimdi sağlık ocağına gideceğim kalp atışını dinlemek için.
tatlıda yedim.
Dün benim bebiş çok sakindi çok nadir kuvvetsiz hareket etti. Bugün normal canım.

Bakicam canimm sezeryan kesin gibi benim yaaaa halen kabullenemedim sen neler yapiyorsun yok mu haftasonundan bir atraksiyon fjdjdjdj
Herşey şuan stabil
Korona müthiş artmış
Doktor kontrolüm biran önce gelse soracağım aşıyı korka korka yürüyüş yapiyorum gebelik çok güzel stressiz diyenler en güzel günlerin diyenler nerdeeee

Bence hayırlısıyla sağlıklı doğsun en azından göreceğiz hasta olsa direk doktora bir yeri acısa ağlar görüp yaşamak daha stressiz bence

Gebelikte doktor kontrolünu bekle bu aşıyı yaptirimmi yaptirmimmi stresi birde eşim canlı aşı diyor iyice beni geriyor

Sende durumlar nasıl tatil ne zaman başlıyor 1-2 doğa resmi atta içimiz açılsın
Ben denizi uzaktan sevenlerdenim tek manzara severim .Ayağımı bile sokmam nedensiz bir sevmeme durumum var yayla severim tersiz doğa yürüyüş

(Çok terledigim için denizi sevmiyorum birde o kumun ayakta verdiği hissiyat birde güneşte kararmak kızarmak bana göre değil )

Bakicam canimm sezeryan kesin gibi benim yaaaa halen kabullenemedim sen neler yapiyorsun yok mu haftasonundan bir atraksiyon fjdjdjdj
Bende bu stresle gidersem tansiyonun yüksek diyip kolay yoldan keser alır gibi duruyor belki şansım normal doğumda açılır bir umut

belki sirkeyi fazla katmış olabilirmisin ben baya sulandırdım . bi litreye 1 çay bardağı gibi elma sirkesi bide
Onu nasıl o özel bölgeye yapıyorsun pamukla tampon şeklindemi yoksa suyamı oturuyorsun
Suya oturuyorsan kaç dk duruyorsun
Su ılık mi sıcakmı soğukmu olmalı
Sonra o sirkeli suyu vücuttan arındırıyormuyuz gün boyu duruyormu
Haftada kaç gün yapıyorsun
Son sorum elma sirkesimi

olabilir canım. hindistan cevizi fayda etmezse tekrar ona da dönebilirim. ya da temizlik amaçlı kullanırım onu da.
Kuzu ayrıntılı yazsanıza bizde faydalanim
Sen hindistancevizi yağını sürdün diyelim o gün boyu bekliyormu.
Haftada kaç gün yapıyoruz

canım hiç kasmıyorum öyle. küçük şaşal şişeye doldurdum lavaboya girdiğim zaten pamukla sürüyorum önden arkaya doğru ... bazen yanıma da alıyorum ... tampon şeklinde değil çünkü tek pamuğun tek sefer kullanılması lazım...eğer mantar durumunun yoğun olduğunu hissediyorsam her lavabo ihtiyacımda ... eğer yoğunluk yoksa rahatsızlık hissetmiyorsam haftada 3 4 gün özellikle akşam yatmadan..birde temiz iç çamaşırı çok önemli ben günlük ped kullanmıyorum oda mantara sebep oluyo bende.. o yüzden öğle arasında eve gitme imkanım var ..öğle arasında sabah akşam hatta ihtiyac duydukça çamaşır değiştiriyorum nemli olduğu müddetçe giymiyorum az bişe bile olsa.. böyle çözdüm

evet elma sirkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…