2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kıyamam sanırım sizinki ağır gebelik zehirlenmesi çok erken başlamış birde. İnsallah bebeğiniz sağlıklı olarak dünyaya gelir sakın umudunuzu yitirmeyin bu hafta dünyaya gelen bebekler kuvezde yasatiliyor öyle duyduğum çok doğum var. Ama Tabiki ne kadar kalırsa karninizda o kadar daha erken çıkar yoğun bakımdan. Üzülmeyin Allah çok büyük, dualarımız sizinle ona emanet edin bebeğinizi. İnsallah bu günler geçecek, kötü birer anı olarak kalacak üst komşum bebeğini 6 aylık doğurdu şimdi kocaman oldu gayette sağlıklı.

Canım ben baby mom yatak olabilen çanta aldım ebebekten kalitesini beğendim çok şık duruyor zaten çoğu sırt çantası neredeyse aynı benim beklentilerimi karşıladı bi bak istersen tavsiye ederim ben gri renk olanı tercih ettim

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini

Şirketin normalde evden çalışmaya izin veriyorsa yöneticilerinle konuşup çalışabilirsin kuzum. Ama şirketinde home office hakkı yoksa devlet home office çalışma hakkı vermiyor.
Patronumla konuşabilirim o kısmını. İşkur bu çalışan niye evde demesin sonra

Linkini atarmısın canım

Kızlar bugün sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıracaktım ama açlık kan şekeri sonucum çıkmadan yükleme yapmıyorlarmış sonucum yarın öğleden sonra çıkacak ona göre çarşamba günü yükleme yapacaklar üç saat bekleyecekmişim her saat başı kan alınacakmış sizde de süreç nasıl işledi yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZİ ÇOK MERAK EDİYORDUM...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Rabbim sizi korusun umarim tansiyon yukselmene sebep olan şeyi en kısa sürede bulurlar ve bu problemi çözerler.

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım inşallah bir an önce tansiyonun düzene girer bebeğin kalabildiği kadar kalır dediğin gibi içeride kaldığı her saati bile önemli. Bebeğin durumu için doktorun ne diyor ciğer geliştirici falan yapıldı mı her ihtimalle karşı?

Bunu bende denedim. Göbeğime sürerken azıcık sürdüm ama pek anlamadım etkiyi. Bende deneyeyim

Allah sağlık sıhhat versin ikinize de canim bebiş az daha sabretsin inşallah vaktinde olur dogumun bu zor günlerin unutulur çok geçmiş olsun

olabilir canım. hindistan cevizi fayda etmezse tekrar ona da dönebilirim. ya da temizlik amaçlı kullanırım onu da.
Ben duşumu aldıktan sonra durulanma suyumu kovaya alıp elma sirkesi döküyorum tüm vücuduma iyi geliyor. Ben de hem makatta hem de bajinam da mantar olmuştu. O zamanlar havalimanında çalışıyordum hamile değildim ve ilaçlar etki etmemişti. Bu yöntemle hepsi geçti o gün bugündür sürekli bu şekilde duş alırım. Genetal bölgeye direkt sirke kullanılmaz içindeki asit tahribata sebep olabilir. En azından sirkeyi su ile açarak kullana bilirsiniz. Duş almak yerine sirkeli su ile silmek istersenizde pamuk kullanmamızı ya da sadece makyaj temizleme pamuğu kullanmanızı öneririm. Bı süreçte bol su tüketin. Ve bölgeyi kuru tutmaya çalışın

Ödem konusunda önerisi olan var mı arkadaşlar ayaklarım davul gibi şişti ayakkabı giyemiyorum terlikle de olmuyor ayak tabanlarım aşırı ağrıyor

Ödem konusunda önerisi olan var mı arkadaşlar ayaklarım davul gibi şişti ayakkabı giyemiyorum terlikle de olmuyor ayak tabanlarım aşırı ağrıyor
Haftasonu düğün için 1.5 saatlik yol gittim. Akşam da düğünde tabii bütün gece oturdum. Sonuç ayaklarım davul gibi şişti Terlikle döndüm. Dün akşam dönünce ayaklarımı uzun saatler yukarda tuttum. Bol sıvı tükettim bugün şükür düzelmişti ayakkabılarımı giyip geldim işe Bir de karbonhidrat da çok su tutuyor, haftasonu fazlaca yedim. Bu hafta tuzu kestim, sebze meyve ağırlıklı beslenip 3 lt suyumu içicem. İşyerinde de ayaklarımın altına tabure koydum böyle çözümler ürettim

Papatyamelo bende bunu alıyorum kuzum içi geniş rengide bebek arabamla uyumlu olacak diye

Bebek arabasida bunu alıyorum gidip önce deneme yapacağım let godanda bulamadım 2.el 3 aydada bulamam bende o şans yok çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20220801-122302_Trendyol.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 64
Akşam tuzlu su banyosu çok iyi geliyor cuma günü benim de bileklerim şişti tuzlu suda beklettim rahatlattı. evde mümkün olduğunca kalp seviyesinden yukarda tutmaya çalışın evde yatarken :) tuzu tamamen kesmek zor oluyor ama azaltmamız lazım.

S Sntr
Yuzmeyi bile zorla öğrendim 20 yaşımda annem zorla yazdırdı bende hevesi kırılmasın diye öğrendim sonra Kıbrısa tatile gittik neyseki havuzda kimse yoktu boğulacaktım o derece sevmiyorum
Kıyamam ya olsun artık içinde yoksa ne yapcan beybi aman boğulma tehlikesi en kortugum şey Bana doğurana kadar kimse tatil demesin benzinlik gördükçe arabadaki herkes cisin geldi mi diye soruyor deli mi ne millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…