KıyamamMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Canım ben baby mom yatak olabilen çanta aldım ebebekten kalitesini beğendim çok şık duruyor zaten çoğu sırt çantası neredeyse aynı benim beklentilerimi karşıladı bi bak istersen tavsiye ederim ben gri renk olanı tercih ettimHayırlı haftalar güzel annelerr,şimdi öneri isteme sırası bendeanne bebek çantası önerebilir misiniz ilk hamileliğim olduğu için çok kararsız kaldım nasıl almalıyım neye dikkat etmeliyim en iyi marka hangisi olur hangisi daha kullanışlıdır diye kafam döndü bulandı sipariş edip evine gelen varsa ve kalitesinden falan herşeyinden memnunsanız banada paylaşır mısınız bi fikir olsun bende sipariş edeyim
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişiniMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Patronumla konuşabilirim o kısmını. İşkur bu çalışan niye evde demesin sonraŞirketin normalde evden çalışmaya izin veriyorsa yöneticilerinle konuşup çalışabilirsin kuzum. Ama şirketinde home office hakkı yoksa devlet home office çalışma hakkı vermiyor.
Linkini atarmısın canımCanım ben baby mom yatak olabilen çanta aldım ebebekten kalitesini beğendim çok şık duruyor zaten çoğu sırt çantası neredeyse aynı benim beklentilerimi karşıladı bi bak istersen tavsiye ederim ben gri renk olanı tercih ettim
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZİ ÇOK MERAK EDİYORDUM...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Linkini atarmısın canım
Rabbim sizi korusunMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım inşallah bir an önce tansiyonun düzene girer bebeğin kalabildiği kadar kalır dediğin gibi içeride kaldığı her saati bile önemli. Bebeğin durumu için doktorun ne diyor ciğer geliştirici falan yapıldı mı her ihtimalle karşı?Merhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Bunu bende denedim. Göbeğime sürerken azıcık sürdüm ama pek anlamadım etkiyi. Bende deneyeyimBu arada benim gibi mantar problemi yaşayan arkadaşlara önermek istediğim bir şey var. Doktorun verdiği kremi kullandım işe yaramadı. Sonra tam fitili deneyecektim ki. Nette araştırdım hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş diye. Denedim hakikaten kaşıntıyı alıyor tavsiye ederim.
Allah sağlık sıhhat versin ikinize de canim bebiş az daha sabretsin inşallah vaktinde olur dogumun bu zor günlerin unutulur çok geçmiş olsunMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Ben duşumu aldıktan sonra durulanma suyumu kovaya alıp elma sirkesi döküyorum tüm vücuduma iyi geliyor. Ben de hem makatta hem de bajinam da mantar olmuştu. O zamanlar havalimanında çalışıyordum hamile değildim ve ilaçlar etki etmemişti. Bu yöntemle hepsi geçti o gün bugündür sürekli bu şekilde duş alırım. Genetal bölgeye direkt sirke kullanılmaz içindeki asit tahribata sebep olabilir. En azından sirkeyi su ile açarak kullana bilirsiniz. Duş almak yerine sirkeli su ile silmek istersenizde pamuk kullanmamızı ya da sadece makyaj temizleme pamuğu kullanmanızı öneririm. Bı süreçte bol su tüketin. Ve bölgeyi kuru tutmaya çalışınolabilir canım. hindistan cevizi fayda etmezse tekrar ona da dönebilirim. ya da temizlik amaçlı kullanırım onu da.
Haftasonu düğün için 1.5 saatlik yol gittim. Akşam da düğünde tabii bütün gece oturdum. Sonuç ayaklarım davul gibi şiştiÖdem konusunda önerisi olan var mı arkadaşlar ayaklarım davul gibi şişti ayakkabı giyemiyorum terlikle de olmuyor ayak tabanlarım aşırı ağrıyor
Akşam tuzlu su banyosu çok iyi geliyor cuma günü benim de bileklerim şişti tuzlu suda beklettim rahatlattı. evde mümkün olduğunca kalp seviyesinden yukarda tutmaya çalışın evde yatarken :) tuzu tamamen kesmek zor oluyor ama azaltmamız lazım.Ödem konusunda önerisi olan var mı arkadaşlar ayaklarım davul gibi şişti ayakkabı giyemiyorum terlikle de olmuyor ayak tabanlarım aşırı ağrıyor
Kıyamam ya olsun artık içinde yoksa ne yapcan beybi aman boğulma tehlikesi en kortugum şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?