Hakkımızda gerçekten hayırlısı olsun bir doğum olmuş bie tüp bebek parası bir de doktorların o güzel zevklerini bekliyoruz sinir oluyorum ya fjdjdjdj Aksi maksi guveniyorsan gitmende fayda var her zmaan kriz anında en güvendiğiinin koluna atacaksın kendini bu iş böyleYok kuzu vajinusmus geçmişimde çok ağlattı benisonra diyorki seninki psikolojik gençliğinizi heba etmeyin dedi
İlk basta niye psikoterapiste gidin demiyorsun değişik diyesim vardı o zamanlarda böyle hormonlu gibi gezdiğim için tersleyemedimde neyse psikolojik olarak iyi birisi değil ama dogurtmada 10 numara
Kolay yolu kesmek bazi doktorların işine geliyor bazısı ise sonuna kadar mücadele ediyor .
Kuzum benim sağlık çizelgesinde 38.hafta yazıyorKaçıncı haftada belli olur doğum şekli canım
Aynen bak hadi bebek ters gelir suyu fazla az olur tabi onda sezeryan bebek hayırlısıyla nasıl gelecekse o şekilde ama böyle keyfi kolay diye kesmelerinden nefret ediyorum birde düzgün dikeceklermi bakimHakkımızda gerçekten hayırlısı olsun bir doğum olmuş bie tüp bebek parası bir de doktorların o güzel zevklerini bekliyoruz sinir oluyorum ya fjdjdjdj Aksi maksi guveniyorsan gitmende fayda var her zmaan kriz anında en güvendiğiinin koluna atacaksın kendini bu iş böyle
Doğum 15 bin 30 bin arasıHakkımızda gerçekten hayırlısı olsun bir doğum olmuş bie tüp bebek parası bir de doktorların o güzel zevklerini bekliyoruz sinir oluyorum ya fjdjdjdj Aksi maksi guveniyorsan gitmende fayda var her zmaan kriz anında en güvendiğiinin koluna atacaksın kendini bu iş böyle
normal diye kıçımızı yırtıyoruz kesin sezeryan olcaz happy ben sana söyliyimAynen bak hadi bebek ters gelir suyu fazla az olur tabi onda sezeryan bebek hayırlısıyla nasıl gelecekse o şekilde ama böyle keyfi kolay diye kesmelerinden nefret ediyorum birde düzgün dikeceklermi bakim
Bende öyle diyorum işte başta kestirip atıyorlar sezeryan diye cnfjdjjdAynen bak hadi bebek ters gelir suyu fazla az olur tabi onda sezeryan bebek hayırlısıyla nasıl gelecekse o şekilde ama böyle keyfi kolay diye kesmelerinden nefret ediyorum birde düzgün dikeceklermi bakim
Ben doğum teminatı yaptırmıştım o beleşe gelecek ins...fjdjdjjdjd güzel diksinler lütfen o paraya kanaviçe gibi işlesinlerDoğum 15 bin 30 bin arası
Benim tansiyonda havada uçuyornormal diye kıçımızı yırtıyoruz kesin sezeryan olcaz happy ben sana söyliyimevrene güzel mesaj yollamaya çalışıyorum ama sanki bana nanik yapıyor gibii
bende görmedim gittiğimde ulan soğuk almışsın diye yolluyorsun ikidir safra kesesi taşıymış beni neden kandırdın diyeceğimmBenim tansiyonda havada uçuyor
Birde çok kilo alırsam imkansıza doğru gidiyor
Hayırlısı be gülüm
Sonuna kadar direneceğim çok merak ediyorum bu kontrolde ne diyecek
Bütün kin ve nefretimi kusacağım 1 buçuk aydır yüzünü görmedim
Benim oğlum 40+0 oldu gelmedi, hiç sancım vs de olmuyordu. Artık plasentada yaşlanma başlamıştı son haftalar kilo alımı durdu. Baştan beri hep normal doğum dedim sonlara geldiğimizde korkmaya başladım zihnimde inşallah sezeryan oluru kodladımAynen bak hadi bebek ters gelir suyu fazla az olur tabi onda sezeryan bebek hayırlısıyla nasıl gelecekse o şekilde ama böyle keyfi kolay diye kesmelerinden nefret ediyorum birde düzgün dikeceklermi bakim
Zaten d vitaminim eksik, depolamak lazim kişa girmeden :)Denize girmek sorun olmaz canım mis gibi kasların rahatlar açılır ne güzel. Bebitonun da hoşuna gider. Ama güneşlenmesen iyi olur. Şemsiyenin altından almaya çalış güneşi yine de etkili olur zaten.
Bizim daha hangi hastahanede doguracagimizda belli değil senin sezeryan diyemi hemen karar verdin kuzu gidince sorim bakim 3.trimester girmiş olacağım hayırlısıyla gittiğimdeBende öyle diyorum işte başta kestirip atıyorlar sezeryan diye cnfjdjjd
Ben doğum teminatı yaptırmıştım o beleşe gelecek ins...fjdjdjjdjd güzel diksinler lütfen o paraya kanaviçe gibi işlesinler
İşte kader kısmet ben zaten şansım yok bekleyip göreceğizBenim oğlum 40+0 oldu gelmedi, hiç sancım vs de olmuyordu. Artık plasentada yaşlanma başlamıştı son haftalar kilo alımı durdu. Baştan beri hep normal doğum dedim sonlara geldiğimizde korkmaya başladım zihnimde inşallah sezeryan oluru kodladımDüşünce gücüyle doğmasına izin vermemiş olabilirim 40+0 da sezeryanla alındı.
Anladım canım teşekkür ederimKuzum benim sağlık çizelgesinde 38.hafta yazıyor
Seninki benimkinden beter bir daha gittiğinde incigine cincigine herşeyi ne baktir kuzum .bende görmedim gittiğimde ulan soğuk almışsın diye yolluyorsun ikidir safra kesesi taşıymış beni neden kandırdın diyeceğimm
Rica ederim tatlımAnladım canım teşekkür ederim
Bizimki ya evde ya yolda doğacak neyseki 2 doz tetanoz var diyip Allah a emanetimBu arada bana perinatoloğum ilk dogumum kacinci haftada diye sordu. Bu bebegin de buyuk olasilik o haftalarda dogar dedi. Vardir biyolojik bir dayanagi :))
bu son şansı zatenSeninki benimkinden beter bir daha gittiğinde incigine cincigine herşeyi ne baktir kuzum .
Bazen sözde inceliyorlar.
Hepimizin doktoru için geçerli perinatolog riskli gebelik doktorları hariç. Onlar hakkını veriyor .
Yok kuzum ben sigortadan bedava doguracagim için hastane doktoru seçmem gerekiyordu iletişimimiz olsun diye 3. Ay da hastaneye geçtim Doç. İle devam ediyorum yoksa benden de bı 20 k cikacakti fjfjfjBizim daha hangi hastahanede doguracagimizda belli değil senin sezeryan diyemi hemen karar verdin kuzu gidince sorim bakim 3.trimester girmiş olacağım hayırlısıyla gittiğimde
Benimkide bellide eski doktorumda orda pişti olacağızkader dönüp dolaşıp bir araya getiriyor hala onu çok seviyorum yüzüm yok gitmeye çünkü tam 2li testin son haftasiydi bakamadı hep sistemin yüzünden aslında mesaj atmamışlar bize birde attık diyorlar .Cumartesi günü birde doktorda bulunmuyor şeker bayramından sonraki hafta sonuydu çok kara bir gündü aynı bu detaylı ultrason gibi hayatın sillesini yedim o gün bu detaylı ultrasondaki kadinida çok istemiştim oda olmadı işte bendeki şans kimsede yok hem karambole gidiyorum ucundan sıyırıyorum kız birde 7.haftamda kanamam olmuştu bu en son gittiğim doktor yerleşme kanamasi demişti ilk doktorum keseden yırtılma görmüştü bir tane progestan iğne yazmıştı 15 gün sonra gittiğimde o yırtık kapanmıştı neler neler var be deseydiler yerleşme kanamasi iğne bilr yaptirmazdim
Ah be S Sntr Cim bu kadar insan olumsuzu nasıl çekebilir soruyorum sana ya çok plan yapmayacağım yada çok istekli olmayacağım bir ortasını bulamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?