2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hakkımızda gerçekten hayırlısı olsun bir doğum olmuş bie tüp bebek parası bir de doktorların o güzel zevklerini bekliyoruz sinir oluyorum ya fjdjdjdj Aksi maksi guveniyorsan gitmende fayda var her zmaan kriz anında en güvendiğiinin koluna atacaksın kendini bu iş böyle

Aynen bak hadi bebek ters gelir suyu fazla az olur tabi onda sezeryan bebek hayırlısıyla nasıl gelecekse o şekilde ama böyle keyfi kolay diye kesmelerinden nefret ediyorum birde düzgün dikeceklermi bakim

Doğum 15 bin 30 bin arası

Aynen bak hadi bebek ters gelir suyu fazla az olur tabi onda sezeryan bebek hayırlısıyla nasıl gelecekse o şekilde ama böyle keyfi kolay diye kesmelerinden nefret ediyorum birde düzgün dikeceklermi bakim
normal diye kıçımızı yırtıyoruz kesin sezeryan olcaz happy ben sana söyliyim evrene güzel mesaj yollamaya çalışıyorum ama sanki bana nanik yapıyor gibii

Bende öyle diyorum işte başta kestirip atıyorlar sezeryan diye cnfjdjjd

Doğum 15 bin 30 bin arası
Ben doğum teminatı yaptırmıştım o beleşe gelecek ins...fjdjdjjdjd güzel diksinler lütfen o paraya kanaviçe gibi işlesinler

normal diye kıçımızı yırtıyoruz kesin sezeryan olcaz happy ben sana söyliyim evrene güzel mesaj yollamaya çalışıyorum ama sanki bana nanik yapıyor gibii
Benim tansiyonda havada uçuyor
Birde çok kilo alırsam imkansıza doğru gidiyor
Hayırlısı be gülüm
Sonuna kadar direneceğim çok merak ediyorum bu kontrolde ne diyecek
Bütün kin ve nefretimi kusacağım 1 buçuk aydır yüzünü görmedim

bende görmedim gittiğimde ulan soğuk almışsın diye yolluyorsun ikidir safra kesesi taşıymış beni neden kandırdın diyeceğimm

Benim oğlum 40+0 oldu gelmedi, hiç sancım vs de olmuyordu. Artık plasentada yaşlanma başlamıştı son haftalar kilo alımı durdu. Baştan beri hep normal doğum dedim sonlara geldiğimizde korkmaya başladım zihnimde inşallah sezeryan oluru kodladım Düşünce gücüyle doğmasına izin vermemiş olabilirim 40+0 da sezeryanla alındı.

Bende öyle diyorum işte başta kestirip atıyorlar sezeryan diye cnfjdjjd

Ben doğum teminatı yaptırmıştım o beleşe gelecek ins...fjdjdjjdjd güzel diksinler lütfen o paraya kanaviçe gibi işlesinler
Bizim daha hangi hastahanede doguracagimizda belli değil senin sezeryan diyemi hemen karar verdin kuzu gidince sorim bakim 3.trimester girmiş olacağım hayırlısıyla gittiğimde

Benimkide bellide eski doktorumda orda pişti olacağız kader dönüp dolaşıp bir araya getiriyor hala onu çok seviyorum yüzüm yok gitmeye çünkü tam 2li testin son haftasiydi bakamadı hep sistemin yüzünden aslında mesaj atmamışlar bize birde attık diyorlar .Cumartesi günü birde doktorda bulunmuyor şeker bayramından sonraki hafta sonuydu çok kara bir gündü aynı bu detaylı ultrason gibi hayatın sillesini yedim o gün bu detaylı ultrasondaki kadinida çok istemiştim oda olmadı işte bendeki şans kimsede yok hem karambole gidiyorum ucundan sıyırıyorum kız birde 7.haftamda kanamam olmuştu bu en son gittiğim doktor yerleşme kanamasi demişti ilk doktorum keseden yırtılma görmüştü bir tane progestan iğne yazmıştı 15 gün sonra gittiğimde o yırtık kapanmıştı neler neler var be deseydiler yerleşme kanamasi iğne bilr yaptirmazdim
Ah be S Sntr Cim bu kadar insan olumsuzu nasıl çekebilir soruyorum sana ya çok plan yapmayacağım yada çok istekli olmayacağım bir ortasını bulamadım gitti

İşte kader kısmet ben zaten şansım yok bekleyip göreceğiz onun için totem yapacağım sezeryan diyip bol bol yürüyeceğim yolda felan doğururum belki

bende görmedim gittiğimde ulan soğuk almışsın diye yolluyorsun ikidir safra kesesi taşıymış beni neden kandırdın diyeceğimm
Seninki benimkinden beter bir daha gittiğinde incigine cincigine herşeyi ne baktir kuzum .
Bazen sözde inceliyorlar.
Hepimizin doktoru için geçerli perinatolog riskli gebelik doktorları hariç. Onlar hakkını veriyor .

Bu arada bana perinatoloğum ilk dogumum kacinci haftada diye sordu. Bu bebegin de buyuk olasilik o haftalarda dogar dedi. Vardir biyolojik bir dayanagi :))
Bizimki ya evde ya yolda doğacak neyseki 2 doz tetanoz var diyip Allah a emanetim
Hi birde benim tetanoz vurmadan 2 dk ağzı açık kalmıştı umarım bozulmamistir şans böyle işte

Ben ilk hamileligimdeki dogumumda cok direndim normal icin. O kadar sanci cektim acilma olmadi saatler sonra suni sanci aldim yine uzun surdu baktim olmuyo epidural ywptirdim. Sonra acilma olunca doguma alindim ama uyusturuldugumdan dolayi ıkınamadim hissetmiodum. Tam sezeryana karar verilecekken biraz daha denesek dedim ama direnmeyecejtim cunku bebegim sıkısıp oksijensiz kalabilirdi.Sonra resmen bi manevi gucle oyle ıkındim ki afedersiniz doktor oz aman heh tamam boyle guzel ha gayret deyince 2 dakkada dogdu . Hastaneden ciktiktan 3 gun sonra avmlerde gezmistim o zaman 28-29 yasindaydim tabi belki genc beden daha kolay atlatiyo tolere ediyo. Simdi 36yim hayirlisi bakwlim hepimize :))

Yok kuzum ben sigortadan bedava doguracagim için hastane doktoru seçmem gerekiyordu iletişimimiz olsun diye 3. Ay da hastaneye geçtim Doç. İle devam ediyorum yoksa benden de bı 20 k cikacakti fjfjfj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…