- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Ay bu çanta bir harika ben bayildimKuzu port bebe belli bir süre kullaniliyormus sana şöyle soylim ben yerine 10 gün sonra gideceğim orada denerim öyle yazarım sanaçantayıda annem dediki sırta takılan al daha kullanışlı olur dedi kafamı karıştırdı ama bunu alacağım
He ben de annelikle ilgili bir desteği almak için falan bekliyorsun sandım, bilmediğim bir şart mı var acaba diye sordumÇevre danışmanlıklarında 5 yıl 3 yıl 2 yıl deneyim şartları aranıyor benim doğum izni bitince 3 yıllık deneyimimin dolmasına 3 hafta falan kalıyor. o yüzden bu olayla devam edersem ayrıldığımda 3 yıllık deneyimim kaydedilecek bakanlık sistemine.
Canım ben de tüp bebekçiyim de bana hiçbir doktorum bunla ilgili yorum yapmamıştı. Ne zaman belli oluyor ki acaba? Ben doktoruma böyle şeyler sorunca daha erken diye beni tatlı sert azarlıyorCanim ben tüp bebek anasiyim ilk muaynelerde üç doktor birbirinden habersiz yorumda bulundu hamile kalmadan evvel beni dogurtacak olan doktor daha vajinal.muayneye geçmedi
Ben bu sabah ilkini vuruldum ama hiçbir yan etkisi yok şu an. Mesela eşim geçen senelerde işe giriş için vurulmuştu kolu bayağı kopuyordu 2 3 gün. Belki uyuyup uyanınca başlar bilemiyorum. Genelde ağrılar uyuyup uyanınca başlar yaBenimki bütün dozları vurun ömür boyu uğraşma dedi. Hastaneler falanda çok steril aslında ama tamam dedim artık. Bir de aşı sizi olumsuz etkiledi mi?
doğum zamanı gelcek biz hala doktor arıyoruz
Ben bir ara kış bebesi diye portbebe olmasına çok takmıştım kafayı. Sonra baktım ki portbebe olanların hepsinin altında bir metal kısım var, bebek büyüdükçe ayağı oraya denk gelip rahatsız edebilir diye düşündüm. İnternetten de bu tarz birkaç yorum okumuştum. O yüzden sonradan tam tersi portbebe olmayan, ayaklık yeri olan bir model aldım. Eğer bebek biraz büyüyünce baston alırım diyorsan portbebeli alınabilir bence. Ama yok bunu kullandığı yere kadar kullansın diyorsan, bence portbebe orada bir dezavantaj yaratıyor.Kuzum ikisi de çok güzel bayıldım ben bebek arabası daha alamayacaktım zaten kışın kullanamam diye puset alacaktım tek simdilik esim diyor ki alalım sen kesin arastirmissindir fiyatı da iyiymiş kullanışlı midir acaba portbebe olayı gözüme bi tuhaf geliyor benim sanki darmış da çocuk büyüdükçe sigmayacakmis gibi
Ay o vajinal kamera dönemleri kist incelemelerinde söylenmişti bana normal doğumun çok zor boşuna uğraşma diye. Daha transfer vs yoktu piyasada.Hamile kalınca da aynı şeyi başka doktor söyledi yine kese olaylarinda.Ama herhangi bir sorun görmemişler ki vajinada konuyu acmamislar sekizinci ay sonrası bas hurmayı acıma doğur çatır çatırHe ben de annelikle ilgili bir desteği almak için falan bekliyorsun sandım, bilmediğim bir şart mı var acaba diye sordumevet o yarım gün işiyle mis gibi kapatıyorsun o zaman sen sonradan
Canım ben de tüp bebekçiyim de bana hiçbir doktorum bunla ilgili yorum yapmamıştı. Ne zaman belli oluyor ki acaba? Ben doktoruma böyle şeyler sorunca daha erken diyr beni tatlı sert azarlıyorsoramıyorum da
Ben bu sabh ilkini vuruldum ama hiçbir yan etkisi yok şu an. Mesela eşim geçen senelerde işe giriş için vurulmuştu kolu bayağı kopuyordu 2 3 gün. Belki uyuyup uyanınca başlar bilemiyorum. Genelde ağrılar uyuyup uyanınca başlar ya
H a p p y anam sizin niye doktorunuz yok hala ben kaçırmışım orayı
Ben bir ara kış bebesi diye portbebe olmasına çok takmıştım kafayı. Sonra baktım ki portbebe olanalrın hepsinin altında bir metal kısım var, bebek büyüdükçe ayağı oraya denk gelip rahatsız edebilie diye düşündüm. İnternetten de bu tarz birkaç yorum okumuştum. O yüzden sonradan tam tersi portbebe olmayan, ayaklık yeri olan bir model aldım. Eğer bebek biraz büyüyünce baston alırım diyorsan portbebeli alınabilir bence. Ama yok bunu kullandığı yere kadar kullansın diyorsan, bence portbebe orada bir dezavantaj yaratıyor.
Bugün bana da söylediler tabureyi ben de hemen bilgisayarın üzerine uzattım ayaklarımı bakalım faydasını görecek miyim. Şu anlık aynı. Suyu çok içiyorum içmeyince tuvalette sıkıntı yaşıyorum.Haftasonu düğün için 1.5 saatlik yol gittim. Akşam da düğünde tabii bütün gece oturdum. Sonuç ayaklarım davul gibi şiştiTerlikle döndüm. Dün akşam dönünce ayaklarımı uzun saatler yukarda tuttum. Bol sıvı tükettim bugün şükür düzelmişti ayakkabılarımı giyip geldim işe Bir de karbonhidrat da çok su tutuyor, haftasonu fazlaca yedim. Bu hafta tuzu kestim, sebze meyve ağırlıklı beslenip 3 lt suyumu içicem. İşyerinde de ayaklarımın altına tabure koydum böyle çözümler ürettim
Hee o zaman dediğin gibi ekstrem bir sorun yoktu ki hiç yorum yapmadılar. İyi bir şey öyleyse yorum duymamamAy o vajinal kamera dönemleri kist incelemelerinde söylenmişti bana normal doğumun çok zor boşuna uğraşma diye. Daha transfer vs yoktu piyasada.Hamile kalınca da aynı şeyi başka doktor söyledi yine kese olaylarinda.Ama herhangi bir sorun görmemişler ki vajinada konuyu acmamislar sekizinci ay sonrası bas hurmayı acıma doğur çatır çatır
Valla canım bir sağlık sorunu olmadıkça hepimiz normal doğururuz inşallah. Süreçlerin ikisi de zor zaten onu kabul etmek gerek. Bir de normalden sonra da dikiş varsa zor kızlar yani maalesef doğumdan sonra da ağrı devam ediyor bir müddet. Fakat 60 günlük olduğumuzda herşey geçti ve şu an hiç doğurmamış gibiyim. Tanıdığım sezeryanlılar yıllar geçse bile sezeryanın etkisi kalıyor diyorlar. Gerçi bunlar kişiden kişiye de değişir. Hepimiz için hayırlısı olsunHee o zaman dediğin gibi ekstrem bir sorun yoktu ki hiç yorum yapmadılar. İyi bir şey öyleyse yorum duymamamay inş yaaaa ben çok istiyorum. Yani bir sağlık sorunu olmadıktan sonra sıkar dişimi doğururum diyorum bu konuda iddialıyım ama bakalım doğum anı gelince napıcam
Bana doktorum sey demisti ,Rabbim sizi korusunumarim tansiyon yukselmene sebep olan şeyi en kısa sürede bulurlar ve bu problemi çözerler.
bakayim kuzum , tesekkur ederimCanım ben yaz başından beri her hafta sonu yüzüyorum. Güneşlenmek için yatmıyorum sadece çünkü sırt üstü yatmak yasak, e plajda da yan yatamıyorsun haliyle sandalye de oturarak güneşleniyorum. Denize girmenin bir sakıncası yok deniz kendini temizliyor zaten havuza girme yeterki.
canım selam ben de bu gönderdiğim ürünü kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim bi incele istersen.
Akzer Çatlak Yağı 150 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Akzer Çatlak Yağı 150 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ay ne hikayeler var seninki de ders gibi belli olmuyor işte kontrolümüzde olmayan olaylar için endişe ediyoruz insani olarak:)Benim oğlum 40+0 oldu gelmedi, hiç sancım vs de olmuyordu. Artık plasentada yaşlanma başlamıştı son haftalar kilo alımı durdu. Baştan beri hep normal doğum dedim sonlara geldiğimizde korkmaya başladım zihnimde inşallah sezeryan oluru kodladımDüşünce gücüyle doğmasına izin vermemiş olabilirim 40+0 da sezeryanla alındı.
Haklısın canım o anki endişeyle işin burasını düşünemedim ama maskemi hiç çıkarmadım acil Suriye li doluydu zaten bi kız gelmiş 15 yaşında var yok düşük yapmış muayene olmak istiyor moralim bozuldu iyice personel desen onlarla uğraşmaktan bıkmış bizim yüzümüze bakmıyorSelamlar,
Lutfen bu sure zarfinda acillere cok cok dikkat edin. Bebegi gorecegim derken Covid kapma olasiliginiz cok yuksek. Gecen hafta babami (kanser) acile kaldirdik, ben gebe oldugum icin bekleyemedim kardeslerim bekledi 2-3 saat boyunca orada mudehale etti doktorlar. Bekleme noktasinda kardeslerim gozlemlemis, doktorlar uyariyormus bakin bu noktada 4 tane Covid teshisi koyduk, virus yuku cok yogun diye. Cidden cok acillik olmadikca gitmemek lazim su aralar.
Çok iyi peki evden çalışabiliyor muyuz yarım gün.
Onu ilgili kişiye sorayım izinde değilse
Kuzu benim de tüp bebek, işlemi yapan doktora sormak aklıma gelmedi tabi, o da özellik gösteren bir şey dememişti. Ama şimdiki doktoruma sormuştum geçen hafta, bi belirti Çar mı doğum şekliyle ilgili diye. Daha çok erken dedi, şu an için bebe kafası yukarıda ayaklar aşağıda duruyormuş, değişmezse zaten sezeryan olur, ama daha çok zaman var, değişebilir, yorum yapmak için erken demişti.Canim ben tüp bebek anasiyim ilk muaynelerde üç doktor birbirinden habersiz yorumda bulundu hamile kalmadan evvel beni dogurtacak olan doktor daha vajinal.muayneye geçmedi
Çok çok çok geçmiş olsun. İnşallah atlatacaksın bu günleri, bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Dualarımız seninleMerhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Bebek bakım çantası almayanlara muhteşem bir fiyat performans ürünü buldum. önünde ve yanında izole gözleri var arkasında hem özel eşyalar için göz var hem de çantanın en altındaki ürüne erişmek için pencere var :) ben karar verdim bunu alacağım.
F-36 Gri Anne Bebek Bakım Çantası - MCD Bag
Bebeğiniz ile günlük gezinti ya da seyahatlerinizdeyken MCD Bag’in size sundukları, onu harika bir bebek bakım çantası yapar. MCD Bag yanınızdayken ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Peki MCD Bag Anne Bebek Bakım Çantası Hangi Özellikleri Taşıyor ? Kir tutmayan, suya karşı dayanıklı...mcdbag.com
Geçmiş olsun canım. Gerekmedikçe kalkma dinlen, 24 ten itibaren bebeklerin hayatta kalma olasılıkları artıyor. Doktorun her ihtimale karşı ciğer geliştirici de vurabilir. Allah'ın izniyle gününü bekler inşallahMerhaba arkadaşlar. Normalde İzmir'de özel doktora gidiyordum. Bu ay herşey yolunda gelemene gerek yok deyince yaşadığım ilçedeki hastaneye gittim. Rahim ağzını 3cm ölçtü. Sınırda dedi, istirahat et, fazla hareket etme progestan verdi. Kendi doktorumu aradım panik yapma, ağır iş yapma,denize falan girme yeter dedi. 10gun sonra bana gel dedi. Sizce hiç kalkmadan yatmalı miyim? Progestan cozum olur mu? Hangi haftalarda doğan çocuklar yaşıyor, hangileri yaşamıyor biliyor musunuz?
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar. Normalde İzmir'de özel doktora gidiyordum. Bu ay herşey yolunda gelemene gerek yok deyince yaşadığım ilçedeki hastaneye gittim. Rahim ağzını 3cm ölçtü. Sınırda dedi, istirahat et, fazla hareket etme progestan verdi. Kendi doktorumu aradım panik yapma, ağır iş yapma,denize falan girme yeter dedi. 10gun sonra bana gel dedi. Sizce hiç kalkmadan yatmalı miyim? Progestan cozum olur mu? Hangi haftalarda doğan çocuklar yaşıyor, hangileri yaşamıyor biliyor musunuz?
İnşallah bekler. Tüp bebekti benimki. Başlarda da hep yattım ve yatmayı hiç sevmeyen biriyim. Tam hareketlendim bu sefer de bu çıktı. Neyse bebeğim sağlıklı olsun da yine yatarım.Geçmiş olsun canım. Gerekmedikçe kalkma dinlen, 24 ten itibaren bebeklerin hayatta kalma olasılıkları artıyor. Doktorun her ihtimale karşı ciğer geliştirici de vurabilir. Allah'ın izniyle gününü bekler inşallah
Tabi her türlü vajinal doğumun etkileri daha kolay tolere ediliyor. Hele ki kesisi olmayanlar direkt kendine geliyor. Hepimize nasip olsunValla canım bir sağlık sorunu olmadıkça hepimiz normal doğururuz inşallah. Süreçlerin ikisi de zor zaten onu kabul etmek gerek. Bir de normalden sonra da dikiş varsa zor kızlar yani maalesef doğumdan sonra da ağrı devam ediyor bir müddet. Fakat 60 günlük olduğumuzda herşey geçti ve şu an hiç doğurmamış gibiyim. Tanıdığım sezeryanlılar yıllar geçse bile sezeryanın etkisi kalıyor diyorlar. Gerçi bunlar kişiden kişiye de değişir. Hepimiz için hayırlısı olsun
Ayy çağırma kesiyi yaaa, ille kesilcez diye bir şey yokAy ne hikayeler var seninki de ders gibi belli olmuyor işte kontrolümüzde olmayan olaylar için endişe ediyoruz insani olarak:)
Bu arada bende doğum korkusu da başladı yolun sonu göründükçenormal ya da sezaryen her türlü kesiyorlar
Ben de daha önce özellikle 28. Haftadan itibaren yüksek yaşama oranı olduğunu okumuştum. İnşallah zamanını bekler bebişinMerhaba arkadaşlar. Normalde İzmir'de özel doktora gidiyordum. Bu ay herşey yolunda gelemene gerek yok deyince yaşadığım ilçedeki hastaneye gittim. Rahim ağzını 3cm ölçtü. Sınırda dedi, istirahat et, fazla hareket etme progestan verdi. Kendi doktorumu aradım panik yapma, ağır iş yapma,denize falan girme yeter dedi. 10gun sonra bana gel dedi. Sizce hiç kalkmadan yatmalı miyim? Progestan cozum olur mu? Hangi haftalarda doğan çocuklar yaşıyor, hangileri yaşamıyor biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?