- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Selamlar,Canım benim de hareketlerinde azalma vardı 2 gündür dün akşam acile gittik ultrasonda bebeği gördüm öyle rahatladım. Bu haftalarda olabiliyormuş galiba ama insan endişeleniyor yine de
Benimki bütün dozları vurun ömür boyu uğraşma dedi. Hastaneler falanda çok steril aslında ama tamam dedim artık. Bir de aşı sizi olumsuz etkiledi mi?Canım benim bir gün içimde fırıldak gibi dönüyor diğer gün çok sakin geçiyor. Başta senin gibi telaşlanıyordum, sonra alıştım. Gün içerisinde az ve derinden de olsa hareketini hissedebiliyorsam sorun etmiyorum artık.
Kızlar benim doktorum tek doz tetanoz vurdursan yeter demişti, sağlık ocağındaki hemşire tek dozun hiçbir koruyuculuğu yok 1 ay sonra 2. Dozu mutlaka vurdur diyor. Sizin doktorlarınız ne yorum yapmıştı bunla ilgili?
Kaçıncı olacak en çok değiştiren 2mizizbu son şansı zaten
bu 3 buda olmazsa 4 olacak doğuma kadar Allah büyük bakalımKaçıncı olacak en çok değiştiren 2miziz
Ne güzel bizim randevu bile alinmiyorYok kuzum ben sigortadan bedava doguracagim için hastane doktoru seçmem gerekiyordu iletişimimiz olsun diye 3. Ay da hastaneye geçtim Doç. İle devam ediyorum yoksa benden de bı 20 k cikacakti fjfjfj
Kız ben 27 yaşındayım ama bu ilk tecrubemde 9 doğurmuş gibi hissediyorum doğumda belki daha rahat olurum tersi olurBen ilk hamileligimdeki dogumumda cok direndim normal icin. O kadar sanci cektim acilma olmadi saatler sonra suni sanci aldim yine uzun surdu baktim olmuyo epidural ywptirdim. Sonra acilma olunca doguma alindim ama uyusturuldugumdan dolayi ıkınamadim hissetmiodum. Tam sezeryana karar verilecekken biraz daha denesek dedim ama direnmeyecejtim cunku bebegim sıkısıp oksijensiz kalabilirdi.Sonra resmen bi manevi gucle oyle ıkındim ki afedersiniz doktor oz aman heh tamam boyle guzel ha gayret deyince 2 dakkada dogdu . Hastaneden ciktiktan 3 gun sonra avmlerde gezmistim o zaman 28-29 yasindaydim tabi belki genc beden daha kolay atlatiyo tolere ediyo. Simdi 36yim hayirlisi bakwlim hepimize :))
Cok geçmiş olsun canım insallah olmazsın normal olur sezeryan sonrası kötü oluyo ama zorunlu olunca yapacak bısey yokyok ben tahmini konusuyorum aç geziyorum tekrardan aynı acıları yaşamamak için cuma doktorla görüşcem haftaya pazarteside dahiliye randevu aldım taş boyutlarına ve zararına baktırcam acilden üstün körü baktılar enfeksiyon yok sınırda dikakt et dediler sadece
Oglumda kullanmıstım sımdı aklıma gelmedi ben de alayım sağol canım rahatsız oluyorum baya bide sıcak ya yanıyo ortalıkCanım o bantlardan al bi dene. Şok markette 16 liraya bulmuştum o da fena değildi ama bright right mı ne bi marka var sanki bi tık o daha iyi geldi. Amazondan aldım geçen 22 liraydı. İyi gelir umarım söylediklerim
Benimde 3bu 3 buda olmazsa 4 olacak doğuma kadar Allah büyük bakalım
doğum zamanı gelcek biz hala doktor arıyoruzBenimde 3son 4 5 bulur gibi neyse kışın doğuracağız pişik olmayız
Özel hastanelerde en fazla üç gün atıyorlar ya doktorla hep iletişimde oluyorsun randevu yoksa bile araya alıyorlarNe güzel bizim randevu bile alinmiyor
Sürekli takipte olması da çok iyi aslında tabi hastanede kalmak çok zordur eminim ama en azından riskli bir durum söz konusu olduğunda direk müdahale yapılabilir. İnşallah her şey yoluna girer dualarım sizinleİlk yatışım verildiğinde 2 kez geliştirici vuruldum. Bebek her gün ultrasonla kontrol ediliyor ayrı doplerle dinleniyo. Bebek şükür iyi ssdece tansiyondan dolayı ona giden kan akımı yavaşlıyor hareket takibi yapıyorum.
Neden ki noldu neyin var :)Kız ben 27 yaşındayım ama bu ilk tecrubemde 9 doğurmuş gibi hissediyorum doğumda belki daha rahat olurum tersi olur
Kuzum ikisi de çok güzel bayıldım ben bebek arabası daha alamayacaktım zaten kışın kullanamam diye puset alacaktım tek simdilik esim diyor ki alalım sen kesin arastirmissindir fiyatı da iyiymiş kullanışlı midir acaba portbebe olayı gözüme bi tuhaf geliyor benim sanki darmış da çocuk büyüdükçe sigmayacakmis gibi@Papatyamelo bende bunu alıyorum kuzum içi geniş rengide bebek arabamla uyumlu olacak diye
Bebek arabasida bunu alıyorum gidip önce deneme yapacağım let godanda bulamadım 2.el 3 aydada bulamam bende o şans yok çünkü
Eki Görüntüle 3105661
Eskiden doktormu varmış dış sesler diyor yadoğum zamanı gelcek biz hala doktor arıyoruz
Aslında bu sorun kendime getirdi beni ben abartiyorum birseyim yok olacakmış hissediyorum ve oluyor gerçekten oluyorNeden ki noldu neyin var :)
Kuzu port bebe belli bir süre kullaniliyormus sana şöyle soylim ben yerine 10 gün sonra gideceğim orada denerim öyle yazarım sanaKuzum ikisi de çok güzel bayıldım ben bebek arabası daha alamayacaktım zaten kışın kullanamam diye puset alacaktım tek simdilik esim diyor ki alalım sen kesin arastirmissindir fiyatı da iyiymiş kullanışlı midir acaba portbebe olayı gözüme bi tuhaf geliyor benim sanki darmış da çocuk büyüdükçe sigmayacakmis gibi
Benim ne ozelle ne devletle yıldızım barışmadi dur bakalım doğum hikayelerimiz ne aksiyon entrika trajikomik konular olacak iple çekiyorumÖzel hastanelerde en fazla üç gün atıyorlar ya doktorla hep iletişimde oluyorsun randevu yoksa bile araya alıyorlar
Çiçek gibi doğurup evimize geleceğiz hepimiz sonra diyeceğiz ki sütü ne arttırır kızlar help Meee olumluydu çek kendine yaBenim ne ozelle ne devletle yıldızım barışmadi dur bakalım doğum hikayelerimiz ne aksiyon entrika trajikomik konular olacak iple çekiyorum
Hic kapilma vesveselere, aklin seni kandirmasin. Kotuyu cagirma.Aslında bu sorun kendime getirdi beni ben abartiyorum birseyim yok olacakmış hissediyorum ve oluyor gerçekten oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?