2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim de hareketlerinde azalma vardı 2 gündür dün akşam acile gittik ultrasonda bebeği gördüm öyle rahatladım. Bu haftalarda olabiliyormuş galiba ama insan endişeleniyor yine de
Selamlar,
Lutfen bu sure zarfinda acillere cok cok dikkat edin. Bebegi gorecegim derken Covid kapma olasiliginiz cok yuksek. Gecen hafta babami (kanser) acile kaldirdik, ben gebe oldugum icin bekleyemedim kardeslerim bekledi 2-3 saat boyunca orada mudehale etti doktorlar. Bekleme noktasinda kardeslerim gozlemlemis, doktorlar uyariyormus bakin bu noktada 4 tane Covid teshisi koyduk, virus yuku cok yogun diye. Cidden cok acillik olmadikca gitmemek lazim su aralar.

Benimki bütün dozları vurun ömür boyu uğraşma dedi. Hastaneler falanda çok steril aslında ama tamam dedim artık. Bir de aşı sizi olumsuz etkiledi mi?

Yok kuzum ben sigortadan bedava doguracagim için hastane doktoru seçmem gerekiyordu iletişimimiz olsun diye 3. Ay da hastaneye geçtim Doç. İle devam ediyorum yoksa benden de bı 20 k cikacakti fjfjfj
Ne güzel bizim randevu bile alinmiyor

Kız ben 27 yaşındayım ama bu ilk tecrubemde 9 doğurmuş gibi hissediyorum doğumda belki daha rahat olurum tersi olur

Cok geçmiş olsun canım insallah olmazsın normal olur sezeryan sonrası kötü oluyo ama zorunlu olunca yapacak bısey yok
Canım o bantlardan al bi dene. Şok markette 16 liraya bulmuştum o da fena değildi ama bright right mı ne bi marka var sanki bi tık o daha iyi geldi. Amazondan aldım geçen 22 liraydı. İyi gelir umarım söylediklerim
Oglumda kullanmıstım sımdı aklıma gelmedi ben de alayım sağol canım rahatsız oluyorum baya bide sıcak ya yanıyo ortalık

Sürekli takipte olması da çok iyi aslında tabi hastanede kalmak çok zordur eminim ama en azından riskli bir durum söz konusu olduğunda direk müdahale yapılabilir. İnşallah her şey yoluna girer dualarım sizinle

Kuzum ikisi de çok güzel bayıldım ben bebek arabası daha alamayacaktım zaten kışın kullanamam diye puset alacaktım tek simdilik esim diyor ki alalım sen kesin arastirmissindir fiyatı da iyiymiş kullanışlı midir acaba portbebe olayı gözüme bi tuhaf geliyor benim sanki darmış da çocuk büyüdükçe sigmayacakmis gibi

Kuzu port bebe belli bir süre kullaniliyormus sana şöyle soylim ben yerine 10 gün sonra gideceğim orada denerim öyle yazarım sana çantayıda annem dediki sırta takılan al daha kullanışlı olur dedi kafamı karıştırdı ama bunu alacağım

Özel hastanelerde en fazla üç gün atıyorlar ya doktorla hep iletişimde oluyorsun randevu yoksa bile araya alıyorlar
Benim ne ozelle ne devletle yıldızım barışmadi dur bakalım doğum hikayelerimiz ne aksiyon entrika trajikomik konular olacak iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…