2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Vajinal alıyorum progestani. İnşallah faydası olur. Sizin kasılmalarınız ne zamandır var?

Ben de öyle düşünüyorum açıkçası ama insanın da içi rahat etmiyor.

A AAsel bu arada senin bebişin artık iyice büyüdü, rahim ağzı kalınlığını az buldularsa oturman halinde rahim ağzına baskı yaratabilir belki. Mümkünse uzanarak dinlenmen en iyis olur bence kendimden verdiğim örnekte kanamam vardı ve çok daha erken haftalardı.

Merhaba kızlar, bilenleriniz bilir hamileliğimin başından beri konuştuğumuz arkadaşlar vardı hiç mide bulantısı vs bir sorun yaşamadım iştahım da oldukça iyiydi hatta 6 ayda 6 kilo aldım diyordum taa ki 3-4 gün önceye kadar bir anda mide rahatsızlığım başladı hiçbir şey hazmedemiyorum geçen gün 6 ay boyunca hiç yaşamadığım şeyi yaşadım kramplar eşliğinde çıkardım o günden beri de hazmetme sorunu yaşıyorum doğal olarak da canım bir şey istemiyor bu haftadan sonra böyle şeyler normal mi ki böyle bir şey yaşayan var mı ?

Vajinal alıyorum progestani. İnşallah faydası olur. Sizin kasılmalarınız ne zamandır var?
Benim bayağıdır varmış galiba
Ben bebek hareketi zannediyordum
Şans eseri cuma günü şeker yüklemesi için başka bir doktora gittim o karnımın sertliğini farketti
Nst de ağrı probuna girdim ve kasılmalarım olduğunu söyledi ebeler.
Nidicard ve magnezyuma başladık
Anca etkisini göstermeye başladı ilaçlar
Ama kasılmalarım devam ediyor ara ara yine

Anammm bayıldım ben bundan alırım kızlar. Çok sağol Evaanteciğim. Bu mühendislerin fiyat performans çalışmaları beni bitiriyor
Ablama gönderdim çok beğendi kartınin fotoğrafını çekip atmış hadi alalım diye minnoşum ya. Güle güle kullanalım gelince fotosunu çekip koyarım

Bende aynıyım canım, gece dönerken ile kaskatı kalıyorum. Bugün işyerinde çıkamadım odadan haliyle çok hareket edemedim, oturdum genellikle, akşam dqyürüdük azıcık o bile yordu dizlerimde belimde ayaklarımda ağrı gibi gerginlik gibi tuhaf rahatsız edici bişey var. Şimdi soğuğa yakın su ile duş aldım. Umarım işe yarar. İşyerinde tabure alacağım ayaklarımı uzatmak için, kuzenşm tavsiye etti. İşe yarar umarım. Ne tarafa döneceğimi şaşırdım yatarken.

Canım ne yaptın gittin mi detaylıya merak ediyordum seni. Ben çantayı bimden aldım, içi yalıtımlı falan güzel bişey sırta takılıyor. Ben o zamanlarçok bilmediğim için iş görür bu diyerek almıştım. Zamanla bakarım umarım başka çanta gerekmez.

Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğine de sana da sağlık versin.

Be aç karnına kan verdim, sonra 75 ml lik sıcısan içtim. Düşünmedim midem bulanır mı diye çünkü korkmak daha kötü gazoz içtiğimi düşünüp 3 yudumda bitirdim. Sonra bikaç dk biraz ateş bastı derin nefes aldım kafamı telefonla falan meşgul ettim düşünmedim çabucak geçti. Birer saat arayla 2 kan daha aldılar bu kadar. Tıplamda 3 kan alıyorlar yani

İşte kader kısmet ben zaten şansım yok bekleyip göreceğiz onun için totem yapacağım sezeryan diyip bol bol yürüyeceğim yolda felan doğururum belki

Özel hastanelerde en fazla üç gün atıyorlar ya doktorla hep iletişimde oluyorsun randevu yoksa bile araya alıyorlar
Ay benim de özel ama 10 gün sonraya zor bulhnuyor canım. Geçen haftadan ağustos randevusunu aldım ben.

Hadi ya kötü olmuş ben bir tek detayliyi çok erken tarihte almıştım onun dışında doktorumla yazisip ayarlıyorum ara randevuyu sistem de en geç 4 gün sonraya attı şimdiye kadar.Yogunlukla alakalı sanırım

Benimde var 5.5 aydan beri magnezyum verdiler

Var ama yoklar
Bir türlü ısınamıyoruz

Ben sabaha randevu aldım hep beni öğleden sonraya atıyorlardı sinir oluyordum

en çok sağa sola döne döne uyumayı özledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…