Vajinal alıyorum progestani. İnşallah faydası olur. Sizin kasılmalarınız ne zamandır var?Çok geçmiş olsun
Wc harici kalkmamaya çalış
Çoğunluk sol tarafına uzan
Bol su iç
Progestanı vajinal mı alıyorsun?vajinal daha etkili.Ağızdan alınca biraz yan etkileri oluyor.
Proluton iğnede verebilirdi doktorun.onuda bi danış istersen.
Türkiye’de yaşam sınırı 24 hafta
Benim doktorum sırasıyla 24,28,32,36 bu haftaları hedefliyor.
Geçenlerde instagramda aşağıya linkini attığım bayan karşıma çıktı.24 haftalık 550 gr doğum yapmış
Rabbim yaşamayı nasip ediyorsa bi şekilde yaşıyorlar
Benimde erken doğum riskim var kasılmalarım başladı ne yazık ki
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası ama insanın da içi rahat etmiyor.Tabi her türlü vajinal doğumun etkileri daha kolay tolere ediliyor. Hele ki kesisi olmayanlar direkt kendine geliyor. Hepimize nasip olsun
Ayy çağırma kesiyi yaaa, ille kesilcez diye bir şey yokbelki yağ gibi akar bebişler
Ben de daha önce özellikle 28. Haftadan itibaren yüksek yaşama oranı olduğunu okumuştum. İnşallah zamanını bekler bebişin
Daha önce düşük riski yaşadığımda bende istirahat etmiştim. Doktorum söğüt dalı gibi uzanıp yatma sadece ama kendini de yorma, uzan ya da otur, uzun süreli yürüme ve ağır bir şey kaldırma demişti. Mümkün mertebe dinlenebilirsen iyi olur tabiki. Progestanın rahim ağzına etkisini bilmiyorum maalesef, o konuda yorum yapamıcam.
Sen dinlenmene bak, stres de yapmamaya çalış, inş sağlıkla gelir bebişinBen de öyle düşünüyorum açıkçası ama insanın da içi rahat etmiyor.
Benim bayağıdır varmış galibaVajinal alıyorum progestani. İnşallah faydası olur. Sizin kasılmalarınız ne zamandır var?
Ablama gönderdim çok beğendi kartınin fotoğrafını çekip atmış hadi alalım diyeAnammm bayıldımben bundan alırım kızlar. Çok sağol Evaanteciğim. Bu mühendislerin fiyat performans çalışmaları beni bitiriyor
Bende aynıyım canım, gece dönerken ile kaskatı kalıyorum. Bugün işyerinde çıkamadım odadan haliyle çok hareket edemedim, oturdum genellikle, akşam dqyürüdük azıcık o bile yordu dizlerimde belimde ayaklarımda ağrı gibi gerginlik gibi tuhaf rahatsız edici bişey var. Şimdi soğuğa yakın su ile duş aldım. Umarım işe yarar. İşyerinde tabure alacağım ayaklarımı uzatmak için, kuzenşm tavsiye etti. İşe yarar umarım. Ne tarafa döneceğimi şaşırdım yatarken.deneyimli anneler size simdi bir şey sormak istiyorum benim hamilelik öncesinde var olan bir bel ağrım vardı temizlik yaptıktan sonra belim tutuluyor ve tek başıma sağa sola dönemiyordum şimdide bir yemek yapiyim ev süpürüyim uzandığımda hemen belim tutuluyor bu doğumu engeller mi ya da doğumda Allah korusun bana ciddi hasarlar verir mi
Canım ne yaptın gittin mi detaylıya merak ediyordum seni. Ben çantayı bimden aldım, içi yalıtımlı falan güzel bişey sırta takılıyor. Ben o zamanlarçok bilmediğim için iş görür bu diyerek almıştım. Zamanla bakarım umarım başka çanta gerekmez.Hayırlı haftalar güzel annelerr,şimdi öneri isteme sırası bendeanne bebek çantası önerebilir misiniz ilk hamileliğim olduğu için çok kararsız kaldım nasıl almalıyım neye dikkat etmeliyim en iyi marka hangisi olur hangisi daha kullanışlıdır diye kafam döndü bulandı sipariş edip evine gelen varsa ve kalitesinden falan herşeyinden memnunsanız banada paylaşır mısınız bi fikir olsun bende sipariş edeyim
Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğine de sana da sağlık versin.Merhabalar. Merak ettiğiniz için teşekkür ederim yazıcaktım ama hala kendime gelebilmiş değilim. 23.07den beri hastanede yatıyorum 1 gün eve gidip dinlenip geldim. Tansiyonum düşmüyor.17/11ler 15/10lar bu şekilde. Ancak bebek şuan besleniyor benden kilo alımı var diye doğum olmadı. Ama her an olabilir bebek ve ya ben zarar görmeye başladığımda. Tansiyonumun çıktığını bile hissetmiyorum ki bu zamana ladarda hissetmedim vücudum alışmış. Yükseldiği anda damar yolundan serumlar günde 8 adet tansiyon ilacı kullanıyorum. Bebeğim küçük olduğu için dr benimle 1 saati bile yaşama riskini yükselttiğinden savaşıyoruz anlıyacağınız. Zamanla ne olur bekliyorum bilmiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Be aç karnına kan verdim, sonra 75 ml lik sıcısan içtim. Düşünmedim midem bulanır mı diye çünkü korkmak daha kötü gazoz içtiğimi düşünüp 3 yudumda bitirdim. Sonra bikaç dk biraz ateş bastı derin nefes aldım kafamı telefonla falan meşgul ettim düşünmedim çabucak geçti. Birer saat arayla 2 kan daha aldılar bu kadar. Tıplamda 3 kan alıyorlar yaniKızlar bugün sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıracaktım ama açlık kan şekeri sonucum çıkmadan yükleme yapmıyorlarmış sonucum yarın öğleden sonra çıkacak ona göre çarşamba günü yükleme yapacaklar üç saat bekleyecekmişim her saat başı kan alınacakmış sizde de süreç nasıl işledi yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba
İşte kader kısmet ben zaten şansım yok bekleyip göreceğizonun için totem yapacağım sezeryan diyip bol bol yürüyeceğim yolda felan doğururum belki
Ay benim de özel ama 10 gün sonraya zor bulhnuyor canım. Geçen haftadan ağustos randevusunu aldım ben.Özel hastanelerde en fazla üç gün atıyorlar ya doktorla hep iletişimde oluyorsun randevu yoksa bile araya alıyorlar
Hadi ya kötü olmuş ben bir tek detayliyi çok erken tarihte almıştım onun dışında doktorumla yazisip ayarlıyorum ara randevuyu sistem de en geç 4 gün sonraya attı şimdiye kadar.Yogunlukla alakalı sanırımBende aynıyım canım, gece dönerken ile kaskatı kalıyorum. Bugün işyerinde çıkamadım odadan haliyle çok hareket edemedim, oturdum genellikle, akşam dqyürüdük azıcık o bile yordu dizlerimde belimde ayaklarımda ağrı gibi gerginlik gibi tuhaf rahatsız edici bişey var. Şimdi soğuğa yakın su ile duş aldım. Umarım işe yarar. İşyerinde tabure alacağım ayaklarımı uzatmak için, kuzenşm tavsiye etti. İşe yarar umarım. Ne tarafa döneceğimi şaşırdım yatarken.
Canım ne yaptın gittin mi detaylıya merak ediyordum seni. Ben çantayı bimden aldım, içi yalıtımlı falan güzel bişey sırta takılıyor. Ben o zamanlarçok bilmediğim için iş görür bu diyerek almıştım. Zamanla bakarım umarım başka çanta gerekmez.
Canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğine de sana da sağlık versin.
Be aç karnına kan verdim, sonra 75 ml lik sıcısan içtim. Düşünmedim midem bulanır mı diye çünkü korkmak daha kötü gazoz içtiğimi düşünüp 3 yudumda bitirdim. Sonra bikaç dk biraz ateş bastı derin nefes aldım kafamı telefonla falan meşgul ettim düşünmedim çabucak geçti. Birer saat arayla 2 kan daha aldılar bu kadar. Tıplamda 3 kan alıyorlar yani
Ay benim de özel ama 10 gün sonraya zor bulhnuyor canım. Geçen haftadan ağustos randevusunu aldım ben.
Benimde var 5.5 aydan beri magnezyum verdilerBenim bayağıdır varmış galiba
Ben bebek hareketi zannediyordum
Şans eseri cuma günü şeker yüklemesi için başka bir doktora gittim o karnımın sertliğini farketti
Nst de ağrı probuna girdim ve kasılmalarım olduğunu söyledi ebeler.
Nidicard ve magnezyuma başladık
Anca etkisini göstermeye başladı ilaçlar
Ama kasılmalarım devam ediyor ara ara yine
Bol lohusalik sendromu ve gözyaşıÇiçek gibi doğurup evimize geleceğiz hepimiz sonra diyeceğiz ki sütü ne arttırır kızlar help Meee olumluydu çek kendine ya
Yürüyünce iyi oluyor unutuyorsunHic kapilma vesveselere, aklin seni kandirmasin. Kotuyu cagirma.
Bende bayıldım bunu alacağımAy bu çanta bir harika ben bayildimannen sırt çantası kullanışlı diyorsa bu ay yağ aldi bir sonraki maaşa da çanta aliverir analarimiz bas taci
O model yoksa başka modeline bakacagim eski model sanırım olmayabilirH a p p y araba ile ilgili guncellemeyi bekliyorum ben o zaman kocisi dizginliyorum sen bakana kadar
Var ama yoklarHe ben de annelikle ilgili bir desteği almak için falan bekliyorsun sandım, bilmediğim bir şart mı var acaba diye sordumevet o yarım gün işiyle mis gibi kapatıyorsun o zaman sen sonradan
Canım ben de tüp bebekçiyim de bana hiçbir doktorum bunla ilgili yorum yapmamıştı. Ne zaman belli oluyor ki acaba? Ben doktoruma böyle şeyler sorunca daha erken diye beni tatlı sert azarlıyorsoramıyorum da
Ben bu sabah ilkini vuruldum ama hiçbir yan etkisi yok şu an. Mesela eşim geçen senelerde işe giriş için vurulmuştu kolu bayağı kopuyordu 2 3 gün. Belki uyuyup uyanınca başlar bilemiyorum. Genelde ağrılar uyuyup uyanınca başlar ya
H a p p y anam sizin niye doktorunuz yok hala ben kaçırmışım orayı
Ben bir ara kış bebesi diye portbebe olmasına çok takmıştım kafayı. Sonra baktım ki portbebe olanların hepsinin altında bir metal kısım var, bebek büyüdükçe ayağı oraya denk gelip rahatsız edebilir diye düşündüm. İnternetten de bu tarz birkaç yorum okumuştum. O yüzden sonradan tam tersi portbebe olmayan, ayaklık yeri olan bir model aldım. Eğer bebek biraz büyüyünce baston alırım diyorsan portbebeli alınabilir bence. Ama yok bunu kullandığı yere kadar kullansın diyorsan, bence portbebe orada bir dezavantaj yaratıyor.
Ben sabaha randevu aldım hep beni öğleden sonraya atıyorlardı sinir oluyordumBende aynıyım canım, gece dönerken ile kaskatı kalıyorum. Bugün işyerinde çıkamadım odadan haliyle çok hareket edemedim, oturdum genellikle, akşam dqyürüdük azıcık o bile yordu dizlerimde belimde ayaklarımda ağrı gibi gerginlik gibi tuhaf rahatsız edici bişey var. Şimdi soğuğa yakın su ile duş aldım. Umarım işe yarar. İşyerinde tabure alacağım ayaklarımı uzatmak için, kuzenşm tavsiye etti. İşe yarar umarım. Ne tarafa döneceğimi şaşırdım yatarken.
Canım ne yaptın gittin mi detaylıya merak ediyordum seni. Ben çantayı bimden aldım, içi yalıtımlı falan güzel bişey sırta takılıyor. Ben o zamanlarçok bilmediğim için iş görür bu diyerek almıştım. Zamanla bakarım umarım başka çanta gerekmez.
Be aç karnına kan verdim, sonra 75 ml lik sıcısan içtim. Düşünmedim midem bulanır mı diye çünkü korkmak daha kötü gazoz içtiğimi düşünüp 3 yudumda bitirdim. Sonra bikaç dk biraz ateş bastı derin nefes aldım kafamı telefonla falan meşgul ettim düşünmedim çabucak geçti. Birer saat arayla 2 kan daha aldılar bu kadar. Tıplamda 3 kan alıyorlar yani
Ay benim de özel ama 10 gün sonraya zor bulhnuyor canım. Geçen haftadan ağustos randevusunu aldım ben.
en çok sağa sola döne döne uyumayı özledim zatenBende aynıyım canım, gece dönerken ile kaskatı kalıyorum. Bugün işyerinde çıkamadım odadan haliyle çok hareket edemedim, oturdum genellikle, akşam dqyürüdük azıcık o bile yordu dizlerimde belimde ayaklarımda ağrı gibi gerginlik gibi tuhaf rahatsız edici bişey var. Şimdi soğuğa yakın su ile duş aldım. Umarım işe yarar. İşyerinde tabure alacağım ayaklarımı uzatmak için, kuzenşm tavsiye etti. İşe yarar umarım. Ne tarafa döneceğimi şaşırdım yatarken.
Günaydın ve Günaydın kızçeler inşallah güzel bir gün olurGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?