2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya benm yatinca balon balon patlatıyor o kadar o da altta hissediyorum cinnet geciricen durmadan uzanmak zorundayım hissetmek için normalde çok hareketliydi bir haftadir bişe oldu çocuğuma

Benim de en çok uzanınca oluyor hareketler, birkaç gün öncesine kadar dışarıdan görünüyordu hareketleri, o derece.

Ayy göğüslerimden süt gelmeye başlamış
Bana doktor tehlikeli dedi erken doğumu tetikler dedi ama on gündür geliyor az az , 24.haftadayım sıkı sütyen tak dedi sakın dokunma göğsüne uyarma dedi bilemiyorum çok mutlu olmuştum görünce bende ama doktorlara sorup burda yazsak da strese girmesek

Ne göğüse ne göbeğe çok dokunmayı önermiyor doktorlar, erken doğum tetikçisi buluyorlar bu hareketleri kendi doktoruma sormadım fakat biri kadın doğumcu biri acil uzmanı iki arkadaşım da aynı şeyi söyledi. Perşembe gideceğim sormayı unutmazsam sorayım kendi doktoruma da

İlk defa duyuyorum bunu ben hep okşamalardan hoşlanıyordur diye karnımı seviyorum

Ayy biz de aynen böyleyiz. Dişil mişil enerji yok. Amca oğlu takılıyoruz şu ara bizim durum riskli diye doktor nau nau dedi. Lohusalıktan sonra umarım tekrar
Al benden de o kadar benim enerjim tavanken eşim korktu bişey olur diye ilk trimesteri atlatinca bir kere kavuştuk sonrası yok valla sıcakta sarılmayı bile istemiyorum karnımı severken bile catliyorum sıcaktan kusura bakmasın babamız emmogluyuz bir süre

Çok saol canim morel oldu biraz. Dikiş atıldığında uzunluk ne kadardı? İlaç kullanıyor musun? Hiç bı iş yapmıyor musun
Canım dikiş atılmadan 2 gün önce 29 mm çıkmıştı. Şimdi dikişle 32 mm çıktı. Tabi değişmiş olabilir haftaya kontrolüm. Sabah akşam progestan fitil ve haftalık proluton iğne kullanıyorum. Rahim ağzı kısa olup dikişsiz geçiren bir arkadaşımız daha vardı hatırlayamadım adını. Progestanın dikiş kadar etkili olduğu söyleniyor bazı makale çalışmalarında. Ben oğlumla ilgilenmek dışında iş yapmıyorum dönüşümlü gelip bakıyorlar aileden yani yemektir temizliktir yapmıyorum. Kalkıp suyumu alıyorum oğlumun meyvesini yıkayıp doğruyorum vs böyle işler ancak. Doktorum 15 dakikaya kadar yürüyebilirsin dedi ama benim ev geniş zaten kalkıp lavaboya gitmek bile bana yeterince uzun geliyor. Bazen bahçeye inip oturuyorum yarım saat. Ya da bir kafede yarım saat bir saat oturuyoruz eşimle genelde doktor için ya da iğne için çıkmışsam hazır.

Boyun da çok kısa değlse gayet iyi bence kuzu kii sen başlangıç kilonu biliyorsun aslında daha yüksekti diyorsun ama doğru benim doktor da ilk ne ölçtüyse hep onu baz alıyor.
Etraftan göbeğini görmesem hamile olduğunu anlamam diyorlar bir de benim daha hiç ödemim, ayak-bilek şişmem falan olmadı. İnş olmaz da bakalım. Ayakkabı giymede falan sorun yaşanıyor diğer türlü, şimdi rahatım neyim varsa her şeyimi giyiyorum ayakkabı olarak darısı benim gebeliğimin devamına ve tüm gebelere

kendi kendine geliyosa o sikinti degil ama geliyo mu diye sıkmak ya dagelsin diye ugrasmak erken dogumu tetikleyebilir

Benimde sol kalcamda gelen giden bir agri var. Acaba sol tarafima dogru yatiyorum diye mi bu agri var diye de dusunmedim degil. Ama ben hep sol tarafina yatan biriyim. Sonra youtube'da Kaan Kocatepe hocaya gelen sorulara verdigi yanitlardan ogrendim. Bu aylarda kalca kemiklerimiz doguma uygun hale gelmeye basliyor, ayrica rahimi yerinde tutan kaslarda geriliyormus. Bu kalca ve kasik agrilari normalmis.

Boyun mu uzun canim veya iç karnin buyuktur oyle derler :) bwnim artik baya belli oluyo

Bende de var canim hem de uzun suredir.Bakalim dpgumdan sonra da devam ederse ona gore doktora gidicem. Benim kasik agrim da uzun suredir var tahlillerde bisey cikmadi, dogum kasilmasi da degil. Oyuzden genisleyen rahim ve buyuyen bebekten dolayi dedi.Prpgestan kullaniyorum cokkk iyi geliyor.

Kızlar ayağımın altı sanki kasilmis gibi basamiyorum neden olur damar damar üstüne gelmiş gibi 3 gündür çok disarlarda hastanelere gittim annemi götürdüm sürekli ayaktayım acaba ondan mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…