2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yüksek çıkmamış bence değerin ilk değer aralığı 180e kadar normal sayılıyor ikinci Aralık da 155e kadar sanırım sonuç kağıdından öyle hatırlıyorum referans aralığı yazmıyor mu sonuçlarında?
Benim 1.saat 151 2.saat 145çıktı ben de çok yüksek ve 2.saatte pek düşmemiş diye telaş yaptım doktor direk sorun yok dedi yorum bile yapmadı. Çok daha üst sınırlarda var diyorlar sanırım endişelenme doktorunla görüşmeden. Benim aldığım glikoz 75mgdı

Ben...Hicbir vitamin-demir vs eksikligim yok, ama sifir enerji ve motivasyon. umarım sicaklardandir.

Glukoz (Açlık Kan Şekeri)89mg/dL74 - 106 < 70 Hipoglisemi * 100 - 125 Bozulmuş açlık glukozu * >= 126 Diyabet *

kızlar açlık kan şekerim 89 çıktı yarında tokluk vercem anlayan varmıı

Kızlar nasılsınız, herkes bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşur umarım benim 3-4 gündür sol kalçamda ağrı başladı ama basamayacak seviyeye geldi şu anda basamıyorum yürüyemiyorum kalça eklemim yerinden çıkacak gibi acıyor basarken. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Endokrine yonlendirdi. Ilk gebelikte de diyetle hallolmustu.yine oyle yeterli olur muhtemelen dedi. Endokrine gidemedim daha cmtye randevu aldim.
Eski listem duruyo hala olmazsa diyetisyene gitmeden de onu yaparim belki
Bebek yokken hamile değilken yaptığımız diyetler gibi mi

Ben de oluyor aynı sol kalçamda sol tarafta ne var ki neden hep sol acaba Aynı zamanda vajinamda içten ara ara ağrılar girmeye başlamıştı saniyelik doktoruma söyledim onlar kramp nbl osteo formula alıp kullanmaya başla dedi iki gündür kullanıyorum işe yarar inşallah. Senin dediğin seviyede değil ama benim ilk kalktığımda o acı ve basamama oluyor sonra geçiyor.

Amin inşallah bebeğini bekleyen tüm anneler sağlıkla alır inşallah yavrularını

Ayy biz de aynen böyleyiz. Dişil mişil enerji yok. Amca oğlu takılıyoruz şu ara bizim durum riskli diye doktor nau nau dedi. Lohusalıktan sonra umarım tekrar
Hepiniz kepenkleri kapatmissiniz bizim haftada 2 oluyor ya durduramıyorm kocayı napacagimi şaştım ağrım olmuyor ama uyuşma oluyor

Endokrine yonlendirdi. Ilk gebelikte de diyetle hallolmustu.yine oyle yeterli olur muhtemelen dedi. Endokrine gidemedim daha cmtye randevu aldim.
Eski listem duruyo hala olmazsa diyetisyene gitmeden de onu yaparim belki
Geçmiş olsun canım bende bekliyordum hamilelik şekeri çıkmadı çok şükür diyet yaparım bahaneyle diyordum

Benim azaldı bir iki gündür. Bugün de feci kasılmalarım oldu sık sık kısa süreli.
Ya benm yatinca balon balon patlatıyor o kadar o da altta hissediyorum cinnet geciricen durmadan uzanmak zorundayım hissetmek için normalde çok hareketliydi bir haftadir bişe oldu çocuğuma

Hepiniz kepenkleri kapatmissiniz bizim haftada 2 oluyor ya durduramıyorm kocayı napacagimi şaştım ağrım olmuyor ama uyuşma oluyor
Benim de 3-4 gündür hareketleri azaldı canım Kaan Kocatepe nin bununla ilgili bir videosu varmış ben aradım bulamadım ama arkadaşım bahsetti bu haftalarda hareketleri azalabiliyormuş ben geçen gün acile gittim hatta korkudan kalp atışını gördüm rahatladım. Geceleri az hissediyorum ben gündüzleri ise çok az bu ara içim içimi kemiriyor

Ay desene aynıyız ya o zaman sakin olalım benmde cumartesi kontrol şeker yüklemem de var zaten

Çok saol canim morel oldu biraz. Dikiş atıldığında uzunluk ne kadardı? İlaç kullanıyor musun? Hiç bı iş yapmıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…