Kuzu varisin gectimiNasil cozum bulundu canım? Kendiliginden mi geciyor? Seninde hamileyken mi oldu?
Korkma kuzu benimde 1 hafta sağ kalçamda oldu yürüyemedim sürüne sürüne olsada 15 dk yürüdüm hayırlısıyla geçti .Yuruyemiyorsan bile zorla ama dimdik yürü ağırlık eşit dağılsın omuzların arkadaki kemiklerine değsin.Benimde sol kalcamda gelen giden bir agri var. Acaba sol tarafima dogru yatiyorum diye mi bu agri var diye de dusunmedim degil. Ama ben hep sol tarafina yatan biriyim. Sonra youtube'da Kaan Kocatepe hocaya gelen sorulara verdigi yanitlardan ogrendim. Bu aylarda kalca kemiklerimiz doguma uygun hale gelmeye basliyor, ayrica rahimi yerinde tutan kaslarda geriliyormus. Bu kalca ve kasik agrilari normalmis.
Yorgunluktandır canım ödem yapmıştır ayakların benim oturunca bile şişiyor ağrıyorKızlar ayağımın altı sanki kasilmis gibi basamiyorum neden olur damar damar üstüne gelmiş gibi 3 gündür çok disarlarda hastanelere gittim annemi götürdüm sürekli ayaktayım acaba ondan mı.
Olma ben hep yiyorum Fast food turkish olan ama sucuk henüz hiç yemedim sosis salamdaBugün çok fena bir kaçamak yaptım
Söylemesi ayıp pastırmalı ve sucuklu pizza yedim riskli dönemleri atlattık şükür ama yinede hem tedirgin oldum hem yedim
Yurume de hicbir sorun yok ama sanki kalcama biri tekme atmis gibi :) Agri orda sabit duruyor :)Korkma kuzu benimde 1 hafta sağ kalçamda oldu yürüyemedim sürüne sürüne olsada 15 dk yürüdüm hayırlısıyla geçti .Yuruyemiyorsan bile zorla ama dimdik yürü ağırlık eşit dağılsın omuzların arkadaki kemiklerine değsin.
Benim iğne saplanmış gibiydiYurume de hicbir sorun yok ama sanki kalcama biri tekme atmis gibi :) Agri orda sabit duruyor :)
Kaan Kocatepe nin videosunu buldum bu haftalardan sonra bebeğin kişiliği oturuyor her bebek çok hareketli olmaz diyor özetle. Bizim kızçeler tembel olacak galibaBenmde ama artık kesildi anlamadım ki niye böyle yaptı cadı kiz
Şişlik yok baş parmağin altındaki ayak boşluğu kasilmis gibiYorgunluktandır canım ödem yapmıştır ayakların benim oturunca bile şişiyor ağrıyor
kuzum ben pizzaci isletiyorumBugün çok fena bir kaçamak yaptım
Söylemesi ayıp pastırmalı ve sucuklu pizza yedim riskli dönemleri atlattık şükür ama yinede hem tedirgin oldum hem yedim
ayy hic bilmiyordum. yeni birsey ogrendimNe göğüse ne göbeğe çok dokunmayı önermiyor doktorlar, erken doğum tetikçisi buluyorlar bu hareketleri kendi doktoruma sormadım fakat biri kadın doğumcu biri acil uzmanı iki arkadaşım da aynı şeyi söyledi. Perşembe gideceğim sormayı unutmazsam sorayım kendi doktoruma da
kuzum ben pizzaci isletiyorumhaftada 3-4 gun bir dilim kesin yiyorum, bir sorun yok ayalrdir gonul rahatligiyla yiyebilirsin
ayy hic bilmiyordum. yeni birsey ogrendim
Bende doguma yakin sutum gelmezse , eşimin gogus sevdasindna yararlanip sut gelmesini saglayabilir miyim diye dusunmustum gecenlerde
Ben de bilmiyordum bunu. Öğrendiğim iyi oldu sağolunBen hep oksuyorum :)) ama gogus ucu evet prolaktin hormonunu direk uyaran bisey hatta o hormona baktirilacagi zaman son 24 saatte dokunma banyoda lifleme vs istemiyolar.
Bunu hiç bilmiyordum öyle akmıyor ben baktım ucunda kurumuş sağdım geliyor . Dikkat edeyim teşekkür ederimBana doktor tehlikeli dedi erken doğumu tetikler dedi ama on gündür geliyor az az , 24.haftadayım sıkı sütyen tak dedi sakın dokunma göğsüne uyarma dedi bilemiyorum çok mutlu olmuştum görünce bende ama doktorlara sorup burda yazsak da strese girmesek
Burası bu yüzden çok faydalı oluyor bende öğrenmiş oldum artık asla sık sık dokunmam inceleyip duruyordumBen de bilmiyordum bunu. Öğrendiğim iyi oldu sağolun
Yok canım geçmedi. Doktorda baktı doğumdan sonra geçer dediKuzu varisin gectimi
Merhabalar suan haftanız tam olarak nedir? Bende gidicem de acaba sizin haftalarınız da o kiloya ki geliyor diye merak ettimSelam kızlar, doktorumdan geliyorum, bebeğim iyice büyümüş 803 gr olmuşŞeker yüklemesini gerekli görmedi ben yaptırmayacağım. Kızım elleriyle yüzünü kapamıştı cimcimee, baya uğraştık ama bir renkli fotoğraf alamadık ve ilk defa gözleri açıkken gördüm prensesimi bir aydır görmemiştim nasıll özlemişimmm
Evet evet benim de öyle atletime kurumuş toz şeker gibi minik minik iz yapıyor, ucuna bakıyorum bazen de bir Damla gelmiş kurumuş atletimde ama hiç dokunmamaya çalışıyorum yoksa ilk zamanlar merak ettim biraz elimle yokladım acayip hassaslaştı süt doldu gibi üstüne yatamadım ağrı oldu artık dokunmuyorum .. banyo yaptıktan sonra ki gün daha çok oluyor sanki sıcak su sütü aktif hale getiriyorBunu hiç bilmiyordum öyle akmıyor ben baktım ucunda kurumuş sağdım geliyor . Dikkat edeyim teşekkür ederim
Benimde bacakta çıkıyor sanki uzatınca geçiyorYok canım geçmedi. Doktorda baktı doğumdan sonra geçer dedi
Ay çok heyecanlı aslında ama değişikte bir yandan inşallah kendimiziEvet evet benim de öyle atletime kurumuş toz şeker gibi minik minik iz yapıyor, ucuna bakıyorum bazen de bir Damla gelmiş kurumuş atletimde ama hiç dokunmamaya çalışıyorum yoksa ilk zamanlar merak ettim biraz elimle yokladım acayip hassaslaştı süt doldu gibi üstüne yatamadım ağrı oldu artık dokunmuyorum .. banyo yaptıktan sonra ki gün daha çok oluyor sanki sıcak su sütü aktif hale getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?