2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Korkma kuzu benimde 1 hafta sağ kalçamda oldu yürüyemedim sürüne sürüne olsada 15 dk yürüdüm hayırlısıyla geçti .Yuruyemiyorsan bile zorla ama dimdik yürü ağırlık eşit dağılsın omuzların arkadaki kemiklerine değsin.

Kızlar ayağımın altı sanki kasilmis gibi basamiyorum neden olur damar damar üstüne gelmiş gibi 3 gündür çok disarlarda hastanelere gittim annemi götürdüm sürekli ayaktayım acaba ondan mı.
Yorgunluktandır canım ödem yapmıştır ayakların benim oturunca bile şişiyor ağrıyor

Bugün çok fena bir kaçamak yaptım
Söylemesi ayıp pastırmalı ve sucuklu pizza yedim riskli dönemleri atlattık şükür ama yinede hem tedirgin oldum hem yedim
Olma ben hep yiyorum Fast food turkish olan ama sucuk henüz hiç yemedim sosis salamda
İskender döner hamburger etsiz Çiğ köfte dışarıdan börek tantuni yiyorum

Yurume de hicbir sorun yok ama sanki kalcama biri tekme atmis gibi :) Agri orda sabit duruyor :)

Bugün çok fena bir kaçamak yaptım
Söylemesi ayıp pastırmalı ve sucuklu pizza yedim riskli dönemleri atlattık şükür ama yinede hem tedirgin oldum hem yedim
kuzum ben pizzaci isletiyorum haftada 3-4 gun bir dilim kesin yiyorum, bir sorun yok ayalrdir gonul rahatligiyla yiyebilirsin
ayy hic bilmiyordum. yeni birsey ogrendim
Bende doguma yakin sutum gelmezse , eşimin gogus sevdasindna yararlanip sut gelmesini saglayabilir miyim diye dusunmustum gecenlerde

Ay çok güldüm, sende çok gül

Bunu hiç bilmiyordum öyle akmıyor ben baktım ucunda kurumuş sağdım geliyor . Dikkat edeyim teşekkür ederim

Merhabalar suan haftanız tam olarak nedir? Bende gidicem de acaba sizin haftalarınız da o kiloya ki geliyor diye merak ettim

Bunu hiç bilmiyordum öyle akmıyor ben baktım ucunda kurumuş sağdım geliyor . Dikkat edeyim teşekkür ederim
Evet evet benim de öyle atletime kurumuş toz şeker gibi minik minik iz yapıyor, ucuna bakıyorum bazen de bir Damla gelmiş kurumuş atletimde ama hiç dokunmamaya çalışıyorum yoksa ilk zamanlar merak ettim biraz elimle yokladım acayip hassaslaştı süt doldu gibi üstüne yatamadım ağrı oldu artık dokunmuyorum .. banyo yaptıktan sonra ki gün daha çok oluyor sanki sıcak su sütü aktif hale getiriyor

Ay çok heyecanlı aslında ama değişikte bir yandan inşallah kendimizi gibi hissetmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…