aaa bizde arada çok şarkıları son ses dinliyoruz acaba içerde dans mı ediyor beybide hareketliydiBen ayaktayken de hissediyorumhatta 18. Haftamdaydi cocugu lunaparka goturmustum cok sesten midir nedir harekrtlenmisti
Daha çok heyecanlandım yaaaa , maşallah benimki hep kıçını dönüyor inşallah bu sefer bende görürüm.Selam kızlar, doktorumdan geliyorum, bebeğim iyice büyümüş 803 gr olmuşŞeker yüklemesini gerekli görmedi ben yaptırmayacağım. Kızım elleriyle yüzünü kapamıştı cimcimee, baya uğraştık ama bir renkli fotoğraf alamadık ve ilk defa gözleri açıkken gördüm prensesimi bir aydır görmemiştim nasıll özlemişimmm
Evet arabada falan acinca cok hareketleniyo:))aaa bizde arada çok şarkıları son ses dinliyoruz acaba içerde dans mı ediyor beybide hareketliydi
Gozunu acabiliyo muymus bebisler bu haftalarda?:) benimkinin kqpaliydi minnosumDaha çok heyecanlandım yaaaa , maşallah benimki hep kıçını dönüyor inşallah bu sefer bende görürüm.
benimki detaylı ultrasondan çıktığımdan beri yüzünü göstermedi hep arkası dönük gözünü açmayı geçtim gül cemalini görsem yeterGozunu acabiliyo muymus bebisler bu haftalarda?:) benimkinin kqpaliydi minnosum
Ay maşallah pamuk kuşa ben de aranızda yakın zamanda kontrole giden var mı bebişler ne alemde diye mesaj yazacaktım. Aynı haftadayız benim de doğum 16 kasım :) Cumartesi kontrole gideceğim şeker yüklemesi yaptıracağım. Boyunu söyledi mi doktor :)Selam kızlar, doktorumdan geliyorum, bebeğim iyice büyümüş 803 gr olmuşŞeker yüklemesini gerekli görmedi ben yaptırmayacağım. Kızım elleriyle yüzünü kapamıştı cimcimee, baya uğraştık ama bir renkli fotoğraf alamadık ve ilk defa gözleri açıkken gördüm prensesimi bir aydır görmemiştim nasıll özlemişimmm
Sağol canımAy maşallah pamuk kuşa ben de aranızda yakın zamanda kontrole giden var mı bebişler ne alemde diye mesaj yazacaktım. Aynı haftadayız benim de doğum 16 kasım :) Cumartesi kontrole gideceğim şeker yüklemesi yaptıracağım. Boyunu söyledi mi doktor :)
Ilk saat 209 ikinci 164canım kaç çıktı şekerin?
İnşallah canım en son iki hafta önce gördüm minnoşumu ama doktor kilogramını ana kontrolde söyleyeceğim demişti :)Sağol canımkolunu başını felan tek tek baktı ama tam boyunu söylemedi canım. Bende unuttum sormayı. Senden de güzel haberler bekliyoruz
75lik yaptirdi dr ilk gebelikte de cikti diye
İnşallah risk oluşturmaz ya75lik yaptirdi dr ilk gebelikte de cikti diye
Endokrine yonlendirdi. Ilk gebelikte de diyetle hallolmustu.yine oyle yeterli olur muhtemelen dedi. Endokrine gidemedim daha cmtye randevu aldim.İnşallah risk oluşturmaz ya
Benim Dr diyet yapsan yeterli dedi
Senin Dr ne dedi canım
Uyluk kemiğine göre sanırım 30,35 cm arası bir şey olmalı.İnşallah canım en son iki hafta önce gördüm minnoşumu ama doktor kilogramını ana kontrolde söyleyeceğim demişti :)
Çok geçmiş olsun on gün önce bi akrabam doğum yaptı o da sizinle aynı süreçleri yaşadı şimdi sağlıklı bi oğlu var çok şükür inşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğiniziSelam arkadaşlar Ense kalınlığı detaylı ultrasonda yüksek çıkanlar var mı?
İkili testte düşük riskli çıkmıştı(raporda NT 1.03mm ve nazal kemik izlendi yazıyordu)
23. Hafta detaylı ultrason vaktim heldiğinde ise ense kalınlığı 6,41mm çıkınca perinatolojiye yönlendirdiler ve 10 gün sonra perinatoloji tekrar baktı 7,5mm çıktı. Amniyosentez önerdiler fakat riske atıp yaptırmak istemedim. Rabbime sığındım. Benle aynı durumu yaşayanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?