Bende hissetmeyince , sirt ustu yatiyorum 1 -2 dk ya hareket ediyor ozamanbende hep bastırıyordum hissetsin diye inşallah birşey olmaz daha yapmıyacağ
En etkili yöntemBende hissetmeyince , sirt ustu yatiyorum 1 -2 dk ya hareket ediyor ozaman
sağol canım ne bilim herkeste kilo alman lazım demeye başladı ben çok mutsuz değilim aslında bu durumdan ama insan gene de takılıyoYok tatlım bence bebek kilo almıştır ne güzel işte sen almamışsın
Onlar senin kilo almanı istiyor .sağol canım ne bilim herkeste kilo alman lazım demeye başladı ben çok mutsuz değilim aslında bu durumdan ama insan gene de takılıyo
aynı şekilde düşünüyormOnlar senin kilo almanı istiyor .
Daha çok stres yaptırıp yedirirler .Ben o zincirleri 3 gün önce kırdım 3 ana 3 ara öğün yapıyorum midemde rahat az az yediğim içinde ödemde olmuyor .Daha hafif dinç hissediyorum
Günaydın canımGünaydın herkese :)
Yarın ben de gıdıcem hayırlısıyla hem seker yüklemesi hem kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerek kanlar karıştı mı diye de bakacak indirek coombs testi yapacak bebeği cok merak ediyorum en son 4 temmuz da gittimGünaydın hanımlar şeker yüklemesi için asmdeyim 75grlık yükleme yaptılar üç saat buradayım inşalşah her şey yolunda gider dua edin bana
Bavul işi çoktan tmm tatil başladı canim da yine karga bokunu yemeden uyaniyorm
inşallah bir şey çıkmaz bende tokluk ölçtürdüm 121 çıktı iyi dedi benimki şeker yüklemesi yapmıyorrGünaydın hanımlar şeker yüklemesi için asmdeyim 75grlık yükleme yaptılar üç saat buradayım inşalşah her şey yolunda gider dua edin bana
Hayırlı haberler alırsınız inşallahYarın ben de gıdıcem hayırlısıyla hem seker yüklemesi hem kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerek kanlar karıştı mı diye de bakacak indirek coombs testi yapacak bebeği cok merak ediyorum en son 4 temmuz da gittim
Benim cumartesi kontrolüm vardı suyum bir tık yüksekmiş korkulacak bir şey değil dedi doktorum bu haftalar suyun en yüksek olduğu haftalarmış yine de şekerimi kontrol etmek istedi tedbir amaçlı yaptırıyorum yani umarım iyi gelir sonuçlarinşallah bir şey çıkmaz bende tokluk ölçtürdüm 121 çıktı iyi dedi benimki şeker yüklemesi yapmıyorr
inşallah iyi gelirBenim cumartesi kontrolüm vardı suyum bir tık yüksekmiş korkulacak bir şey değil dedi doktorum bu haftalar suyun en yüksek olduğu haftalarmış yine de şekerimi kontrol etmek istedi tedbir amaçlı yaptırıyorum yani umarım iyi gelir sonuçlar
Kuzum ınstagramdan bu sayfayı takip et mükemmelBavul işi çoktan tmm tatil başladı canim da yine karga bokunu yemeden uyaniyorm
Günaydın canımGünaydın kızlarrrr
cok gecmis olsun. youtube'da soru cevaplari dinlerken cok duyuyorum varis olayini. hem popoda hem vajinada oluyormus.Benim iğne saplanmış gibiydi
Üstelik şimdi birde varis çıktı dert bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?