2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
sağol canım ne bilim herkeste kilo alman lazım demeye başladı ben çok mutsuz değilim aslında bu durumdan ama insan gene de takılıyo
Onlar senin kilo almanı istiyor .
Daha çok stres yaptırıp yedirirler .Ben o zincirleri 3 gün önce kırdım 3 ana 3 ara öğün yapıyorum midemde rahat az az yediğim içinde ödemde olmuyor .Daha hafif dinç hissediyorum

Günaydın hanımlar şeker yüklemesi için asmdeyim 75grlık yükleme yaptılar üç saat buradayım inşalşah her şey yolunda gider dua edin bana
Yarın ben de gıdıcem hayırlısıyla hem seker yüklemesi hem kan uyuşmazlığı iğnesi olmam gerek kanlar karıştı mı diye de bakacak indirek coombs testi yapacak bebeği cok merak ediyorum en son 4 temmuz da gittim

inşallah bir şey çıkmaz bende tokluk ölçtürdüm 121 çıktı iyi dedi benimki şeker yüklemesi yapmıyorr
Benim cumartesi kontrolüm vardı suyum bir tık yüksekmiş korkulacak bir şey değil dedi doktorum bu haftalar suyun en yüksek olduğu haftalarmış yine de şekerimi kontrol etmek istedi tedbir amaçlı yaptırıyorum yani umarım iyi gelir sonuçlar

inşallah iyi gelir bende cuma gidicem çok heyecanlıyıımm

Eklentiler

• Screenshot_20220803-094853_Instagram.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20220803-094844_Instagram.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20220803-094753_Instagram.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20220803-094715_Instagram.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…