2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hemen aldım takibe teşekkür ederim canım sen nasılsın nasıl gidiyor oğlusun ne durumda
Sıcak bunaltisi hariç hayırlısıyla güzel gidiyor kuzum. Sıcaklığın verdiği halsizlik var.
Klima açıyorsun terliyorsun duştan çıkıyorsun anında terliyorsun klimanin altındada hasta olacak gibi hissediyorum

kızlar bişey sormak istiyorum..evde kırk ayrı yastıkla yatıyorum sırf hareketlerimi sınırlasın diye ama gene bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum uyku sırasında..aynı şey olan varmı:/
Kuzu gece 1 kez yaşıyorum bu durumu bazen oğlum tekme atınca direk sola dönüyorum bazende öyle uyanmis oluyorum içini ferah tut sonuçta doktorda o pozisyonda bizi kontrol ediyor .

benim de dizimin altinda arka tarafta. ama gebelikten once baslamisti. Igne yada lazer ile yok edilebiliyor.
Evet canim köpük tedavisi var varis için
Kılcal damarada iğne olan iyi diyorlar ama ben lazer yaptırırım sanırım derse ki köpük tedavisi ameliyatla ya o sırada iğneyle kılcal damarlarida yok ederse varım ama canlı canlı iğneyle göremem ben

Bir kere yaptirmistim, hic canim yanmamisti. Ben alistim gerci, kan uyusmazligi ve aylik kan testinden dolayi surekli igneleniyorum. Simdi su seker yukleme, Adecel. Covid ve kan uyusmazligi ignesini de yiyeyimde rahatlarim iyice

Ay ne güzel inşallah doktorum bana da onay verir Allah bi sancıda kurtarsın sizi de inşallah her şey gönlünüzce olur
Amin insallah doktorum kararlı olmak önemli diyo bu konu da kararlılar doguruyo diyo ben bu zamana kadar yürüyüş yüzme ne varsa yaptım bu ara cok sıcak 3 gündür yürümüyorum yol yorgunluğum da var baslıycam aksamları yürümeye haraket önemli insallah yolunda gider kendi gelir bide normal doğum tadayım

Bir kere yaptirmistim, hic canim yanmamisti. Ben alistim gerci, kan uyusmazligi ve aylik kan testinden dolayi surekli igneleniyorum. Simdi su seker yukleme, Adecel. Covid ve kan uyusmazligi ignesini de yiyeyimde rahatlarim iyice
Oy kıyamam ya hayırlısıyla 3 ay sonra hepsi bitecek mutluluk gözyaşlarımız olacak

Covid vurul dedimi biontechmi olacaksın kuzu sağlık ocagindami hastahanedemi vurulacaksin tetanoz oldunmu üstünden 15-30 gün geçtimi

Kuzum günde 25-30 dk yeterliymis şimdilik
Son ayda doktorlar 10 bin diyormus bu gittigimde soracağım şimdiden 5 bin adım atimmi diye

Kuzum günde 25-30 dk yeterliymis şimdilik
Son ayda doktorlar 10 bin diyormus bu gittigimde soracağım şimdiden 5 bin adım atimmi diye
Ben basından beri nisandan beri canım 10 bin atıyordum 3 gündür bıraktım oda yoldan geldim yoruldum bu ara baslıycam aksamları bide cok sıcak normal de öglene kadar yürüyüp geliyordum

Covid olmadim henuz, tetanoz icin Avrupa Birligi (gitme durumumuz var) uyumlu asiyi buldurduk guc bela. Adacel diye, tetanoz+bogmaca+difteri. 27. haftadan sonra yapiliyormus. Benim onden de tetanozum vardi birkac yil oncesinden. COVID icin araya 15 gun koyacagim ve farketmez Biontech olduktan sonra. Ama simdide kafam karisti, ebe hemsire ile konusacagim. Diyorlarki Turkiye'de kalan Biontech asilarinin son kullanma tarihleri 22 Temmuz'a kadarmis. Dedikoduda olabilir, hemsireye soracagim 1 ay icinde olabilir miyim diye.

Sağol canım d vitaminine bakmıyorlar biliyorum ama b12 ye bakıyorlar. İl il değişiyor veya ellerinde kit olup olmamasına göre değişiyor olabilir. Temmuzda bakılmış. Ama yeni talimat geldiyse bilemem. Aynı testte benim, demir bağlama 318, ferritin 17, demir serum da 95 canım. Bişey diyen olmadı. 2 doktor da baktı. Bi ara yine gider ölçtürürüm bakalım nasıl çıkacak değerler.

Merhaba sevgili anneler. İnsallah herkes guzel geciriyordur hamileligini. Benim bugun kontrolum vardi. Doktora sikayetlerimi anlattim. Sizde de oluyormu bilmiyorum karnim cok agriyor kasilma gibi. Kasiklarim degil bildiginiz ust karnim ve agriyor. Magnezyum yazdi. Enfeksiyon olabilir dedi bakalim test verdim. Biktim zaten enfeksiyondan. Bide cocugun plesentasi eski sezeryan kesigime cok yakinmis takip gerektirir dedi.

Benim ilk normal ikinci mecburi sezeryan oldu 10 yıl geçti en son detaylidaki doktor profosör en son doğumun sezeryan olduğundan sezeryan olacak doğumun dedi bana kafam karışık yani benimde.

Benim ilk normal ikinci mecburi sezeryan oldu 10 yıl geçti en son detaylidaki doktor profosör en son doğumun sezeryan olduğundan sezeryan olacak doğumun dedi bana kafam karışık yani benimde.
Ssvd yapıyorlar ama her doktor yapmıyormuş bi araştır istersen yaşadığın yerde vardır belki.

Ben günlük attığım adım, haftaiçi 6 bin adımı geçiyor, haftasonu belirsiz, değişiyor. Ama 1000 adım kadarını işyerinde veya öğle yemeğinde atıyorum. Akşamları 1,5 saat kadar dolanıyoruz. Eve gidince pertim çıkmış oluyor. Sabah 7.30 dan akşam 19 a kadar ev dışındayım. Arttırmama gerek var mı sizce ?

Bide kızlar bişey soracağım, bu aralar durup dururken tam göğsümüm ortasında nasıl anlatsam hani bişeyden korkarsınız göğsünüzde sıkışma olur ya ona benzer bişey oluyor. Bikaç sn lik o sırada tansiyonu da ölçemiyorım haliyle. Durup dururken oluyor. Acaba iç organlar baskı yapıyor ondan mı tansiyon mu nedir bilemedim. Tarif de edemiyorum. Boğazıma kadar yayılıyor o etki.

Benimde suyum üst sınırdan biraz yüksek cıktı. 75 mg lık yaptirdim oda normal cikti. Sadece 2. saatte yaptigim 160 cikmisti 3. saatteki düşüktü. Doktor sadece biraz dikkat etmeye calis dedi karpuz uzum pirinc cok tuketme dedi umarım seninde iyi cikar

Canımcımlar günaydın, isteğe bağlı sezaryan doğum için 38. Hafta mı planlanıyor nasıl oluyor bilen var mıdır?
Benim ilk kizim isteğe bağlı planlı sezeryandi en son doktor muayene yapmisti gelişimi tamam önümüzdeki hafta alalım demişti tam 38 . Haftaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…