Sıcak bunaltisi hariç hayırlısıyla güzel gidiyor kuzum. Sıcaklığın verdiği halsizlik var.Hemen aldım takibe teşekkür ederim canımsen nasılsın nasıl gidiyor oğlusun ne durumda
Kuzu gece 1 kez yaşıyorum bu durumu bazen oğlum tekme atınca direk sola dönüyorum bazende öyle uyanmis oluyorum içini ferah tut sonuçta doktorda o pozisyonda bizi kontrol ediyor .kızlar bişey sormak istiyorum..evde kırk ayrı yastıkla yatıyorum sırf hareketlerimi sınırlasın diye ama gene bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum uyku sırasında..aynı şey olan varmı:/
Evet canim köpük tedavisi var varis içinbenim de dizimin altinda arka tarafta. ama gebelikten once baslamisti. Igne yada lazer ile yok edilebiliyor.
Hareketlimi bugün güzellikHemen aldım takibe teşekkür ederim canımsen nasılsın nasıl gidiyor oğlusun ne durumda
Bir kere yaptirmistim, hic canim yanmamisti. Ben alistim gerci, kan uyusmazligi ve aylik kan testinden dolayi surekli igneleniyorum. Simdi su seker yukleme, Adecel. Covid ve kan uyusmazligi ignesini de yiyeyimde rahatlarim iyiceEvet canim köpük tedavisi var varis için
Kılcal damarada iğne olan iyi diyorlar ama ben lazer yaptırırım sanırım derse ki köpük tedavisi ameliyatla ya o sırada iğneyle kılcal damarlarida yok ederse varım ama canlı canlı iğneyle göremem ben
doğru söylüyosun ..Kuzu gece 1 kez yaşıyorum bu durumu bazen oğlum tekme atınca direk sola dönüyorum bazende öyle uyanmis oluyorum içini ferah tut sonuçta doktorda o pozisyonda bizi kontrol ediyor .
Amin insallah doktorum kararlı olmak önemli diyo bu konu da kararlılar doguruyo diyo ben bu zamana kadar yürüyüş yüzme ne varsa yaptım bu ara cok sıcak 3 gündür yürümüyorum yol yorgunluğum da var baslıycam aksamları yürümeye haraket önemli insallah yolunda gider kendi gelir bide normal doğum tadayımAy ne güzel inşallah doktorum bana da onay verirAllah bi sancıda kurtarsın sizi de inşallah her şey gönlünüzce olur
Oy kıyamam ya hayırlısıyla 3 ay sonra hepsi bitecek mutluluk gözyaşlarımız olacakBir kere yaptirmistim, hic canim yanmamisti. Ben alistim gerci, kan uyusmazligi ve aylik kan testinden dolayi surekli igneleniyorum. Simdi su seker yukleme, Adecel. Covid ve kan uyusmazligi ignesini de yiyeyimde rahatlarim iyice
Kuzum günde 25-30 dk yeterliymis şimdilikAmin insallah doktorum kararlı olmak önemli diyo bu konu da kararlılar doguruyo diyo ben bu zamana kadar yürüyüş yüzme ne varsa yaptım bu ara cok sıcak 3 gündür yürümüyorum yol yorgunluğum da var baslıycam aksamları yürümeye haraket önemli insallah yolunda gider kendi gelir bide normal doğum tadayım
Ben basından beri nisandan beri canım 10 bin atıyordum 3 gündür bıraktım oda yoldan geldim yoruldum bu ara baslıycam aksamları bide cok sıcak normal de öglene kadar yürüyüp geliyordumKuzum günde 25-30 dk yeterliymis şimdilik
Son ayda doktorlar 10 bin diyormus bu gittigimde soracağım şimdiden 5 bin adım atimmi diye
Covid olmadim henuz, tetanoz icin Avrupa Birligi (gitme durumumuz var) uyumlu asiyi buldurduk guc bela. Adacel diye, tetanoz+bogmaca+difteri. 27. haftadan sonra yapiliyormus. Benim onden de tetanozum vardi birkac yil oncesinden. COVID icin araya 15 gun koyacagim ve farketmez Biontech olduktan sonra. Ama simdide kafam karisti, ebe hemsire ile konusacagim. Diyorlarki Turkiye'de kalan Biontech asilarinin son kullanma tarihleri 22 Temmuz'a kadarmis. Dedikoduda olabilir, hemsireye soracagim 1 ay icinde olabilir miyim diye.Oy kıyamam ya hayırlısıyla 3 ay sonra hepsi bitecek mutluluk gözyaşlarımız olacak
Covid vurul dedimi biontechmi olacaksın kuzu sağlık ocagindami hastahanedemi vurulacaksin tetanoz oldunmu üstünden 15-30 gün geçtimi
Sağol canım d vitaminine bakmıyorlar biliyorum ama b12 ye bakıyorlar. İl il değişiyor veya ellerinde kit olup olmamasına göre değişiyor olabilir. Temmuzda bakılmış. Ama yeni talimat geldiyse bilemem. Aynı testte benim, demir bağlama 318, ferritin 17, demir serum da 95 canım. Bişey diyen olmadı. 2 doktor da baktı. Bi ara yine gider ölçtürürüm bakalım nasıl çıkacak değerler.Doktorum 3 degere baktirdi demirle ilgili. Ferritin- demir baglama ve serum diye. Biri dusuk cikti o da feritin yani demir deposuymus. Ben demirin huzursuz bacak sendromj yaptigini yakin zaman once ogrendim hatta yabanci kaynaklarda da okudum. Senin 7 cikan deger de dusuk duruyor.Saglikk ocaklari yapiyo bence yaptir. Ama b12yi yapmiyo saglik ocagi bilgin olsun.
Benim ilk normal ikinci mecburi sezeryan oldu 10 yıl geçti en son detaylidaki doktor profosör en son doğumun sezeryan olduğundan sezeryan olacak doğumun dedi bana kafam karışık yani benimde.Kızlar aranızda ssvd düşünen var mı ikinci yada üçüncü çocuğu olacak annişlere soruyorum bir dahaki randevumda doktorla konuşacağım son sezeryanımın üstünden neredeyse 6 yıl geçmiş olacak bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Ssvd yapıyorlar ama her doktor yapmıyormuş bi araştır istersen yaşadığın yerde vardır belki.Benim ilk normal ikinci mecburi sezeryan oldu 10 yıl geçti en son detaylidaki doktor profosör en son doğumun sezeryan olduğundan sezeryan olacak doğumun dedi bana kafam karışık yani benimde.
Benimde suyum üst sınırdan biraz yüksek cıktı. 75 mg lık yaptirdim oda normal cikti. Sadece 2. saatte yaptigim 160 cikmisti 3. saatteki düşüktü. Doktor sadece biraz dikkat etmeye calis dedi karpuz uzum pirinc cok tuketme dedi umarım seninde iyi cikarBenim cumartesi kontrolüm vardı suyum bir tık yüksekmiş korkulacak bir şey değil dedi doktorum bu haftalar suyun en yüksek olduğu haftalarmış yine de şekerimi kontrol etmek istedi tedbir amaçlı yaptırıyorum yani umarım iyi gelir sonuçlar
Benim ilk kizim isteğe bağlı planlı sezeryandi en son doktor muayene yapmisti gelişimi tamam önümüzdeki hafta alalım demişti tam 38 . HaftaydiCanımcımlar günaydın, isteğe bağlı sezaryan doğum için 38. Hafta mı planlanıyor nasıl oluyor bilen var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?