- 29 Kasım 2020
- 897
- 1.642
- 63
Umarim, atlatacagiz ama az kaldi. Biraz daha dayanmamiz lazim.Canım ben de osteoformula aldım bakalım inşallah işe yarar
İnşallah normaldir yürümem tamamen bozuldu kalıcı olur diye korkmuyor değilim
gunaydin.Canımcımlar günaydın, isteğe bağlı sezaryan doğum için 38. Hafta mı planlanıyor nasıl oluyor bilen var mıdır?
Günaydın. Genelde 37 38 gibi gün veriyorlarCanımcımlar günaydın, isteğe bağlı sezaryan doğum için 38. Hafta mı planlanıyor nasıl oluyor bilen var mıdır?
İnşallah gösterir bu sefer aylardır bu günleri bekliyoruzzGünaydın canımyarın ben gidiyorum doktora sonraki gün sen bayadır görmeyince merak ediyorum artık yüzü falan iyice belli olmustur paşaların umarım güzel bi resim alabilirim
bebek saglikli gelisimini surduruyor ise kilo anlamsiz bir yuk. Ilahi odemlenmeye ve kilo almaya gerek yok, demek ki gayet guzel saglikli geciriyorsunuz.sağol canım ne bilim herkeste kilo alman lazım demeye başladı ben çok mutsuz değilim aslında bu durumdan ama insan gene de takılıyo
Bütün kiloları vereceğizbebek saglikli gelisimini surduruyor ise kilo anlamsiz bir yuk. Ilahi odemlenmeye ve kilo almaya gerek yok, demek ki gayet guzel saglikli geciriyorsunuz.
Bakin tum dunyadaki dogaya uygun yasayan, beslenmesi dogru ve saglikli kadinlara, birtek karinlari oluyor. Keske ben de sizin gibi olabilsem.
Benim bacak arkası genetik sanırım doğum sonrası köpük tedavisi yaptırırım kılcal damarlarada lazer yaptırırım onlar sonradan varise dönüyormuscok gecmis olsun. youtube'da soru cevaplari dinlerken cok duyuyorum varis olayini. hem popoda hem vajinada oluyormus.
Hemen aldım takibe teşekkür ederim canımKuzum ınstagramdan bu sayfayı takip et mükemmel
benim de dizimin altinda arka tarafta. ama gebelikten once baslamisti. Igne yada lazer ile yok edilebiliyor.Benim bacak arkası genetik sanırım doğum sonrası köpük tedavisi yaptırırım kılcal damarlarada lazer yaptırırım onlar sonradan varise dönüyormus
Hiçbir şey olmamış annesi, bak seninle büyümeye devam ediyor maşallahbende hep bastırıyordum hissetsin diye inşallah birşey olmaz daha yapmıyacağım.
Ben varım cabım ilk oğlum sezeryan suan ikinciye hamileyim sırf normal dogum için profesöre gidiyorum sadece o doktor yaptırıyo ben de senin gibi 6 dan gün alacak oglum dogum olcagında oğlumu zorunlu sezeryanla dünyaya getirdim normal olsun cok istedim ama kendi gelmedi kaka yapmış karnımda haraketsiz diye gittik kalp atısları düşüyordu 39+5 de apar topar aldılar her yeri kakaydı insallah ikinci oglum da basıma oyle bısey gelmez yolunda gider sancıyı kendi baslatırsa normal doğum yapıcamKızlar aranızda ssvd düşünen var mı ikinci yada üçüncü çocuğu olacak annişlere soruyorum bir dahaki randevumda doktorla konuşacağım son sezeryanımın üstünden neredeyse 6 yıl geçmiş olacak bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim
teşekkür ederim sağolun .. benim bu arada başıma kırk tane şey geldi bişekilde olumsuzluklar oluyor hepimizde .. yok kene tutundu yok parazit çıktı ..saçma sapan bi ton ilaç kullanmak zorunda kaldım..ne diyim hepimizin sağlıkla hayırlısı ile alırız inşallah evlatlarımızı kucağımızabebek saglikli gelisimini surduruyor ise kilo anlamsiz bir yuk. Ilahi odemlenmeye ve kilo almaya gerek yok, demek ki gayet guzel saglikli geciriyorsunuz.
Bakin tum dunyadaki dogaya uygun yasayan, beslenmesi dogru ve saglikli kadinlara, birtek karinlari oluyor. Keske ben de sizin gibi olabilsem.
Ay ne güzel inşallah doktorum bana da onay verirBen varım cabım ilk oğlum sezeryan suan ikinciye hamileyim sırf normal dogum için profesöre gidiyorum sadece o doktor yaptırıyo ben de senin gibi 6 dan gün alacak oglum dogum olcagında oğlumu zorunlu sezeryanla dünyaya getirdim normal olsun cok istedim ama kendi gelmedi kaka yapmış karnımda haraketsiz diye gittik kalp atısları düşüyordu 39+5 de apar topar aldılar her yeri kakaydı insallah ikinci oglum da basıma oyle bısey gelmez yolunda gider sancıyı kendi baslatırsa normal doğum yapıcam
Insallah artik atlattiniz o olumsuzluklari. Iyi beslenip, ici disi toksik insanlardan uzak kalindi mi huzur buluyor insan :) Az kaldi. Hamilelik haberlerimizle burada bulusmustuk. Kizlar beni doguma aliyorlar dua edin diye yazacagiz buradan.teşekkür ederim sağolun .. benim bu arada başıma kırk tane şey geldi bişekilde olumsuzluklar oluyor hepimizde .. yok kene tutundu yok parazit çıktı ..saçma sapan bi ton ilaç kullanmak zorunda kaldım..ne diyim hepimizin sağlıkla hayırlısı ile alırız inşallah evlatlarımızı kucağımıza
Doktorum 3 degere baktirdi demirle ilgili. Ferritin- demir baglama ve serum diye. Biri dusuk cikti o da feritin yani demir deposuymus. Ben demirin huzursuz bacak sendromj yaptigini yakin zaman once ogrendim hatta yabanci kaynaklarda da okudum. Senin 7 cikan deger de dusuk duruyor.Saglikk ocaklari yapiyo bence yaptir. Ama b12yi yapmiyo saglik ocagi bilgin olsun.Canım b12 550 civarı bende, demir 95 çıkmış 1 ay kadar önce baktırmıştım, olması gereken değerler 37-145 denmiş, bide ferritin e mi bakıyorduk o da önemliydi galiba, o da minimum 5 maksimum 120 demiş ama bende 7 çıktı. Demir ilacı mideme dokunduğu için ferroglobin diye bi takviye kullanıyorum.
Huzursuz bacak sendromu bende de var muhtemelen. Ama demiri yazdım, normal gözükütor ama yetmiyor mu acaba
inşallah:)Insallah artik atlattiniz o olumsuzluklari. Iyi beslenip, ici disi toksik insanlardan uzak kalindi mi huzur buluyor insan :) Az kaldi. Hamilelik haberlerimizle burada bulusmustuk. Kizlar beni doguma aliyorlar dua edin diye yazacagiz buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?