2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canımcımlar günaydın, isteğe bağlı sezaryan doğum için 38. Hafta mı planlanıyor nasıl oluyor bilen var mıdır?

Kızlar aranızda ssvd düşünen var mı ikinci yada üçüncü çocuğu olacak annişlere soruyorum bir dahaki randevumda doktorla konuşacağım son sezeryanımın üstünden neredeyse 6 yıl geçmiş olacak bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

sağol canım ne bilim herkeste kilo alman lazım demeye başladı ben çok mutsuz değilim aslında bu durumdan ama insan gene de takılıyo
bebek saglikli gelisimini surduruyor ise kilo anlamsiz bir yuk. Ilahi odemlenmeye ve kilo almaya gerek yok, demek ki gayet guzel saglikli geciriyorsunuz.
Bakin tum dunyadaki dogaya uygun yasayan, beslenmesi dogru ve saglikli kadinlara, birtek karinlari oluyor. Keske ben de sizin gibi olabilsem.

Bütün kiloları vereceğiz

cok gecmis olsun. youtube'da soru cevaplari dinlerken cok duyuyorum varis olayini. hem popoda hem vajinada oluyormus.
Benim bacak arkası genetik sanırım doğum sonrası köpük tedavisi yaptırırım kılcal damarlarada lazer yaptırırım onlar sonradan varise dönüyormus

Ben varım cabım ilk oğlum sezeryan suan ikinciye hamileyim sırf normal dogum için profesöre gidiyorum sadece o doktor yaptırıyo ben de senin gibi 6 dan gün alacak oglum dogum olcagında oğlumu zorunlu sezeryanla dünyaya getirdim normal olsun cok istedim ama kendi gelmedi kaka yapmış karnımda haraketsiz diye gittik kalp atısları düşüyordu 39+5 de apar topar aldılar her yeri kakaydı insallah ikinci oglum da basıma oyle bısey gelmez yolunda gider sancıyı kendi baslatırsa normal doğum yapıcam

teşekkür ederim sağolun .. benim bu arada başıma kırk tane şey geldi bişekilde olumsuzluklar oluyor hepimizde .. yok kene tutundu yok parazit çıktı ..saçma sapan bi ton ilaç kullanmak zorunda kaldım..ne diyim hepimizin sağlıkla hayırlısı ile alırız inşallah evlatlarımızı kucağımıza

Ay ne güzel inşallah doktorum bana da onay verir Allah bi sancıda kurtarsın sizi de inşallah her şey gönlünüzce olur

Insallah artik atlattiniz o olumsuzluklari. Iyi beslenip, ici disi toksik insanlardan uzak kalindi mi huzur buluyor insan :) Az kaldi. Hamilelik haberlerimizle burada bulusmustuk. Kizlar beni doguma aliyorlar dua edin diye yazacagiz buradan.

Doktorum 3 degere baktirdi demirle ilgili. Ferritin- demir baglama ve serum diye. Biri dusuk cikti o da feritin yani demir deposuymus. Ben demirin huzursuz bacak sendromj yaptigini yakin zaman once ogrendim hatta yabanci kaynaklarda da okudum. Senin 7 cikan deger de dusuk duruyor.Saglikk ocaklari yapiyo bence yaptir. Ama b12yi yapmiyo saglik ocagi bilgin olsun.

kızlar bişey sormak istiyorum..evde kırk ayrı yastıkla yatıyorum sırf hareketlerimi sınırlasın diye ama gene bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum uyku sırasında..aynı şey olan varmı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…