canım magnezyum yada demir baktırBide kızlar bişey soracağım, bu aralar durup dururken tam göğsümüm ortasında nasıl anlatsam hani bişeyden korkarsınız göğsünüzde sıkışma olur ya ona benzer bişey oluyor. Bikaç sn lik o sırada tansiyonu da ölçemiyorım haliyle. Durup dururken oluyor. Acaba iç organlar baskı yapıyor ondan mı tansiyon mu nedir bilemedim. Tarif de edemiyorum. Boğazıma kadar yayılıyor o etki.
bişe olmaz canım bence bi çok doktorun konuşmasını dinledim sıkıntı olmaz diyolardı. duruma göre bende düşünüyorumKızlar doğum zamanı belli olduktan sonra 1,2 gün içinde saçımızı boyatsak ne olur sanki yaa
Fotoğrafcı tutucam beyaz saclı fotoğrafları napiyim kibişe olmaz canım bence bi çok doktorun konuşmasını dinledim sıkıntı olmaz diyolardı. duruma göre bende düşünüyorum
MaşAllahBen basından beri nisandan beri canım 10 bin atıyordum 3 gündür bıraktım oda yoldan geldim yoruldum bu ara baslıycam aksamları bide cok sıcak normal de öglene kadar yürüyüp geliyordum
22 i temmuza kadarmiymis ağustos ayına girdik simdi vurulursak boşunamı vurulmuş olacağız yeni bir stres yükleniyorCovid olmadim henuz, tetanoz icin Avrupa Birligi (gitme durumumuz var) uyumlu asiyi buldurduk guc bela. Adacel diye, tetanoz+bogmaca+difteri. 27. haftadan sonra yapiliyormus. Benim onden de tetanozum vardi birkac yil oncesinden. COVID icin araya 15 gun koyacagim ve farketmez Biontech olduktan sonra. Ama simdide kafam karisti, ebe hemsire ile konusacagim. Diyorlarki Turkiye'de kalan Biontech asilarinin son kullanma tarihleri 22 Temmuz'a kadarmis. Dedikoduda olabilir, hemsireye soracagim 1 ay icinde olabilir miyim diye.
Ben doktoruma henüz sormadım aynı doktor bi akrabamıza arada 13 sene olmasına rağmen izin vermedi normal doğuma o yüzden tırsıyorumBenim ilk normal ikinci mecburi sezeryan oldu 10 yıl geçti en son detaylidaki doktor profosör en son doğumun sezeryan olduğundan sezeryan olacak doğumun dedi bana kafam karışık yani benimde.
Çok teşekkür ederim umarım her şey yolundadırBenimde suyum üst sınırdan biraz yüksek cıktı. 75 mg lık yaptirdim oda normal cikti. Sadece 2. saatte yaptigim 160 cikmisti 3. saatteki düşüktü. Doktor sadece biraz dikkat etmeye calis dedi karpuz uzum pirinc cok tuketme dedi umarım seninde iyi cikar
Göbeği sorma gitsin dün çocukların fotosunu çekip annane dayı teyze grubumuza attım çekerken göbüş de çıkmışHellöö göbek güncellemesi geldi
yaaaa çokkk güzelllGöbeği sorma gitsin dün çocukların fotosunu çekip annane dayı teyze grubumuza attım çekerken göbüş de çıkmışhiç dikkat etmedim ablam helal olsun en küçüğünü de kareye sığdırmışsın deyince farkettim artık her yerden çıkıyorlar
İsim bulamadım kiisimli hastane çıkışı yaptıracak olan arkadaşlarım bebeqon sitesinde indirim varr
aslında gereksiz evet 1 ay ancak giyecek ama yıllar sonra belki kendi cocuğuna giydirip fotoğraf falan çekmek ister ya da o yapmazsa ben yaparım oğlum torunum diyeİsim bulamadım kiisimsiz kaldı benim minik kuşum babaya isim beğendiremiyoruz gerçi isimli hastane çıkışlarını sevmiyorum ama hastane için hediyelik yaptıracağım
saç ölü bi tabaka olduğu için ordan emilme şansı yok boyanın dip kısmı derine değen kısım için de sıkıntı olmaz diyorlar ..esas problem solumakmış sanırım maske tak zaten mutlaka açtırma vs yaptırmadığın sürece sorun olmaz bence .. organik boya istersin bide kuaföründen en azından avantajlı olur:)Fotoğrafcı tutucam beyaz saclı fotoğrafları napiyim kiboyatcam valla napiim
Bu soylenti ama hemsireyle konusayim bakalim ne diyecek.22 i temmuza kadarmiymis ağustos ayına girdik simdi vurulursak boşunamı vurulmuş olacağız yeni bir stres yükleniyor
açtırıcam ama alt kısmını bekle bulup atacağım onda dibe değdirmeyin diyeceğimsaç ölü bi tabaka olduğu için ordan emilme şansı yok boyanın dip kısmı derine değen kısım için de sıkıntı olmaz diyorlar ..esas problem solumakmış sanırım maske tak zaten mutlaka açtırma vs yaptırmadığın sürece sorun olmaz bence .. organik boya istersin bide kuaföründen en azından avantajlı olur:)
Böyleesaç ölü bi tabaka olduğu için ordan emilme şansı yok boyanın dip kısmı derine değen kısım için de sıkıntı olmaz diyorlar ..esas problem solumakmış sanırım maske tak zaten mutlaka açtırma vs yaptırmadığın sürece sorun olmaz bence .. organik boya istersin bide kuaföründen en azından avantajlı olur:)
Bir süredir hanım kızımız modundaHareketlimi bugün güzellik
Doğmadan kerteceğimyada süt yollayıp süt annesimi yapsam o zaman alamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?