2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhabalar herkese, bugün sağlık ocağına gittim, tetenozun ikinci dozu için, 27+2 deyim , ne sağlık ocağında ne de doktorum şu anda kadar bana şeker için birşey söylemedi , daha önceden pcos olduğum için diyabet hapları falan kullanıyordum ve baya kilolu hamile kaldım, bence yapılması gerekiyordur ama kimse bunula alakalı birşey söylemedi vakti geçmişmidir sizce?

canım magnezyum yada demir baktır

22 i temmuza kadarmiymis ağustos ayına girdik simdi vurulursak boşunamı vurulmuş olacağız yeni bir stres yükleniyor

Benim ilk normal ikinci mecburi sezeryan oldu 10 yıl geçti en son detaylidaki doktor profosör en son doğumun sezeryan olduğundan sezeryan olacak doğumun dedi bana kafam karışık yani benimde.
Ben doktoruma henüz sormadım aynı doktor bi akrabamıza arada 13 sene olmasına rağmen izin vermedi normal doğuma o yüzden tırsıyorum bir de tombişlik var biraz o engel olur diye de korkuyorum benim de kafam çok karışık ama normal doğumu tatmayı da çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim umarım her şey yolundadır inşallah benim de bir şey çıkmaz sonuçları yarın alacağım

Hellöö göbek güncellemesi geldi
Göbeği sorma gitsin dün çocukların fotosunu çekip annane dayı teyze grubumuza attım çekerken göbüş de çıkmış hiç dikkat etmedim ablam helal olsun en küçüğünü de kareye sığdırmışsın deyince farkettim artık her yerden çıkıyorlar

yaaaa çokkk güzelll bende çok cocugum olsun isterdim ama galiba tövbe ettim

isimli hastane çıkışı yaptıracak olan arkadaşlarım bebeqon sitesinde indirim varr

İsim bulamadım ki isimsiz kaldı benim minik kuşum babaya isim beğendiremiyoruz gerçi isimli hastane çıkışlarını sevmiyorum ama hastane için hediyelik yaptıracağım
aslında gereksiz evet 1 ay ancak giyecek ama yıllar sonra belki kendi cocuğuna giydirip fotoğraf falan çekmek ister ya da o yapmazsa ben yaparım oğlum torunum diye allahım hayallere gel ya çocuğu doğurdum büyüttüm evlendirdim bide torunum oldu

Fotoğrafcı tutucam beyaz saclı fotoğrafları napiyim ki boyatcam valla napiim
saç ölü bi tabaka olduğu için ordan emilme şansı yok boyanın dip kısmı derine değen kısım için de sıkıntı olmaz diyorlar ..esas problem solumakmış sanırım maske tak zaten mutlaka açtırma vs yaptırmadığın sürece sorun olmaz bence .. organik boya istersin bide kuaföründen en azından avantajlı olur:)

açtırıcam ama alt kısmını bekle bulup atacağım onda dibe değdirmeyin diyeceğim

Böylee

Eklentiler

• IMG_20220803_135840.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…