Sabah geç mi gitmiştin canım? Ben de böyle olacağımı bildiğim için personelden önce oraya gittim biran önce başlasın kan verme süreci diye düşünerek kimse saatinde gelmemişti malesefSon 5 dk kaldı kanı verip hemen yiycem cocugumu ultrosun da görmek istiyorum suan pıt pıt vuruyo hiç bu kadar aç kalmadım ya
Bundan ben de aldım bi pembe bi beyaz aldımben daha önceden alt üst takım halinde gelmişti bu polarlardan iki tane almıştım çok ucuzdu. Keşke o zaman bunlar olsaymış tek parça daha iyidir. Şimdi aynısından almak istemedim kahverengi de kızlarıma olmaz başka astronot bakarım gelir inşallah yine4-6bizimkilere büyük mü olur yani kışın?
Çok güzeller değil miBundan ben de aldım bi pembe bi beyaz aldımAma bu tek parça olan kalın aldıklarımıza göre dış giyim olduğu için. Kalıba göre değişir canım dar kalıpsa 4-6 da olur ama bizim bebekler normal bebeklerden her türlü küçük
hıı pardon o zaman. tabi zaten içi de dolu olunca bol olsa da doldurur haklısın zaten tecrübelisin de :) dolap uygulamasından hiç mevsimine denk gelememiş sıfır astronotlar gördüm bu arada. bir tane aldım oradan. belki tercih etmek istersin.Ben dışarı tulumları için dedim canım. Yoksa günlük giyeceği kıyafetler için 0-3 de alınmalı tabii çünkü 3-6 bol gelir onlara ve biraz emanet gibi durur. Ben en az 0-1 aldım. Şimdi de 2-3 bir şey alırım sadece ilk ay için. 1-3 3-6 biraz daha fazla alırım fakat tulumu ben Mayıs'a kadar giydiriyorum çünkü Eskişehir ciddi anlamda soğuk bir şehir biz Mayıs sonunda kapatıyoruz petekleri onun için iki sefer almamak adına 3-6 alacağım mont gibi zaten bol olsa da fark etmez
Allah dağına göre kar veriyor. Demek ki başa çıkabileceğiz ki verdi öyle düşün. Kolay olmayacak yani sana hayalperestlik yapmayacağım ama her anına değecek ve özleyeceksin bile. Geçen gün oğlumun kıyafetlerini ayırıyordum kızıma giydireceklerimi seçtim geri kalanı da yiğenime yolladım. Nasıl duygulandım ağladım zaman ne çabuk geçti diye çok özledim onun o minik hallerini keşke biraz Yavaş büyüseler. Sen de yaşadığın her zorlukta bu günler geçecek ve özleyeceğim gözüyle bak ben hep öyle yapıyorumİnşallah öyle olur benim de bi yardımcım olmayacak düşünmeye başlayınca içinden çıkamıyorum düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
Evet ben de bakıyorum oraya ara ara bir tane çok beğendim aslında olmazsa alacağım onu kar tulumu gibi. Karlı havada diğer model az gelebilir gibi geldi oğlumun da vardı benzeri ve sıfırları 500 lerde ben 200 e buldum iki kez giydirmiş sadece. O olmazsa onun gibi bir tanesini alacağım sanırım uygulamadanhıı pardon o zaman. tabi zaten içi de dolu olunca bol olsa da doldurur haklısın zaten tecrübelisin de :) dolap uygulamasından hiç mevsimine denk gelememiş sıfır astronotlar gördüm bu arada. bir tane aldım oradan. belki tercih etmek istersin.
Beni de dün bitirdi maalesef o glikoz çok zorlandım inşallah iyi sonuçlar alırsınızYeminle açlığımdan geberdim 12.25 de bi daha kan 1.25 de bi daha kan vercem 10 da yediğim karpuzla duruyorum hala elmalı glikozu zorla içtim bildiğin gazoz ama aç hiç gitmiyo
Evet hem de ilk ay sarılık olmasın diye bir de anne sütü çok fazla olmuyor diye desteklemek amaçlı öneriyor doktorlar. Ek gıda valla çok karmaşık ve zorlayıcı ya sırf sütle beslemek daha güzel bizimki hala döküp pisletiyor her yeri
Korkma benimki geçtiyse herkesinki geçer arada pöç bel ayak ağrırKaç gündür takip edemedim burayı. Taşınma sürecim vardı günlerdir onunla uğraşıyorum ve ciddi anlamda mahvoldum. Her ne kadar çevre yardım etse de illa ki yoruluyor insan. Bazılarında gördüm benim de sol tarafım biraz fazla hareket edince tutuyor basamıyorum ayağımın üstüne fıtık diye korkuyorum hep
Şeker kontrolunden geliyorum herşey normal yolunda en son sezeryan olduğundan doğumum sezeryan olacakmis Ekim sonu dedi Dr tam tarih vermedi. Bu arada 26+1 oğluşum 945 Gr olmus
En güzeli. Kışın zor üşür mü falan diye ama yazın sal gitsin ki bizimkiler yaz zamanına denk gelecek o zaman çıplak bırak gitsincibildak halde salacagiz o zaman döke saça saç baş
Bebek mamasini doktormu veriyor bu marka alın diye
Okçuluk varmış çocuk yogasi yüzmeEvet öyle bir illet ki. biz yetişkiniz doğruyu yanlışı biliyoruz gene. Onlar çocuk o elemeyi sen yapmak zorunda kalıyorsun. Çocukla catisiyorsun. Çok zor gerçekten. Benimkini bu sene jimnastiğe gönderdim beğenmedi. Bakalım bu sene yeni arayislardayim
Allah yardımcın olsun dualarım seninle arkadaşım. Ben de yeni taşındım seni çok iyi anlıyorum ve eksik hiç bitmiyor odamın birinde kolilerim duruyor hala açılmamış. bebeklerin alınacaklarını da bu döneme bıraktım maddi olarak da çok sıkıştık zamanla yarışıyor gibi hissediyorum kendimi.Kaç gündür takip edemedim burayı. Taşınma sürecim vardı günlerdir onunla uğraşıyorum ve ciddi anlamda mahvoldum. Her ne kadar çevre yardım etse de illa ki yoruluyor insan. Bazılarında gördüm benim de sol tarafım biraz fazla hareket edince tutuyor basamıyorum ayağımın üstüne fıtık diye korkuyorum hep
38+0 olarak mı tarihliyorsunuz, 39+0 mıı??Benimde sezeryan :) 38. haftam 28 Ekim doluyor.
cok tatliymis buna da bakayim.Kızlar günaydınBebeklere kışın dışarısı için astronot tulumlardan düşünen varsa fiyatı çok çok uygun, aldım hemen oğluşuma ve kızıma Bayadır bakıyodum 350₺ altında görmedim
Dikkat etmiyorum fakat benimki doğal bebek sanirim paketli şey gazlı içecek tukettirmedi bana .domates hastasıyım sabah peynir zeytin yumurta domatesssssss bayılıyorum yemeye.oglen yemek yemem meyve yerim atistiririm ayak üstu akşam 6 7 gibide ne yeemek yaptıysam o kadar sonra acikirsam gene meyve ,yoğurt ,sut.tatlı yiyemedim başından beri tatlı hastası çikolata hastası olmama rağmen doğal diet yaptiryor oğlan bana yaniMaşAllah
Neler yedin tatlım kilosu için ekstra dikkat ediyormusun beslenmene
Tahmin edebiliyorum. Hamile degilken tasinma cok yipratici, hamileyken cok cok zor olsa gerek. Gecmis olsun, aman su ara firsat buldukca uzanin biraz da olsa dinlenin.Kaç gündür takip edemedim burayı. Taşınma sürecim vardı günlerdir onunla uğraşıyorum ve ciddi anlamda mahvoldum. Her ne kadar çevre yardım etse de illa ki yoruluyor insan. Bazılarında gördüm benim de sol tarafım biraz fazla hareket edince tutuyor basamıyorum ayağımın üstüne fıtık diye korkuyorum hep
38+0 olarak aldim. Bebek 1 hafta onden ve iri gittigi icin hep 1 hafta plus dusunuruz demisti hemsire. 38,5 ile 39,5 arasi sezeryan planlanirmis.38
38+0 olarak mı tarihliyorsunuz, 39+0 mıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?