2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Son 5 dk kaldı kanı verip hemen yiycem cocugumu ultrosun da görmek istiyorum suan pıt pıt vuruyo hiç bu kadar aç kalmadım ya
Sabah geç mi gitmiştin canım? Ben de böyle olacağımı bildiğim için personelden önce oraya gittim biran önce başlasın kan verme süreci diye düşünerek kimse saatinde gelmemişti malesef

Bundan ben de aldım bi pembe bi beyaz aldım Ama bu tek parça olan kalın aldıklarımıza göre dış giyim olduğu için. Kalıba göre değişir canım dar kalıpsa 4-6 da olur ama bizim bebekler normal bebeklerden her türlü küçük olacak

Çok güzeller değil mi teşekkür ederim bilgilendirmen için yeter ki sağlıklı olsunlar elbet dünyaya gelen büyüyecek

hıı pardon o zaman. tabi zaten içi de dolu olunca bol olsa da doldurur haklısın zaten tecrübelisin de :) dolap uygulamasından hiç mevsimine denk gelememiş sıfır astronotlar gördüm bu arada. bir tane aldım oradan. belki tercih etmek istersin.

İnşallah öyle olur benim de bi yardımcım olmayacak düşünmeye başlayınca içinden çıkamıyorum düşünmemeye çalışıyorum o yüzden
Allah dağına göre kar veriyor. Demek ki başa çıkabileceğiz ki verdi öyle düşün. Kolay olmayacak yani sana hayalperestlik yapmayacağım ama her anına değecek ve özleyeceksin bile. Geçen gün oğlumun kıyafetlerini ayırıyordum kızıma giydireceklerimi seçtim geri kalanı da yiğenime yolladım. Nasıl duygulandım ağladım zaman ne çabuk geçti diye çok özledim onun o minik hallerini keşke biraz Yavaş büyüseler. Sen de yaşadığın her zorlukta bu günler geçecek ve özleyeceğim gözüyle bak ben hep öyle yapıyorum

Evet ben de bakıyorum oraya ara ara bir tane çok beğendim aslında olmazsa alacağım onu kar tulumu gibi. Karlı havada diğer model az gelebilir gibi geldi oğlumun da vardı benzeri ve sıfırları 500 lerde ben 200 e buldum iki kez giydirmiş sadece. O olmazsa onun gibi bir tanesini alacağım sanırım uygulamadan

Kaç gündür takip edemedim burayı. Taşınma sürecim vardı günlerdir onunla uğraşıyorum ve ciddi anlamda mahvoldum. Her ne kadar çevre yardım etse de illa ki yoruluyor insan. Bazılarında gördüm benim de sol tarafım biraz fazla hareket edince tutuyor basamıyorum ayağımın üstüne fıtık diye korkuyorum hep

cibildak halde salacagiz o zaman döke saça saç baş

Bebek mamasini doktormu veriyor bu marka alın diye

Korkma benimki geçtiyse herkesinki geçer arada pöç bel ayak ağrır

Şeker kontrolunden geliyorum herşey normal yolunda en son sezeryan olduğundan doğumum sezeryan olacakmis Ekim sonu dedi Dr tam tarih vermedi. Bu arada 26+1 oğluşum 945 Gr olmus

MaşAllah

Neler yedin tatlım kilosu için ekstra dikkat ediyormusun beslenmene

cibildak halde salacagiz o zaman döke saça saç baş

Bebek mamasini doktormu veriyor bu marka alın diye
En güzeli. Kışın zor üşür mü falan diye ama yazın sal gitsin ki bizimkiler yaz zamanına denk gelecek o zaman çıplak bırak gitsin
Evet bize sma veya Aptamil verelim dedi. Ben Aptamil'in gaz yaptığını duyduğum için sma kullanmıştım

Okçuluk varmış çocuk yogasi yüzme
Birini sevecektir

Allah yardımcın olsun dualarım seninle arkadaşım. Ben de yeni taşındım seni çok iyi anlıyorum ve eksik hiç bitmiyor odamın birinde kolilerim duruyor hala açılmamış. bebeklerin alınacaklarını da bu döneme bıraktım maddi olarak da çok sıkıştık zamanla yarışıyor gibi hissediyorum kendimi.
Kalsiyum magnezyum takviyesi veriyorlar onlardan kullan iyi geliyor o ağrılara değerlerimiz düşüyor haftalar ilerledikçe yorgunluk da artı etki yapıyor tabi

cok tatliymis buna da bakayim.
bende kundak seklinde buldum ama tabii aylar once

MaşAllah

Neler yedin tatlım kilosu için ekstra dikkat ediyormusun beslenmene
Dikkat etmiyorum fakat benimki doğal bebek sanirim paketli şey gazlı içecek tukettirmedi bana .domates hastasıyım sabah peynir zeytin yumurta domatesssssss bayılıyorum yemeye.oglen yemek yemem meyve yerim atistiririm ayak üstu akşam 6 7 gibide ne yeemek yaptıysam o kadar sonra acikirsam gene meyve ,yoğurt ,sut.tatlı yiyemedim başından beri tatlı hastası çikolata hastası olmama rağmen doğal diet yaptiryor oğlan bana yani

Son düzenleme:
Tahmin edebiliyorum. Hamile degilken tasinma cok yipratici, hamileyken cok cok zor olsa gerek. Gecmis olsun, aman su ara firsat buldukca uzanin biraz da olsa dinlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…