Aynen canım bahset demek ki vücudunun ihtiyacı varBunu doktora soracağım kuzum her hafta başı 1 kere yaşıyorum bunu önce dedim rahim genişliyor bebek büyüyor sonra tamam şeker düşük çıkıyor diyede olabilir diyordumda haftada 1 olmasida tuhaf
Evet öyle bir illet ki. biz yetişkiniz doğruyu yanlışı biliyoruz gene. Onlar çocuk o elemeyi sen yapmak zorunda kalıyorsun. Çocukla catisiyorsun. Çok zor gerçekten. Benimkini bu sene jimnastiğe gönderdim beğenmedi. Bakalım bu sene yeni arayislardayimSpora yönlendir kuzumbol bol enerjisini atsın
Zekasıyla sizi alt üst edip yiyordur yeğenin hazır cevap olurlar
Biz bile içine düşmüşüz bu illetin onlar ne yapsın
Biz elimize almasak bile çevreden illa gorecek aynı şeker çikolata olayı gibi ne görürse onu alır
Bana göre 3-6 ay almak en mantıklısı çünkü ilk 3 ay çabucak büyüyecekleri için ve kış uzun sürdüğü için tekrar alınması gerekir. Bol da olsa giyerler diye düşünüyorumCanım hangi bedenini aldın? Böyle dış giyimde ne almalıyız ben bilemiyorum
Yani ben almadım alan bir iki kişi boşa tezgahta yer kaplıyor kaynatmak da aynı mantık dediler ben hep kaynattım ama benimki emen bir bebekti sadece ilk kırk gün günde bir kere. Bir de biraz az kilo aldı diye 5. Ayında az bir şey içti. Fakat anne sütü almayan sürekli biberonla beslenen bir bebekse o zaman lazım olabilir. Doğumdan sonra duruma göre almak daha mantıklı sanırım
Sorma öldüm acıktım hala bekliyorum ikinci kanı verdim 1.20 1.25 üçüncü kanı verip hemen simit yiycem geberdim resmen öğleden sonraya kaldı ultrosonumDoktoruma neredeyse dua edeceğim gerek duymadı . Kıyamam ya insan aç kalamıyor normalde bile saaat kaç olmuş bide
Miğdem de bulansa bekledim el mahkum suan öyle susadım ve acımtım ki dilim damağıma yapıstı 8 den beri ayaktayım bide aynı kolum 2 kez delindi üçüncüye diğerini vercemAy bu hamileliğimde ben aç da kalamıyorum direkt midem bulanıyor kusuyorum. O testi salı vereceğim de nasıl vereceğim Allah bilir. Neyse sonuçlar iyi çıkar umarım
Hm de bedenler 2ser ay olarak ilerliyor ben de tulumlarımı hep hm den aldım çok güzeller. 4-6mı alınmalı o zaman. Benim bebeklerim çok küçük olur diye düşünüyorum kış bitene kadar büyük mü gelir hep yoksa sonrasında normal boyuta ulaşırlar mı hemen acaba. O kadar fikrim yok kiBana göre 3-6 ay almak en mantıklısı çünkü ilk 3 ay çabucak büyüyecekleri için ve kış uzun sürdüğü için tekrar alınması gerekir. Bol da olsa giyerler diye düşünüyorum
Canım 2-4 ay aldım yorumlarda kalıbı geniş demişler bu durumda kışı toptan geçirir diye düşündüm. Hm de stok güncellemesi oluyor genelde, gelirse yine haber edicemCanım hangi bedenini aldın? Böyle dış giyimde ne almalıyız ben bilemiyorum
Bebişi görünce rahatlarsınnSorma öldüm acıktım hala bekliyorum ikinci kanı verdim 1.20 1.25 üçüncü kanı verip hemen simit yiycem geberdim resmen öğleden sonraya kaldı ultrosonum
Miğdem de bulansa bekledim el mahkum suan öyle susadım ve acımtım ki dilim damağıma yapıstı 8 den beri ayaktayım bide aynı kolum 2 kez delindi üçüncüye diğerini vercem
Ay hepimiz atlatalım bir an önce şu süreci. 1 saate kadar kurtulacaksın canım öyle düşün motive olmaya çalışSorma öldüm acıktım hala bekliyorum ikinci kanı verdim 1.20 1.25 üçüncü kanı verip hemen simit yiycem geberdim resmen öğleden sonraya kaldı ultrosonum
Miğdem de bulansa bekledim el mahkum suan öyle susadım ve acımtım ki dilim damağıma yapıstı 8 den beri ayaktayım bide aynı kolum 2 kez delindi üçüncüye diğerini vercem
Açlık 74-106 arası normalBi arkadas yazmıstı açlık sekerim 80 çıkmıs normal değil mi
ben hep 0-3 ve 3-6 alıyorum. tamamen 3-6 da almak istemedim kırkı çıkana kadar 0-3 leri giyer ve kışın kurutması zor olabilir yedekli olsun diye. bir de e bebek in kalıpları dar diye duydum ne kadar doğru bilemeyeceğim.Bana göre 3-6 ay almak en mantıklısı çünkü ilk 3 ay çabucak büyüyecekleri için ve kış uzun sürdüğü için tekrar alınması gerekir. Bol da olsa giyerler diye düşünüyorum
ben daha önceden alt üst takım halinde gelmişti bu polarlardan iki tane almıştım çok ucuzdu. Keşke o zaman bunlar olsaymış tek parça daha iyidir. Şimdi aynısından almak istemedim kahverengi de kızlarıma olmaz başka astronot bakarım gelir inşallah yineCanım 2-4 ay aldım yorumlarda kalıbı geniş demişler bu durumda kışı toptan geçirir diye düşündüm. Hm de stok güncellemesi oluyor genelde, gelirse yine haber edicem
Canım sen 2-4 al o halde çünkü ikizler genelde minyon olurlar. Allah o gücü veriyor canım hiç merak etme doğumla annelik güncellemesi geliyor insana. Ben de hep oğlumda nasıl bakarım nasıl ederim falan diyordum daha önce de hiç büyük sorumluluk da almadığım için ama tek başıma büyüttüm. Ailelerimiz farklı şehirlerde ve eşim sürekli şehir dışında çalışıyordu yani hepten yalnızdım ama başa çıktım. Şimdi yine aynı korkularım var ikisine nasıl bakacağım diye ama o güncelleme yine gelecek ve rabbim güç verecek biliyorum o yüzden daha rahatım şimdiHm de bedenler 2ser ay olarak ilerliyor ben de tulumlarımı hep hm den aldım çok güzeller. 4-6mı alınmalı o zaman. Benim bebeklerim çok küçük olur diye düşünüyorum kış bitene kadar büyük mü gelir hep yoksa sonrasında normal boyuta ulaşırlar mı hemen acaba. O kadar fikrim yok kiBugüne kadar kucağıma bebek bile almamış biri olarak ikiz bebek doğuracağım İçimden tanımadığım bir ben çıkar inşallah
Son 5 dk kaldı kanı verip hemen yiycem cocugumu ultrosun da görmek istiyorum suan pıt pıt vuruyo hiç bu kadar aç kalmadım yaAy hepimiz atlatalım bir an önce şu süreci. 1 saate kadar kurtulacaksın canım öyle düşün motive olmaya çalış
Ben dışarı tulumları için dedim canım. Yoksa günlük giyeceği kıyafetler için 0-3 de alınmalı tabii çünkü 3-6 bol gelir onlara ve biraz emanet gibi durur. Ben en az 0-1 aldım. Şimdi de 2-3 bir şey alırım sadece ilk ay için. 1-3 3-6 biraz daha fazla alırım fakat tulumu ben Mayıs'a kadar giydiriyorum çünkü Eskişehir ciddi anlamda soğuk bir şehir biz Mayıs sonunda kapatıyoruz petekleri onun için iki sefer almamak adına 3-6 alacağım mont gibi zaten bol olsa da fark etmezben hep 0-3 ve 3-6 alıyorum. tamamen 3-6 da almak istemedim kırkı çıkana kadar 0-3 leri giyer ve kışın kurutması zor olabilir yedekli olsun diye. bir de e bebek in kalıpları dar diye duydum ne kadar doğru bilemeyeceğim.
Az kalmış canım. Evet açlık çok zor benim kız da obur muhtemelen çünkü 30 dakika geç yesek direkt midemi bulandırıyorSon 5 dk kaldı kanı verip hemen yiycem cocugumu ultrosun da görmek istiyorum suan pıt pıt vuruyo hiç bu kadar aç kalmadım ya
İnşallah öyle olur benim de bi yardımcım olmayacak düşünmeye başlayınca içinden çıkamıyorum düşünmemeye çalışıyorum o yüzdenCanım sen 2-4 al o halde çünkü ikizler genelde minyon olurlar. Allah o gücü veriyor canım hiç merak etme doğumla annelik güncellemesi geliyor insana. Ben de hep oğlumda nasıl bakarım nasıl ederim falan diyordum daha önce de hiç büyük sorumluluk da almadığım için ama tek başıma büyüttüm. Ailelerimiz farklı şehirlerde ve eşim sürekli şehir dışında çalışıyordu yani hepten yalnızdım ama başa çıktım. Şimdi yine aynı korkularım var ikisine nasıl bakacağım diye ama o güncelleme yine gelecek ve rabbim güç verecek biliyorum o yüzden daha rahatım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?