2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bunu doktora soracağım kuzum her hafta başı 1 kere yaşıyorum bunu önce dedim rahim genişliyor bebek büyüyor sonra tamam şeker düşük çıkıyor diyede olabilir diyordumda haftada 1 olmasida tuhaf
Aynen canım bahset demek ki vücudunun ihtiyacı var

Evet öyle bir illet ki. biz yetişkiniz doğruyu yanlışı biliyoruz gene. Onlar çocuk o elemeyi sen yapmak zorunda kalıyorsun. Çocukla catisiyorsun. Çok zor gerçekten. Benimkini bu sene jimnastiğe gönderdim beğenmedi. Bakalım bu sene yeni arayislardayim

Canım hangi bedenini aldın? Böyle dış giyimde ne almalıyız ben bilemiyorum
Bana göre 3-6 ay almak en mantıklısı çünkü ilk 3 ay çabucak büyüyecekleri için ve kış uzun sürdüğü için tekrar alınması gerekir. Bol da olsa giyerler diye düşünüyorum

milkywayy

Doktoruma neredeyse dua edeceğim gerek duymadı . Kıyamam ya insan aç kalamıyor normalde bile saaat kaç olmuş bide
Sorma öldüm acıktım hala bekliyorum ikinci kanı verdim 1.20 1.25 üçüncü kanı verip hemen simit yiycem geberdim resmen öğleden sonraya kaldı ultrosonum
Ay bu hamileliğimde ben aç da kalamıyorum direkt midem bulanıyor kusuyorum. O testi salı vereceğim de nasıl vereceğim Allah bilir. Neyse sonuçlar iyi çıkar umarım
Miğdem de bulansa bekledim el mahkum suan öyle susadım ve acımtım ki dilim damağıma yapıstı 8 den beri ayaktayım bide aynı kolum 2 kez delindi üçüncüye diğerini vercem

Bana göre 3-6 ay almak en mantıklısı çünkü ilk 3 ay çabucak büyüyecekleri için ve kış uzun sürdüğü için tekrar alınması gerekir. Bol da olsa giyerler diye düşünüyorum
Hm de bedenler 2ser ay olarak ilerliyor ben de tulumlarımı hep hm den aldım çok güzeller. 4-6mı alınmalı o zaman. Benim bebeklerim çok küçük olur diye düşünüyorum kış bitene kadar büyük mü gelir hep yoksa sonrasında normal boyuta ulaşırlar mı hemen acaba. O kadar fikrim yok ki Bugüne kadar kucağıma bebek bile almamış biri olarak ikiz bebek doğuracağım İçimden tanımadığım bir ben çıkar inşallah

Bebişi görünce rahatlarsınn

Ay hepimiz atlatalım bir an önce şu süreci. 1 saate kadar kurtulacaksın canım öyle düşün motive olmaya çalış

ben hep 0-3 ve 3-6 alıyorum. tamamen 3-6 da almak istemedim kırkı çıkana kadar 0-3 leri giyer ve kışın kurutması zor olabilir yedekli olsun diye. bir de e bebek in kalıpları dar diye duydum ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Canım 2-4 ay aldım yorumlarda kalıbı geniş demişler bu durumda kışı toptan geçirir diye düşündüm. Hm de stok güncellemesi oluyor genelde, gelirse yine haber edicem
ben daha önceden alt üst takım halinde gelmişti bu polarlardan iki tane almıştım çok ucuzdu. Keşke o zaman bunlar olsaymış tek parça daha iyidir. Şimdi aynısından almak istemedim kahverengi de kızlarıma olmaz başka astronot bakarım gelir inşallah yine 4-6bizimkilere büyük mü olur yani kışın?

Eklentiler

• 7EBB8887-2A11-4AF9-892B-037CC2CA5E88.webp
    8 KB · Görüntüleme: 64
Canım sen 2-4 al o halde çünkü ikizler genelde minyon olurlar. Allah o gücü veriyor canım hiç merak etme doğumla annelik güncellemesi geliyor insana. Ben de hep oğlumda nasıl bakarım nasıl ederim falan diyordum daha önce de hiç büyük sorumluluk da almadığım için ama tek başıma büyüttüm. Ailelerimiz farklı şehirlerde ve eşim sürekli şehir dışında çalışıyordu yani hepten yalnızdım ama başa çıktım. Şimdi yine aynı korkularım var ikisine nasıl bakacağım diye ama o güncelleme yine gelecek ve rabbim güç verecek biliyorum o yüzden daha rahatım şimdi

Ben dışarı tulumları için dedim canım. Yoksa günlük giyeceği kıyafetler için 0-3 de alınmalı tabii çünkü 3-6 bol gelir onlara ve biraz emanet gibi durur. Ben en az 0-1 aldım. Şimdi de 2-3 bir şey alırım sadece ilk ay için. 1-3 3-6 biraz daha fazla alırım fakat tulumu ben Mayıs'a kadar giydiriyorum çünkü Eskişehir ciddi anlamda soğuk bir şehir biz Mayıs sonunda kapatıyoruz petekleri onun için iki sefer almamak adına 3-6 alacağım mont gibi zaten bol olsa da fark etmez

İnşallah öyle olur benim de bi yardımcım olmayacak düşünmeye başlayınca içinden çıkamıyorum düşünmemeye çalışıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…