Ay dik yürümek çok zor geliyorYürümeye devam kuzum biz onu alt edeceğiz dimdik yürü ama sırt kemiklerini hisset arkada
Açıkçası hiç bir fikrim yok 19unda tekrar kan vereceğim o zaman görürüm. Ama doktorum haplarla bu haftadan sonra toparlanması çok zor çünkü iki bebeğin var bi taraftan vampir gibi emiyorlar seni haplar yükseltemez serum yaptırcam dedi.Faydasını gördünmü peki düzelme oldu mu
Doktoruma neredeyse dua edeceğim gerek duymadı . Kıyamam ya insan aç kalamıyor normalde bile saaat kaç olmuş bideYeminle açlığımdan geberdim 12.25 de bi daha kan 1.25 de bi daha kan vercem 10 da yediğim karpuzla duruyorum hala elmalı glikozu zorla içtim bildiğin gazoz ama aç hiç gitmiyo
Bizde boğa yok oğlak başak var ben kova oğlan akrep olacak hayırlısıyla annesini büyütürBen kendim de boğayım oğlumla doğum günlerimiz arasında 4 gün var
Olsun canım Allah'ın izniyle bir şey olmaz benim arkadaşımda test yapmıştı ve negatifti o da bir kutu adet söktürücü içti ertesi ay da olmayınca doktora gidip hamile olduğunu öğrendi. Şimdi oğlu maşallah nur topu gibi sağlıklı. Rabbim koruyor evlatlarımızı
Beraber büyürsünüzBizde boğa yok oğlak başak var ben kova oğlan akrep olacak hayırlısıyla annesini büyütür
İnşallahSeninki zeka küpü çıkacak maşAllah
İşte ağrıyınca son ayimizda gibi yürüyoruzAy dik yürümek çok zor geliyoryavaştan penguen yürüyüşüne geçtim ben
Ay bu hamileliğimde ben aç da kalamıyorum direkt midem bulanıyor kusuyorum. O testi salı vereceğim de nasıl vereceğim Allah bilir. Neyse sonuçlar iyi çıkar umarımYeminle açlığımdan geberdim 12.25 de bi daha kan 1.25 de bi daha kan vercem 10 da yediğim karpuzla duruyorum hala elmalı glikozu zorla içtim bildiğin gazoz ama aç hiç gitmiyo
Ben 4 gündür karbonhidrat kestim sanki kilo almiyormus gibi geliyor karbonhidrat benim hayatım olmuşBeraber büyürsünüz
benim bir bilgim yok ama yazdığınız arada kaynamış o yüzden yazıyorum bilen biri cevap verirKızlar selam. Tecrübelilere bir sorum var sterilizatör almaya gerek var mı? Süt olup olmayacağı belli değil hemen biberon kullanma durumu yok diye düşünüyorum. Bir de alın derseniz tavsiyeniz nedir?
Yarar asıl onlar yarar annesi. Karbonhidrat Türk milletinin vazgeçilmezi olmuş ondan öyle oluyorBen 4 gündür karbonhidrat kestim sanki kilo almiyormus gibi geliyor karbonhidrat benim hayatım olmuşsüt kaşar peyniri fındık fıstık ceviz badem yiyorum umarım bunlar bebeğe gidiyordur
Evet benimki 5. ayında biberon reddetmişti mama vs hiç bir şey istemiyordu. Sonradan düzeldi ama geriBiberonda riskli ya deneye deneye tutanda oluyormuş hiç içmeyende
Yinede napiyorum 2 bulgur patlagi 1 dilim ekmeğe es değer hesabı 2 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık bulgur pilavı gibi nefsimi koreltiyorumYarar asıl onlar yarar annesi. Karbonhidrat Türk milletinin vazgeçilmezi olmuş ondan öyle oluyor
Yani ben almadım alan bir iki kişi boşa tezgahta yer kaplıyor kaynatmak da aynı mantık dediler ben hep kaynattım ama benimki emen bir bebekti sadece ilk kırk gün günde bir kere. Bir de biraz az kilo aldı diye 5. Ayında az bir şey içti. Fakat anne sütü almayan sürekli biberonla beslenen bir bebekse o zaman lazım olabilir. Doğumdan sonra duruma göre almak daha mantıklı sanırımbenim bir bilgim yok ama yazdığınız arada kaynamış o yüzden yazıyorum bilen biri cevap verir
Biberon sartmi emmezse diye sanırım. Sonra ek gıda serüveni başlayacak zaten levelden levele atlayacagiz en zevklisi ek gıda tükürecek yerlere firlatacak minciklayacak kusacakEvet benimki 5. ayında biberon reddetmişti mama vs hiç bir şey istemiyordu. Sonradan düzeldi ama geri
Geçmiş olsun canım. Seni ne iyi hissettiriyorsa onlarla beslen en güzeliYinede napiyorum 2 bulgur patlagi 1 dilim ekmeğe es değer hesabı 2 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık bulgur pilavı gibi nefsimi koreltiyorum
Ama dün öğlen tam buğday makarna yedim
Bu sabah şekerim düşmüş baş dönmesi göz kararması geri geldi kendimi koltuğa zor attım sabahları oluyor bende dünyam dönüyor resmen sola yatınca geçiyor
Bunu doktora soracağım kuzum her hafta başı 1 kere yaşıyorum bunu önce dedim rahim genişliyor bebek büyüyor sonra tamam şeker düşük çıkıyor diyede olabilir diyordumda haftada 1 olmasida tuhafGeçmiş olsun canım. Seni ne iyi hissettiriyorsa onlarla beslen en güzeli
Evet hem de ilk ay sarılık olmasın diye bir de anne sütü çok fazla olmuyor diye desteklemek amaçlı öneriyor doktorlar. Ek gıda valla çok karmaşık ve zorlayıcı ya sırf sütle beslemek daha güzel bizimki hala döküp pisletiyor her yeriBiberon sartmi emmezse diye sanırım. Sonra ek gıda serüveni başlayacak zaten levelden levele atlayacagiz en zevklisi ek gıda tükürecek yerlere firlatacak minciklayacak kusacak
Canım hangi bedenini aldın? Böyle dış giyimde ne almalıyız ben bilemiyorumKızlar günaydınBebeklere kışın dışarısı için astronot tulumlardan düşünen varsa fiyatı çok çok uygun, aldım hemen oğluşuma ve kızıma Bayadır bakıyodum 350₺ altında görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?