2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Faydasını gördünmü peki düzelme oldu mu
Açıkçası hiç bir fikrim yok 19unda tekrar kan vereceğim o zaman görürüm. Ama doktorum haplarla bu haftadan sonra toparlanması çok zor çünkü iki bebeğin var bi taraftan vampir gibi emiyorlar seni haplar yükseltemez serum yaptırcam dedi. O gün yaptırdım çıktım hastaneden on gündür de Demir hapı içiyorum. Ben Demir ilacı kullanmıyordum beni kötü yapıyor diye değerlerimde çok iyiydi bir buçuk ay içinde tüm depolarım boşalmış ilaçlara dikkat etmek lazım gerçekten

Yeminle açlığımdan geberdim 12.25 de bi daha kan 1.25 de bi daha kan vercem 10 da yediğim karpuzla duruyorum hala elmalı glikozu zorla içtim bildiğin gazoz ama aç hiç gitmiyo
Doktoruma neredeyse dua edeceğim gerek duymadı . Kıyamam ya insan aç kalamıyor normalde bile saaat kaç olmuş bide

Bizde boğa yok oğlak başak var ben kova oğlan akrep olacak hayırlısıyla annesini büyütür

Ay dik yürümek çok zor geliyor yavaştan penguen yürüyüşüne geçtim ben
İşte ağrıyınca son ayimizda gibi yürüyoruz beni yolda görenler bir daha dönüp bakıyorlardı eşim birde önde gidiyor ben geride psikolojik seninki diyip iyice geriyordu beni yinede pes etmedim onuda hergün yürüttüm şimdide kendi yürümek istemiyor çok bilmiş hepsi

Yeminle açlığımdan geberdim 12.25 de bi daha kan 1.25 de bi daha kan vercem 10 da yediğim karpuzla duruyorum hala elmalı glikozu zorla içtim bildiğin gazoz ama aç hiç gitmiyo
Ay bu hamileliğimde ben aç da kalamıyorum direkt midem bulanıyor kusuyorum. O testi salı vereceğim de nasıl vereceğim Allah bilir. Neyse sonuçlar iyi çıkar umarım

Kızlar selam. Tecrübelilere bir sorum var sterilizatör almaya gerek var mı? Süt olup olmayacağı belli değil hemen biberon kullanma durumu yok diye düşünüyorum. Bir de alın derseniz tavsiyeniz nedir?
benim bir bilgim yok ama yazdığınız arada kaynamış o yüzden yazıyorum bilen biri cevap verir

Ben 4 gündür karbonhidrat kestim sanki kilo almiyormus gibi geliyor karbonhidrat benim hayatım olmuş süt kaşar peyniri fındık fıstık ceviz badem yiyorum umarım bunlar bebeğe gidiyordur
Yarar asıl onlar yarar annesi. Karbonhidrat Türk milletinin vazgeçilmezi olmuş ondan öyle oluyor

Yarar asıl onlar yarar annesi. Karbonhidrat Türk milletinin vazgeçilmezi olmuş ondan öyle oluyor
Yinede napiyorum 2 bulgur patlagi 1 dilim ekmeğe es değer hesabı 2 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık bulgur pilavı gibi nefsimi koreltiyorum
Ama dün öğlen tam buğday makarna yedim
Bu sabah şekerim düşmüş baş dönmesi göz kararması geri geldi kendimi koltuğa zor attım sabahları oluyor bende dünyam dönüyor resmen sola yatınca geçiyor

benim bir bilgim yok ama yazdığınız arada kaynamış o yüzden yazıyorum bilen biri cevap verir
Yani ben almadım alan bir iki kişi boşa tezgahta yer kaplıyor kaynatmak da aynı mantık dediler ben hep kaynattım ama benimki emen bir bebekti sadece ilk kırk gün günde bir kere. Bir de biraz az kilo aldı diye 5. Ayında az bir şey içti. Fakat anne sütü almayan sürekli biberonla beslenen bir bebekse o zaman lazım olabilir. Doğumdan sonra duruma göre almak daha mantıklı sanırım

Geçmiş olsun canım. Seni ne iyi hissettiriyorsa onlarla beslen en güzeli

Biberon sartmi emmezse diye sanırım. Sonra ek gıda serüveni başlayacak zaten levelden levele atlayacagiz en zevklisi ek gıda tükürecek yerlere firlatacak minciklayacak kusacak
Evet hem de ilk ay sarılık olmasın diye bir de anne sütü çok fazla olmuyor diye desteklemek amaçlı öneriyor doktorlar. Ek gıda valla çok karmaşık ve zorlayıcı ya sırf sütle beslemek daha güzel bizimki hala döküp pisletiyor her yeri

Canım hangi bedenini aldın? Böyle dış giyimde ne almalıyız ben bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…