- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Benim de oyle oldu canım 8 de kalktım gittim doktor 9 da geldi hemen giremedim içeri ona ragmenSabah geç mi gitmiştin canım? Ben de böyle olacağımı bildiğim için personelden önce oraya gittim biran önce başlasın kan verme süreci diye düşünerek kimse saatinde gelmemişti malesef
Ay tahmini doğum zamanlarımız aynı ben de isteğe bağlı sezaryen olacağım gibi görünüyor ekim sonu kavuşuyoruz bebeklerimize muhtemelenBenimde sezeryan :) 38. haftam 28 Ekim doluyor.
Görüyor ve artırıyorum evlenmeden başladım folik asiteBen teee hevesliler gibi 6 ay önceden başladım folik asitedenemeye başladıktan 2 ay sonra da oldu zaten
Ağrım geçmiş sabah uyandığımda yoktudün biraz yürüdüm sanırım o iyi geldi
Aynen öyle canım vampir gibi emiyolarAçıkçası hiç bir fikrim yok 19unda tekrar kan vereceğim o zaman görürüm. Ama doktorum haplarla bu haftadan sonra toparlanması çok zor çünkü iki bebeğin var bi taraftan vampir gibi emiyorlar seni haplar yükseltemez serum yaptırcam dedi.O gün yaptırdım çıktım hastaneden on gündür de Demir hapı içiyorum. Ben Demir ilacı kullanmıyordum beni kötü yapıyor diye değerlerimde çok iyiydi bir buçuk ay içinde tüm depolarım boşalmış ilaçlara dikkat etmek lazım gerçekten
Serumdan sonraki bir kaç gün daha enerjiktim. Şuanda yine çok yorgun hissediyorum tuvalete giderken bile düşünüyorum. Benim genel anlamda hareketsiz geçti hamileliğim riskli olduğundan dolayı o yüzden ayakta on dk durmak bile beni çok yoruyor. Sen de daha olumlu değişimler olur inşallahAynen öyle canım vampir gibi emiyolargenel durumunu sormuştum mesela halsizligin yorgunluğun duzeldimi. Ben yol bile yuruyemiyorum dizlerimde kollarimda derman yok. Evet haplar bir yerden sonra yükseltemiyo gerçekten
Ne güzel ya benim oğlan çok fena ağzıma ekmek almazdım glutensiz beslenirdim çikolata pasta asla yemezdim benimki sağolsun ilk aydan itibaren hepsini yedirttiDikkat etmiyorum fakat benimki doğal bebek sanirim paketli şey gazlı içecek tukettirmedi bana .domates hastasıyım sabah peynir zeytin yumurta domatesssssss bayılıyorum yemeye.oglen yemek yemem meyve yerim atistiririm ayak üstu akşam 6 7 gibide ne yeemek yaptıysam o kadar sonra acikirsam gene meyve ,yoğurt ,sut.tatlı yiyemedim başından beri tatlı hastası çikolata hastası olmama rağmen doğal diet yaptiryor oğlan bana yani
Maşallah minik kuş biraz bekletmiş ama üzmemiş annesiniGörüyor ve artırıyorum evlenmeden başladım folik asitenişanlıyken sağlık ocağında hormonlarıma baktırdım azarladı beni doktor ne acelen var önce evlen diye ama bu kadar hevese bana hemen nasip olmadı gebelik 9-10 ay uğraştık sonra aşılamayla oldu çok şükür
Şimdi o günleri düşününce duygulandım artık olmayacak diye düşündüğüm üzüldüğüm çok oldu herkes üstüme geldi sürekli doktora gidiyorsun kendini strese sokuyorsun dedi oysa eşimin spermlerinde sorun varmış onun tedavisine baktık vs.. Allahtan bana hediye kızçem çok şükür bin şükür
Ay ben de valla nerde zararlı şey canım onu istiyorNe güzel ya benim oğlan çok fena ağzıma ekmek almazdım glutensiz beslenirdim çikolata pasta asla yemezdim benimki sağolsun ilk aydan itibaren hepsini yedirtti
Şifa olsun tatlımKızlar şimdi korona aşısının 4. Dozunu oldumbakalım nasıl olacak benim ilk 3 dozunda da ateşim çıkmıştı. Hatta 2 dozunda yatak döşek hasta olmuştum 3 gün kendime gelememiştim. Ama korona olmaktan daha iyidir diyip oldum aşımı
Pasta yağ gibi kayıyor hiç midemi doldurmuyor 1 tüm yiyebilirimAy ben de valla nerde zararlı şey canım onu istiyorsağlıklı bir şey canım pek çekmiyor ama mecbur yiyorum normalde Nutella falan hayatta aklıma gelmezdi sabahları tatlııı diye uyanıyorum ufak bi çikolata yesem o gün keserdi beni ama şimdi dondurma çikolata meyve pasta hiç biri kesmiyor
İnşallah canımŞifa olsun tatlım
Hayırlısıyla bunda çıkmaz
Sağlık ocağındamı oldun
Valla hepsi benim bebeklerim gibi birbirinden ayıramıyorumPasta yağ gibi kayıyor hiç midemi doldurmuyor 1 tüm yiyebilirimçikolatada tadelle seviyorum birde damak baklavalı olan dondurma limonlu
Hayırlısıyla bugünü atlattinmi tamamdirİnşallah canımyok hastanede oldum sıra vs almaya gerek yok direkt gidip oldum 2 dakikada
Bugün full meyve yedim gece bilemeyeceğim şeftali salatalık yerimValla hepsi benim bebeklerim gibi birbirinden ayıramıyorum
Ben dün taktırdım henüz birşey farketmeden gripten olsa gerek. Ay ya şöyle enerjik bir hamile olabilmeyi çok isterdim ikitane daha çocuğum var onlara bile yetemiyorum neyse bebeişlerimiz iyi olsunda onları sagsalim kucağımıza alalımda geçecek bu günler. Az kaldı zatenSerumdan sonraki bir kaç gün daha enerjiktim. Şuanda yine çok yorgun hissediyorum tuvalete giderken bile düşünüyorum. Benim genel anlamda hareketsiz geçti hamileliğim riskli olduğundan dolayı o yüzden ayakta on dk durmak bile beni çok yoruyor. Sen de daha olumlu değişimler olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?