2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sabah geç mi gitmiştin canım? Ben de böyle olacağımı bildiğim için personelden önce oraya gittim biran önce başlasın kan verme süreci diye düşünerek kimse saatinde gelmemişti malesef
Benim de oyle oldu canım 8 de kalktım gittim doktor 9 da geldi hemen giremedim içeri ona ragmen

Ben teee hevesliler gibi 6 ay önceden başladım folik asite denemeye başladıktan 2 ay sonra da oldu zaten
Ağrım geçmiş sabah uyandığımda yoktu dün biraz yürüdüm sanırım o iyi geldi
Görüyor ve artırıyorum evlenmeden başladım folik asite nişanlıyken sağlık ocağında hormonlarıma baktırdım azarladı beni doktor ne acelen var önce evlen diye ama bu kadar hevese bana hemen nasip olmadı gebelik 9-10 ay uğraştık sonra aşılamayla oldu çok şükür
Şimdi o günleri düşününce duygulandım artık olmayacak diye düşündüğüm üzüldüğüm çok oldu herkes üstüme geldi sürekli doktora gidiyorsun kendini strese sokuyorsun dedi oysa eşimin spermlerinde sorun varmış onun tedavisine baktık vs.. Allahtan bana hediye kızçem çok şükür bin şükür

Aynen öyle canım vampir gibi emiyolar genel durumunu sormuştum mesela halsizligin yorgunluğun duzeldimi. Ben yol bile yuruyemiyorum dizlerimde kollarimda derman yok. Evet haplar bir yerden sonra yükseltemiyo gerçekten

Aynen öyle canım vampir gibi emiyolar genel durumunu sormuştum mesela halsizligin yorgunluğun duzeldimi. Ben yol bile yuruyemiyorum dizlerimde kollarimda derman yok. Evet haplar bir yerden sonra yükseltemiyo gerçekten
Serumdan sonraki bir kaç gün daha enerjiktim. Şuanda yine çok yorgun hissediyorum tuvalete giderken bile düşünüyorum. Benim genel anlamda hareketsiz geçti hamileliğim riskli olduğundan dolayı o yüzden ayakta on dk durmak bile beni çok yoruyor. Sen de daha olumlu değişimler olur inşallah

Ne güzel ya benim oğlan çok fena ağzıma ekmek almazdım glutensiz beslenirdim çikolata pasta asla yemezdim benimki sağolsun ilk aydan itibaren hepsini yedirtti

Maşallah minik kuş biraz bekletmiş ama üzmemiş annesini

Ne güzel ya benim oğlan çok fena ağzıma ekmek almazdım glutensiz beslenirdim çikolata pasta asla yemezdim benimki sağolsun ilk aydan itibaren hepsini yedirtti
Ay ben de valla nerde zararlı şey canım onu istiyor sağlıklı bir şey canım pek çekmiyor ama mecbur yiyorum normalde Nutella falan hayatta aklıma gelmezdi sabahları tatlııı diye uyanıyorumufak bi çikolata yesem o gün keserdi beni ama şimdi dondurma çikolata meyve pasta hiç biri kesmiyor

Şifa olsun tatlım
Hayırlısıyla bunda çıkmaz
Sağlık ocağındamı oldun

Pasta yağ gibi kayıyor hiç midemi doldurmuyor 1 tüm yiyebilirim çikolatada tadelle seviyorum birde damak baklavalı olan dondurma limonlu

Ben dün taktırdım henüz birşey farketmeden gripten olsa gerek. Ay ya şöyle enerjik bir hamile olabilmeyi çok isterdim ikitane daha çocuğum var onlara bile yetemiyorum neyse bebeişlerimiz iyi olsunda onları sagsalim kucağımıza alalımda geçecek bu günler. Az kaldı zaten

kızlar ya burnu kanayan var mı hiç? benim hhaftada bir kere kanıyor. Bildiğim kadaryla kötü bir şey deil ama başına gelipte doktora soran var mı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…